Jump to content

Recommended Posts

Baby-faced-Beauty57.jpg


Baby-Faced Beauty


Режисьори: Lee Jin Sei, Lee So Yun
Период на излъчване: от 2 май 2011 до 21 юни 2011
Телевизионен канал: KBS
Жанр: Романтична комедия
Епизоди: 20

 

В главните роли:
Чанг На Ра като И Со Йонг
Че Даниел като Че Джин Ук
Рю Джин като Сьонг Ил
Ким Мин Со


Резюме: 34-годишната И Со Йонг изглежда има само едно нещо: младоликото си лице. С много проблеми (семейни дългове) и само средно образование, тя все още мечтае да стане моден дизайнер. Заради младоликото ѝ лице я бъркат с 25-годишна, току-що завършила студентка и така тя получава мечтаната работа. На работа Со Йонг се запознава с Че Джин Ук.


Снимки:

 

Baby-faced-Beauty56.jpg
Baby-faced-Beauty18.jpg
Baby-faced-Beauty30.jpg
Baby-faced-Beauty25.jpg

 

С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ + OST

ОНЛАЙН С РУСКИ СУБТИТРИ

Link to comment
Share on other sites

Адашът Даниел ми направи много добро впечатление в "Светът, в който живеят" - там си беше голямо хахо, с тази къдрава прическа biggrin.gif А тук изглежда доста подобен образ, поне на снимките. Мацката също ми се вижда сладурка, двамата ми напомнят много за двойката от Manny. И на това мисля да му хвърля едно око, макар че не знам кое по-напред от бума на сериали през май месец smile.gif

Добавям: Много забавно сериалче, мисля, че съвсем спокойно може да съперничи на Lie To Me и The Greatest Love по интересен сюжет и смешни моменти. Никой ли не го гледа, чак се учудвам blink.gif Какво не му харесвате, даже и belly dancing ни предлага laugh.gif

 

Link to comment
Share on other sites

Изгледах и десети епизод и, въпреки всички клишета, продължава да ми задържа интереса този сериал. Единственият ми проблем е, че визуално повече ми харесва директорът на компанията, но пък Choi Daniel се справя много добре с ролята си. Харесва ми как се бори за любовта си с всички сили и не се предава. Чанг На Ра пък е толкова миловидна, че няма накъде, напомня ми за главната героиня от Que Sera Sera - и двете са едни такива дребни и невинни, напълно им отиват ролите на беззащитни и раними полу-жени, полу-деца :D А щерката на Директора е уникална, това дете каква роля прави!! Като някоя леличка е като вземе да се обяснява и разпорежда с тази беззъба усмивка :28558: Kим Мин Со (същата играеше най-желаната кисенг в Сунгкюнкуан) наистина е много красива, но в ролята на "лошата" тук, физиономията й е почти постоянно една и съща и вече взе да ми писва от еднотипните й мимики :unsure:

 

Малко прекалено се проточи разкриването на истината за сестрите, все на косъм беше, но пак късмет, че И Со Йонг сама си призна

 

Link to comment
Share on other sites

Този сериал за мен е приятната изненада на пролетта!! Започнах да го гледам без никакви очаквания и получавам единствено удоволствие. За разлика от някои други сериали излезли напоследък, за които се чудя защо въобще са ги снимали, за този съжалявам единствено че остават още само четири серии.

 

И за разлика от много корейски актьори и актриси, които си мислят че са и певци, Чанг На Ра наистина може да пее!.

Link to comment
Share on other sites

Много симпатично сериалче.

Но... за пореден път ни показват,

че да си неомъжена жена над 30 в Азия... (тук в комбинация с липсата на добро образование)

е най-голямото наказание на света. :lol:

Силно се надявам, че в оставащите 4 серии

 

няма да уморят главната.

Това, че не усеща вкуса на храната, загубата на апетит и постоянното търкане на очите...

леко ме притеснява. :ph34r:

 

Link to comment
Share on other sites

Аз не обърнах много внимание на това, но сега като казваш, дали не е от онези химикали, в които потапяше дрехите и май й пръсна в окото, пък и е вдишала, ако е имало някакви отровни изпарения :(

Link to comment
Share on other sites

Понеже очаквам във всеки корейски сериал във всеки един момент

някой да се окаже болен от рак и да умре след 3 до 5 серии... <_<

 

Разбира се, че ще е от химикалите... Нали й пръсна в окото.

Първо си помислих, че само ще я ослепят - отлепяне на ретината или нещо от сорта...

(вече видях нещо подобно и в други сериали)

Обаче... като прочетох другите симптоми се притеснявам

да не решат проблемите й кардинално - по корейски... :lol:

 

 

Сериалчето е весело и не предвещава подобна развръзка,

но от много гледане на азиатски сериали съм леко параноична. ;)

Link to comment
Share on other sites

Защо ви трябваше да го пишете това?! Да не мислите че на мен, като главен параноик на форума, ми е леко да мълча след като съм ги видял всичките тези работи? Ама си трая, пия си антидепресантите и се надявам на край без погребения. :panda-145:

Корейските сценаристи са извратени и болни типове!!!!!!! :mad2: Не знам защо въпреки всички сериали досега продължавам да се надявам, че в тази държава има поне един нормален човек. Гадовете подло чакаха 14 серии, за да захапем стръвта по-добре..........

 

Първата редакция се състоеше от нецензурни изрази, засягащи общо населението на Република Корея и сценаристите на телевизионни сериали в частност. Надявам се последната поправка да е достатъчно мека, за да не бъде изтрита.

Edited by dido100
Link to comment
Share on other sites

Най накрая се наканих да изгледам последните две серии, които ми седяха на компа от 1 месец сигурно. Значи сериалът беше супер до към 11-12 серия, от там като се реши, че ще го удължат с две серии и нещата се разводниха много

и всяка серия все с един и същ сюжет, тия състезания по моден дизайн ги издоиха на макс, всяка серия до края поне по едно dry.gif


Нямаше и почти никаква химия, което за мен винаги е голям минус. Най-много ме радваше хлапето на директора, страхотно се справи :lol2:

Link to comment
Share on other sites

Сериалът си беше съвсем нормален и като качество превъзхожда доста от излезлите с него и след него такива (Lie to me, Шит Хънтър, Romance town). Обикновена история, с много малко тъпи залитания на сценария. Нормални взаимоотношения между героите-стига с тази "химия", че в големи количества е вредна!

Link to comment
Share on other sites

На мен ми хареса сериалчето... и е единственият корейски,

който успях да догледам тази година, въпреки многото серии. :lol:

Оприличавам го на японско аниме/манга...

В едната серия създават някакви проблеми на мацката,

в следващата - ги решават и справедливостта възтържествува. ;)

Добре че...

 

се разминахме само с "леко" родителско неодобрение,

болестта й се оказа лечима и доживяхме щастливия край.

Не много типично за корейските сериали... и слава Богу. :P

 

Link to comment
Share on other sites

Мда, Чанг На Ра, не мога и не мога да преодолея окончателно с нищо незаслужената ми неприязън към момичето, но продължавам да се старая, че то всеки втори филм напоследък, който загледам, е с нея. Ама защо все и дават роли на бедни, простодушни, добри, онеправдани душици, искам да я видя да тропне по масата поне. И, да, наистина има анорексичен вид /но това е злобно мнение на дебелана :blush: /. Каквото и да говоря, обаче, добре се справя. Даниел все повече го харесвам, толкова лъчезарен, то и героят му е такъв, но този оптимизъм, закачката във вечно усмихнатите очи - много го харесах в този сериал. И въпреки дърварската им романтика, все им се хилех на двамата, някак си станаха много сладурска двойка. Сюжетът се превъртя няколко пъти и това ми досади, все едно и също, как пък не измислиха нещо различно, то състезание след състезание и интрига след интрига, чудя се на тия как им вървеше фирмата, то от интрижки време не им оставаше за работа.

Link to comment
Share on other sites

Сравнително приятна бозица. Аз лично гледах заради Даниелчо, защото ми е голям симпатяга. Някъде между 8-12 серия нещо се замотаха и мислех даже да го зарежа, но после се поправиха.

На мен лично състезанията ми бяха интересни. По-дразнеща ми беше работата с родителите, защото почти няма драма, в която да е не е преекспонирана.

 

Link to comment
Share on other sites

Да събудя темата малко. Хубаво сериалче от типа в които необразована главна героиня бие наред дизайнери с опит и награди. Но важното е, че имаше доста комични моменти  и усмивката не слизаше от лицето ми.  Jang Na Ra  и  Oh Yeon Seo заедно, какво му трябва повече на човек. Последната отново в ролята на по-младата и разглезена дъщеря. Създаваше само проблеми на кака си.  Започнаха сериала със спор за някакви 20000$ , а след това ги забравиха.   Даниел както винаги преиграваше според мен. А и героят му се държеше доста детски. Май Президента по и подхождаше. На  На Ра този тип роля и подхожда идеално, и отговаря на възрастта и тогава. А през 2011 да си на 34 години , не омъжена и без работа е било голям проблем. Затова и доста се наблягаше на възрастта в сериала. Сега 2022 г. да си на 39-40 години, не омъжена е горе долу нормално, според сериалите и доста от живота на звездите.  Самата НаРа и тя е пример за това. Тя поне се омъжва в неделя на 41 години. НаРа изглежда слаба тук, но не бих казал анорексичка, просто слаба азиатка.  Та общо взето става сериала за романтична комедия. Романтиката взе да им се получава чак към края, а кога започнаха да излизат не стана много ясно. Тоя Даниел щеше да и откъсне ръцете от дърпане. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...