Jump to content

Recommended Posts

Gumiho: Nine Tailed Fox

spacer.png


Страна: Южна Корея
Година: 2004
Епизоди: 16
Жанр: ужаси, драма, романтика

Участват:
# Kim Tae Hee - Yoon Shi Yeon
# Jo Hyun Jae - Kang Min Woo
# Jun Jin - Moo Young
# Han Ye Seul - Chae Yi
# Park Joon Suk - Rang
# Uhm Tae Woong - Sa Joon

Резюме: Ши Йон е деветоопашата лисица, която живее под прикритие в света на хората. През деня тя работи в музея за естествена история. През нощта е една от най-добрите жени-воини в клана на Деветоопашатите лисици, като нейната задача е да брани крехкия баланс между хората и лисиците. Но нейният свят претърпява сериозно сътресение, когато наяве започват да излизат убийства, при които вътрешните органи на жертвите са премахнати. Детектив Канг Мин У вярва, че убийствата са дело на трафиканти на органи и решава да разкрие мрежата, като работи под прикритие. Но скоро прикритието му пропада и той успява да оцелее само заради намесата на воините от клана на Деветоопашатите лисици. Детективът оживява, но успява да види истинската самоличност на воините. Дали обаче това ще му се размине?

 

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 1 

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ
С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ

OST

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло ми беше харесал сериала. Помня, че започваше доста силно с доста и интересни персонажи, слабото място според мен е режисъорът ... просто някои сцени бяха така направени, че направо заспиваш ... прекалено много зациклящи елементи в сцените от типа някой седи и гледа по 1 минута другият преди да се доближи да говори с него, или пък един от героите седи сам и си мисли с тъжен поглед на фона на някоя бавна песен в продължение на 1-2 минути (ще превъртате напред доста :D ) ... и това е цялата сцена, много бяха тези сцени, та чак да ми направи впечатление (спокойно с друг режисъор можеха да съкратят 1-2 серии). Много силен актъорски състав обаче - едни от най-красивите корейки според мен - Kim Tae Hee и Han Ye Seul (само заради тях заслужава да се гледа :D) , сюжетът беше също доста интригуващ. Това "ужаси" в жанра на сериала не му е мястото там ... няма нищо общо с "ужаси" този сериал ... OST-a, какво да кажа за него, просто убийствен, ето една песен, която ми хареса страшно много:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сваляне тук :) Страшно сериалче! Един от любимите ми :) Kim Tae Hee ми харесва в такава роля - раздаваща тупаници, а тук участва и още една моя любима актриса - Han Ye Seul, а да не говорим за мъжкото участие - Jun Jin. Страхотен подбор на персонажи. Май повечко симпатизирах на героя на Jin-и, отколкото на Jo Hyun Jae.

 

Много ми се искаше да се получи връзката между Moo-young и Yoon Shi-yeon, ама...

Но като цяло сериалът си заслужава!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредната приказка за невъзможната любов, но хубаво разказана. Приятен сериал, чудесни артисти , занимателна история- човек може да се откъсне от всички глупости около него и да си почине.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах го преди няколко години и останах много доволна. Страхотен саундтрак. Jin направи страхотна роля. Благодаря за българските субтитри. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...