Jump to content

Recommended Posts

Стигнах до половината, но повече не можах да издържа !!! Моля да ме извинят всички с хвалебствените коментари, но аз останах с такъв лош вкус в устата, че не знам с какво, да започна, че да забравя, че съм го почнала въобще това "творение". Първо каква любов, какви 5 вона, то тoва си е чиста психо-пародийна кашотина, чийто съставки ме е страх, да разбера. Сигурно актьорите тук са добри, но образите (особено главния) които играят са просто брутално глупави. За мен това си е някаква пародия на романтична комедия (доста глуповата при това).

Оценка 0/10 !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахахаха колко жестоко спрямо драмичката де Мелани  .... на мен пък ми е челната десетка , гледах за 2 път сега наскоро .. а в момента съм се заела отново " Personal Taste " .... още един готин сериал които не мога да изтрия от съзнанието си и пц-то  ... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Съжалявам, ноооо просто не устоях, да си кажа чувствата, дето ги събирах 2 дена в надежди, да се случи нещо хубаво в този сериал. Започнах го именно заради прекрасните отзиви, но явно всичко е въпрос на предпочитания или настроение, но лично за мен това си е чиста проба пародия.

П.С Стана ми интересно главния дали е същият шемет и в други продукции, че си дръпнах "Athena" е там вече си е наред, значи грешката е в сценария и режисьора или иначе казано - лошата картина не е от неговия телевизор :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ахахахаха главният си е шемет по принцип ... има още една комедийна драмичка с него , но аз така и не я изгледах ... не знам само кои я изтри от лаптопа ... беше свързано с политиката  ( за жалост не мога да кажа име ...  върти ми се на езика , но до там ) ... и си права всичко е по вкус .. на мен ми хареса много на теб не ... за това има такова разнообразие ... нали ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Другата комедийна драма със Сънг Уон се казва City Hall и е много добра!

 

Относно сериала - пародия има бол, но пък на мен (вярвам и на всички, които са харесали драмата) точно това ми допадна! Яко усмиване на "големите звезди" и техните светове...Глезанковци с претенции и всякакви такива...

Разни хора, разни предпочитания!

За мен драмичката беше разтоварваща! След нея изгледах всичко с батко и мога с честно сърце да кажа, че има голям чар и актьорска харизма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ми е един от любимите сериали. Когато ми е тъжно или тъпо гледам това. Няма такава любов това си е то. :emote_kiss3:

Страхотни чувства оставя винаги.  :xaxa:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Общо взето го издържах до 12 серия.  Началото беше добре , доста се смях , ама от 10 серия като почнаха едни детинщини и супер супер тъпотии направо се втрещих. Тия сестри Хонг да са имали изобщо романтична връзка? 

Off Topic

Главната не знае какво иска, главния се вдетини , превърна се в някакъв преследвач и ревльо и лепка и изтривалка. Човек без никаква гордост и достойнство.  И като ще мре , що не се свре в някой ъгъл да и умира без да занимава другите със себе си? Егати нарциса. Чак ме е страх да гледам The Master's Sun  и A Korean Odyssey   ,че пак тия две патки са ги писали.  Как може такъв сериал да го осереш? Да ме откажат чак от сериал с Gong Hyo Jin??  Романтиката беше толкова насилена, че не разбирах на какво се базират чувствата им? Виждах Стокхолмски синдром. Голямата супер мега звезда да и се рови из бельото?  Ами тия зареждания, те за мобилни телефони ли се мислят? А аз си мислех ,че лудите са в It's Okay, That's Love.  Коя жена ще се влюби в преследвач и ревльо и лепка и изтривалка?  И какъв беше нейния избор - смъртно болен идиот, нестабилен, самовлюбен  или доктор, собственик на клиника?  И как да не избереш идиота?  

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те може да са добри, героите им не бяха за мен.  Ама мъж на 37 години да се държи  така?  Уж беше много нахакан и горд ,  а се превърна в какво?  Глезльо. Не е ли смешно да висиш неканен пред дома на тази която "обичаш"? Той там за паркинг ли го имаше? А дори не бяха и гаджета. Уж все обещаваше ,че няма да и досажда повече? Gong Hyo Jin я имах за много добра актриса, но този сериал ме накара да се съмнявам. По скоро образа и беше такъв.  Главния сякаш повече се ядваше в Кметството, тук по стар ми изглеждаше. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

7 hours ago, gig911 said:

Не е ли смешно да висиш неканен пред дома на тази която "обичаш"? Той там за паркинг ли го имаше? 

Ми то комедия, де.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...