Jump to content

Recommended Posts

Сериалът е в моя ТОП 5. Музиката ме заплени на 100%. Главната актриса е много талантлива. Това девойче играе със сърце и отдаденост всяка своя роля.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Типична училищна история, но не точно. Клонеше си към сериозните драми.

Нямаше излишни физиономии и лигни, което ме отблъсна сериозно от "Красиви като ангели".

Нямаше ги типичните любовни триъгълници... Нямаше глупави недоразумения, които да стават причина за караници и раздели.

Всичко се изясняваше на момента, героите постъпваха зряло и по човешки.

Интересна сюжетна линия (хареса ми съчетанието на модерна и традиционна музика), приятен саундтрак, задоволителна актьорска игра...

 

 

Типично по корейски имаше "Една година по-късно"... :mellow:

 

 

Аз не смея да коментирам, защото всичко, което искам да кажа за този сериал Захарче вече го е написала.

Това са точно думите, които си използвах когато една наша ОБЩА приятелка ме пита дали си заслужава да го гледа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дълго се чудих какво да пиша за сериала. И все още не знам де.

Първите 7 серии ги гледах седмциа, после 8-ма 2-3 дена, накрая едвам го свърших. За първи път ми се случва подобно нещо.

Не че сериалът не е хубав, но му липсваше нещо. Най-точната асоциация, с която мога да изразя впечатлението ми след края му, е любима манджичка без сол. :rolleyes:

Всичко си имаше и все пак нещо му липсваше. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дълго се чудих какво да пиша за сериала. И все още не знам де.

Първите 7 серии ги гледах седмциа, после 8-ма 2-3 дена, накрая едвам го свърших. За първи път ми се случва подобно нещо.

Не че сериалът не е хубав, но му липсваше нещо. Най-точната асоциация, с която мога да изразя впечатлението ми след края му, е любима манджичка без сол. :rolleyes:

Всичко си имаше и все пак нещо му липсваше. ;)

Пък аз за този сериал се сещам за една друга асоциация: от трици козунак не става, арасо ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първите 6 серии се чудех как още не съм го спряла, но после започна интересното - героите претърпяха най-сетне някаква промяна, и го довърших. Препоръчвам го на хора с малко търпение и свободно време :lol: А и плюс това го нямаше неприятното за мен увъртане и недоизяснени истории. Макар че от време на време се нервех и си виках, че ся ше стане голяма мазало и никой нищо няма да разбере, за щастие нямаше такива изпълнения. :lol:

Последната серия ми хареса най-много. Имах чувството, че досега съм надграждала някаква история и накрая всичко придобива някакъв край. Имам в предвид, че тези спомени,

които показваха преди да се срещнат в последните 2 минути,

ме натъжиха толкова много и ме накараха да си спомня цялата им история, като в крайна сметка сред сълзите изплува усмивката на И Шин ^^ A,да, и на актрисата определено и отива дълга коса повече, отколкото къса :lol: Също така и токчета... поне придобиват някакъв вид тея дългите поли. Айде обяснете ми, как ще репетираш и ще правиш шпагат с пола, дето един метър не можеш да се разкрачиш :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмчето ми беше доста разнородно, а в началото ми се насъбраха някакви герои, които откровено ме дразнеха, защото още не можех да харесам главните, камо ли някакви странични.

 

Но историята с влюбването на Шин в учителката ме задържа да го изгледам.

Беше крайно позната история, хахаха. Затова му дадох шанс и той взе че се разви много добре. Малко необосновано, но добре. Хареса ми това, че осъзнаха кой къде му е мястото. Нещо, което много трудно се получава и много пъти се пренебрегва с някакво безсмислено примиряване с "обстоятелствата". Всеки осъзна какво трябва да прави, какво иска да прави, как да го прави.

И проявиха някакъв мил егоизъм, който смятам, че е доста градивен :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала го изгледах с удоволствие. Останах очарована от идеята, че главната героиня не е някакво абсолютно наивно същество, което всеки прецаква, без външен вид и обноски, както обикновено ги представят в сериалите. Какво мога да кажа за главния герой - сладур, леко объркан в чувствата си в началото на сериала, но след като се съвзе и разбра какво точно иска започна ревностно да го защитава. Много се забавлявах с барабаниста. Да му имам апетита и кльощавата фигура :lol2: . Изпълненията с китарата бяха невероятни, а комбинацията с народния инструмент много сполучлива :yes: .

Нещо, което продължава да ме дразни в корейските драми - целувките тип "тя в ролята на дърво, а той плахо се приближава към нея в очакване да се изгори". :mad2: Хора, покажете малко страст. То бива сдържаност, бива, ама чак пък толкова... :mad2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е поне до около 5-ят епизод бях в голяма дилема дали да го спра или да продължа да го гледам. Е добре,че съм си леко инатче и реших да му дам шанс до последно и не ме разочарова.От 5-ят епизод бях буквално влюбен в сериала и си го изгледах на един дъх. Историята се развиваше точно по мой вкус :) Страхотни персонажи и една класически сладка ученическа драмичка :)

Леко и приятно,какво повече да поиска човек.

Само леко ме разочарова начина,по който се контузи нашият пичага :( Твърде елементарно направено :(

Препоръчвам с две ръчички :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер сериал! За първи път гледам такъв в който любовта е по-силна от ината, на много места чак се учудих, това е нещо ново което виждам. Много добре, страхотен. Главните актьори са мноого хубави и наистина много добри в професията си ...:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз изгледах сериалчето.Като цяло ми хареса,но ми беше малко плоско откъм история.Иначе артистите се представиха на ниво.Жалко,че липсваха малко повече сцени на развитие на чувства.Страхотна музика и много профисионални изпълнения.Когато става дума за изкуство съм твърдо за.Красавеца на училището се представи на ниво,точно такива по сдържани и неразкриващи чувства на всеки харесвам.Сладки бяха. :) :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много, много любимо сериалче!! Беше ми едно от най-първите :wub:

И си спомням как от песента "You've Fallen For Me" и в припева ми се чуваше "Ванесо, Ванесо" и дълго време го пях на една приятелка със същото име :lol2:

Иначе си имам само хубави спомени. С изключение на липсата на романтични моменти, харесва ми как Ли Шин се промени :wub: Но лично на мен любовта на режисьора и хореографката (май така беше?!) ми хареса повече.. много ме развълнува тяхната история :rolleyes:

Даже като се замисля, може да си го пусна пак да го изгледам, че се разтъжих :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Захаросан - абсолютно ДА, но точно хепи енд-а тук ми хареса, едва ли бих понесла още една сълзлива раздяла или умиране на някои от героите заради внезапни болести или заради бивши гаджета гадняри :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятно сериалче. Весело, забавно, музикално, сладичко...точно по мой вкус. :D

Йонг Хуа беше страхотен. Голямо фенче съм му още от Ангелите и още тогава си бях от неговия "отбор".^^

Но тук се представи още по-добре. Браво на него! Шин Хьо беше доста по-различна от Го Ми Нам и много повече ми хареса.

Учителката и режисьора също бяха много интересна и хубава двойка. Всички ученици бяха голями образи...голям смях падаше :lol:

Само едно нещо ме подразни:

 

WTF беше тази глупост накрая с китката? :blink: Не бях виждала по-неубедителен и абсурден начин да се мъчат да вкарат драма.

То направо беше смешно. От едно леко падане и още малко щяха да му я отрежат ръката :lol:

 

Като цяло е много приятно и забавно сериалче, което е чудесно за разпускане. И да не забравяме сладурчето Йонг Хуа. :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До предпоследния епизод съм, и смятам че трябваше да завърши дотук. Още се чудя дали да го догледам, сигурно ще се разочаровам както от последните епизоди на повечето сериали, но ще видим. Иначе дотук ми хареса филмчето - лека историйка, с музика и хубави млади хора, чак на предпоследния епизод пророних една сълза (от съпричастност).

 

 

Знаех си, че трябва да спра дотук. Последните два епизода бяха напълно излишни, както операцията на И Шин, както кой с кого се загаджил, и разни такива. Много ме дразнят, че не си говорят помежду си, а казват "Искам да спрем дотук" и готово - целия проблем е решен, и те ти още 2-3 допълнителни епизода. Най-вероятно когато сключват договор за филма, има клауза да е поне 15 епизода. :lol:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз вчера успях да го доизгледам и наистина ми хареса! В началото нещо не ме грабна, но след 2-3 епизода останах очарована. Главната актриса всъщност беше доста сладка с физиономиите, които правеше, но определено е дърво при целувките... Дали са я накарали да бъде дърво или тя просто си е така, не знам, но не беше много добре тая част. Иначе като цяло сериалчето си заслужава и наистина разчувства. Песните са страхотни и въобще атмосферата в целият филм е много обаятелна. Ще ви хареса със сигурност, който все още не го е гледал :) Не може да достигне BBF, но пък и той си е хубав сам по себе си :)

 

П.П. Те като оставиха героят на Jung Yong Hwa на сухо в You're beautiful, решиха тука да ги съберат, да не му е гадно :D Сладури :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като помисля, това е обикновена история. Не блести със сюжет. С обикновени млади хора, с обикновен живот и съдба. Като всички и те вървят по своя път и градят бъдещето си преминавайки през различни изпитания, ама и те са си много обикновени. Но това е само докато Jung Yong Hwa те погледне през екрана в очите. А като чуеш и музиката, тази обикновена история се превръща в приказка…

Филмът трябва да се гледа задължително след “Красиви като ангели”. Така такива като мен, дето жалеха героя на Yong Hwa и искаха да остане с момичето /ама аз исках и с двамата да има как да остане – като се клонира например/ ще са удовлетворени, че тия двамата сценаристите най-сетне ги събраха, макар и в друг филм.

Park Shin Hye не я харесвам много, мисля че вече трябва да пробва и друг лицеизраз освен винаги-учудено-изненадано-наивно-опулено-изражение, все пак не е на 5.

Jung Yong Hwa – той ми е любимец, артистично и магнетично същество. Много добър музикант, с хубав глас, показа и в двата филма относително добри актьорски възможности /като за неактьор/, но всичко това се забелязва благодарение на изключителната му харизма. Без него филмът щеше да си е нищо.

Не мога да подмина дядката, много голям образ, разсмивам се веднага, като се сетя за него. :lol2:

Музиката тук е едно от главните действащи лица. За всяка ситуация и образ с подходяща песен или мотив. И няма как да е иначе – все пак се разказва за музиканти. Очарована съм от целия ОСТ и много често го слушам, но музиката ме кара да искам видя и кадри от филма и хаааайде пак го започвам. И така вече съм го изгледала 5-6 пъти. Като че ли не зависи от мен, нещо като рефлекс става…

Едно и привлекателните неща във филма е и това, че няма злобни и деспотични роднини, дори и лошите са добри. Много е позитивен, сигурно и затова толкова го харесвам. И, разбира се, доброто побеждава, като в приказките…

Изключително съм благодарна на екипа, работил по превода, че с труда си направиха реална възможността да се насладя на този прекрасен филм.

You've Fallen for Me – да, наистина си падам по него!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен това ми беше първия корейски сериал. В началото си мислех, че няма да мога да го довърша, толкова наивен ми се видя, ама накрая на първа серия някак си ме накара да пусна втора, краят на втора ме накара да си пусна трета и оттам нататък вече нямаше спирка. Да бъда честна - завладя ме музиката. Тогава още не знаех кой кой е и какво изпълнява, в последствие се заинтересувах от Йонг Хуа, който в момента ми е един от най-най-любимите с вълшебния си глас. Ние сме семейство музиканти и повечето ни приятели са такива. Аз бях изключително изненадана от K-pop и покрай CN Blue се заинтересувах и от други групи и изпълнители. Но все пак Йонг си ми остава най-любим. Една смешна случка покрай цялата тая работа - бяхме на гости на едни приятели, мъжът е колега музикант и аз му разправях за моето ново откритие K-pop :) Както и очаквах, отнесоха се с пренебрежение - какво ли пък толкова могат да измислят корейците? (Ние живеем в Канада и естествено так Америка е центъра на света :P ) Но все пак успях да им пусна няколко песни, обсъдихме мелодичните линии, неочакваните хармонични обрати, аранжименти, липсата на модулация отчетохме като недостатък и един вид препоръка към по-натъшното творчество на групата и т.н. И след няколо минути слушам домакинът от кухнята си подсвирква една от песните :lol: Много са заразни!

Слабостта ми към Йонг вече стана ясна, но аз много си харесвам и Шин Е. Наистина понякога се държи като 5-годишна или като дърво, като в случая с целувките. Не знам доколко това е режисьорско виждане, ама все пак не са в началното училище. Както и да е. Много ми е сладка по някакъв начин. Сега като я видя в някой друг филм случайно (както в Гумихо например или в Playful Kiss) подскачам от радост. :rolleyes:

Освен песните на Йонг, много ми хареса и песента на

и

Аз лично го препоръчвам горещо, пък то иначе е ясно, че вкусове и предпочитания всякакви.

Забравих да спомена дядото - и на мен ми е любимец, както и вечно гладното барабанистче :D Бе големи образи бяха. Ама дядото особено беше върха!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече го изгледах дори втори път - още по-влюбена съм в сериала! Даже в момента съм готова да го започна трети път, стана ми втори в класацията за най-любими сериали и се съмнявам, че скоро някой ще го измести! Страхотен е, чувствата, усмивките, тъгата, песните, комедийните сцени - всичко е.. Уоу! Нямам думи, наистина този сериал е страхотен! :wub: Да, определено си падам по него :es::inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...