Jump to content

Recommended Posts

Причислявам се към групата на разочарованите от сериала, въпреки че в последната 1/3 недоволството ми намаля.

За тези, които още не са го гледали мога да кажа - не правете моята грешка да го започвате с прекалено високи очаквания и няма да сте така разочаровани.

Няма да коментирам в детайли, достатъчно са обсъждани абсурдите, пропуските, недомислиците и издънките. Романтичната част ми дойде неочаквано инфантилна за подобен сюжет, като единствен плюс мога да посоча 

минаването й на заден план в по-късните серии.

Така и така отворих спойлер, та да си кажа - язък за прокурорчето.

 

Ким Нането не разбирам как само мен ме издразни, но е факт. Нито героинята ми допадна, нито актрисата. Безкрайно антипатична ми беше от началото та до края. Все пак намерих два любими героя, които не само, че с нищо не ме подразниха, а и даже ми харесаха пък и актьорите си ги изиграха без забележки - "лошия" татко и ветеринарката. Шити ( :28558:) Хънтъра да не го споменавам, Минчо ми плакнеше очите и ушите, повече и не очаквам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на Ким Нана образа на героинята беше долу горе, колкото на фонтана, дето се срещнаха за пръв път..., фон за И Мин Хо :ph34r: , но аз актрисата си я харесвам, прави много сладки муцки и в Хилъра, и в Скандала, целувките й след Джейн са си редовни :P, а и беше първата актриса, която гледах в сериал :D , слабост си ми е..

 

Мин Хо е голям симпатяга, изгледала съм му почти всичко, дори Наследниците :lol2:

 

обаче точно снощи си говорихме у дома, че в Хънтъра за пръв път видяхме Lee Kwang-Soo :lol2: :lol2: :lol2: , е, няма такъв образ, за разлика от тук всеки следващ сериал, който съм гледала с него прави запомнящи се роли, доста характерни, открояващи се, голям смях се смеем с него, дори като играе тъжна сцена... - Bachelor's Vegetable Store, The Innocent Man, It's Ok, This is Love..., другаде не съм го гледала ;)

 

таткото на Хънтъра също много добър

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Lee Kwang Soo - играе в Шити Хънтъра??? Как съм го пропуснала.... Сега ще ме накарате пак да го гледам. Извън темата ще кажа гледай го в Running man! Там дава всичко от себе си.... Хаххаха

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах, хареса ми колкото за губене на време, не беше твърде сладникав и имаше доволно много комични моменти и тупаник. Не можах да изтрая да гледам четири пъти как се разделяха и пускаха едни и същи "спомени" за фон, иначе не беше зле филмчето, даже и рок музика пуснаха по едно време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Автор на едно от парчетата /Момбаса/ е Ханс Цимер, величина в днешната филмова музика. Автор е на музиката за такива филми като "Последният самурай", "Гладиатор", "Карибски пирати" и още много. Но и останалите песни са много добри, любима ми е на Дже Бом.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-сетне му дойде реда и на този сериал. Откога се каня да го гледам. Започнах го с абсолютно никакви очаквания, без да знам нищо за него. Сигурно затова така приятно ме изненада. Супер динамичен и интересен, с много запомнящи се сцени и персонажи. Много ме впечатли началото и особено частта с Тайланд. Някакси ми напомни за ‘Time of Dog and Wolf’, който все още си е недостижим в моята класация :inlove:. Ще ми се да можех да кажа, че и качеството като цяло е подобно, но...уви! Много силно начало и интересни случаи с отмъщението, корупцията и т.н, но недомислиците бяха прекалено много. А романтиката съвсем я оплескаха. Можеше да стане легендарен сериал, но във втората половина на драмата моментите с изключително куц сценарий зачестиха прекалено много. Последните няколко серии бяха като скалъпени набързо, така се прескачаше от сцена на сцена и екшън в екшън, че свят ми се зави. Да не говорим финала...лелеее, да ги утрепеш тия корейци, милост нямат. Какво беше това, ни прегръдка, ни обяснение, айде хоп, кът и това е. Като че ли са нямали търпение да го приключат и да минат на следващия. Много са зле във финалите, еййй. 
Но, въпреки че можем да намерим много кусури, си е силен, динамичен и запомнящ се сериал. Абсолютно без никакво колебание бих го изгледала пак. А саундтракът е убийствен! Много ме изненада музиката в стил 80-те и ранни 90. После разбрах, че е заради мангата. Браво! Ще си го слушам с удоволствие. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах сериала преди 7одини. Беше ми 4тия корейски такъв. И ми се виждаше много УАУ. Сега пак си го пуснах, за да усетя онази емоция, която определено ми липсва последните години с малко изключения. Е няма емоция, а само смях в залата. Даже не знам, дали ще го догледам. Явно 'Дръвчо" не е имал конкуренция кой знае каква, та се бяхме всички накачулили по облаците тогава. Сериалът е за под 23г., негледали никога корейско. Та, ако някой е като мен - да НЕ си го причинява. По - добре да кара с онези избледняли розови спомени, че иначе ебавката е голЕма. Първо ми е грозен, второ някъв изгърбен - джезве кокали за раздаващ тупалки. А стайлинга му е яко У ЛЕВО. Изобщо да го играе Супермен е направо пародия. Дупките и фантасмагориите няма да ги почвам, че не ми е до плюене и изобраяване на маса глупотевини. А жанра ''екшън" тук не изобюо не е  уместен. По - скоро екшън, ама за за подрастващи. Просто исках да кажа, ако са минали над 6години, откак сте го гледали, продължавайте с гледането на други сериали:D.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубава комедия и пародия на трилър. Комедия, щото няма как да не се смееш на това което гледаш. Не че е лош за гледане. Мин Хо как да го възприемам сериозно с тия деколтета, а той дори и няма какво да покаже. Стила му много обратен. Той и в Personal Taste май така се обличаше. В легендата за Синьото море , май беше по добре. Мин Йонг  голяма сладурана. Все още пухкавелка като в Скандала. Сега вече не изглежда така.

Off Topic

 

Недомислиците няма какво да ги споменаваме ,че са много. Ама все пак как бяха скрили майка му в стая  със стъклена стена към коридора в болницата?? Или пък как 5-тимата лоши за 28 години изобщо не остаряха. Те трябваше да са поне на 80 години вече.  Голям майтап. Както казва Урбан по горе, че като си гледал един сериал сега и преди 7 години го виждаш по различна начин. Може би едно от обяснението че човек остарява и помъдрява. И аз гледам доста сериали дето са поне на 10 години, и не мога да разбера тогава какво толкова са му харесали на даден сериал ,когато на мен ми е само смешен или не толкова добър. Secret gаrden е един такъв сериал. 

На На беше бодигард който се нуждаеше от поне двама бодигарда за да я пазят.  Всеки път като си поискаха и я отвличаха. Тя нямаше никакво чувство за това което се случва около нея. И на моста така я прибраха , и в дома и. Тя глуха ли беше? 

Иначе тук имаше доста добри актьори които ще запомня. И аз не разбрах претупания край. Тя беше с багаж на летище, там го видя, той май нямаше багаж с него. После той сам караше кола в Сеул.  Майка му и чичото говореха за САЩ? 

 

Поне заради Мин Йонг си струва да се изгледа. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...