Jump to content

Recommended Posts

И какво излиза-едните имат страхотен сценарий, но слаби актьори, а другите страхотни актьори и никакъв сценарий. Ако ни интересуват само актьорите, то спокойно можем да минем и с по една тяхна снимка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И какво излиза-едните имат страхотен сценарий, но слаби актьори, а другите страхотни актьори и никакъв сценарий. Ако ни интересуват само актьорите, то спокойно можем да минем и с по една тяхна снимка.

 

Аз не съм казала, че сценарият на Lie To Me e лош. Не е нищо особено на тоя етап, но има своите моменти. Ако беше такъв бливоч, нямаше да мога да го гледам въпреки Ън Хье и Джи Хуан. Примерно, в Swallow The Sun и 1000 Years of Love играе другата ми любима актриса - Сонг Ю Ри, но единият го дропнах по средата, защото ми беше безбожно скучен, а другият, който беше умопомрачително тъп, изгледах, като може да се каже, че превъртах сериите почти целите и изглеждах около 10-ина минути действие.

 

Освен това не съм казала, че The Greatest Love е със страхотен сценарий. Казах, че е добър, но не мисля, че е нещо невиждано. Има приятни моменти в диалога, но общо взето нивото е като в градината, където, ако трябва да съм честна, пак се кефех по-скоро на актьорите и химията им, отколкото на сценария, макар че и той не беше за пренебрегване.

 

Ако ти можеш да минаваш със снимки на актьори, то аз обичам да ги гледам в действие. Обичам да гледам взаимоотношенията им като героите, които портретират. Нямам нищо против, че Ън Хье винаги играе един и същи типаж (ако трябва да съм честна и Канг Джи Хуан също е доста специализиран в един тип образи) и че той бива експлоатиран отново. В крайна сметка въпросът е какви емоции ще предизвика цялата сплав - актьори, сценарий, режисура и до този момент везната е наклонена към Lie To Me.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се разпиша и аз тук. Днес успях да изгледам и 4- та серия. Сценария хич, ама хич не ми пречи. До тук, всичко ми беше доста забавно и доволно весело. Ън Хето подскача и се държи като недорасла маймунка, ама май в това и е чара. Ледената физиономия на главния, ме кефи отвсякъде, а братчето... нещо ми се набива в очите, за бъдещото развитие на нещата.

 

Защо ли си мисля, че може да ни изненадат в сценария? Бяха влюбени, все още са де, в една и съща дама, да не се повторят нещата и сега? Ако стане така, вече съм си заплюла братчето. Все пак, бившата годеница има някакви права, нали тя е зарязаната...

 

А проблема на лошата приятелка, си е точно като нашето родно "Не е важно, дали аз съм добре, важното е Вуте да е зле". Но иначе е голям образ, добре ги докарва физиономиите на злобарка.

Та..в заключение, на мен сериалчето ми харесва.

 

... и да видим, какво ще последва след това "Да се оженим" накрая. Сега откъде търпение, затова не ми се гледа по време на излъчване, ама ...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам един проблем...Джи Хуан кога ше му сложат гръбнак на образа? Не че нещо, ама той наподобява едно не много ласкаво анатомично определение...За 5 епизода той просто краси екрана и не прави нищо, ама нищо. Както казах, на мен това не ми пречи, ама той е толкова безполезен....Малкия му брат изнася действието на гърба си.

 

Понякога добрите или поне любимите актьори успяват да скрепят слабия сценарий, макар че при Атина с газилиони яки мъже и жени не напраиха нищо, а пък ранчото с една ужасна жена ......Тука не е зле сценария, просто е праве по стереотип, който обаче всички харесваме. Малко ни е втръснал, да, ама си го обичаме...И актьорите донасят тая нотка дето не ни кара да предвиждме всяко десйтвие с досада, а с вълнение.

 

И само аз ли се кефя, че имам корейска версия на Фийби от Приятели в лицето на русата певачка от кафето?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И мен ме радва корейската Фийби. Иначе за съжаление действието все още ми е бавничко. Джи Хуан наистина не блести с нещо до момента. Неговата линия в сценария е доста тъпа и скучната му бивша по никакъв начин не освежава действието.

Добре, че е приятелската история на Ън Хье, че да има нещо за гледане. Въобще хаотичният й характер много ме радва.

 

 

Малко ми беше странна и романтичната сцена, която плеснаха. Беше нелогичен фенсървиз, колкото да кажем, че е имало нещо. Като не са преценили колко е разтакан сценарият, налага им се да бъркат в шапката с измислиците, за да съшият нещичко.

 

 

Скоро и аз се надявам да може Джи Хуан да използва таланта си, тъй като иначе ще ме е яд.

 

Хихи, 6-ти епизод - краят!!!

 

 

Нищо, че според мен някой ще си го е представил в следващия епизод, добре си го представи :).

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хммм, вярно е ,че края на 6 епизод е :blink::rolleyes: ,но аз не мисля, че е някой си представя , просто Джи Хуан почна да чатва на къде върви работата

. Имам чувството че филма ще е доста клиширан,и въпреки това, по незнайни за мен причини усмивката не слиза от лицето ми. Не знам дали и вие сте имали такива моменти, в които да се опитвате всячески да се държите устните плътно събрани, да изглеждате сериозни и съсредоточени (все пак трябва да се свърши и работа), но за жалост не ви се получава. Но тъй като, аз не съм много усмихнат човек, оценявам тези моменти (май и покрай мен ги оценяват :) ).За това ще продължа с голям интерес да следя сериала, и се надявам, нататък да се смея още повече :D :D :D .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-после нещо се случи в 6-ти епизод, а вече бях решила да го зарежа за неопределен период. Превюто на 7-ми също изглежда обещаващо и въпреки че позагубих доста илюзии засега няма да го дропна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5-ти епизод беше клише след клише, да не споменавам за пълното плиткоумие на основните герои. Вече ми се струва грандиозна глупост основната нишка на сериала - за преструвката за брак. Дори си попревъртях малко сцени от скука. И Джунг я съсипват с всички познати от драмите отрицателни качества, та хич не е убедително, че героят би се влюбил и на 10% в нея, да не говорим, че би я целунал, след като е повръщала, с такова ниво на чувствата.

Най-интересният край би бил двамата въобще да не се влюбят един в друг, от което ще съм повече от доволна. <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми леко мудно почна принципно.Не мога да разбера само онази, г-жа приятелката, какъв точно и е проблема ?! (явно са били приятелки , не мисля, че тя трябва да играе ролята на озлобената , при положение, че и взе мъжото под носа :huh: ) А и вече изглежда започва истинската "драма" ;)

 

А другото което е, каква е тази постоянна реклама на бобъра <_<

 

П.С. Ау доста интересни драми ни предложиха тази пролет,човек да се чуди кое да почне, или коя серия по-напред да изгледа :unsure: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В 6-ти епизод, най-накрая се яви нещо, за което да се хвана, да ми хареса и пиша..щото до тук и лъжата, и замисъла куца, ли куца..

Сериалът си е бая скучен, малко лигав, но си има чар. Вярно е, че дотук няма с какво да ме изненада, няма интрига (още), нито зарибяващ диалог, но поне не е бавно поглъщане на усмивки. Да си призная, Ън Хе играе добре нервачка и като се хили идиотски ми действа. Почти не очаквах да ми допадне толкова с игра, нищо ново като замисъл роля, но е убедителна (защо й дават все такива роли?). А, Джи Хуан е толкова блудкав образ, че на моменти никак не си поплювам да го оплювам. Директно от разстояние :lol: .

Братчето и секретаря са малкото ми очарователни стимуланти, повишаващи и мисловната ми активност, даже увеличаващи адреналина ми. (Братът ми е такава скрита лимонка, че го чакам да се покаже в по-друга светлина.....) Джи Хуан, ака Ki-Joon, ми вдига кръвното само, но ако почне повечко да се усмихва, поне може да събуди специални чувства...

Силно се надявам на неочакван край, но на фона до тук, поне да отлича:

 

 

1.. За първи път виждам толкова уважаван държавен служител, хахахаха.

2.Видях най-тъпата „промо” целувка на пейката и заблудени хвърчащи листенца :D .

3. За първи път, виждам на моменти гейско поведение от Джи Хуан. Като ръкомаха и понякога реагира, баш кат такъв. Дали стегнатите му костюми, не го сковават повече?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След 6 серия вече съм върл почитател на гадната приятелка! Много по-интересна ми е от главната героиня! Само аз ли вече знам какво и как ще стане в следващите серии и какъв ще е краят? Рекламата е по-добра от продукта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Омо, омо, ом...ОМО...

 

ЦЕЛУВКАТА, АУУУ, ЦЕЛУВКАТА.

 

 

Страшно го харесвам сериалчето с всичките му недомислици, не ми е скучен грам, а и ми пълни окото....

 

6 епизод, 6 епизод, 6 епизод...Уааааааа.

 

П.С. Бях забравила защо Ън Хе е такава любимка, но последната сцена показа, че и катъо играе е жена,а не сушена риба.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:yes: Да, да, да!!! И аз съм предоволна от показаното!! Като гледам в новите сериали - се забелязва тенденцията в първи или втори епизод да гледаме главния герой (разбира се, напомпан на макс) под душа, за да ни текат лигите по завидната му физика, последни примери Greatest Love & City Hunter. Другата тенденция е целувката да се случва в 6ти или 7ми епизод. Примери, колкото искаш, единственото очеИЗвадно изключение тук е 49 дни. :mad:

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

най-сетне, откога чаках братчето да си свали маската , в техните драми най-мразя да гледам как братя или приятели си развалят отношенията заради жена, та някои стигат дори и до крайности, а тук братчето изглежда леко страшничък , с тази "тиха" усмивка, като очакваш всеки един момент да избухне :P , пролича си че не са типичните хьонг-овци , имат дълбока връзка, и ще стане много кофти ,ако Пак се скарат заради жена( а то вече е ясно),предпочитам да си ги гледам в добри взаимоотношения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Харесва ми! Съгласна съм,че следват познатата ни схема,но все пак е поднесена по един нов начин.Още в началото,когато разбрах за сериалчето и че Ън Хе ще е в главната женска роля си знаех,че ще се гледа и 100% ще ми хареса/да на моменти е леко наивно,но нали точно заради това гледаме корейските драми- да ни измъкнат от сивото ежедневие и да ни пренесат в един нов свят където всичко е възможно/. Да малко се отнесох ...

 

ох ох ох 6 епизод-ето на това му се вика ЦЕЛУВКА....

 

 

Да попитам в кои дни се излъчва по SBS ? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаех си! Знаех си, че ще са взривоопасна комбинация, макар и не в този сладък вариант smile.gif.
ГООООООООООООООЛЯМ СПОЙЛЕР от 8-ми епизод, който още не съм гледала, но сцената вече ни я показаха с една снимка.


Пределно ясно е, че ако компанията не ги покани за рекламни лица, жестоко ще сгреши.

 

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те са рекламни лица, просто не се обявява в реклама :).

 

Иначе не знам, мен нещо парата от Lie To Me ми спадна. Да, сладко е, няма спор, но далеч не мога да кажа, че ми е интересно. Да се надяваме, че нещо ще ме грабне в последствие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Начииии.... Тия двамата или са феноменални актьори, или ше се земат след сериала... :lol: 3 минутки, ама ме размазаха!

 

Честно, рядко съм срещала по-разхвърлян и нелогичен сериал, ама така пък да не ми дреме! Колкото навсякъде има кръпки и Гранд каньони, така тия двама чаровници правят сериала. Евала им правя и стискам палци да продължат линията, прокарана в 8 еп. B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина действието е разхвърляно и особено ме дразнят изявите на бившата, но пък откъм химия никой не може да се оплаче! Сигурно ще направят доста CF-и за Кока Кола :D

 

 

:blink: Чухте ли за какво смукане и мляскане ставаше на въпрос :blink::rolleyes:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...