Jump to content

Recommended Posts

Уникален филм... особено последния половин час. Наистина неочакван край , но именно този край изпълни филма с толкова дълбок смисъл

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много красив и затрогващ филм. Аои Миязаки беше уникална като малката Шизуру.

 

Филма странно ми напомни за корейския "Failan" който учудващо не видях никъде тук, което ме и накара да го добавя в корейския раздел на форума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много трогателен филм. Шизуру ми хареса, но повече ме впечатли мъжката роля. Актьора за мен бе много близък и как да кажа - някак топъл. Много реално представи емоциите на харесването, срамежливостта, тъгата.

Хареса ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като го отлагах една година...най-после реших да го изгледам...

Не знам защо,но не ми повлия кой знае колко ...нито ми се дорева :unsure: ..явно вече доста изгледах от този жанр...след 1 litre of tears почти всички други ми се струват слаби.... играта на Аои ми се стори също слаба за съжаление :/ ..има къде къде по-хубави продукции с нея....

като цяло става за хубаво убиване на времето :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен филмът ми хареса страшно много. Определено успя да ме развълнува. Харесаха ми прекрасните пейзажи и фотографии, актьорската игра, начина по който беше разгърнат сюжета. На финалът и аз си поплаках, признавам си, но те беше неизбежно просто. Лична оценка 9/10 му давам и смело го препоръчвам. :yes::up::panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мина се доста време откакто съм го изгледал, но обикновенно филмите и сериалите които много ме трогнат си ги пазя, този е един от тях. Определено най-доброто в филма е края, много запомнящ се, със сигурност печели препоръките ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах го доста отдавна, мисля, че около два или три пъти хд

И всеки път е сякаш за първи хд

В началото е лек, интересна история.

Към края вече става сериозно, адски си изплаках очите хд аз, както имам навика да плача на филми.

Е, този спада към тези на които съм плакала най-много хд

Аои беше хипер сладка хд и като "недоразвита" и след това хд

Тамаки през цялото време ми напомняше на Икута Тома хд заради усмивката, може би хд

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обичам този филми. Притежава някакъв особен заряд и усещане. Заради прекрасните пейзажи всеки път, когато го гледам ми носи изключително спокойствие. И не само заради тях, но и заради прекрасното заснемане и актьорската игра.

Аои е много чаровна. Нежното и детско излъчване се сля с образа на Шизуру. Хироши е страхотен актьор и тук не направи изключение. И аз като kandala открих топлина в образа му. Караше ме да се чувствам съпричастна с него във всеки момент. Мейса имаше прекрасно излъчване.

Няма значение колко пъти го гледам, винаги откривам позитивизъм и затова не определям финала като драматичен, а по-скоро като положителен. И двамата се промениха след познанството си. Тя имаше мечта и беше щастлива да я осъществи, въпреки риска и последствията, за които знаеше. Покрай нея, той се научи да бъде по-щастлив и уверен, както и му се откри нов път, който да следва.

Много приятен филм, красив. Един от най-хубавите японски филми, които съм гледала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди да започна да го гледам, бях прочела мненията и знаех какво да очаквам, затова и бях убедена, че няма да ме жегне...но уви...в последните минути ме пречупи!

Наистина невероятен, красив и тъжен филм. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този филм го правят последните 15 минути. Заради края му не съжалих, че го гледах и дори ми хареса. Адмирации за играта на Аои - перфектно си изигра ролята (тя беше причината да го изгледам).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло сравнително интересен, но очаквах повече...Започна добре, имаше някои много красиви моменти.

 

 

Не ми хареса неочаквания финал, за странната болест която имаше тя - то изобщо съществува ли подобна болест? Трогателно беше само, когато той плачеше пред снимката и накрая. А и не разбрах - каква беше кожната му болест от която постоянно се чешеше, така и не стана ясно.....

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Може да прозвучи малко странно, но филма ме ядоса. Зави в някаква гадна посока и накрая отиде в гъбите. Много исках да има щастлив край, но ... азиатска му работа. Много ме хвана яд!

 

 

Аои Миязаки направи много добра роля. Беше много чаровна и сладка. Има доста голяма филмография, но аз за жалост съм я гледал само във Virgin Snow. Дано скоро да гледам и други нейни филми.

 

И сега като написах този коментар пак се ядосах!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен доста ми харесва. Имаше нюанси от всичко нужно - позитивизъм, любов, грижа, нежност, тъга, послания... Като цяло филмът наистина е много въздействащ и те кара да се замислиш за някои неща... Играта на актьорите много ми хареса, най-вече на главната героиня, беше брилянтна ! Heavenly Forest не е за изпускане, определено :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този филм е строго забранен за хора, нечувствителни към финеса и изяществото на японската душевност!

Изключително вълнуващ разказ, който не ми се иска да коментирам, за да не прогоня магията, в която ме оплете. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...