Jump to content

Recommended Posts

Ами мисля, че 5 ще излезе скоро, а 6 и 7 са на финала като обработка :) Аз така се мотая, че вече мислех, че никой не ги чака и съвсем спрях да бързам, обаче щом има хора дето и аз не знам как, но все още ги чакате ще се задействам. И едно огромно евалата задето някой ги гледа и още по-огромно СЪЖАЛЯВАМ, че се моткам. Никой друг не е виновен, само аз.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тези, които все пак чакат и гледат с бг субтитри - искахме седмицата, която идва да пуснем 5та серия и 6та да бъде изпратена за редакция. Но и мен и криско ни тръшна грипа и ще има малко забавяне :( Надяваме се, че в близките 2 седмици ще излязат 5та, 6та, а може би и 7ма серия. Обещаваме да се постараем :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам, но напоследък съм доста зле от към свободно време, ето например тази седмица ще работя 60 часа, просто като се прибера вече нямам сили и желание за превод. Умората ме надвива. Дано скоро да успея все пак :)

 

P.S. Въпроси за субтитри в другата тема моля, тъй като като пишем тук нарушаваме правилата и спамим темата за самия сериал, не погледнах на време, съжалявам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора имам си проблеми, сори ама няма как да стане просто. Плюс това си смених работата, сега ми е прекалено сложно да намеря време за доста по-елементарни и важни неща от превода. Например от 3 седмици се мъча да ида на лекар, че бях с бъбречна криза. Щом това ми е трудно, значи наистина нямам време. Ако някой иска да го превежда, няма да му се разсърдя. Аз нищо не искам да обещавам, тъй като не знам кога ще мога и дали ще мога. Предстоят ми много важни и трудни моменти в професионален план и в момента ми се налага да се концентрирам върху това :) Самите субтитри обаче според мен (но аз нямам голям опит като преводач) са трудни за превод, той като са доста некоректни от медицинска гледна точка и докато се оправят тези неща минава доста време и се късат страшно много нерви. Пожелавам ви да се появи някой добър човечец и да ги преведе, че мен сигурно ме мразите вече. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зададох необмислено въпрос, моля за извинение, не го приемайте за упрек, в никакъв случай! Като се поразгледах после, разбрах, че знаменцето не винаги означава завършени субтитри. Изключително съм благодарна за труда ви, на всички преводачи, защото за човек като мен, наближаващ 50-те, разбираем е само руския и без вас и най-добрия филм би бил недостижимо преживяване. Благодаря ви, че правите тази красота достъпна за нас!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Не го приемам за упрек. Исках просто да обесня, че настина, ама наистина ми е невъзможно за момента да продължа превода. А упрека си е от мен към мен. Не съм много доволна от себе си, че субтитрите си останаха до 5ти епизод, но просто няма как. Ами пожелавам Ви лек и слънчев ден :) Дано някога скоро да се появи превод, защото този сериал е прекрасен :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смятам да довърша превода на сериала, така че ако междувременно някой го е подхванал, моля да си признае :)

Еха, много цунки и гушки от мен, че обожавам сериали за доктори. :panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еха, много цунки и гушки от мен, че обожавам сериали за доктори. :panda-145:

Дано не съм прекалено нахален момичета, и дано не е толкоз трудна редакцията.Досега не съм срещал сериал с подобна тематика и много ми хареса.Много ми се ще да го завършите по-скоро с БГ субтитри че не ми се гледа с руски.Благодаря ви за усилията и УСПЕХ!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...