Jump to content

Recommended Posts

960opf.jpg

 

Сценаристи: сестрите Хонг
Режисьор: Пак Хьон Гьон
Година: 2011
Телевизионен канал: MBC
Жанр: романтичен, комедия
Епизоди: 16

В главните роли:
Ча Сънг Уон
Конг Хьо Джин
Ю Ин А

Юн Кье Санг

Сюжет:
Сюжетът се фокусира върху музикална звезда, която е поканена за участие в развлекателно предаване. Там тя трябва да се „омъжи“ фиктивно за топ актьор, но се забърква в любовен триъгълник с бивша своя колежка.
В цялата история се намесва лекар по алтернативна медицина, който си няма и понятие от звездния бизнес, но случайно среща главната героиня и се влюбва в нея.
Основен гарант за добра комедия е името на сценаристите.

 

:essub: 

С български субтитри: :click: :click:

Онлайн с български субтитри: :click:

С български и английски субтитри: :click:

С руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как са ги подредили само, толкова хубави сериали започват през май месец. Сестрите Хонг са голямо име, няма как и това ще трябва да се гледа.

А първоначално в главната мъжка роля трябваше да бъде И Сънг Ки, но заради някакъв слух, че сюжетът бил краден, той се отказал и на негово място слагат доста по-възрастния Ча Сънг Уон, като съответно правят и доста промени в сюжета. Да видим какво ще излезе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз определено съм доста по-доволна от този каст. Имам предвид Ча Сънг- Уон в главната роля. След Атина го харесвам още и още повече..

А и другият главен и мацката от Тайната градина в добавка. Ето официален постер. Едитвам още хубави постерчета на главните с автографи и благодарности за темата!!! :thanks:

bestlove14.jpg

 

 

The-Greatest-Love9.jpg

bestlove19.jpg

bestlove20.jpg

bestlove21.jpg

bestlove22.jpg

 

 

Трейлъра:

И мейкинг:

 

 

P. S. На главната актриса може да направя тема, като ми остане време (ако някой друг не изяви желание). Не е някоя захаросана красавица, но пък за сметка на това е много талантлива актриса.

 

The-Greatest-Love2.jpg

 

 

Официален сайт: http://www.imbc.com/broad/tv/drama/greatestlove/index.html

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адски се радвам, че сериалът има тема вече, и че виждам интерес към Ча Сънг- Уон. Лично него се надявам да го видя в съвсем различно амплоа и да покаже доста от потенциала си на забавен тип. Той е доста класен и интересен актьор, който умело съчетава актьорството, моделството, бащинството, семейството, приятелството (с голям процент от най-известните корейски актьори, и мъже и жени). Отдава се на работата си и прави винаги сполучлива химия с каста на продукцията, в която участва. И честно се радвам, че предпочетоха него пред Сънг Ги, нищо лично, но така килър нуна Хьо Джин, няма да бъде "линчувана" :D .

Останалите актьори, са не по-малко свежарски образи на фона на сюжетния замисъл. Много ми иска да видя по-лъчезарната страна на Ке Санг, който има заложби да разсмива, а и след последния образ, който изигра, имам нужда да се смея, като го гледам..Да отбележа за главната актриса Хьо Джин, че съвсем са я оцелили за героинята й.

От трейлъра виждам, че ще е шматка и половина, а талантливата актриса е способна на това. Като добавя и ексцентричният й стил, който и тук някак усещам, ще ми бъде още по-забавно да я гледам. (Все пак с гаджето си, са една от любимите ми модни двойки). Като добавя очарователната мацка Ин На, усмивката ми няма да слезе от устата, да не забравям и комика Джун Ха(който е и от верните френдове на Джи-соп), имащ потенциал със сериозно си изражение да ме разсмее, стискам палци всичко да се получи така, както е замислено от сполучливият тандем сестри.

 

Ето и втори тийзър трейлър:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ча Сънг Хон така са го барнали, че е като близнак на пича от "I Am Legend" - да се надяваме, че драмата ще е на по-добро ниво :). Иначе към мацката съм малко раздвоена, хем ми харесва как играе, хем има нещо в нея, което ме дразни. Като двойка двамата също не ми се връзват, ама нека видим, кой знае, може да е взривоопасна комбинация, макар че съм малко скептична.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде още малко снимки..

gl1.jpg

Шапката му я помня от една снимка на летището в Италия, преди Атина..

 

gl2.jpggl3.jpg

gl4.jpggl5.jpg

 

 

Ето и главните герои на пресконференцията..

Този човек започва все повече да ме учудва с превъплъщенията си.

Положително, естествено. Това е то да си Голям.

Да си винаги различен и уникален по своему..

20110428471472011042805.jpg

 

На мен лично ми се вижда отслабнал.

Колегата и колежките:

 

20110428471472011042805.jpg

20110428471472011042805.jpg

20110428471472011042805.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Засега съм на половината на епизода, ама се вдъхнових да драсна коментар. :)

Доста добре почва, засега има три култови момента, които може да роди само главата на кореец. Ча Сънг Уон ми е много интересна гледка в подобна роля. Вкарва такива физиономии, че значително ми подобри настроението (писна ми от тоя дъжд!). Фенка съм и на главната. Има специфично излъчване, което ми допада, а и е доста добра актриса. Отивам да догледам :panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз да кажа, много яко започна....рано е да го окъквам или да се очаровам още, но си знаех, че ще ми хареса..Мацката, както казах, си е точно на мястото, а плътния глас на Сънг Уон го обожавам! :P

Има доста смях, даже хилеж, вижда се химията вече, и освен яките мутри и веселяшките разговори (да не споменавам края на серията :lol2: ), двамата главни те зареждат с усмивка и слънце, защото и на мен пи-то ми омръзна да го виждам, а слънчо, само грее в оцветяващото блокче на кръщелницата ми.

Тук има вече и резюме, за такива като мен, нетърпеливите за букви и не разбиращи китайски!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре започна. Хьо Джин се справя доста по-успешно с ролята си, за разлика от тази в "Паста", макар че има някакви остатъци и от там. Не знам защо й дават все такива почти еднотипни роли. Главният актьор е голяма шматка и много смешно преиграва на моменти. Не съм свикнала с това излъчване да прави подобни дебилни физиономии, но учудващо се получава. Големият лош вълк и малкото невинно и смело агънце - това ми е първата аналогия за срещите на двамата :).

Филмчето си има настроението на сестрите Хонг - весело и лековато, а ъглите на устата постоянно клонят нагоре.

 

Много забавен момент във втори епизод беше, когато актьорът спомена собственото си име :lol: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен нещо първи епизод не можа да ме спечели - може би, защото не съм фенка на нито един от двамата главни, но и прекалено ми се видя преиграването от страна на близо 40-годишния Ча Сънг Уон, някак си големички са за такива игрички. Може по-нататък да става по-добре, но аз засега го оставям този сериал :rolleyes:

 

P.S. аааа, връщам си думите назад! бях се отказала след първи еп., но имах свален втори и реших все пак да му дам още един шанс :D Е, вече ги изгледах до четвърти и стана доста по-забавно. Вече си го следя всяка седмица!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почнаха добре, да видим дали ще успеят да продължат по този начин и в следващите серии. Този сериал и Baby-faced beauty, засега според мен стават за гледане. Манни-то го издържах 12 минути и с удоволствие го изтрих-нищо особено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това си е сериал на сестрите Хонг! Така си и започна.
Ще го гледам само заради един момент от първи епизод.
Докторът по алтернативна медицина и неговият кинезиологичен анализ на тема "Какво се случва с жените, носещи често обувки с високи токове", докато гледаше дупето на мацката (но всъщност се гледа стойка и походка, ама все в тази област)... laugh.gif
Забравих да спомена и тигровия анцуг на дядото, навяващ приятни спомени. wink.gif

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, тигровия анцунг, секси опънат по тялото и порядъчно късото горнище беше убиец на дядото. :)

Гледах първи и бързам да пиша докато се теглят другите два епизода, с две думи очертава се много забавен, дано да продължи да е толкова динамичен и в следващите епизоди. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Te препратките към градината не са една и две. Дори самият характер на главния герой е много подобен на Хьон Бин в градината - арогантен, самонадеян тип, който започва да си пада по необикновената обикновена героиня.

 

Колкото и да не я харесвам главната актриса, тука се ядва. Ако трябва да съм честна обаче, за мен тая драма не е нещо особено на тоя етап. Да, има забавни моменти, но толкова.

 

Ча Сънг Уон каквото и да облече за мен като образ е едно към едно с тоя в "Кметството", което също ми смъква нивото една идея.

 

Това, което ме грабва е фактът, че навлизат зад кулисите на риалити шоутата, които напоследък ме забавляват. Смятам, че е оригинална идея. Дано малко се разчупят нещата нататък.

 

Има и още нещо - "химията" между двамата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми допадна сериала може и заради Ча Сънг Уон biggrin.gif .

особено като лапето се обади Ча Сънг Уон и го караше да познава пикачу, томас и другото голям смях :lol2: , това ми е любимият момент


За сега съм изгледала само първите два еп. и са горе долу добре. Дано нататък стане по хубав biggrin.gif .

ето и песничката:

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам защо сестрите Хонг се опитват да ни пробутат най-идиотското нещо на света - мъж над 30-те да не знае какво е да харесваш някого. :huh: Или пък се опитват да ни убедят, че по-скоро открива любовта... Не особено убедително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А дядото с анцуга на Хьон Бин от "Тайната градина"?! :lol: Според мен като качество на сценария този сериал е най-доброто от излезлите последни 4 корейски сериала (49 дни отпада от класацията по понятни причини).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намеците към другия сериал са не само в анцуга. Останах във възторг от 5 и 6 епизод, където е съвсем явна тенденцията от Тайната градина.

Ча Сънг Уон е великолепен в ролята си на актьор, който играе актьор (с малките безумни изключения). Направо човек може да почне да гледа от 5 епизод нататък :). Взаимоотношенията ми минаха няколко нива нагоре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е! Темпото става добро и лафовете са много добри! Сега като се замислих, човекът си каза, че досега е обичал само себе си, което не изключва да е харесвал много жени! Но както знаем между "харесвам" и "обичам" има разлика. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, на мен Ча Сънг Уон много ми преиграва. С тея псевдоманиакални настроения образът му ми губи истинност. Иначе до момента просто тоя сериал си е предегизираната тайна градина за мен. Дори и да не ми пускаха въдички с разни предмети от градината, то си ухае на нея отвсякъде.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...