Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Speed Scandal

Алтернативно заглавие: Scandal Makers
Година: 2008
Времетраене: 108 мин.
Жанр: Комедия, Драма
Режисьор: Kang Hyeong Cheol

IMDb


Участват:

Cha Tae Hyun

Park Bo Yeong

Hwang Seok Hyeon

Lim Ji Gyoo

Lim Seung Dae

Jeong Won Jung

Kim Gi Bang

Park Yeong Seo

Резюме:
Нам Хьон Су (Cha Tae Hyun) е бил популярен музикален идол сред младежите и почитан като божество. Въпреки че вече е минава 35 години, той все още считан за знаменитост и е водещ на популярно радио предаване. Един ден много млада самотна майка на име Джонг Нам (Park Bo Yeong) изпраща историята си на програмата, чийто водещ е Хьон Су. В нея тя разказва за копнежа си да се срещне баща си, когото никога не е виждала. Цялата нация е завладяна от покъртителните ѝ разкази и рейтингите на програмата скачат до небето. За своя голяма изненада Хьон Су установява, че този баща е не друг, а самият той, когато на прага му се появяват Джонг Нам и седемгодишният ѝ син Ги Донг (Hwang Seok Hyeon). Двамата нахлуват с гръм и трясък в къщата, студиото и живота на Хьон Су, а единственото, към което се стреми той, е да спаси прашасалия си образ на знаменитост.

:essub:


Свали с :subs: :click: :click:

Онлайн с :subs:  :click:  :click:  :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Весело филмче...аз го изгледах заради малкия бонбон..и "обезумялата" корейска посещаемост :D

И ми хареса...е чак супер не е....но сладък е точната дума...семеен филм..

 

Малкият и "дедко му" -(главният герой от "My sassy girl") са големите пичове...

speedscandal2.jpg

speedscandal3.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за филмчето!!!

Изключително положителни емоции /е, пуснах и една сълза, разбира се, не може без/. Много ми хареса Cha Tae Hyun -наистина страхотен актьор. Както съм го подхванала, скоро ще изгледам всичко с него /ще видя зор -човекът играе, не се шегува/

Много симпатично деденце

За хлапето -расте достойна смяна

Мацката какъв глас извади само, а?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова много ми хареса това филмче.Лека комедия,не очаквайте нещо повече.Но беше прекрасна комедия.Толкова смях има в този филм...всички са такива сладури,историята беше адски интересна.Не се отегчих и за минута.Беше уникално забавно на края на филма

 

,когато скандала избухна и се загаси точно за 30 секунди ,заради скандалното актьорче.."Казах ти,че не си известен" аххах ...умрях от смях

 

Хареса ми и как живяха заедно и малкия луд.Леле т`ва лапе колко го обичам.Още от "Take care of the young lady" ми направи впечатление и тука направи такава сладуреста и забавна роля,че ще го помня още три дни. :lol:

Само как бродеше нощем с двете ръце напред.И тоя празен поглед.ахахх жесток беше.И тогава,когато си хареса момиченцето в детската градина....А дядо му учителката..не,не...абсолютно побъркано беше..

 

Въобще филма е такава нереална комедия,обожавам го :lol: Гледай народе,гледай!Може и да не се смеете с глас,но определено филма ще предизвика безброй усмивки и ударна доза настроение. ^_^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ау ау ау! Толкова сладурски филм :) Първо иска да кажа, че такова "деденце" пожелавам всекиму. Аз лично не бих се оплакала. Филмчето беше толкова леко и приятно и все пак имапе си и дълбоките душевни моменти. Да си призная, повече ме разчувства, отколкото да ме забавлява. И все пак на два пъти се скъсах от смях.

 

Пукнах се от хилеж когато малкото би "дядката" на GO STOP. После, когато се събуди таткото с щерка си в едно легло, и беше в някакво прединфарктно състояние :282: А и случката в полицията, с роднинските връзки и двамата бащи беше мнгоо забавна също.... :D

 

 

От друга страна, успя да ме разчувства, имаше силно емоционални сцени

 

много ме трогна девойчето, когато се скара с татко си. А на сцената на концерта, когато Хьон Су каза, че се издирва детенце... с треперещ глас, за малко да се разплача. Момента, който ме разплака беше веднага след това.... много трогателна сцена. Поздравявам режисьора за това му решение.

 

 

 

Хлапенцето беше страшна работа. Много ме израдва как зяпна дядото, когато чу изпълнението на пианото. Голям сладур, щерката също много ми беше сладка, имаше едно много детско и чисто излъчване, като цяло чудесен подбор на каста. Субтитрите са малко кофти, обаче, пак ставаха за ориентация в случващото се. Когато станат блгарските, с удоволствие пак бих го гледала. С две думи - Хареса ми. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хах..страхотен филм!! Голямо хилене пада...
Още като прочетеш резюмето те напушва на смях..та къде се е видял дядо на 35?! laugh.gif
Честно казано ако не бях чела резюмето и ако не бях гледала филма с каквито и да е било субтитри бих определила,че главните са малка двойка с дете laugh.gif
Дядото- по-голямо лапе и от децата..държанието му наистина те кара да се смееш.Голям любовчия се извъди ;Д
Мамчето- отговорна,търсеща малко бащина обич...със страхотни гласови възможности (то се видя,че не актрисата пя,но лесно може да се заблуди човек)
Внука-е това дете ме разби..то ми е фаворита от целия филм!Страхотен пианист (тук вече мисля,че беше истинско)..няма нужда да казвам,че е мноооого по-добре от мен с клавишите на пианото..просто ми разказа играта.Ще стане страхотен актьор от него като порасне ^^
Гледайте, няма да съжалявате smile.gif
~мерси за субките^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забавен, неангажиращ семеен филм за разтоварване. Хареса ми определено. Малкия сладур е страхотен просто. Историята интересна и добре поднесена.

 

Благодаря за превода. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Който си изтегли филма, нека не го гледа веднага. Препоръчвам му да си го пази за някой момент, когато ще е много ядосан, изморен или не на кеф, за да му оправи настроението от раз, удряйки го с една гигантска вълна от смях и положителни емоции. Очаквайте неочакваното! B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Който си изтегли филма, нека не го гледа веднага. Препоръчвам му да си го пази за някой момент, когато ще е много ядосан, изморен или не на кеф, за да му оправи настроението от раз, удряйки го с една гигантска вълна от смях и положителни емоции. Очаквайте неочакваното! B)

Съгласен със две ръце !!!!!! Изключителен смях е . Този филм венднага влиза в колекцията.

 

Малкия като започна да свири Унгарски танци на Брамс просто толкова мнго ме изненада... А сцената в Полицейския участък където нашия кандидат жених/фотограф се закани на дядото ... и онзи момент в който дядото се пробва да го стъпче.... замалко да падна от стола :lol: :lol: :lol:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключително сладко и забавно филмче. Идеално за оправяне на настроението. С голям кеф бих си го пуснала още веднъж. Одавна не се бях смяла така. Гласувам с две ръце за филмчето. Струва си да му отделите време! :yes::yes: :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ме грабна ! Главните не успяха, да ме убедят, пък и нещо не им се получаваше, като баща и дъщеря. Не ми хареса определено !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми! Остави ме с усмивка на устата и ведро чувство в душата след като завърши. А какво повече можем да искаме от един филм в жанра "комедия" :D.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...