Jump to content

Как разбрахте за Eastern Spirit?

321 members have voted

1. 1. Как разбрахте за Eastern Spirit?

• От приятел/ка
      48
    • От Гугъл или някоя друга търсачка
      106
    • От линковете в субтитрите ни
      108
    • От екстрасенс
      5
    • По друг начин
      54

Recommended Posts

Здравейте, съфорумци!

С колегите от екипа се питахме как всеки от вас е стигнал до малкия ни сайт. Дали това е станало чрез препоръка от ваш познат, натъкнали сте се случайно на него или сте последвали линка, който присъства в края на всеки наш превод? Ще се радваме да разберем историята ви и по този начин се надяваме да привлечем още много нови любители на азиатското кино. Благодарим ви предварително! :)

• Upvote 1

Аз - от Замунда. Цъкнах там един ден и охоооооооооо... Това "по друг начин" ли е? Че още не съм гласувала.

Със сигурност е от субтитрите на филм. Още веднъж използвам момента да благодаря на всички за това. :bow:

От Замунда. (Що не сложихте и такъв възможен отговор - сигурна съм, че над 70% ще го посочат?)

По това време имаше едно затишие на излизащите хамерикански сериали, нещо ми се върти за някаква стачка..., та търсех какво друго да зяпам и попаднах на излизащия в момента БОФ. След като ме изненада и очарова "нещото - съвсем различно", почнах да чакам нова серия и някъде в коментарите имаше линк към форума, който цъкнах от скука. Първото име, които срещнах и запомних беше parab (още си те обичкам :kiss2: )

• Like 1

И аз гласувах " по друг начин" . Да е жив и здрав този , който преди 2 години започна да качва Пълна къща в Русенския тракер.

Отворих линка от чисто любопитство и на всички ви е ясно какво последва .................

Беше ми много скучно, за това реших да проверя в каталога на замунда за някой интересен филм и така попаднах на Crazy for Wait. Но в краят на филма забелязах нещо необичайно :huh: ... пишеше : "Благодарим ви, че гледахте с нас! (easternspirit.forumandco.com)". Без да се замисля влязох във форума иии до днес още не съм излизала :lol:

Ми и аз да си кажа. Братовчедка ми ми препоръча да гледам You're beautiful изгледах го естествено ми хареса. След, което взех да се ровя из нета за нещо друго и за инфо за подобни сериали и попаднах на форума. Споделих с нея тя ми каза, че се е регистрирала и е готин форума и пълен с инфо и аз да не остана по назад и аз се регистрирах и така. :panda-145:

За да съм честна не мога да си спомня, помня само че го открих няколко месеца преди да се регистрирам. Тогава нямах много време за филми и сериали и само ги свалях (от замунда) и си ги запазвах на дискове, за да ги гледам когато съм свободна. После се регистрирах и манията започна... Иначе и аз гласувах по друг начин. :D

Аз намерих в сайта заради на mrnkaloto. В замундата попаднах на японски сериял и там пишеше субтитри благодарение на mrnkaloto , ник неима ми се видя интересен .И така попаднах в Еasternspirit :)

От Замундата - линк към субтитри. Било е съдба. :) Гърнето си намери похлупака. И тъй се кротнах. И тази вечер вървях и обикалях из мрежата и недоволна от видяното се завърнах у дома - тук при вас.

( малко прозвуча като хайку :) )