Jump to content

Recommended Posts

И аз тъкмо изгледах 9ти епизод , ама почти нищо не успях да разбера,защото нямаше субс.Дано до утре да ги сложат, пак ще го гледам. :asian::es:

Ах, една от любимите ми сцена.. нямам търпение за следващия епизод! :P

9fa64d5a503cf067.jpg

Kyuwon: "It's a shame that it rained. We were not able to visit the sea. I wanted to sit in the beach during the night and if I saw a shooting star I was going to make a wish.."

Shin : "I should also make a wish"

They asked each other what kind of wish they both wanted to make. But they both slyly replied by saying "It's a secret."

All of the sudden, Shin took his hand out and so did Kyuwon.

Shin: "Shall I tell you what kind of wish I want to make?"

Kyuwon curiously nodded.

Shin: "I wish you would fall for me again." ...

-----

translation cr: Admin Yuyu

Като съдържание сериала не ме впечатлява но като музика чувам много хубави неща. Особено тези комбинация от традиционните и съвременните муз. инструменти. Очаквам да ги пуснат за прослушване някъде на куп по към края.

знаете ли дали някъде пише кога излизат новите серии :) мерси предварително :)

Всяка сряда&всеки четвъртък - 21:55 KST @ MBC (15:55 българско време).. По-подробно инфо + линкове за досега излъчените епизоди + налични субки + Live stream&много повече може да намериш тук rolleyes.gif

и на мен така :wub: но остават още доста серии и не мисля че сега ще я целуне но дано :)

до 6-ти епизод не беше много интересно но от 7-ми нещата тръгнаха :wub: много ми е интересно и ще чакам другата седмица 10-тия епизод и дано да се появят целувки :)

Min Hyuk ми направи впечатление както на всички доколкото видях наистина има много очарователна физиономия и не спира да обиква тези, които му купуват храна . :wub:

Наистина се радвам, че поне в тази драма в кърпа е вързано, Шин Хье и Йонг Хуа да бъдат двойка

няма какво да лъжа, че в " You're Beautiful" симпатизирах повече на Гън Сук, но наистина не съм предполагала, че ще са толкова сладки двамата.(може би, защото тук не са звезди, а са просто обикновени студенти)

Та изгледах 1 и 2 епизод обещаващо е и с нетърпение ще чакам другите епизодчета :i love this:

Тъй като аз обичам да гледам драми само с бг субки тук е мястото да благодаря за превода на Chocolate_Cookiee :beer: и за редакцията на Soulhunter :beer:

Вие пък само целувки чакате :D по мое мнение всяка серия си беше супер,просто характера на героя е такъв,

оказва се, че са му нужни 9епизода за да направи нещо като признание... за целувка се съмнявам :)

много забавно сериалче,свежо и разпускащо.^^ и не се учудвам на всичките коментари от сорта "колко много прилича на еди си кой сериал" "колко позната история" и т.н. ...точно такива истории са най-търсени от младото поколение и точно такива сюжети са най-хитовите... колкото и да са банални,те изкарват най-големите пари и рейтинги :)

просто много, многоо искам да направят някакво готино развитие с момчето,което пееше в 10 серия,

мисля,че ще стане по-добре,ако го завържат още - я нещо с майката и бащата - да вземат да се оженят,ще направят някое проблемче

и ас така мисля ;хх нещо ще стане може би с директора ... и с момчето дето пееше .... незнам много ми е интересно и чакам следващата серия ... но със сигурност ще стане нещо защото все пак остават 6 серии и може би пак ще се разделят двамата но накрая със сигурност ще се съберат :):wub:

да наистина ;хх много добре вървяха нещата

но този директор ги развали се струва ;хх попринцип много го харесвам обаче той винаги взима момичетата на И Шин ;хх много се надявам да се оправят нещата защото ще е много жалко ако не се съберат но сценария е такъв че накрая със сигурност ще са заедно :)

:wub:

Накрая, че ще са заедно, е ясно. По- интересното ми е как ще стане така, че да си паснат идеално и да са наистина щастливи. А и да не забравя да спомена, колко ме радва Min Hyuk- голям сладур е, с този си наивен поглед разбива...е, и дано накрая и тази да вземе да се влюби в него, че ще е доста тъжно да го гледаме с разбито сърце. :P Айде очаквам с нетърпение новия епизод... :D

Как можаха да постъпят така с Кю Уон?! Поне Шин е до нея и я подкрепя. Директорът... sad.gif

Edited by k1227