Jump to content

Recommended Posts

 14ca4112097d8091413b2f4ff251180c.jpg

 

Drunken To Love You (2011)
Страна: Тайван
Също така известен като: Zui Hou Jue Ding Ai Shang Ni
Година на излъчване: 2011 – Април – 17 старт
Телевизионен рейтинг: 4.22
Време на излъчване: Неделя 22:00 - 23:30
Жанр: Романс, Комедия
Канал: TBA
Епизоди: 18
Режисьор: Chen Ming Zhang

Субтитри: Английски, Български

Участват:
Rainie Yang as Lin Xiao Ru
Joseph Chang as Song Jie Xiu
Tiffany Xu as Tang Ai Wei
Huang Hong Sheng as Di Shuo Huai
Tom Price as Xiang Ting Wei
Zhong Xin Ling as Cai meng Jun
Kingone Wang as Ren Yi Xiang
Renzo Liu as Li Da Fu
Di Zhi Jie as Tony
Bu Xue Liang as Paparazzi Jack
Deng Jiu Yun as Peggy
Yan Jia Le as Director Zhou
Luo Bei An as Long Ge
Wang Juan as Cai Mei Ling
Song Xin Ni as Shen Hui Qin
Xie Qi Wen as landlord
Na Wei Xun as doctor
Albee Huang as Xiao Xun
Lin Mei Xiu as Janitor

Резюме: Двама непознати, предлагащи брак на техните гаджета, биват отхвърлени в един и същи ден. Решавайки, че не може да стане по-лошо, при случайна среща между тях Lin Xiao Ru и Song Jie Xiu решават да се напият заедно. След 24-часово лудо пиянство тези двама непознати стават бързо приятели и се оженват. Когато най-накрая изтрезняват, те разбират какво лудо нещо са направили, докато са били пияни и започват да се надяват, че гаджетата им няма да разберат, докато те решат проблема с фиктивния брак.

Свали сериала с български и английски субтитри: Линк


Доста е весело новото сериалче на Рейни laugh.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и руски субтитри...

Малко ми е скучен... ама знам ли! Има още 7 серии, може да стане по-интересно. <_<

Имаше смешни моменти, ама...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала става все по забавен и интересен :lol: , хубава комедийка се очертава. Затова хора гледайте го няма да съжалявате......

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много интересно се развиха нещата в 10еп., нямам търпение да видя следващия. Остават само още 3, а ми се иска да ги гледам в повечко епизоди, Lin Xiao Ru и Song Jie Xiu са много сладки.

Рейне се справя много добре с ролята на изстрадалата, но и много силна жена. Вече не е буйната ученичка, каквато я помнех от предишни драми.

Сериалчето е супер :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес изгледах и 11 еп. - много се смея с този сериал, наистина имаше попадения :lol: Харесва ми, че главният герой на няколко пъти показа мъжество и защити жената, която харесва, въпреки манипулациите на бившата си. Ето и едно клипче от пресконференцията на Rainie Yang и Joseph Chang в Сингапур преди два дни - разкошни са и двамата :inlove:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз гледам сериала в викито, там преди седмица пишеше, че са 15 еп. , а днес гледам 18еп. общо.

Преди малко изгледах и 14еп. и тъкмо всичко си дойде на мястото, когато към края омазаха положението пак. Като гледам и превюто за следващия епизод ще е доста напечено.

Само ми е чудничко каква манджа ще забъркат в още 4 епизода, май ще вкарат малко повечко драматизъм.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми, сладък беше сериала, а и дет се вика тука мъжОто си беше мъж. И то на място. Пича може да не беше най-големия убавец на земята, но ми хареса, симпатяга е.

Рейни е доста по-добре без мустаките, а и с тая прическа изглежда вече като млада дама, а не като лигава ученичка.

Като сюжет и тук не откриха топлата вода, но пък имаше много забавни моменти, а като изключим бременния бобър и всемогъщата аджумма, нямаше и идиотизми много. Супер ми е тъпо, че на Кингуан му дават само второстепенни роли, мисля, че му е крайно време на момчето да го видим в главна, определено си го може. Показа го вече на сума ти места, а след невероятния злодей, който изигра в Черно и бяло, не мога да проумея защо още никой не му дава по-добър шанс.

Тук, уви, Тифани не ми хареса толкова, колкото в Autumn's concerto, може би заради ролята, а може би и заради грима, не знам. Но пък и надали е зависело от нея, де, мисля, че се постара. Актьорчето също беше сладурче, поне красеше екрана. :)

 

Абе, не е зле и е доста разтоварващо. Хареса ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки, че Тайван е държава с толкова напреднала технология, не можех да разбера защо "лентичките за мустак" са неизползваеми там.

 

И все пак през 2011 година, нашата чаровница най-накрая ги откри и се погрижи за себе си!! Браво!

 

Сериалът е хубав, даже успях да игнорирам говора и ми беше забавно :)

 

Enjoy :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забавно , свежо и разпускащо сериалче,както казва и speedy -,,Като сюжет и тук не откриха топлата вода, но пък имаше много забавни моменти,, а и дет се вика тука мъжОто си беше мъж. И то на място'' . Точно това и на мен ми допадна , да не говорим че Джоузеф Чанг се справи много добре с ролята си а и добре си изглежда момчето:Pа Рейни съм я гледала в Devil където нещо не ми хареса ,много сладникав образ и като че ли преиграваше,то тука вече не знам дали от прическата или от нещо друго но ми допадна.За Кингуан просто не мога да кажа друго освен че е блестящ и след многото второстепенни роли е време да го видим и в главната роля, мисля си че Кингуан участва в повечето тайвански сериали с бг. суб. които съм изгледала дотук ,не блести с чар но играта му е запомняща:).Много се забавлявах с бременната :lol:а за капак успяха да ме изненадат дори, не ми мина дори през ума че точно този образ ще се окаже маиката на Лин:).Хубаво сериалче ако човек иска само да разпусне мисля че това е сериалчето с което може да се позабавлявате:)Благодаря за субките и на всички имащи принос този сериал да достигне до нас:).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да взема да се разпиша и тук :lol: Сериалчето беше много готино. Наистина нямаше персонаж, който да ме издразни до степен, че да не искам да го гледам. С удоволствие си го изгледах цялото. Лин Шао Роу и Сонг Джи Шо бяха невероятна двойка. Наивността на Шао Роу често и помагаше, но на места и изиграваше лоша шега. Радвам се, че Джи Шо беше по-настоятелния и не се отказа иначе можеше да ги отпишем като двойка. Както спиди се изрази тук наистина мъжа си беше мъж и то на място. Танг Ай Вей въпреки, че трябваше да играе ролята на лошата, така и не стана както го беше планирала. Радвам се, че Рики беше около нея, иначе можеше да направи повече поразии. Любимият ми персонаж ще си остане Саманта. Тази жена равна на себе си няма.

Който не го е изгледал много пропуска ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах да го гледам докато още излизаше, в началото ми беше супер забавен, направо не можех да чакам да излезе нов епизод, обаче .. последните 2-3 епизода ги догледах чак на скоро, бяха доста скучни и ми развалиха частично усещането от сериала. Трябваше да си остане 15 епизода както обявиха в началото. Въпреки това го препоръчвам, особено ако искате да се посмеете от сърце :P ^-^ А Joseph и Rainie са страхотна двойка :inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До 3 епизод съм , сериалът ми е доста интересен, тези дни съм на Тайвански и Китайски сериали, малко са по-различни, от време на време ме забавляват доста. Определено имат по-различен поглед върху нещата, но не бих казала, че са лоши :) Благодаря за поредното сериалче ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми като цяло, май тук Рейни изиграва най-хубавата си роля. Смяла съм се искрено на много от ситуациите :) За съжаление се разводнява към края и ти разваля първоначалното добро впечатление, но се преживява.

Лек и приятен !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът започна добре, имаше някаква идея, но по средата го оплескаха, а накрая се получи голямо мазало. Може да се каже, че ми е в първата тройка на тъпните, които съм изгледала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много забавен и лек, не се усетих как изгледах половината почти на екс. Нататък го разводниха, сигурно в пълнене на повече серии, но просто да им е. Актьорите компенсират! Рейни ми е любимка и няма все още тайванка, която да я измести в моята класация - играе достоверно, такова едно съразмерно и красиво миньонче е. А може и да е, защото харесвам типажите, които играе - нежни и раними, но също в трудните моменти силни и борбени жени. Джоузеф ме впечатли със страхотна игра, пък и винаги е бонус да гледаш на екран някой, който си е запълнил добре ризата.

В първата им сватбена нощ бяха наистина отвратително уникални шемети!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...