Jump to content

Recommended Posts

Много ми хареса сериала, изгледах го с голям интерес, И Мин Хо се справи много добре и мисля, че това е една от най-добрите му роли, финала

не ме учуди, дори очаквах всички да умрат, то с тези корейски сериали и драми, вече се настройваш предварително за най-лошото, но съм удовлетворена от края!

Това е един от добрите сериали за 2011 година! :rolleyes: Музиката е страхотна и актьорите са подбрани много добре, прокурорчето също много ми допадна!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

И тази защо я бяха кръстили с това идотско име На На?

:no:
Това изречение ме остави поразен и чак ми призля когато го прочетох. Брутално просто.
Пак Мин Йонг wub.gifwub.gifwub.gif
Хубав сериал.Хареса ми идеята му,харесаха ми актьорите,хареса ми музиката към него. Имаше си свойте слаби места,но аз досега не съмгледал през живота си филм или сериал ,в който да няма такива. Ако щете дори и така наречените шедьоври си имат слабости. Странно как тук чета отрицателни коментари за сериала от хора,които отдавна следят и знаят за какво иди рече и все пак са учудени и разочаровани от слабостите в сериала., Сякаш не сте ги очаквали?!? Да не си помислихте ,че за една година (разстоянието от ИРИС и Атина ) и този сериал,то екшън сцените в корейските сериали са стигнали най-високо ниво и че ще имаме каскади като в най-касовите холивудски филми. Ми няма как да стане. За толкова пари толкова,за това и истински феновете няма да останат разочаровани от тези слабости. Добре имаше и куцащи неща в сценария,несъответсвия на места ,но не мисля,че бяха дотолкова фрапантни,че да не можем да ги преглътнем. Разбира се най-силното нещо в корейските и въобще в азиатските филми и сериали аз отчитам играта на актьорите,. Не мога да посоча ,актьор ,който да не си изигра ролята подобаващо. Винаги съм го казвал,игралните филми,сериалите,за мен са начин за забавление,за разтуха и затова съм се отказал да търся кусури и да сравнявам всяка случка в тях с истинският живот.Поне това се отнася за сериали именно от типа на Градският ловец.
Ох,ай стига съм дъвкал това. Всеки има право да си харесва или не дадено нещо.
Отново темата за отмъщението,Напоследък на доста подобни попадам. Явно отмъщението е тясно свързано с живота на хората. И както и този сериал ни показа. Никакво,ама никакво удолетворение няма в края. Уж очкаваш да видиш светлина ,а знаете какво се оказва,че всъщност има там. (влакааа) Хубаво беше,че ни показаха и двете страни на монетата. От една страна яростната жажда за отмъщение на Стиви Лий и от друга разумното отмъщение на Мин Хо. До какво води едното и до какво другото ,мисля,че всеки гледал се увери. Любовната нишка беше прекрасна. Как инак след като и Мин Хо и Мин Йонг са много сладки и мисля,че си паснаха адски много и им се получи толкова естествено играта,че любовта им в филма изглеждаше толкова чиста,невинна и прекрасна. Всяка секунда с двамата беше еднострахотно изживяване. Превърнаха се в една от любимите ми екранни двойки.
Дъщерята на президента,беше страшен персонаж smile.gif Много се смях с нея.
Аджушито ,хах няма филм в който да съм го гледалтози актьор и да не съм умирал от смях с него. То само косата като му видиш и прихваш да се смееш .Тук много му се смях с тази мания за телешопинг. Напомни ми за Пеги от "Женени с деца" smile.gif
Прокурора и докторката също много приятни персонажи и много приятни актьори .
Мин Хо . За първи път го гледам в филм този актьор и ми допадна. Има бъдеще в това момче като актьор. Но му трябва още да усъвършенства израза на лицето си при по драматчините моменти. Ще го сравня с Лео Ди Каприо,който също бе подценяван заради вида си на момче,слабичък и сладичък. Но видяхте как се разви Ди Каприо. Смятам ,че и Мин Хо ще положи усилия и ще докаже на критиците ,че не е било случайно участието му в този сериал и занапред,ще бъде още по убедителен в ролите си .
И най готиният актьор участвал в драмичката. Мин ЙОнг. Еми сладка,красива,чаровна,изящна. Великолепно създание. Самото и присъствие те кара да се чувстваш толкова приятно. Отново много силна роля. Героинята и беше много силен персонаж. И как инак ,след като имаше 4 -ти дан по джудо smile.gif Разсеях се съжалявам.
Ама ,май много се разписах,мразя дългите писаници.
Препоръчвам на който не е гледал сериала,да се абстрахира от коментарите. Всеки коментар преставлява личното мнение на даден индивид и препоръчвам да не се влияете много ,много от коментари,че така може да пропуснете нещо ,което ще ви хареса много. И не да изгледате 1 епизод и да хукнете да плюете нещо.Гледайте до край и тогава плюйте дадено нещо. Не винаги първоначалната преценка е правилната преценка за нещо.
Последно ще се върна към началото.Радвам се ,че МИн Йонг се казваше На На в филма. Това допълнително ме накара да заобичам героинята и. Още като чух На На и се сетих за един мой любим японски филм "НАНА" И двете мадами там ,които се казваха по този начин.
А само да вметна,че сега се сетих.На който не му е харесало това,че главният не мязаше на Скалата,ами сори ама не разбрах ,това форум за американски бози ли е или за азиатско кино?!????? Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И тази седмица няма да останем без горещи новини :) След случая на Хан Йе Съл, сега пък обект на одумване става новоизлюпената двойка Парк Мин Йонг и И Мин Хо. Днес агенциите на двамата са потвърдили, че след снимките на сериала, между тях е възникнало нещо по-сериозно, повече инфо и снимки - Тук

Айде, да им е честито на гълъбчетата :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И тази седмица няма да останем без горещи новини :) След случая на Хан Йе Съл, сега пък обект на одумване става новоизлюпената двойка Парк Мин Йонг и И Мин Хо. Днес агенциите на двамата са потвърдили, че след снимките на сериала, между тях е възникнало нещо по-сериозно, повече инфо и снимки - Тук

Айде, да им е честито на гълъбчетата :D

:es: много са ми сладки двамата поотделно, а като двойка още повече My link

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотна новина! :D

Много ми харесаха като двойка на екрана и докато гледах сериала, тайничко се надявах между тях да се появи нещо. Дано всичко да е добре, защото като съдя по корейските фенове ще има недоволни, а медиите ще се опитат да изкарат някоя простотия.

:wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А не,не и не. Не си давам мацата на Мин Хо :mad2: Хах,шегувам се,мисля,че ако наистина станат двойка в реалният живот,то като се има в предвид колко готино изглеждаха двамата на екран,то би било страхотно да са заедно. Супер новинка :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такаа сега и аз да изкажа мнение по темата :lol:

Едва съм на осми епизод, обаче съм много доволна. Както вече всички споменаха И Мин Хо започва да става все по-добър, пък и Пак Мин Йонг е една сладурана. Гледам го с голям интерес и вече нямам търпение да разбера какво ще стане когато На На научи кой всъщност е Градският ловец :D

OST - а наистина е невероятен, всичките песнички са много хубавки :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го и аз най-сетне. Приятно съм изненадана. Беше ми интересно от начало до край.

Е, сценарият на моменти поиздишаше, но все пак е писан по манга. Нямаше как да не е само в черно-бели краски. Хареса ми идеята, че не трябва да се отговаря на насилието с насилие. Очаквах малко повече от финала, но от мен да мине. Добър каст, добра музика.

Обаче най-голямата изненада се казва И Мин Хо! Знам, че всички предъвкваме едно и също, но държа и аз да си кажа – момчето определено се е научило да играе! Браво на него.

Вече не е само стройна тополка. Много му се зарадвах, дано така да продължава! :up:

А за новоизлюпената двойчица какво да кажа, толкова са сладки двамата. Докато ги гледах, си мислех колко добре изглеждат заедно.

И ей ти на! Гугутки мамини, много им се радвам! Минчо и Минка! :asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна не бях гледала толкова интригуващ серал :panda-145: Като цяло сцените бяха страхотно режисирани, да не говорим за екшън сцените. Филмът те държи в напрежение от първата до последната сериа. Любовната история между двамата главни те кара да потръпваш всеки път когато ги видиш заедно. Краят беше типичен за корейските сериали и музиката също.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-после успях да намеря време и да изгледам сериала и както и очаквах, хареса ми много. Имаше интересен сюжет и динамика в действието, нямаше скука и разтягане на локуми. Главните бяха много сладки и съжалявам само, че не беше наблегнато още повече на романтичните сцени. С риск да заприличам на dido100 ще кажа, че след като изгледах финала ми идваше да хвърля дистанционното по телевизора. Не защото не беше хубав или логичен, а защото можеше да бъде различен. И защото очаквах да е различен, след като бях изчела всички коментари във форума. Но финала, така както го видях и разбрах аз няма нищо общо с мненията по-горе.

Мнението в спойлера е интерпретацията ми на финала, който не е гледал сериала да не чете

 

Ще коментирам финала сцена по сцена. В нито една от тези сцени не видях индикация, че Йон Сънг остава жив след престрелката. В края на самата престрелка първо умря Джин Пьо, а след него Йон Сънг затвори очи, изпусна ръката му, потръпна за последно и замря...Нана сведе глава над него и заплака. Надявах се, че е припаднал, но последвалите сцени ме убедиха в противното. Следва сцена Нана и приятели. Тя е тъжна, облечена в черно и със сенки под очите. За да внесат някаква двусмисленост в ситуацията вмъкват смъртта на баща й. Но Нана страда за смъртта на Йон Сънг, само че останалите си нямат представа за връзката й с него.Споменават и че тя е напуснала, а и той вече не е наоколо (ами да, защото е мъртъв) и това е единственото споменаване за него във финалните сцени. Следва сцена в дома му, където майката и чичката стягат багажа да заминават в САЩ. Не само,че Йон Сънг не е с тях, но не го и споменават. За сметка на това майка му е облечена в черно и много тъжна, колкото и чичото да се суети около нея и да се опитва да повдигне духа й. Сцената на летището: Нана заминава, за САЩ или където и да е без значение. Но тя продължава да помни думите на Йон Сънг-"Ще остана жив и ще се върна при теб" и по някакъв начин да го очаква, макар да знае, че е мъртъв. Погледа й се рее и го търси и накрая го вижда. За мен в тази сцена той не е реален образ, от плът и кръв, а по- скоро присъствие. Той не е жив, но Нана усеща неговото присъствие до себе си, той не я е напуснал, винаги ще е с нея духовно по някакъв начин. В този смисъл сцената не е недовършена и точно по тези причини липсва физическия контакт между двамата- нямаше прегръдки, целувки нито дори разменени думи. И последната сцена, Градския ловец в колата си, нощния Сеул- край подобен на тези на Илджиме и Хонг Гил Донг. Героят в съзнанието на хората никога не умира той продължава да броди сред тях да ги защитава от неправдите.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

desini, с голям интерес прочетох написания от теб разбол на края на сериала. Провокираш ме да повторя 16-и епизод, че останах с впечатление че кулминацията беше 15-и еп. и в последния "оплескаха" доброто ми впечатление. Може да се окаже , че не съм гледала внимателно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май само аз не виждам чак толкова дълбоки замисли в последната серия. За мен

 

тя бе стегната и без илишни разтягания на локуми и сълзливи хепи ендове и въпреки това си свърши щастливо. Истинския хънтър за мен въобще не е умрял, ако ще умираше , защо баща му (който го е отгледал) би поел цялата вина и би завършил с думите "Аз съм Градският Ловец" много просто , за да защити Мин Хо. За мен това беше кулминацията на филма, нататък просто показаха как продължава живота на героите. Мин Хо беше обещал на Нана , че когато всичко свърши той ще отиде при нея и така и направи , да нямаше целувки прегръдки ревове, но те си бяха казали всичко това много преди този край и за мен тези им усмивки бяха достатъчни :) Ако помните Мин Хо постоянно повтаряше че иска нормален живот и то най-вече на баща му и според мен го получи след лъжливото признание на баща му.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май само аз не виждам чак толкова дълбоки замисли в последната серия. За мен

 

тя бе стегната и без илишни разтягания на локуми и сълзливи хепи ендове и въпреки това си свърши щастливо. Истинския хънтър за мен въобще не е умрял, ако ще умираше , защо баща му (който го е отгледал) би поел цялата вина и би завършил с думите "Аз съм Градският Ловец" много просто , за да защити Мин Хо. За мен това беше кулминацията на филма, нататък просто показаха как продължава живота на героите. Мин Хо беше обещал на Нана , че когато всичко свърши той ще отиде при нея и така и направи , да нямаше целувки прегръдки ревове, но те си бяха казали всичко това много преди този край и за мен тези им усмивки бяха достатъчни :) Ако помните Мин Хо постоянно повтаряше че иска нормален живот и то най-вече на баща му и според мен го получи след лъжливото признание на баща му.

 

Колкото повече гледни точки, по-добре. Харесвам филми, които провокират мисленето ти и много след финалните надписи разсъждаваш върху тях. Както казах това е моя интерпретация на финала, така както аз го видях и почувствах.

 

Разбира се, че Джун Пьо пое цялата вина, вкл. и че е Градския ловец, за да защити Йон Сънг. За да го оневини и да му осигури нормален живот ако оцелее или героична смърт и неопетнено име ако умре. Смятам, че ако Йон Сънг беше оцелял щяхме да видим все някоя сцена от този така желан от него спокоен, нормален живот, заобиколен от близките му, любими хора. Вместо това в последната сцена той беше сам в колата и в ролята пак на Градския ловец. Поне такова беше внушението на тази сцена.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

wow lee min ho толкова се промени с годините , като гледам снимки от boys over flowers и ги сравня с тези от city hunter, той не само е изсранал като актьор, но и се е променил външно. В началото като гледах City hunter ми липсваше къдравата му коса от BOF , но с всеки изминал епизод новата му прическа ми харесва много, също така много се радвам за него и за Park Young и им желая всичко най-хубаво и много любов ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честно да си кажа, нямах абсолютно никакво намерение да гледам този сериал. После видях клип за Минчо и Минка :D и веднага започнах да тегля.. резултат: будуване до 4-5 часа сутринта и тъмни кръгове под очите... но пък си заслужаваше!

 

сериалът свърши с отворен край и ме навява на мисълта, че може да има City Hunter 2 или греша?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен това беше поредния недогледан сериал. Защо не могат да правят нещата по-стегнати, тези зли, зли корейци?!

 

Отново след 10 епизода започнаха с разтягане на разни второстепенни сцени, които не развиваха действието кой знае колко, но пък служеха я за фен сървиз, я повтаряха неща, които вече бяха казани/усетени. Всеки път едно и също. И понеже не ми се искаше да зарязвам недогледани сериали, изгледах оставащото по диагонал, въпреки че мразя да гледам по този начин. Наистина мразя!

И... щеше ми се да се съглася, че Мин Хо е израстнал като актьор, но ми се стори дървен в моментите, в които очаквах емоционалност. Или очаквам твърде много, или липсата на емоционалност си е търсен ефект, заради детството на героя, който е обучаван от 'баща си' да бъде студен и безстрастен... Иска ми се да мисля, че е второто, а ако случайно наистина е това, то тогава се надявам в бъдеще актьорът да попадне на роля, в която наистина може да изиграе емоция. Иначе е голям красавец, а и е един такъв висок и кльощав... прекрасник. ;)

 

А Минка... простете, Park Min-Young (по-лесно и хубаво е името на героинятя - Ким На На)... не съм съвсем убедена, че това е начинът, по който би изглеждал бодигард. Много фина жена с много фини мускули. Дори и джудото не може да направи така, че някой с абсолютно несъществуващи мускули да метне голям мъж на земята с едно движение. Съжалявам, че съм "Тома неверни', защото подобни неща убиват голяма част от удоволствието ми от гледане на различни екшъни. Бих искала за мен само визията на актьорите да е достатъчна, за да ги прави поне 'гледаеми', но не е така. И мацката от " Alias" беше твъде фина за ролята си (съжалявам, че давам за пример американски сериал), и тя самата ми се струваше леко нелепа да раздава тупаници, с оглед на фината й конструкция, но... тя поне малко от малко има някакъв мускул. На На е само кожа и кокали. Иначе и тя е много красива. Много много красива.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип не си падам по екшъни,но това,че този е по-лек наистина ми улесни гледането :D

Историята ми напомняше на тази в A man called god..дори и отворения край е подобен ...но въпреки всичко успя да задържи вниманието ми. :) Мин Хо и Мин Йонг бяха много сладка двойка... обаче на мен любимец ми беше прокурора

и накрая циврих само заради него....лоши сценаристи!!! Как можаха да го убият?! :(

 

Относно за 2ри сезон...режисьора е казал,че няма да има ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обещавам си да не чета коментари преди да гледам даден сериал.

 

Толкова хулене по разни сериали, а аз взех, че си ги харесах всичките :)

 

И този го харесах, имаше моменти, които бяха недоизпипани, но не се сещам за сериал ( азиатски и не само ), в който всичко да е на 6.

 

Като цяло най-много ми допадна сценария, определено имаше замисъл в него, но последните епизоди както винаги ги разводниха на макс.

 

Хареса ми саундтрака, хареса ми визията на актьорите, до някъде ми хареса и играта на Lee Min-Ho.

 

За всеки влак си имало пътници, както викат бабите, та така и за сериалите :)

 

Относно титрите, до 12 епизод се ядваха, но след това..." ужасен ужас".

 

Enjoy :)

 

cityhuntersbsdrama8.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...