mims3 Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Струните на сърцето Година: 2011 Жанр: Романтичен, Музикален, Училищна драма Епизоди: 15 Режисьор: Pyo Min Soo (Full house, Worlds Within, Coffee House) Сценарист: Lee Myung Sook (이명숙) Участват: Jung Yong Hwa (C.N.Blue) като Lee Shin Park Shin Hye като Lee Kyu Won Song Chang Ui като Kim Suk Hyun So Yi Hyun като Jung Yoon Soo Woo Ri като Han Hee Joo Kang Min Hyuk (CNBlue) като Yeo Joon Lee Hyun Jin като Hyun Ki Young Shin Goo Sun Woo Jae Duk Lee Il Hwa Kim Sun Kyung Резюме: И Шин е студент в специалност "модерна музика". Той е вокалист на групата The Stupid и свири на китара. Известен е с добрия си външен вид и силната си страст към музиката, но на практика е студен човек, който не се интересува от нищо друго, освен неща, свързани с музика, няма мечти, нито планове за бъдещето. И Шин харесва професор Чонг Юн Су, учител по танци в университета, но всичко това се променя, когато среща И Гьо Уон. Тя е весела и дружелюбна студентка, която е родена в престижно семейство, учи в специалност "традиционни корейски инструменти" и свири на каягъм (вид цитра).*. Тъй като приятелките на Гьо Уон са фенове на The Stupid, тя е случайно попада на концерта на групата. Там тя вижда И Шин да пее на живо и моментално е завладяна от него. С български субтитри: Онлайн с български субтитри: С български и английски субтитри: С руски субтитри: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted May 16, 2011 Author Share Posted May 16, 2011 Снимките по "You've Fallen for Me" започнаха! Park Shin Hye започна снимането на драмата на 15 май в Университета по Изкуства в Сеул. С ролята си на Lee Kyu Won тя привлече вниманието със своята млечно бяла кожа. Наскоро тя се пострига отново късо и се появи така на снимките. Park Shin Hye започна работа първо със снимките в университета. Получи и похвала за доброто й представяне като Lee Kyu Won. Излъчването на сериала започва на 29 юни! ... Публикувано: 26 май 2011 - 10:40 Ето малко снимков материал : Yong Hwa, който е в ролята на студения И Шин, сподели първите си впечетления от сценария. "Когато за пръв прочетох сценария, веднага помислих И Шин за жесток и безотговорен. Той е човек, който изглежда невеж, само защото се интересува само от музика, е всъщност сърдечен и чувствителен човек." Добави също: “Радвам се, че намерих образ перфектен за мен, така че да покажа потенциала си като актьор още веднъж. Ще дам всичко от себе си, за да не ви разочаровам.” “You’ve Fallen For Me” е младежка мелодрама, която ни показва техните мечти, приятелства и любов, и всичко случващо се в колеж на изкуствата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted June 9, 2011 Author Share Posted June 9, 2011 (edited) Първи тийзър към "You’ve Fallen For Me" ~ Jung Yonghwa ...Публикувано: 10 юни 2011 - 09:07 Втори тийзър към "You’ve Fallen For Me"Love Bird ^^ Jung Yonghwa and Park Shin Hye Така е, и на мен ми харесва тематика, въпреки, че е изтъркана. Пък и щом играят моите любимци! Edited November 22, 2013 by k1227 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted June 14, 2011 Author Share Posted June 14, 2011 (edited) Трети тийзър към "You’ve Fallen For Me" Песничката е много хубава, нямам търпение да чуя цялата! Ох, сега очаквам дори повече! ...Публикувано: 22 юни 2011 - 02:46 Официалните постери излязоха! Малко скийншотс! http://www.youtube.com/watch?v=DRpxoBofR14&feature=youtu.be Групата "The Stupid" Edited November 22, 2013 by k1227 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted June 23, 2011 Author Share Posted June 23, 2011 (edited) Четвърти и Пети тийзър към "You’ve Fallen For Me"Тук е петият тийзър! Вече нямам търпение!! ...Публикувано: 27 юни 2011 - 08:28 Ето ви и любовните n-ъгълници в драмата! Колаж със снимки на Шин, фокусирани върху неговия вид “Heartstrings’” JS Pictures released a new collage of CNBlue’s Jung Yong Hwa that focused on the singer actor’s good-looking face and eyes. Jung Yong Hwa follows in the footsteps of his senior actors who played the irresistibly rude, arrogant, and charismatic male characters with Lee Shin in “Heartstrings.” Lee Shin is a snobby guitar prodigy whose life revolves around his music. As the quintessential Mr. Darcy like character, Lee Shin has his share of arrogant stares and facial expressions where he looks down on others. JS Pictures put together a collage of Shin’s haughty expressions and intense gaze.In the past, Jung Yong Hwa has always shown his gentle and soft image. He’s transformed 180 degrees for “Heartstrings” for a stubborn and egoist character. Park Shin Hye, who plays Lee Shin’s love interest Lee Gyu Won, stated, “In ‘Heartstrings,’ the bright and kind Jung Yong Hwa I know has been long gone. It’s all Lee Shin, and the change is evident even in his eyes.”Co-actress So Yi Hyun added, “‘Heartstrings’ is only Jung Yong Hwa’s second project, and he’s working really hard on his acting. I think everyone will fall in love with Jung Yong Hwa once they see his intense gaze.”The youth melodrama also stars Song Chang Ui, Woori, and Kang Min Hyuk of CNBlue and focuses on young love, friendship, and dreams. “Heartstrings” airs its pilot episode this coming Wednesday, June 29th, on MBC at 9:55 PM KST. Източник: http://www.soompi.com/ Edited November 22, 2013 by k1227 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmiraSalvatore Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 гледахте ли вече първи епизод? Много ми хареса - беше с добър старт, дано да продължава по същият начин.Както се очакваше shin hye и yong hwa ще са интересна двойка, а Min Hyuk е толкова сладък направо ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted June 29, 2011 Author Share Posted June 29, 2011 Гледах го, ама без субтитри почти нищо не разбрах! Сега чакам от Викито да го преведат. На 70% са! Yong Hwa не ми изглежда толкова студен, по-скоро Shin Hye се дърпа. За Min Hyuk съм съгласна! Адски странно се държи, много е сладъъък! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriella23 Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Ох,ох,ох,страшно беше!Почти нищо не разбрах,но няма значение.Старта наистина беше добър,за сега ми е в списъка с добри драми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marchooo Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Хвърлих един поглед, докато "задълбочено" премятах учебници, и съм доволна от видяното. Това, че е сниман на Чеджу, придава една по-различна, по-вълшебна, ако щете, атмосфера. Пак Шин Хье е излязла от образа Го Ми Нам, за другото ангелче... горе-долу и то. Ще видим какво ще забъркат. Не че очаквам да ми сервират нещо уникално, но се надявам на весело, романтично, лятно филмче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted June 30, 2011 Author Share Posted June 30, 2011 (edited) Мхммм .. напълно съм съгласна с Marchooo. Очаквам нещо леко и забавно! ...Публикувано: 30 юни 2011 - 12:40Малко фен картинки Ето и скийншотс от 1-ви епизод Edited November 22, 2013 by k1227 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapris Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Изгледах първи и втори епизод и засега ми харесва!Втория без превод, но като излезе ще повторя! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 И аз очаквам да е лежерна романтична комедийка, дано не вземе да се прецака като Lie To Me и Mischievous Kiss. Иначе Пак Шин Хье ми е много бездарна като игра тука, но и прощавам. Чонг Йонг Хуа и той не блести с нищо освен с външен вид, ама в крайна сметка един епизод изгледах и им давам шанс и на двамата да загреят и да влязат в някаква форма (дай боже). Хареса ми изпълнението на Кармен на традиционните корейски инструменти (след това миксът с китарите не ми се понрави особено, но поне е смел като идея). Поне в свиренето на каягъм Парк Шин Хье изглеждаше убедително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
linfreakable Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 И аз изгледах двата епизода. Супер ме израдваха, дано драмата се задържи на тази вълна, иначе ще бъда много разочарована. Тоя тип дето се спуква да яде просто ме убива. Ненормално сладък е и чалнат, и сериозно, как може да яде толкова много?! Хах. Нямам търпение за следващите епизоди Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miglenaciq Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Музиката е просто убийствена /за сега/-особенно изпълнението на Кармен в двата варианта.Дано да не се изложат нататък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Аз само не разбирам защо не могат да го разпознаят, като си сложи очила и му е "чорлава" косата...Иначе и аз се радвам засега, много е приятно и музикалните закачки ми харесват все повече. Металика в корейскодрамен вариант беше гот. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimbland Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 (edited) На мен ми допада тази драма. Изгледах първите два епизода от драмата, надявам се следващите да са още по-интригуващи. Момичето е голяма сладурана. Edited November 22, 2013 by k1227 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmiraSalvatore Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Ето го това сладко същество MinHyuk за когото говорим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapris Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Сигурно ще прозвуча тъпо, но каква е ползата от очила без стъкла? Не виждам никакъв смисъл да се носят такива очила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted July 2, 2011 Author Share Posted July 2, 2011 Здравейте, хора! Във Viki-то са преведени и двата епизода на английски. Лол, chocolate.viking, златна си! Те във същия сайт видях, че е започнат превода на 1-ви епизод на български. Ти в екипа ли си .. или? Ето песните от ost-а: Jung Yong Hwa - You’ve Fallen For Me Park Shin Hye - The Day We Fall In Love Jung Yong Hwa - Missing (от последната сцена на 2-ри епизод) Сладко гифче с MinHyuk П.С. kapris, бих казала, че е просто мода. Това с очилата не е от сега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapris Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Аз знам, че не е от сега, виждала съм го във филми от 2004-та още, но пък ако е мода, коя мода трае толкова дълго ? Няма значение, да си ги носят, щом така им харесва ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts