Jump to content

Как разбрахте за Eastern Spirit?


  

322 гласа

  1. 1. Как разбрахте за Eastern Spirit?

    • От приятел/ка
      48
    • От Гугъл или някоя друга търсачка
      106
    • От линковете в субтитрите ни
      108
    • От екстрасенс
      5
    • По друг начин
      55


Recommended Posts

И аз се загледах в коментара към субтитрите ви: "Благодарим ви, че гледахте с нас...". Стори ми се любопитно - любезно и оттогава няма откъсване! Вие сте опасни като наркотик! Слава богу че ви има за да оправяте настроението ни. Този път, АЗ ви благодаря! :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз теглих от Замунда Sungkyunkwan scandal, първият ми корейски и изобщо азиатски сериал. След като свърши реших, че не мога да допусна това приятно усещане да изчезне и че задължително трябва да открия други подобни серали :D В Гугъл изписах азиатски сериали и излезнаха много сайтове, но аз си харесах вас :wub: и така всеки ден ви чета, макар и да пиша рядко.

Благодаря, че ви има :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря Ви и аз за труда, който ежедневно полагате за всички нас любители на корейските сериали. Май на всички стана ясно откъде разбрах за сайта - от субтитрите, разбира се.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От гугъла - 'сичко знае пустина,вече човек нема де да се скрие.

 

 

п.п.но и много хора от замунда ми казаха за този форум - даже се бях замислил дали да не сложа в описанието си някъде,че знам за този форум,ама па ме радва доброто намерение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз търсех нещо относно корейския език и попаднах на стария форум, всъщност не знам, какво му имаше, но нито можех да се регистрирам, нито да отговарям, ама го поправиха и вече съм на 7то небе :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един ден написах в Гугъл-а "Азиатски сериали", вече не помня защо точно това :rolleyes: , но за моя радост първото, което излезе беше Eastern Spirit. Оттогава, не пропускам и ден, без да вляза тук, дори и само да поразгледам и ровичкам. В тази връзка - огромни благодарности на всички, които сте сътворили това прекрасно място, включая преводачи, редактори и прочие хора /да не пропусна някого/, които ни помагате да гледаме съответна продукция на роден език :thanks: !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подобно на Martin9630 аз също търсих информация за Корейския език в нета и намерих този форум. Сега съм изключително щастлива, че си направиг рег. тук и също не пропускам ден без да прочета нещо ново и интересно за Корея! Разказите на хора живеещи/учещи в Корея, на хората, които са били там или искат да отидат и т.н. са много по-интересни от сухите и скучни статии или мнения, които съм чела досега! Тук се запознах и с едно момиче от моето училище, моя випуск ^^ (О.о !), така че съм изключително благодарна на създателите на форума :thanks:Страхотни сте! Целувки :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гласувах "По друг начин". В Боза-мечта започнаха да качват много корейско и реших да видя що за птица е това. Когато копирах заглавието на един сериал в Гугъл - попаднах на форума тук... Ай, май трябваше да пиша "От Гугъл ..". Ако има начин (и е важно), моля отчетете това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Попаднах на Eastern Spirit чрез Google. Всъщност търсех повече инфо за актьорския състав на Ирис и дали ще има Ирис 2. Рових в сайта на btv, но абсолютно неуспешно - там ще намериш толкова много за турските и латино сериали .... и много оскъдна информация за корейска драма. Макар че, съм благодарна на btv, че пусна южнокорейския сериал, за да открия за себе си един много различен свят, който ме впечатли и привлече с изразност и чувствителност много различни от западните нрави.

 

И така благодарение на Google :rolleyes:, първо изгледах церемонията по награждаването на KBS за най-успешни сериали за 2009, на която актьорския състав на Ирис май обра всичките /поне така видях от видеото в youtube, защото всичко беше на корейски :rolleyes: / и после като тръгнах да търся инфо за Lee Byung Hun стигнах до този сайт. Много му се зарадвах, защото и Япония и Китай също са част от същата тази магията на изтока.

 

Видях събитията, които организирате. Мисля, че е чудесно и се надявам скоро на се видим и офлайн. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз, съм от хората,влезнали в 21в. с 10 г. закъснение,според моя син .Та за това той ми е пътеводителя в галактиката Ийстърн спирит.Но,после като започна едно ровене из нея .Сега вече ми е балсам за душата.Пристрастяването ми вече е в опасни граници.БАГОДАРЯ, че ви има.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Попаднах на Eastern Spirit чрез Google.Търсех нещо за корейския език и начин на писане. Първо попаднах на стария сайт и след дълго четене и чудене защо мненията са стари, прочетох,че сте се преместили и ето ме при вас.Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооо и аз с гугълчето ма не си спомням какво търсех точно май беше някаква драма дето бях разбрал, че я има от animebg или някакво друго място. Хареса ми скина на форума на истърна и тва, че аватарите можеха да са големи картинки ама ми беше терсене отначало да пиша щото първият ранг е "Глупаче", вярно че умалителна форма така на галено ама пак си беше притеснително един вид хората като ти четат мнението и след тва видят, че пише "Глупаче" и подсъзнателно омаловажават писаното. :(:D Сега съм "Господар" - къде къде! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чичко Гугъл ме събра с вас. Търсех информация за корейски език и впечатления на хора живели в Корея и на 2-3 пъти препратките бяха все към този форум.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...