Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Работни заглавия: 굿바이 미스 리플리 / Goodbye Miss Ripley

 

Режисьор: Че И Соп
Период на излъчване: 30 май 2011 - 19 юли 2011
Телевизионен канал: MBC
Жанр: драма, романтика
Епизоди: 16

 

Участват:
И Да Хе
Мики Ю Чон (DBSK / JYJ)
Ким Сънг У (Athena: Goddess of War, IRIS)

Ом Ги Джун

Резюме:
Драмата е по-действителен случай, което предизвиква доста голям предварителен интерес в Корея. Самата история е за двама мъже, които се влюбват в една и съща жена (колко изненадващо biggrin.gif), чийто живот е изпълнен с лъжи и алчност, резултат от тежкото ѝ детство.
 

Свали с български субтитри :click: :click:

Онлайн с български субтитри :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В духа на добрия стил, днес протичат две от най-чаканите пресконференции, за предстоящите кдрами. “Riplay”, с този вид на каста, ме накара да съберя мислите си и да очаквам печеливш сюжет в бъдеще. Да похваля аутфит-ите на каст-а, към които не останах никак безразлична. Признавам си, дългите крака и убийствения гръб на И Да Хе, може да повлият на всеки умопритежаващ индивид от всите пола. Браво, Мики ме е спечелил отдавна с уникалния си вкус за семпъл фит, а с леките си усмивки, надявам се и с динамичен образ в драмата, да накара повече хора да му обърнат внимание!

1305600518159943.jpg

201105171250299405590.jpg

201105170012690.jpg

 

Акцент в интереса ми, предизвикаха и постерите на драмата! Как да не очаквам нещо хубаво? :)

20110516_ripley_promo_poster_1.jpg

 

И тъй като съм добро дете, ето и първи тийзър:

http://www.youtube.com/watch?v=8u21W4ZeHjw&feature=player_embedded

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересни цветове са избрали за основа, леко изострени и контрастни. И Да Хе още е от сега оревава 90% от случаите. Мики е бонбон и половина - мил, любезен, внимателен, до втръсване. Господинът от Ирис е в познато амплоа на уверен и успял мениджър. И тримата ми изглеждат доста контрастни един на друг и ще бъде интересно да видим как ще се обвържат емоционално.
Хареса ми първия епизод, умело градират напрежението, а и вмъкват тук-там усмивки.
Единственото ме притеснява И Да Хи накъде ще отиде с героинята си. Трудна задача е поела с тази изпълнена с болка и огорчение героиня.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За първи път изкуствената красота на И Да Хе се смесва сполучливо с образа на героинята й. Толкова много маски слага, че вече започваш да се чудиш коя е истинската и дали има нещо зад всички роли, които играе. Единствено не ми харесва, че са я направили твърде прозорлива в използването на подходящите думи, които замазват очите на другите. Или по-скоро другите ги играят прекалено наивни за позицията, в която са (имам предвид най-вече мъжете, влюбени в нея).

До момента напрежението все още продължава да се покачва, а тя затъва все повече и повече.

 

Излезе и първата песен към саундрака. На YooChun естествено :).

 

http://www.youtube.com/watch?v=d585o5oiUrI&feature=player_embedded

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз изгледах всички излезли до момента серии и мога да кажа, че съм поразочарован от сценаристите; прекалено елементарно водят сюжета, можеше да бъде в пъти по-добър, все пак по реален случай е достатъчна самата идея; ако продължава в същия дух сериалът ще бъде посредствен; но ще видим. Във всеки случай е в пъти по-добър от примерно Lie To Me.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ау, 13-та серия ме разби! То направо екшън бе! :D Вицепрезидента е опасна, май Mi Ri си намери достоен противник.

Аз досега много съм доволна от сериала. На места предвидим, на други не. Обаче определено си е много интригуващ. Lee Da He е просто уникална! Толкова да й отива тази роля и тя толкова перфектно да я играе. Направо поклон за играта й в този сериал. Другата похвала ми отива за Micky. Момчето можело да играе и то добре!

Останаха още 3 серии, ако не решат да го удължават сериала( нещо такова бях подочула). Надявам се на много силен край.

:asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах сериала, но за пореден път установявам, че Lee Da He не е "моята" актриса. За сметка на това историята ме заинтригува още, когато попрочетох за оригиналната история, на която е базиран сериала. Пък и ми е интересно противопоставянето на "ветерана" Kim Seung Woo и "начинаещия" Micky Yoochun.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много слаба игра на Мики, според мен въобще не става за главна роля в сериал. В "Sungkyunkwan Scandal" също не ми хареса играта му, там поне бяха Джун Ки и А Ин, които спасиха сериала, но тук просто нямаше сила, която да помогне. Недостатъците в сюжета бяха толкова очевидни, че не ми се коментира. Липсваше му оригиналност, прекалено много "влачеха" определени сюжетни линии, а на други места "претупваха" откровено. Иначе почна добре, но до там... някъде след средата се превърна в пълна посредственост. Най-много ми хареса играта на онзи гангстера Хирайама и на актъора от "Iris". Разликата му в годините с И Да Хе обаче беше толкова голяма, че страшно изкуствени ми се виждаха сцените с двамата, хич не си подхождаха. И Да Хе игра добре, може би посредствено, но самите сценаристи уплетоха и "прецакаха" образа и до неузнаваемост в този сериал. Въпреки всичко, бих казал, че става за загуба на време :), но не бих го препоръчал в никакъв случай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло идеята на сериала много ми допада, а фактът, че е по действителен случай, прави всичко още по-интригуващо. Обаче има едно "но"... Предполагам, че при мен нещата са се променили, но вече много трудно преглъщам всичките нелепости и нагласени ситуации, които обикновено се случват в драмите... Конкретно, докато гледах тази, много се ядосвах, въпреки че не мисля, че е по-различна с нещо от останалите азиатски в това отношение. Така... Много обичам Мики, ама не мога да си изкривя душата и да кажа, че играта му ми хареса... като цяло. Просто на моменти ми идеше да вляза в екрана, да го хвана за раменете и да го разтреса, за да се пречупи и раздвижи малко. Но пък си имаше и добри сцени. Докато играта на актьорите, които бяха в ролята на доведената майка на Ю Хьон и в тази на Хираяма, ми допадна доста. На майката особено добре ѝ се получаваше, когато трябваше да плаче. За И Да Хе нямам какво да кажа, освен, че има разкошно тяло, да ѝ завиди човек. A Space Left For You на Ю Чон се намества в списъка ми на любими ОСТ песни.

Та... 7/10 за драмата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът ми хареса. Не подходих с големи очаквания и ме изненада приятно.

През цялото време съпреживявах с Jang Myung Hoon. Не мога да си кривя душата, че Kim Seung Woo не ми е любим актьор, меко казано, но тук бе ми бе толкова мъчно за неговия герой. Чудесно игра.

Както е написала parab, това е перфектната роля за И Да Хе. Много ми бе интересно как ще й се развие образа. За първи път виждах

отрицателна

 

главна роля. Но още от самото начало й съчувствах и я оправдавах... донякъде де.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ъпреки че персонажа на Да Хе не ми допада, тъй като по принцип не одобрявам такъв тип хора и методи за постигане на успех, също така изпитвам и малка доза възхищение за решимостта, с която преминава през всичко. Не бих казала обаче, че оправдавам постъпките и. Може би и съчувствам, но съпричастността, която се опитвам да запазя към образа и, бавно намалява. Някой беше задал въпросът, кое ли е истинското и лице. Може би го показва в моментите, в които получава малки и неочаквани жестове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До половината съм на сериала, но не мога да се въздържа от коментар. Първо за Мики , защото ми е любимец. Много по-хубаво пее и стои на музикална сцена, но и в роли се справя много добре (според мен). Поради стечение на обстоятелства първо изгледах Принца, но за мен тук играе много по-добре.(След това започвам и "Скандала"). Напълно се вписва в ролята си на богат и скромен наследник с достойна ценностна система. Това невинно изражение и тези плахи погледи изпълнени с надежда - справя се отлично.

И Да Хе - тази роля е точно за нея.Красива откъдето и да я погледнеш и също толкова подмолна. Перфектна многопластова игра. Много добре влиза от роля в роля. Не мога да я намразя колкото и да е отрицателна , защото съм я гледала и в положителен образ. Благородно и завиждам колко добре стои до Мики. Ким Сюнг У също се справя отлично. Много ми е мъчно за героя му. В 10 сер. на летището в Япония изглеждаше страхотно облечен: различно и модно не в строгия костюм, в който съм свикнала да го виждам Впечатлена съм до 10 сер. дано продължи така и до края.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го целия! И съм впечатлена! Много ми хареса! Мики игра блестящо, дори успя да ме просълзи, което не се случи в Принца! Логичен и добър край за мен! И Да Хе също беше много добра, а красотата й е съвършена! Браво и благодаря! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен този сериал не ми беше по вкуса, определено очаквах доста повече. Мнението ми почти изцяло съвпада с това на Стотака. Сюжетът издишаше страшно много на моменти. Тази роля на Мики не му легна, беше ми прекалено дървен в този си образ, определено на него му ходят друг тип образи, като тази в Принц на покрива, където наистина показва потенциал. И Да Хе също не можа да ме грабне тук, нито за миг не успях да я оправдая за постъпките и, или да и симпатизирам. Като цяло сериалът не ми хареса, но вкусове разни, виждам че има и хора, на които е допаднал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че очаквах повече - очаквах. Не знам защо, но с години я бавех тази драма. Не ми хареса актьорската игра, въпреки че харесвам всички акьори. Много посно през цялото време се развиваше всичко. Нямаше в мен създадено напрежение от сериала. Можех най- вероятно да го оставя на 6-7 епизод и нямаше да ме е яд. Много, много НЕ ми хареса. За първи път си позволявам да напиша толкова негативен коментар и то, защото знам че актьорите могат в пъти повече от това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал ми влиза в Топ листата по изгледан с най-бързо превъртане. Мислех си, че ще ми е много интересен, хотелите са ми професионално изкривяване, но ми беше интересно само в началото докато не лъснаха някои безсмислици в това какви ги вършат в този хотел.

Spoiler

Като например - хотелът е бутиков и супер реномиран, имат наети работници с образование от Харвард и в същото време наемат работник, на когото дори образованието не са проверили дали е легитимно. Да не говорим за това как Главната почти не работеше, а само се скатаваше, тръгваше си от работа, когато й скимне и всичко беше ок. 

 

И Да Хе имаша нулева химия с Мики. Мики и другата мацка повече ми допаднаха заедно, но тя милата си остана пълнеж докрая. Микинцето беше такова дърво в началните епизоди, то май и ролята му беше такава, но почти успя да сложи в малкия си джоб Мениджърката от Mr. Idol. Тази женичка ми е идол за дърво на корейския небосклон. С напредването на сериала и след като го подстригаха, заигра по-добре или ми стана по-приятно да го гледам, не знам, но да кажем, че вдигна нивото. Върхът на идиотизма за мен беше, когато започнаха

Spoiler

да оправдават Главната и поведението й и

Мики и Мениджърът на хотела започнаха да правят простотии- тук вече превъртах нон-стоп. Ох, за майката на Главната даже не искам да се хабя да пиша, то бива, бива, ама....

 

И Капитанчето, ах Капитанчето, обявявам го за вечния второстепенен герой. 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...