Jump to content

Recommended Posts

 

Къде да чуем? Какво смучене и мляскане?

Аз само да се възмутя от края на 8 еп... След това начало, такъв край действа супер гадно. Ся много ясно, ше последват едни гонки и обясняванки, докато нашия най-после се светне, че квото е било преди 3 години, си е останало тогаз. А дано и Ън Хе земе да си върне гръбнака, че в тая позиция на "засрамена натрапница" хич не ща да я гледам.

Друго, което ми направи впечатление, е, че ше се окажат накрая познати от училище или детската градина. Ма това сме го гледали неведнъж.

 

 

БТВ, освен Кока-кола-та, много смешно бяха маскирали емблемата на Мерцедеса му с тиксо. :lol:

 

Ти мани, ама тая бившата и малкия брат, който досега не знаех що ме дразни толкоз, ма вече почнах да си обяснявам, според мен могат спокойно да се гръмнат... Ади то любов, то чудесия, разбирам, ама 3 години да си навиваш на пръста едно и също...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също не съм очарована от края на епизода. Друго ме дразни най-вече - бившата приятелка се облича като леличка и пред нея даже лелята е супер елегантна. Из нета прочетох , че готината рокля на Ън Хе, в която беше "петнистата змия" е на Вивиан Уестууд . На нея си и стоеше чудесно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На MBLAQ много добре им се получaват саундтраците - след



Филма не съм го започналa, което значи, че хубавото предстои wink.gif Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма как, трябва да има и сълзи, иначе няма да е корейски сериал:)

Иначе засега на мен сериала ми харесва, има и неща, които леко ме дразнят, но като цяло, все още съм залепена пред компютъра!

 

Някой да е гледал preview на 9 еп., защото аз не мога да открия в нета!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много много ми хареса епизод 8, сега ще почнат гонките , които мен ме забавляват най- много честно казано.Очаквам с нетърпение 9 еп.

Мляскането и смукането и аз го чух :) , но трябва да се заслушаш, защото музиката малко пречи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Земи тая безкрайна кола...Сериозно, тая бутилка някак си изкара над 15 литра...

 

Лелята е върха. Сънг Хи и той не знай каква му е играта, май никой не знае...Искам 9 епизод.

 

Последните сцени пък на мен ми харесаха, Ън Хе ги изигра супер...Мъката не е красива, беше много истинска, евала.

 

Джи Хуан, прибери си топките (с извинение за изразът) и почни да се държиш като мъж.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз само не мога да си представя на кой му се е паднало да почисти след тази лепкава кола... Как смело я размятаха из целия апартамент...

 

И точно това си мислех, тия двамата или стават за актьори или наистина са влюбени. Определено се усеща по - житейски любовта им, не е като на приказка.

Честно казано, предпочитам братчето и невинната бивша да си стоят настрана, ама тогава със сигурност няма да гледам корейски сериал. А относно дългите поли на мацката, на мен ми се струва, че това ще бъде новата мода, тип 70-те или там която е била вървежна. Уникалните бижута дето им ги накичват, от типа огромно бижу на тънка верижка или ивица плат, все още не сме ги видели в Бг. Само единични бройки може да се срещнат в по - скъпичките магазини. Големите диадеми с украса от едната страна - по същия начин. За първи път видях онзи ден подобна и струваше 300 лева. Така че, корейците явно са напред в модата. А и смея да твърдя, че има някои сериали с уникален стайлинг, и Грейс Кели би завидяла на облеклата.

 

Yoon Eun Hye - Kang Ji Hwan "Lie To Me" KOLA KISS Making:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдааааа.......

Вече наистина съм поклонник на "гадната" приятелка. За пръв път виждам корейка, която след като е била измамена, обидена и унижена, да не се завре в някой ъгъл и да се скъса от рев като някоя....., а да постъпи като нормален човек и да спука от бой неверния си съпруг (и то два пъти!).Браво, мойто момиче!

И на мен ми се иска да се случат следните неща"

1.Главната героиня да отвърти един шамар на главния герой-защото посленият много бързо го забрави това "Това не е игра, това е истина!"

2. Главната героиня да покаже малко характер, да спре да реве като излъгана ученичка и да се бори.

3. Главният герой да излезе от масовката и да покаже защо носи панталони.

4. Лелята да поеме нещата в свои ръце.

 

За съжаление нищо от това няма да стане. След като изчезна основната линия на действието до момента-фалшивият брак, ни вкараха в банален любовен многоъгълник, който сме гледали безброй пъти преди това. Чакат ни десет серии рев, сълзи, чупене на пръсти и действия от типа "хем ми се иска, хем не ми стиска". Няма мърдане от шаблона, иначе ако главните герои покажат малко характер, сериалът трябва да свърши следващата семица.

Според мен осма серия потвърди, че сценарият на сериала е най-слабата му част. Какъв смисъл има да поканиш добри актьори и да не се постараеш да напишеш интересни роли за тях? Не може да се разчита само на "химията между двамата", трябва и малко въображение. Когато един шаблон се изтърка от прекалена употреба, той трябва да се смени! Не е нормално, а и интересно, да знаеш какво и как ще стане в сериала, преди още да са минали половината серии. Просто защото това същото вече сме го гледали десетки пъти в други сериали и с други актьори.

А и "Пепси" ми харесва повече :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм, че сюжетът не е силната страна на сериала. Искрено се надявам сценаристите да ни изненадат поне малко.

 

Дидо, не си разбрал за азиатците едно основно нещо. Те обичат шаблоните. Обичат една и съща история да им се повтаря ли, повтаря. Затова на претръпналия западен фен започва в един момент да му става еднообразно. Но трябва да се примири. Последните три години шаблоните леко се изместиха към по веселите, за разлика от трагичните истории, които бяха на почит през 2002-2006 г.

 

Та и тук сякаш са събрали всички типични за корейската романтична комедия детайли, но за съжаление я липсва спойката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм съм с теб. Не очаквам да стане рязка промяна на шаблона, но както е казано- дяволът се крие в детайлите! Защото строго погледнато "Тайната градина" и "Ловци на роби" също следват характерните за техния жанр шаблони, но като качество са далеч над това, което гледаме момента. Просто шаблонът не трябва да се следва сляпо и да служи на сценаристите като оправдание, че не си използват мозъците! Ще се повторя, но за какъв дявол имаш двама отлични актьори, след като не можеш да създадеш интересна история, в която те да играят? И майсторството на сценариста е в това да използва шаблона само като база, но оттук нататък никой да не ограничава въображението му. "Тайната градина" е прекрасно доказателство за това- и там шаблонът е ясен, и там присъстват характерните за него персонажи-и въпреки това беше интересно, вълнуващо и чакаш следващата серия с огромно нетърпение, за да разбереш какво ще стане!

Тук това го няма! Не знам дали сериалът е все още в процес на снимане или вече е напълно завършен-ако е първото, веднага да сменят сценариста! Нека хората, заети с този сериал, се възползват от възможността да направят нещо наистина запомнящо се и интересно.

Моята любимка в сериaла е Hong Soo Hyun! :wub: Уж второстепенна роля, но на моменти е по-интересна и по-наситена с действие от тази на главната.

Редактирано от dido100
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и някъде 9-10 епизод ..

ajh1.jpg
ajh2.jpg
ajh3.jpg
ajh.jpg
ajh5.jpg



ммм тука се вижда вече кой кого игнорира,а тази промяна на Ah Jung ми се струва, че ще бъде в стил "1 година по-късно" , а тея обрати най-много ги мразя dry.gif

 

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала е много хубав, найстина не е нищо уникално, но те кара да се смееш от сърце и да чакаш с нетърпение всеки следващ епизод. Вече имам чувството че ще полудея...с толкова голямо нетърпение чакам следващия епизод, дори, за да се разсея започнах друг сериал - '' Hello! Miss '' , който също е много хубав и забавен (как иначе, коя е главната?!), но не ми се получава, това с разсейването... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Определено няма да се окажат брат и сестра - това е сигурно biggrin.gif По-скоро пак ще има елементът на съдбата - че от малки им е отредено да бъдат заедно - в Тайната Градина ми е най-пресният пример, въпреки че там беше от тийнейджъри, не съвсем от деца. Друг вариант е да има някаква обща трагедия, при която едната майка е причинила по някакъв начин смъртта на другата и сега не могат да бъдат заедно, заради греховете на родителите си, примерно biggrin.gif


Каквото и да мислим, най-вече се надявам химията да продължи, както досега, и няма да обръщам кой знае какво внимание на сюжета :rolleyes:

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Определено няма да се окажат брат и сестра - това е сигурно :D По-скоро пак ще има елементът на съдбата - че от малки им е отредено да бъдат заедно - в Тайната Градина ми е най-пресният пример, въпреки че там беше от тийнейджъри, не съвсем от деца. Друг вариант е да има някаква обща трагедия, при която едната майка е причинила по някакъв начин смъртта на другата и сега не могат да бъдат заедно, заради греховете на родителите си, примерно :D

 

Каквото и да мислим, най-вече се надявам химията да продължи, както досега, и няма да обръщам кой знае какво внимание на сюжета :rolleyes:

 

:lol:

хаах е не, това гадаене ме връща към градината, когато беше онзи шокиращ епизод, който ни вкара всички в адската дилема кой ,кога ,как. (хубави времена бяха :lol: )

А тук, и аз си мислех това за трагедията между семействата, само си викам ся ,що пък не сложат една интрига все пак между майката на Ah Jong и бащата на Ki Joon :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подозирам,

 

че двете хлапета са по скоро А Джонг и малкия брат. Поне с такова впечатление останах след онази сцена с помена-големия на 32-33г , малкия на 27, но ще трябва да ги превъртя за да проверя /ако не ме домързи/.

 

Иначе като герой най-ми допада малкия брат-все още не ми е ясно какво точно цели и това възбужда любопитството ми.

 

Първо изглеждаше, че иска да помогне на брат си и на А Джонг /даже като двойка по ми допадаха-някак се допълваха/; после се върна бившата и той промени посоката като се опита да събере бившите годеници; сега май пак смени курса. Ще почакаме и ще видим

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не,

на табелките си бяха написани изрично имената им. Наш'то момче беше.

 

А дребното брат и аз не мога му хвана спатиите още... Тоз човек изобщо знае ли кво иска?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обаче каква промяна в 9-ти еп

 

половината с нови прически и ако при А Джонг и приятелката е с причина то при Санг Хе не стана много ясно. Да не споменавам, че предишната поне на мен по ми харесваше сега прилича на молив :huh: . Пък и май правилно съм разбрала за възраста. Това означава, че нашия и А Джонг не са връстници, въпреки че нейните години конкретно не бяха споменати. Остана нашия да убеди леля си, защото от превюто на 10 изглежда сякаш този път тя/лелята/ ще застане на страната на бившата. Малкия май пак ще оплете конците-отново смени посоката-изглежда ще се пробва за А Джонг . Това би разнообразило края - ако ги съберат тях двамата, но подозирам, че това се разминава с намеренията на сценаристите/доколкото ги има/.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо взе да го наляга скуката този сериал - 9 еп., голямо прозяване му дръпнах. Струва ми се че Канг Джи Хуан нещо не играе, както трябва, дървеничък ми се видя в този епизод и си мисля, че по-скоро той от двамата, както и сюжетът разбира се, са причина за ниските рейтинги (или поне по-ниските от очакваното). Най-измисленото пък беше

 

А Джонг като се загуби в гората, няколко часа докато се стъмни не можа да намери обхват, идва Магьосникът от Оз и веднага провежда разговор и извиква помощ :blink:

Също така, много ми е интересно каква е тази оградка, на която първо в The Greatest Love Док Ко Джин заведе девойката да се порадва на светлините на лунапарка, специално работещ през нощта за тях, после в Romance Town пак висяха там и зяпаха и Lie To Me също не останаха назад и те се наредиха да се любуват на гледката...в цял Сеул ли толкова няма други романтични места.... :rolleyes:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е не можаха ли още по-тъп да го направят тоя 10-и еп, а?

 

Първо Джи Хуан, завалията, не може да скръцне със зъби на някаква малоумна овца, само щото тя си била навила нещо на пръста. С кви безумни реплики го каза пък съвсем няма да коментирам. Да имаш такъв разкошен тип и да му туриш най-малоумните реплики и действия на планетата е безобразие. <_<

Ън Хье милата и тя току се дере кат 4-годишно момиченце, на което някой лош батко й е откъснал крачето на куклата, ту се хили кат пача на снимката на нашия, нищо, че оня постъпва като абсолютен червей... На тва май шизофрения ли му викаха? :rolleyes:

Бившата направо не ми се коментира какво мазно парче ще излезе накрая, не че съм се съмнявала в потенциала на ролята й - тия крехки, невинни и вечночакащи първата си любов патки как ги обичам само...

Малкото брата с новата прическа мяза на 12-годишно чаве, еле па с оная плюшена маймуна в ръце беше покъртителна гледка. И, съвсем между другото, ОК, да речем, че веднъж си се влюбил в мацката на брат си, възможно е. Случва се. Човещинка, дет се вика. Ма вече 2-ри такъв случай си намирисва на патология. Но па кво ли разбирам аз...

 

И, често назано, все повече почва да ми става жал за "лошата" приятелка. Ми тя, горката, с тоз "мъж" жива да я оплачеш. Него няма го описвам, че ми избЕгА граматиката направо... Няма такъв гнусар безподобен. :wacko:

 

Искрено стискам палци да върнат живинката поне в последните серии, че с тия смешни обстоятелства, дето ги карат да се преструват на женени, най-много да ме откажат да го догледам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...