Lawandula Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Всичко сте написали.Много позитивизъм и светлина, неангажиращо , на фона на хубава музика.Създава настроение и отморява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
automatisch.Engel Posted July 28, 2013 Share Posted July 28, 2013 Много хубав сериал, който наистина си заслужава да гледате. Нямаше ги онези глуповати работи, с които са пълни повечето сапунки. Дядото на Ги Вон цепи мрака с неговите истории беше ме супер жал за Бо Он, когато се наложи да го слуша цял ден ;д И Шин беше супер готиния в началото ми харесваше най много, когато се правеше на голямата работа и недостъпен. Ги Вон - какво да кажа за нея? - безхарактерна, постоянно тичаше след И Шин. Последния епизод според мен нямаше смисъл да го направят, но ако бяха продължили сериала можеше да стане много по интересно тъкмо, когато Ги Вон стана по уверена в себе си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jen-shen Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Гледах сериала главно заради тази убийствена завладяваща песен. Като цяло сюжета не е блести с гениалност, но мен лично ме трогна темата за мюзикъл.Става за убиване на времето. Песничките са много хубави и само заради тях си заслужава гледането. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunflower Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Прекрасен сериал въпреки че го гледах преди доста време все още събужда приятни спомени, много позитивизъм и великолепна музика който не го е гледал да не се колебае Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anii03 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Любимият ми сериал!Влюбих се в драмата ,в актьорите,в играта изобщо всичко!Единственото ,което не ми хареса е как се целува Шин Хье.Това момиче трябва малко да потренира ,та да не изглежда като статуя ,когато се целува с Йон Хуа и изобщо! Иначе двамати ми са една от любимите двойки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
npecuto96 Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Този сериал е направо божествен.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silence~ Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Много хубав сериал, не е тежък Заслужава си, ако искате да разпуснете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melani_K Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Според мен това е най-добрата роля на Пак Шин Хе (една от най-нелюбимите ми актриси), тук за първи път не е бедна, страдаща, онеправдана... но пак си играе смотаната в която, да се чудиш защо главният се влюбва ! Интересни персонажи, ситуации с две думи направено е добре Сериалчето е много забавно, искрено го препоръчвам !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dam.Yeo.Wool Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Много ми хареса сериалчето,почти го изгледах. Надявам се да остана доволна накрая .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Като цяло сюжета не е блести с гениалност, но мен лично ме трогна темата за мюзикъл.Става за убиване на времето. Песничките са много хубави и само заради тях си заслужава гледането. Тук съм съгласна , OST си е яко, и сериала лекичко си вървеше .... но не е запомнящ се .... във "Красиви като ангели " ми харесах повече .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melani_K Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Ами няма как Jang Geun Suk го няма, а ако беше цена нямаше, да има сериалчето Но иначе OST- четата са много приятни и запомнящи се ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 Ами няма как Jang Geun Suk го няма, а ако беше цена нямаше, да има сериалчето Но иначе OST- четата са много приятни и запомнящи се ! той ли е човека Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melani_K Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Определено ! Шегичката настрана, но усмивчицата му внася живот и в най-скучния сериал Sorry за спама Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartof_psihopat Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Може и той да липсва, но Шин Хъе разведрява атмосферата с нейната чаровност достатъчно Сериалчето може да си има много минуси и недомислици, както и дърва, но ще си остане сред фаворитите ми - той е един от първите, които гледах и ме грабна моментално... Отпускащо, свежарско, с готина музика, занимателен сюжет и любимото ми корейско настроение <3 Сядаш си с пакет раменче, хапваш си и се мъчиш с клечките и си гледаш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliq Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Наистина страхотен филм един от най добритееее Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dam.Yeo.Wool Posted February 18, 2014 Share Posted February 18, 2014 Сериала не е лош,но очаквах повече. Ост-а е невероятен! See My Eyes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpurcell Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Винаги съм се чудила как на всички се харесва тази Шин Хе Не ми хареса сериала, не е заради самия сюжет, нито играта, просто главната видя ли я това означава скука Просто имам чувството, че всяка роля по един начин я играе, толкова е консервативна във всяко едно отношение, движения, мимики - абе какви ти мимики, тя седи и се зацикля в теб, много нереагираща игра прави винаги, скована до н-та степен. Направо проваля труда на останалите актьори Единствената роля, в която леко се разчупва с Tree of heaven, ама пък там се скъсва от ревене, не знам нещо му липсва на това момиче, да не кажа и че не е само едно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рали Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Приятно, забавно леко за гледане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рали Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Приятна романтична комедия. Имаше от всичко по малко. Комедия, драма, романтика. Главните актьори са симпатяги от всякъде , а MinHyuk тук е едно мило сладурче :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erutan Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Отново ще разделя коментара си на плюсове и минуси. +Като цяло много лек за гледане сериал без много драми. +Персонажите са приятни и не ви натоварват. +Музиката е хубава и радва ухото. -Сериалът е по-скоро за тинейджъри. И героите са деца, и емоциите им са детски... -Сюжетът е ненатоварващ, но просто безличен. От първия епизод до 14-я вкл. не се случва почти нищо. За сметка на това 15-и последен епизод обърква всичко в такава каша, че накрая оставате с много смесени чувства. Не очаквайте нещо ново или запомнящо се. -Облеклото на главната героиня едва ли ще ви допадне. Стои изключително странно на фона на всички останали в сериала. Личен коментар: В общи линии мисля, че по-горе съм изброил и силните, и слабите страни на сериала. За мен лино сериалът през цялото време стоеше някак твърде по детски и наивно. Главният герой отначало влюбен до уши в професорката за има няма 1-2 епизода се озова лудо влюбен в друга. Външният му вид не ми хареса и за мен нямаха много химия с героинята. За нея - цял сериал я обличаха в някакви получували, докато всички около нея бяха с нормално облекло. Това не знам с каква цел беше. Да се представи тя като някаква представителка на стария морал, връзка с дядото?! Не знам. Не ми допадна определено. Последният епизод беше абсолютен фарс. Като се почне от пресилването на действието. Чупи си китката, трябва му операция. Не й казва и уж се жертва та да може тя да преследва мечтата си, което е по-скоро много измислено при такава "голяма" любов като тяхната. Какъв беше проблема да я изпрати, да си направи операцията и всичко да си е наред? Просто много фалшиво стана. До самия край не разбрах кой на кой е обиден и защо. И за капак с цел хепи-енд набутали една сцена, където се срещат и нашия веднага й се хвърля в обятията. За мен лично 15-и епизод беше много разочароващ. П.С."Нормалните" шаблони са си налице също - напивания, смахнати дядки, "файтинг!" и прочие. Нищо запомнящо се за съжаление. Крайна оценка от мен: 6/10 (основно заради приятната музика) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts