Jump to content

Recommended Posts

bwy1323020329e.jpg

 

Работни заглавия: 굿바이 미스 리플리 / Goodbye Miss Ripley

 

Режисьор: Че И Соп
Период на излъчване: 30 май 2011 - 19 юли 2011
Телевизионен канал: MBC
Жанр: драма, романтика
Епизоди: 16

 

Участват:
И Да Хе
Мики Ю Чон (DBSK / JYJ)
Ким Сънг У (Athena: Goddess of War, IRIS)

Ом Ги Джун

Резюме:
Драмата е по-действителен случай, което предизвиква доста голям предварителен интерес в Корея. Самата история е за двама мъже, които се влюбват в една и съща жена (колко изненадващо biggrin.gif), чийто живот е изпълнен с лъжи и алчност, резултат от тежкото ѝ детство.
 

Свали с български субтитри :click: :click:

Онлайн с български субтитри :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри :click:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

В духа на добрия стил, днес протичат две от най-чаканите пресконференции, за предстоящите кдрами. “Riplay”, с този вид на каста, ме накара да съберя мислите си и да очаквам печеливш сюжет в бъдеще. Да похваля аутфит-ите на каст-а, към които не останах никак безразлична. Признавам си, дългите крака и убийствения гръб на И Да Хе, може да повлият на всеки умопритежаващ индивид от всите пола. Браво, Мики ме е спечелил отдавна с уникалния си вкус за семпъл фит, а с леките си усмивки, надявам се и с динамичен образ в драмата, да накара повече хора да му обърнат внимание!

1305600518159943.jpg

201105171250299405590.jpg

201105170012690.jpg

 

Акцент в интереса ми, предизвикаха и постерите на драмата! Как да не очаквам нещо хубаво? :)

20110516_ripley_promo_poster_1.jpg

 

И тъй като съм добро дете, ето и първи тийзър:

http://www.youtube.com/watch?v=8u21W4ZeHjw&feature=player_embedded

Link to comment
Share on other sites

Интересни цветове са избрали за основа, леко изострени и контрастни. И Да Хе още е от сега оревава 90% от случаите. Мики е бонбон и половина - мил, любезен, внимателен, до втръсване. Господинът от Ирис е в познато амплоа на уверен и успял мениджър. И тримата ми изглеждат доста контрастни един на друг и ще бъде интересно да видим как ще се обвържат емоционално.
Хареса ми първия епизод, умело градират напрежението, а и вмъкват тук-там усмивки.
Единственото ме притеснява И Да Хи накъде ще отиде с героинята си. Трудна задача е поела с тази изпълнена с болка и огорчение героиня.

Link to comment
Share on other sites

Вече изгледах първите три епизода от новия сериал и смело мога да потвърдя ,че съм впечатлен. Заслужава си вниманието.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

За първи път изкуствената красота на И Да Хе се смесва сполучливо с образа на героинята й. Толкова много маски слага, че вече започваш да се чудиш коя е истинската и дали има нещо зад всички роли, които играе. Единствено не ми харесва, че са я направили твърде прозорлива в използването на подходящите думи, които замазват очите на другите. Или по-скоро другите ги играят прекалено наивни за позицията, в която са (имам предвид най-вече мъжете, влюбени в нея).

До момента напрежението все още продължава да се покачва, а тя затъва все повече и повече.

 

Излезе и първата песен към саундрака. На YooChun естествено :).

 

http://www.youtube.com/watch?v=d585o5oiUrI&feature=player_embedded

Link to comment
Share on other sites

Аз изгледах всички излезли до момента серии и мога да кажа, че съм поразочарован от сценаристите; прекалено елементарно водят сюжета, можеше да бъде в пъти по-добър, все пак по реален случай е достатъчна самата идея; ако продължава в същия дух сериалът ще бъде посредствен; но ще видим. Във всеки случай е в пъти по-добър от примерно Lie To Me.

Link to comment
Share on other sites

Ау, 13-та серия ме разби! То направо екшън бе! :D Вицепрезидента е опасна, май Mi Ri си намери достоен противник.

Аз досега много съм доволна от сериала. На места предвидим, на други не. Обаче определено си е много интригуващ. Lee Da He е просто уникална! Толкова да й отива тази роля и тя толкова перфектно да я играе. Направо поклон за играта й в този сериал. Другата похвала ми отива за Micky. Момчето можело да играе и то добре!

Останаха още 3 серии, ако не решат да го удължават сериала( нещо такова бях подочула). Надявам се на много силен край.

:asian:

Link to comment
Share on other sites

Започнах сериала, но за пореден път установявам, че Lee Da He не е "моята" актриса. За сметка на това историята ме заинтригува още, когато попрочетох за оригиналната история, на която е базиран сериала. Пък и ми е интересно противопоставянето на "ветерана" Kim Seung Woo и "начинаещия" Micky Yoochun.

Link to comment
Share on other sites

Много слаба игра на Мики, според мен въобще не става за главна роля в сериал. В "Sungkyunkwan Scandal" също не ми хареса играта му, там поне бяха Джун Ки и А Ин, които спасиха сериала, но тук просто нямаше сила, която да помогне. Недостатъците в сюжета бяха толкова очевидни, че не ми се коментира. Липсваше му оригиналност, прекалено много "влачеха" определени сюжетни линии, а на други места "претупваха" откровено. Иначе почна добре, но до там... някъде след средата се превърна в пълна посредственост. Най-много ми хареса играта на онзи гангстера Хирайама и на актъора от "Iris". Разликата му в годините с И Да Хе обаче беше толкова голяма, че страшно изкуствени ми се виждаха сцените с двамата, хич не си подхождаха. И Да Хе игра добре, може би посредствено, но самите сценаристи уплетоха и "прецакаха" образа и до неузнаваемост в този сериал. Въпреки всичко, бих казал, че става за загуба на време :), но не бих го препоръчал в никакъв случай.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Като цяло идеята на сериала много ми допада, а фактът, че е по действителен случай, прави всичко още по-интригуващо. Обаче има едно "но"... Предполагам, че при мен нещата са се променили, но вече много трудно преглъщам всичките нелепости и нагласени ситуации, които обикновено се случват в драмите... Конкретно, докато гледах тази, много се ядосвах, въпреки че не мисля, че е по-различна с нещо от останалите азиатски в това отношение. Така... Много обичам Мики, ама не мога да си изкривя душата и да кажа, че играта му ми хареса... като цяло. Просто на моменти ми идеше да вляза в екрана, да го хвана за раменете и да го разтреса, за да се пречупи и раздвижи малко. Но пък си имаше и добри сцени. Докато играта на актьорите, които бяха в ролята на доведената майка на Ю Хьон и в тази на Хираяма, ми допадна доста. На майката особено добре ѝ се получаваше, когато трябваше да плаче. За И Да Хе нямам какво да кажа, освен, че има разкошно тяло, да ѝ завиди човек. A Space Left For You на Ю Чон се намества в списъка ми на любими ОСТ песни.

Та... 7/10 за драмата.

Link to comment
Share on other sites

Сериалът ми хареса. Не подходих с големи очаквания и ме изненада приятно.

През цялото време съпреживявах с Jang Myung Hoon. Не мога да си кривя душата, че Kim Seung Woo не ми е любим актьор, меко казано, но тук бе ми бе толкова мъчно за неговия герой. Чудесно игра.

Както е написала parab, това е перфектната роля за И Да Хе. Много ми бе интересно как ще й се развие образа. За първи път виждах

отрицателна

 

главна роля. Но още от самото начало й съчувствах и я оправдавах... донякъде де.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ъпреки че персонажа на Да Хе не ми допада, тъй като по принцип не одобрявам такъв тип хора и методи за постигане на успех, също така изпитвам и малка доза възхищение за решимостта, с която преминава през всичко. Не бих казала обаче, че оправдавам постъпките и. Може би и съчувствам, но съпричастността, която се опитвам да запазя към образа и, бавно намалява. Някой беше задал въпросът, кое ли е истинското и лице. Може би го показва в моментите, в които получава малки и неочаквани жестове.

Link to comment
Share on other sites

До половината съм на сериала, но не мога да се въздържа от коментар. Първо за Мики , защото ми е любимец. Много по-хубаво пее и стои на музикална сцена, но и в роли се справя много добре (според мен). Поради стечение на обстоятелства първо изгледах Принца, но за мен тук играе много по-добре.(След това започвам и "Скандала"). Напълно се вписва в ролята си на богат и скромен наследник с достойна ценностна система. Това невинно изражение и тези плахи погледи изпълнени с надежда - справя се отлично.

И Да Хе - тази роля е точно за нея.Красива откъдето и да я погледнеш и също толкова подмолна. Перфектна многопластова игра. Много добре влиза от роля в роля. Не мога да я намразя колкото и да е отрицателна , защото съм я гледала и в положителен образ. Благородно и завиждам колко добре стои до Мики. Ким Сюнг У също се справя отлично. Много ми е мъчно за героя му. В 10 сер. на летището в Япония изглеждаше страхотно облечен: различно и модно не в строгия костюм, в който съм свикнала да го виждам Впечатлена съм до 10 сер. дано продължи така и до края.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Изгледах го целия! И съм впечатлена! Много ми хареса! Мики игра блестящо, дори успя да ме просълзи, което не се случи в Принца! Логичен и добър край за мен! И Да Хе също беше много добра, а красотата й е съвършена! Браво и благодаря! :D

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

На мен този сериал не ми беше по вкуса, определено очаквах доста повече. Мнението ми почти изцяло съвпада с това на Стотака. Сюжетът издишаше страшно много на моменти. Тази роля на Мики не му легна, беше ми прекалено дървен в този си образ, определено на него му ходят друг тип образи, като тази в Принц на покрива, където наистина показва потенциал. И Да Хе също не можа да ме грабне тук, нито за миг не успях да я оправдая за постъпките и, или да и симпатизирам. Като цяло сериалът не ми хареса, но вкусове разни, виждам че има и хора, на които е допаднал.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Че очаквах повече - очаквах. Не знам защо, но с години я бавех тази драма. Не ми хареса актьорската игра, въпреки че харесвам всички акьори. Много посно през цялото време се развиваше всичко. Нямаше в мен създадено напрежение от сериала. Можех най- вероятно да го оставя на 6-7 епизод и нямаше да ме е яд. Много, много НЕ ми хареса. За първи път си позволявам да напиша толкова негативен коментар и то, защото знам че актьорите могат в пъти повече от това.

Link to comment
Share on other sites

Този сериал ми влиза в Топ листата по изгледан с най-бързо превъртане. Мислех си, че ще ми е много интересен, хотелите са ми професионално изкривяване, но ми беше интересно само в началото докато не лъснаха някои безсмислици в това какви ги вършат в този хотел.

Spoiler

Като например - хотелът е бутиков и супер реномиран, имат наети работници с образование от Харвард и в същото време наемат работник, на когото дори образованието не са проверили дали е легитимно. Да не говорим за това как Главната почти не работеше, а само се скатаваше, тръгваше си от работа, когато й скимне и всичко беше ок. 

 

И Да Хе имаша нулева химия с Мики. Мики и другата мацка повече ми допаднаха заедно, но тя милата си остана пълнеж докрая. Микинцето беше такова дърво в началните епизоди, то май и ролята му беше такава, но почти успя да сложи в малкия си джоб Мениджърката от Mr. Idol. Тази женичка ми е идол за дърво на корейския небосклон. С напредването на сериала и след като го подстригаха, заигра по-добре или ми стана по-приятно да го гледам, не знам, но да кажем, че вдигна нивото. Върхът на идиотизма за мен беше, когато започнаха

Spoiler

да оправдават Главната и поведението й и

Мики и Мениджърът на хотела започнаха да правят простотии- тук вече превъртах нон-стоп. Ох, за майката на Главната даже не искам да се хабя да пиша, то бива, бива, ама....

 

И Капитанчето, ах Капитанчето, обявявам го за вечния второстепенен герой. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...