NikiiCorea Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 много ми хареса серията интересно ми е какво и каза защото не разбрах нищо ...;х ще чакам новата серия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renimollova Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 И аз тъкмо изгледах 9ти епизод , ама почти нищо не успях да разбера,защото нямаше субс.Дано до утре да ги сложат, пак ще го гледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted July 28, 2011 Author Share Posted July 28, 2011 Ах, една от любимите ми сцена.. нямам търпение за следващия епизод! Kyuwon: "It's a shame that it rained. We were not able to visit the sea. I wanted to sit in the beach during the night and if I saw a shooting star I was going to make a wish.." Shin : "I should also make a wish" They asked each other what kind of wish they both wanted to make. But they both slyly replied by saying "It's a secret." All of the sudden, Shin took his hand out and so did Kyuwon. Shin: "Shall I tell you what kind of wish I want to make?" Kyuwon curiously nodded. Shin: "I wish you would fall for me again." ... ----- translation cr: Admin Yuyu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шоши-сан Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Като съдържание сериала не ме впечатлява но като музика чувам много хубави неща. Особено тези комбинация от традиционните и съвременните муз. инструменти. Очаквам да ги пуснат за прослушване някъде на куп по към края. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasanova Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 знаете ли дали някъде пише кога излизат новите серии мерси предварително Всяка сряда&всеки четвъртък - 21:55 KST @ MBC (15:55 българско време).. По-подробно инфо + линкове за досега излъчените епизоди + налични субки + Live stream&много повече може да намериш тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mistery_writer Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 7,8 и 9 епизод за сега са ми фаворити!! Другите 6 бяха суха работа Сега очаквам Lee Shin най - накрая да вземе да целуне Kyu Won Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikiiCorea Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 и на мен така но остават още доста серии и не мисля че сега ще я целуне но дано до 6-ти епизод не беше много интересно но от 7-ми нещата тръгнаха много ми е интересно и ще чакам другата седмица 10-тия епизод и дано да се появят целувки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuppycake ^^ Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Min Hyuk ми направи впечатление както на всички доколкото видях наистина има много очарователна физиономия и не спира да обиква тези, които му купуват храна . Наистина се радвам, че поне в тази драма в кърпа е вързано, Шин Хье и Йонг Хуа да бъдат двойка няма какво да лъжа, че в " You're Beautiful" симпатизирах повече на Гън Сук, но наистина не съм предполагала, че ще са толкова сладки двамата.(може би, защото тук не са звезди, а са просто обикновени студенти) Та изгледах 1 и 2 епизод обещаващо е и с нетърпение ще чакам другите епизодчета :i love this: Тъй като аз обичам да гледам драми само с бг субки тук е мястото да благодаря за превода на Chocolate_Cookiee и за редакцията на Soulhunter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikiiCorea Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 и на мен той ми е любимец ... много е сладък :rolleyes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xhuxhaxhu Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Вие пък само целувки чакате по мое мнение всяка серия си беше супер,просто характера на героя е такъв, оказва се, че са му нужни 9епизода за да направи нещо като признание... за целувка се съмнявам много забавно сериалче,свежо и разпускащо.^^ и не се учудвам на всичките коментари от сорта "колко много прилича на еди си кой сериал" "колко позната история" и т.н. ...точно такива истории са най-търсени от младото поколение и точно такива сюжети са най-хитовите... колкото и да са банални,те изкарват най-големите пари и рейтинги Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikiiCorea Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 много ми хареса новата серия ! любимата ми е ! но най - много края много чакам новата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapris Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Десетата серия беше най-хубавата досега! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinkajenq Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 и на мен много ми хареса ,ама май ще се завърти някой любовен триъгълник или четириъгълник,на там вървят нещата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sension_jmy Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 просто много, многоо искам да направят някакво готино развитие с момчето,което пееше в 10 серия, мисля,че ще стане по-добре,ако го завържат още - я нещо с майката и бащата - да вземат да се оженят,ще направят някое проблемче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikiiCorea Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 и ас така мисля ;хх нещо ще стане може би с директора ... и с момчето дето пееше .... незнам много ми е интересно и чакам следващата серия ... но със сигурност ще стане нещо защото все пак остават 6 серии и може би пак ще се разделят двамата но накрая със сигурност ще се съберат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 (edited) Сериалчето е страхотно. Edited November 22, 2013 by k1227 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dora_iv Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Вкараха интригата....дано да се оправи накрая, защото всичко до сега направено ще отиде.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikiiCorea Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 да наистина ;хх много добре вървяха нещата но този директор ги развали се струва ;хх попринцип много го харесвам обаче той винаги взима момичетата на И Шин ;хх много се надявам да се оправят нещата защото ще е много жалко ако не се съберат но сценария е такъв че накрая със сигурност ще са заедно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapunzel Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Накрая, че ще са заедно, е ясно. По- интересното ми е как ще стане така, че да си паснат идеално и да са наистина щастливи. А и да не забравя да спомена, колко ме радва Min Hyuk- голям сладур е, с този си наивен поглед разбива...е, и дано накрая и тази да вземе да се влюби в него, че ще е доста тъжно да го гледаме с разбито сърце. Айде очаквам с нетърпение новия епизод... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted August 8, 2011 Author Share Posted August 8, 2011 (edited) Как можаха да постъпят така с Кю Уон?! Поне Шин е до нея и я подкрепя. Директорът... Edited November 22, 2013 by k1227 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts