abador Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Започнах го много отдавна и го спрях до към 7, 8 серия просто не го изтърпях. За мен нито сценария, нито актьорското изпълнения може, да се похвали с нещо изобщо. Безкрайно глуповат сериал. Права си , и аз се подведох ... но го изтърпях до 10 и не мога вече .... то по голяма скука от това няма "Панда и таралеж " поне към края си струваше , но така е ... ката гледаш два скучни сериала едновременно ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ками Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Права си , и аз се подведох ... но го изтърпях до 10 и не мога вече .... то по голяма скука от това няма "Панда и таралеж " поне към края си струваше , но така е ... ката гледаш два скучни сериала едновременно ... Мале как си го изтърпяла до там. Аз го спрях още на 5 и според мен нищо не загубих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Ами нямаше какво друго да гледам , още се теглиха другите сериали Не , не си загубила .. по скоро спечели свободно време за някой друг по - интересен сериал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myt Posted November 10, 2018 Share Posted November 10, 2018 Зарязах го на 12-ти епизод. Преводът е ужасен. Не знам, кой го е правил, но да се беше постарал малко - това женски род, мъжки род - никакво значение няма. Все едно е превеждан с Гугъл преводач. Голяма мъка! Не стига, че и сериалът е тъп, ами и това с превода! Не може да се отрече, обаче, че двамата мъжки образа си заслужаваха гледането до 12-ти епизод Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lin64 Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 Къде му са субтитрите...при слагане на името излизат де що има сериал с романтика в него Засича думата романс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aretka Posted December 11, 2018 Share Posted December 11, 2018 в унакса излизат на * Romance Town * Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poniy Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 Извинете, но някой може ли да ми каже как да си намеря от 9ти до последния епизод, че никъде нищо не ми излиза, а заседнах на 8ия еп с целувката и ми се плаче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 В първия пост има линкове и за сваляне, и за гледане онлайн. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts