Jump to content

Recommended Posts

Двоен спойлер, ей така за да си излея мъката.

 

Защо по дяволите, защо? Къде им е акъла на тез сценаристи, защо ми причиняват това. Не може ли поне веднъж да умрат само лошите. Поне така за баланс да има не може само невинни жертви да има. Не мога да преживея, че ми затриха прокурорчето и това си е.

 

 

 

Сериала ми допадна с малки изключения. Няма да коментирам съшитите моменти то без тях няма да е корейски сериала.

Ким На На ужасно сладък персонаж адски много ми допадна.

И Мин Хо добре си игра момчето и персонажа и той ми допадна.

Чичото много пък ме радваше къв е шемет.

Оцелелият пък ме кефеше с това ледено изражение.

Любимец, като цяло ми е прокурор Ким Йонг Джо (ако така е правилно).

 

Гледайте няма да съжалявате! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отказах се да чета коментарите тук са толкова много а аз съм настроена:samurai:Сериалчето си го бива,току що изгледах 10 серия ,не ме свърта от възмущение,иде ми да утрепя този баща:mad2:дано претърпи развитие този тип иначе жалко за мен,толкова оделено време и накрая да си остана :(Много ми е интересен образа на така наречения ,,татко'' . И Мин Хо добре се представи ,липсата на емоция на моменти я отдавам впредвид трудното детство,а истинският сладур за мен е чичото да го:kiss2:човек.За сега толкоз да го догледам пък да видим:mad:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най после го догледох,не съм добра в критиките затова ще кажа какво ми хареса .Хареса ми сюжата на сериала въпреки забелижимото скърпване на дадени моменти,но със това съм свикнала ,защото ги има почти във всеки сериал;).Наслаждавах се на актьорската игра ,много силни и запомнящи моменти,харесах интригата в сериала,любимец ми беше чичото.И Мин Хо добре изигра ролята на момче което изглежда силно, но вътрешно е наранено,и страхуващо да допусне някой до себе си.Но актьора които ме оставяше без дъх това беше Kum Sang Joong в ролята на бащата-много настологичен и същевременно силнен- бих казала запомнящ се образ.Всеки път когато направеше нещо жестоко аз бях разочарована от него и постояно си напомнях че това все пак е сериал:( толкова добре се справи с ролята (поне в моите очи)A финала го претупаха малко и оставиха на нас зрителите всеки сам за себе си да прави заключения:)В заключение бих казала въпреки някои недоизпипани моменти сериалчето е хубаво така че гледайте.И благодарности на преводачи,редактори и всички имащи принос в този сериал:bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер яко сериалче!

Най-добрият корейски сериал, който съм гледала досега. Държеше в напражение и сюжетната линия беше интересна. Освен това главните герои всичките бяха красиви.

Също така много ми хареса И Мин Хо в този образ - повече отколкото в Лични предпочитания и БОФ.

Изчетох доста мнения по темата за гафовете, актьорите, колко реалистичен е сериалът и т.н. Повечето гафове изобщо не ги забелязах. Само наистина и на мене ми стана чудно как превръзват огнестрелна рана с най-обикновена лепенка.

И аз съм на мнението, че краят можеше да е по-добър, но като цяло много интересен сериал. :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз да се включа към коментарите за сериала. Хем ми хареса, хем на моменти абсурдите и драматизма ми дойде в повече. Направо се изумих като видях как Хънтъра без да гледа, успя да си извади куршума от рамото( Рамбо чак да му завиди) или пък бързината, с която си отключи белезниците. Смях се с глас на тия моменти, а и на други подобни. Не мога да кажа, че съм изгледала кой знае колко корейски сериала, но единствено в този ме дразниха недомислиците. А може би грешката ми беше, че го гледах паралелно с Bad Guy и нямаше как да не ги сравня. Но макар и да звуча малко противоречиво, сериала все пак ми беше интересен, имаше красиви актьори, визирам Мин Хо и прокурора :),а и в женската част също нямам забележки. Чудя се Мин Хо дали още са двойка с главната?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да споделя и аз малко впечатления. Изгледах първите три серии. Първите две ми приличат на журналистическа справка. Някакви събития се случват едно след друго и зрителя сам трябва да догажда логиката им. Третата серия взе да ми прилича на Спайдърмен и Изкушението на вълците, не знам защо. Мисълта ми е, че филма не изглежда да е лош, ама защо някак си не ме завладява изцяло, не мога да си обясня. Само се надявам да не са го поамериканизирали прекалено, щото американски бози под път и над път.

Те рекламен филм за Би Рейн направиха (Беглецът: План Б), дано това да не е рекламен филм за Мин Хо.

П. С. Bad Gay е в пъти над това, което видях до сега. Като видя още някоя серия пак ще пиша, може пък мнението ми да се промени :)

 

В крайна сметка изгледах сериала и мога да кажа, че мнението ми сега е по-положително отколкото в началото, затова ще се съглася със заключението на speedy86, а именно: "ако нямате особено високи изисквания към екшън сцените и решите да си позатворите очите, ще ви хареса". :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го на един дъх. Както винаги Lee Minho играеше толкова истински, до последно си държеше на отмъщението, а красивата Park Min Yong играеше като безстрашната охрана готова на всичко. За Go-Hara какво да кажа, доста се лигавеше на моменти, но ставаше.

Замисълът на филма беше добър, постоянно те държи в напрежение. Като цяло ми хареса сериалчето. (:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също го изгледах преди време и ми хареса. Е, за очевидните недомислици няма какво да говорим, но ако го гледате като мен, със същата нагласа, с която навремето гледах "Супермен", "Батман" и "Спайдърмен", няма да са ви проблем. Самата история може да не е била кой знае какво, но си признавам, че едва накрая се усетих какво всъщност е станало и също така изпитах някакво потресено възхищение към злия гений на "отмъстителя" в лицето на неубиваемия чичко. Наистина не си представям по-жестоко отмъщение.

 

Самият чичко, вечният сървайвър, имаше своите моменти, освен това се справи добре с ролята. Майчето направо ми скъса душичката, но пък нормално, все пак съм жена, а се предполага, че някой ден деца ще гледам. От второстепенните страшно ме дразнеше президентската щерка... Е няма такова лигаво безгръбначно. Едва накрая стана малко по-симпатична. За сметка на това прокурорчето беше голям симпатяга. Малко тъп ход накрая, ама както и да е.

За "яката" кака-бодигард (освен очевидно смешния избор на актриса кинта и двайсе и общо около 15 кила тегло за телохранител) ще кажа само, че беше що-годе добре балансиран образ и нито беше грубиянка, мърла и простачка (много позната крайност), нито прекалено лигава и крещящо-розова плюнка. Та, в общи линии го раздаваше мъжко момиче, но не прекалено. Даже беше доста умна като за корейска героиня. Отгоре на всичко актрисата е симпатична, макар и не точно гений в актьорството.

Мин Хо от своя страна почва все повече да ми харесва. Почнал е да се отпуска, а и се старае момчето да намира разнообразни роли. Е, дръвце си е, то отвътре му иде, ама поне е чаровно и лъчезарно такова (аре да не сравняваме с другите в горичката ;) ). Поне се усеща доста голям напредък в сравнение с БОФ-а, че и с Personal taste (макар там да си беше и до роля). Радвам му се, че е избрал да играе по-раздвижен образ, ако не друго, поне е добил опит от полза за в бъдеще. Самия му образ си беше също сполучлив, по мое мнение.

 

И накрая да отлича ОСТ-то. Да си кажа право, до голяма степен точно заради него загледах самия сериал. И сега си го слушам на MP3-та.

 

В заключение - ако нямате особено високи изисквания за екшън сцените и решите да позатворите очи, ще ви хареса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имам въпрос: Снощи докато гледах разни трейлъри попаднах на един който леко ме озадъчи, защото заглавието беше City Hunter Season 2 , възможно ли е това или е някаква измислица ? Ето и видеото за което говорех :blink:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За жалост това е фенвидео,което е като трейлър към 2 сезон на сериала.И аз се зарадвах...,защото клипът е много добре направен,но...

явно,че няма да има 2 сезон... <_<

Колкото до драмата,за мен си беше една от най-добрите за 2011 заедно със White Christmas,Protect the boss..и може би Dream High.

Още отначало си знаех,че ще ми хареса.. Много сладки бяха двамата главни герои.. :blush: Едно от любимите ми неща е ОСТ-то ,най-вече песента Suddenly..

Иска ми се още веднъж да си я гледам :896767:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също го изгледах преди време и ми хареса. Е, за очевидните недомислици няма какво да говорим, но ако го гледате като мен, със същата нагласа, с която навремето гледах "Супермен", "Батман" и "Спайдърмен", няма да са ви проблем.

Точно тази нагласа е най-големият проблем понеже между тези супергерои, които изреди и този на Мин Хо зее Марианската падина. Говорим не само за визия и възможности ами за впечатление и присъствие и най-вече атмосферата, когато седне човек да ги гледа тези филми. Някак си тоя Сити Хънтър въобще не ме накара да изпитам това чувство на възхищение когато гледах Батман с Майкъл Кийтън после Вал Килмър да не говорим за Кристофър Рийв и наскоро Джеймс Марсдън като Супермен. Айде Тоби Макгуайър в Спайдърмен е толкова жалък и смешен, че няма накъде затова Мин Хо печели пред него, но изключвайки влиянието на протагониста върху зрителите и абстрахирайки се от милионите долари наляти в ефекти пак усещането е къде по-различно. Също така Батман си има перфектния враг в лицето на Джокера както и Лекс Лутър за Супермен, но тук просто го нямаше това зло, този съспенс, който да те накара да стискаш палци през цялото време за героя и да поглъщаш с интерес всеки кадър и реплика, а това с бащата на Градският ловец и драмичката спретната покрай него е направо смехтворно. За други сериали може антагониста да е какъвто им хрумне, но за такъв с претенциите да е "корейският батман" трябва да си тежи на мястото и да е зъл до мозъка на костите си за да може прасвосъдието да се стовари с пълната си сила върху него без симаптии от страна на зрителя, без покаяния и крокодилски сълзи. Тук преспокойно както отбелязах преди можеше това да е президента - негораничен потенциал от власт и широкообхватни възможности и ако бяха го направили по този начин всичко щеше да е на 180 градуса ама не би. А блудкавия романс на нашия "супергерой" с Ким На На направен явно да засили драматичният ефект и да сложи ей така някоя друга дилема оправдавайки описанието "детектив-Дон Жуан" май си остава най-силната точка на Сити Хънтър за съжаление. Ама Мин Хо не е виновен човека просто е прецакан от сценарият, който и друг да беше на негово място дори и Робърт Де Ниро от силният му период пак щеше да си е посредствен сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз успях да го изгледам. Отне ми точно една седмица...Може би, ако не бях на работа, щях да го приключа за 2 дни :)

В началото, първите няколко серии много ме зарибиха. Динамично действие, интересна история, хубави актьори...

Не съм очаквала да го кажа, но Мин Хо започва да ми става много симпатичен. Изигра си ролята доста добре, и наистина се наблюдава развитие в работата му. С тази прическа изглеждаше и доста по-хубав ;)

Всички останали актьори се справиха много добре. Имам малко забележки към Ким Нана, но с това глупаво име няма как...Самата геройня ми се размива.

Чичото бе разковничето в този сериал. Без него, нищо нямаше да е същото :D

 

И сега за края...Първоначално останах разочарована от претупването, от това, че не стана ясно какво се случи с президента, с бащата на прокурора, с ветеринарката, със заложника на И Йонг...

И какво точно се случи между Градският ловец и Нана? Но в крайна сметка си има и хубава страна - човек доразвива историята за себе си и я украсява както на него му се иска!

Този сериал ми се нареди в топ 5, така че го гледайте, ще ви хареса :)

 

Благодаря на всички, които са допринесли да изгледаме този сериал! Шапка ви свалям! :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що го изгледах и ще напиша всичко докато е "прясно".

Още от "Boys Before Flowers" си го заобичах МинХо като едно детенце и още ме набушва смях и на лицето ми се появява една мазна усмивка само като се сетя какви ги ръсеше. След "Personal Taste" малко порастна и го заобичах като зрял мъж :D и сега в "City Hunter" направо ми скри шапката. От много време не се беше случвало да гледам драма и да не проверявам още колко остава до края..

Какво повече може да се иска от каст-а? Всичките приятно изглеждащи. Дори онзи, "дясната ръка" на Чун Дже Ман, с емо прическата и злобния поглед, дори и той ми беше симпатичен понякога. МинХо няма какво да го описвам. С Ким Нана перфектно си пасваха.

Чичото, майката на Йон Сънг, Джин Пьо, прокурорът, Да Хе - всичките до един се справиха блестящо. Наистина, много добре е станало и не съжелявам, че го гледах.

Само едно нещо не разбрах на края..

нали Йон Сънг остана жив и след сцената в парника (моста? - не го разгадах точно) си се събраха с Нана? Защо после го дадоха в една кола.. Иначе аз все си мисля, че финалът е отворен - всеки го разбира сам за себе си.. за мен те заживели щастливо и си народили сто хубави бебета :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше първият корейски сериал, който гледах. Наистина много ми хареса. Чудех се как по-рано не съм обърнала внимание. Дълго време се опитвах да убедя майка ми да го гледа с мен. Когато най-накрая се съгласи вече си имах с кого да обсъждам сериала. Много ми допаднаха главните актьори и тяхната игра. Мин Хо беше страхотен в ролята и мигновено ми стана любимец. Най-много се радвах на комедийните и екшън сцените. Малко се подразних на края, но хората така са решили да го направят. Бих го гледала отново след известно време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал ми дойде с момент когато се бях отчаяла, че няма да намеря нищо което да ми хареса.

Останах очарована, въпреки, че имаше какво да се желае още. На моменти в сюжета ми се появяваха някакви невероятни за проумяване неща. Например, до края не можах да разбера мисленето на 'бащата'.

Ще ти крадна детето и ще чакам няколко десетилетия, за да избия виновниците, без да им обясня защо и ще оставя момчето което съм отгледал за това да се оттегли и да ми играе в опозиция през цялото време, а то търпеливо ще ме оставя да убивам когото си искам, понеже аз съм го отгледал, а той има уважение към мен ohmy.gif




Двамата главни са ми познати от 'Скандала' и 'Лични предпочитания' и от тогава си ги харесвам. Мин Хо наистина е понатрупал опит, но още ми липсва нещо, за да е на 100 процента. Главната ме радваше много когато премяташе някого през гърба си, особено добре помня сцената с прокурорчето, беше ми любим персонаж. Щеше ми се да има повече бойни сцени между двамата главни на тренировки, а и схватки между нея и ловеца. Бойните сцени като цяло ми се видяха с хубава, оригинална хореография и много свежо ми повдигаха темпа на духа.

Имам доста любими моменти от драмата:

като например, когато въпреки, че бе ранен я спаси да не се претрепе, когато купи компанията с онези 100 вона или когато постави продавачката на място, като й обясни, че и дребните пари, все пак са пари, сцената между 'Чистача' и чичката готвач и как той го пита какво ще яде, докато е със запушена уста, ама толкова злобни погледи хвърляше, направо ми пълнеше душата, а чичката беше страшна симпатяга. Много добри попадения.[




Романтиката спадна след пика с целувката и заживяха като най-добри приятелчета, което леко ме разочарова, но пък се постараха за целувката. Четох из нета, че май са имали връзка двамцата/доколкото може да се разчита на моя английски/, така че химията си е казала думата предполагам.


От музиката си имам две любими теми, които периодично си пускам за надъхване и си казвам често 'всичко е наред' wink.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...