Jump to content

Recommended Posts

Sapuri
spacer.png

***************************************************
Епизоди: 11
Език: японски
Субтитри: английски
Жанр: романтична комедия
Излъчван по: Fuji TV
Период на излъчване: 10 юли 2006 - 18 септември 2006
Рейтинг: 14.24

Участват:
Ито Мисаки като Фуджи Минами
Каменаши Казуя като Ишида Юя

Ейта като Огивара Сатоши

***************************************************

Свали с английски субтитри :click:

 

Свали с руски субтитри :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:


Резюме: Още една дорама по манга. Историята се върти около животът на Минами Фуджи, служителка в рекламна агенция, и един нов служител в същата компания Юя Ишида. Драмата проследява нейните усилия да балансира работата и любовта.

Коментар: Хареса ми как е показан животът и работата в съвременна Япония. Особено интересно беше как се реализират идеите в рекламния бизнес, как се пресътворяват на практика. Няма особен драматизъм в сюжета, лека и балансирана история, която застъпва популярната в Япония представа за връзка между по-възрастна жена и по-млад мъж.Е, ако 28 години може да мине в графата по-възрастна... wink.gif Признавам си, че актрисата ми се стори леко студена и не показа достатъчно, че е влюбена сериозно, за разлика от младежа, който бе много жив и емоционален.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при този сериал зациклих на 4-ти епизод... Хм, и то доста отдавна... Действието се развиваше доста бавно и имаше моменти, които просто превъртах със стрелките на клавиатурата - много мудни бяха някои от сцените. Но пък всички актьори бяха доста симпатични. Главната актриса, ако не се лъжа е учителката по английски от първия Гокусен и е изключително красива, но като актриса - не мисля, че е нещо особено. Тук второстепенните персонажи бяха много по-интересни от главните. Каменаши Казуя - едно много невинно момченце с розовичка тениска, каращо сърф и с някаква леко къдравичка косичка... А в кимоното за айкидо, пък и преди това край онзи океан и зелените паркове... Ако не друго, който го харесва - тук момчето изглежда много добре. Е, може и да го доизгледам все някога (най-вече за да стигна до една "просровута" целувка).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изненадващо добра драмичка на баналната тематика. Май всеки джей-айдъл трябва да има поне една такава във филмографията, съдейки по Аканиши Джин, Каме и Ямапи. Бях изгледала 3 епа преди сто години, та я почнах от 4ти нататък и я глътнах бързичко. Действието се развива поносимо бавно, но ми хареса как героят на Каме се осъзна, че трябва да порасне. Мда, краят беше хубав. Целувките съкнеха като във всяка японска драма без Кимура Такуя, тия хора гнусливи ли са, че все сякаш целуват огледала? Паралелната история с шефа и дъщеря му ми хареса много, беше свястно изпипана, а детето е голям талант. И музиката е хубава, особено Blue days на Ayaka.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kamenashi Kazuya - заради него си струва сериала.  Опитвах се да игнорирам другите, защото просто бледнееха. Младежа е супер, трябваше да пресъздаде човек от не особено престижно семейство и му се получаваше. А главната е парче лед.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още една хубава офисдрама, макар и старичка. Хубави актьори, които се справят добре, добре облечени, няма развлечени и раздърпани моми. Харесва ми, че в такива сериали смесват от всичко - тук засегнаха отношенията между колеги, деца - родители, извънбрачна връзка, конкуренция и етичност, любов на работа на фона на добра музика и с много позитив. То в тоя офис всеки някого харесваше, де. И много ми допадна, че често показваха раждането на идеята и самия процес на създаване на реклама. Само малката разлика във височината на главните все ме бодеше в очите, но какво да се прави, Каменаши си е сладур и се раздаде максимално... Хубаво е сериалчето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...