Jump to content
head_up

Практически корейски език

Recommended Posts

Да си кажа, че не съм на ясно дали е за тук тази тема - ако не е моля да бъде преместена на подходящо място?

Реших да си закупя въпросната книга от заглавието на темата (Практически корейски език, основно/средно ниво) и изненадааа - не се издава вече, няма го в наличност във всички по-големи книжарници в Пловдив (което ще рече и като цяло в мое село) - нито хеликона, нито пингвините се навиха да го доставят от където и да е в цялата им мрежа - нямало го. В интернет където и да се забележи това заглавие - няма наличност, няма и да има. Т.е. тотално е изчезнал от пазара :blink:

Сигурен съм, че някой от вас го имат и също така, че не желят да се разделят с него, та все пак да попитам - има ли някакъв начин да се сдобия с него - ксерокопие, сканирано - все незаконен начин :ph34r: , но реално като не се предлага на пазара има ли друга алтернатива ?!?

Всъщност за по-напредналите в корейския - как е правилно човек да започне изучаването му? В някаква степен си трябва старт от родния език, а те са общо три учебника на тая тема и третия не става без да имаш преподавател. А за курс по корейски (изобщо май за какъв да е език от онзи регион) в Пловдив не си и помислям - тук не знам дали ще се съберем и две двойки за упражнения, какво остава да се направи група :D

Ако може да споделите малко материали ще е добре - а пък знам, че някой от вас го изучават "професионално" - защо още не сте си ъллоаднали записките от лекции, а?! :P Ние, желаещите да научим нещо, хич няма да се сърдим за подчерка ви :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Прочети тази тема за начални стъпки в корейския и инфо.

 

В интернет на английски има много ресурси, с които също може да започнеш сам да учиш основните неща. След което наистина е добре да се запишеш на курс, за да ти се даде някаква практическа основа, не само теоретична.

Моите лекции по корейски са 80% упражнения, останалото отново го има в интернет. То и това е най-ценното.

Share this post


Link to post
Share on other sites

А за курс по корейски (изобщо май за какъв да е език от онзи регион) в Пловдив не си и помислям - тук не знам дали ще се съберем и две двойки за упражнения, какво остава да се направи група :D

 

Тук вече си в грешка ;) В тази тема има информация за курс по корейски в Пловдив ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@parab, тази тема действително я срещнах, но не се задълбочих в нея преди да пиша, моя грешка - извинявам се :) Ще бъде щателно изследвана.

@PyMeH, тази тема пък хич не я бях видял - намерих за софийско, дори за Сехи ( щастливи варненци :D ), обаче че и в Пловдив има курс си е сериозна изненада! А така както се е почнало - мисля да се разходя до там след работа да разпитам. Благодаря за информацията, най-добре на крака до там да се види какво е положението, че за цена на занятие/цял курс нищо не се споменава в последното съобщение :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Аз уважавам един сайт www.learnkorean.com ( за разширението не съм 100 процента сигурна); там има уроци по youtube,много достъпни и лесни за научаване :) Стига да не ти пречи, че са на английски, дори азбуката ще ти обяснят хората:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Във вики.цом също са направили някакъв корейски курс, който не изглежда зле - аз погледнах едно уроче.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...