Jump to content

Recommended Posts

Сериалът е доста зле наистина, но от началото така си тръгна. Много тъпо, че не завързаха нещата с брата, но за 16-серийна драма, обикновено така вървят нещата - първите 6-8 серии вкарват мого сюжетни линии, накрая остават само сцени с двамата главни герои и още 1-2 второстепенни и до там.

А защо пък са сменяли сценаристката? Кога смяната на сценариста след средата на сериала е довела до по-висок рейтинг?!

Примерно Marry Ме Mary накрая стана толкова зле, че изобщо не му гледах последните две серии.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това трябва да е най-пиянският К-Сериал, който съм гледала. Едва ли има серия в която някой да не се е насвяткал, а в някои серии по няколко човека!

То не беше мъка, то не беше чудо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, напълно те разбирам, но при положение, че ми остават 3 серии, все пак ще се напъна да го завърша.

Някой случайно да знае коя е песента в края на 13-ти епизод, точно преди превюто за следващия епизод. Търсих я доста време, уж изслушах целия саундтрак в YouTube, но точно тази не я откривам :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дали някой ще се захване с български субтитри? Много ми се иска да го гледа една приятелка ама тя от английските суб. няма да разбере нищо.

Аз сега съм на 8 епизод и ми харесва, може би не съм от претенциозните и още не съм гледала достатъчно. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами свърши най-накрая. Уви, от голяма надежда, сериалът се превърна в докалзателство, че сляпото придържане към клишетата може да убие и най-добрата идея. Вече си чакам севернокорейската шпионка :D:inlove::yes: !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

LunaBrava знам за коя говориш, но още не са я пуснали, всички я издирват в момента, не ги знам кога им излизат принципно пълните саундтраци ама мислех ,че до края на сериала трябваше вече да е излязъл.Не знам и какви претенции имат всички относно сериала, какво толкова не му харесват,много вдигнати летви, ама на мен ми хареса, сюжета разбира се, че не пръщи от оригиналност, но пък ми хареса как се развиваха техните отношения, плавно и интересно. Единственото, което не ми хареса, и за което всъщност можеха да сложат поне още 1-2 епизода, е да видим какво става с брата и онази бившата. Те така ги заразяха двамата накрая че.. huh.gif Даже и не разбрах ролята на брата в сериала- като цяло, появи се, сближи ги, опита се нещо да " каже" и изчезна.Онази там хубавелката , радвам се, че не от онея напасти , а напротив много тихичка излезе, или поне така успя да си изиграе ролята. Хубав финал и невероятен OST.

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

16 безвъзвратно загубени часа от живота ми... Първите няколко епизода как да е, ама особено за последните 6-7, изгледани на инат, ми иде да си издера очите. Големи очаквания бяха, но уви...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последните 4 епизода направо бяха негледаеми, така и не разбрах каква беше тая измислена драма накрая, понеже толкова и гледах.

Ще запомня този сериал с огромния процент пияни.

Дано поне за някои от актьорите да е бил ползотворен, понеже за мен си беше чиста загуба на време. Но все пак по-добре от тв :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:rolleyes: Оставих и тази драма зад гьрба си и май там ще си остане.Лош сценарий,без никакво развитие само тьпкане на едно място.Само напьните на главните герои не са достатачни.Ьн Хе така и не излезе от познатият ни от други драма образ,а Джи Хуан ами той беше просто красив. Значи драмата няма да я запомня с нищо друго а само сьс сочните целувки (поне те бяха на ниво)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм, съгласна съм с последното мнение. В един момент сценаритите останаха без идеи и се хврълиха да правят клишета,

 

особено историята с пепеляшка и това, че тя се почуста недостойна за него, хайде моля ви се.. и после - ще ме чакаш ли докато ми влезе мозък в главата и се осъзная, че немога да живея без теб...нямам думи просто.

 

Единственото, с което аз ще запомня тази драма е целувката с колата, за мен това си беше най-яката целувка, правена в корейски сериал от този жанр (поне от тези, които аз съм изгледала).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох на мен в началото ми харесваше и някъде по средата, обаче от 8,9 епизод взе нещо да ми става откровено скучно. Сега съм на 13-ти епизод и направо умирам от скука. Къде е драмата? Няма ли тя да избере малкия брат или нещо такова и смешни моменти няма, сякаш се изчерпаха <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що изгледах и последния епизод и... :no: Определено това е най-голямата пародия на корейска драма, след "Love is Blind" и "My Princess", която съм гледала.

Уникално тъпа история. И както Speedy каза: "16 безвъзвратно загубени часа от живота ми" <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, те, това е да имаш всички съставки за перфектната драма и да я направиш на гъз...

Абсолютно вярно. Започна добре имаше моменти, когато се надявах, че нещата ще станат по-добре но уви останах си с очакванията. Догледах я на инат само заради актьорите но ми е жал как таланта им отиде на халос в тая боза. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Насилих се най-накрая да изгледам 15-ти и 16-ти епизод и последният дори успя леко да ми хареса (или поне искрено се посмях на момента с отбелязването на звездичките в дневника :lol2: ) А когато А Джонг гледаше в кутията и си спомняше миналите случки между тях, повечето от които бяха от първите серии, така една лека носталгия чак ме обзе, защото в началото наистина си го гледах с кеф сериала, даже цялата първа половина си беше горе-долу добре, ама после :no: Какви ресурси попиляха тия сценаристки, много ме е яд - имам чувството, че се чудеха как да направят реклама на Чеджу, вместо гледаем сериал <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах Lie to me. Нямах големи очаквания, след като прочетох всички негативни коментари :huh: . Някой дори ми препоръча ако мога да го пропусна ;) , аз обаче понеже съм си тъпо и упорито седнах пред компа и за два дни го изгледах :wacko: . Окончателната ми присъда е хареса ми, за мен това беше поредната стандартна корейска драма. След като го приключих за мен се нарежда до "Пълна къща" /сериал за който мога да каже че става за гледане/.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ми хареса. То, че не беше добре изпипано от втора серия разбрах, ама ми беше леко, приятно и забавно. Още след първите няколко серии спрях да имам някакви очаквания и точно заради това си го изгледах без раздразнение. Поне Eun Hye и Kang Ji ми напълниха душата. Сладури отвсякъде, а и двамата са големи образи. Не че нещо, ама що не се вземат както е тръгнало..?!!! :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...