Jump to content

Hanlife


Recommended Posts

Такааам нека и аз да се включа в тази изключително интересна за мен тема :)

Както знаете изключително малък процент от българските младежи обръщат внимание на спорта /и тук не става въпрос за професионално занимаване/, за това може би сме на едно от първите места в света по затлъстяване... Интересно ми е дали и корейците са на същото дередже? И какви са мосово практикуващите се спортове в Корея? Предполагам, че както повечето източноазиатци, така и корейците играят много тенис на маса...

 

Пожелавам ти успех! И дано продължаваш да ни радваш с още клипчета :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм по-заинтересован от таекуондото. Чух, че във всяко училище имат школа по таекуондо и над 1/3 от учениците я посещават. Вярно ли е?

 

Емчо, за да не ти забравим лицето, в следващото видео се самозаснеми поне за малко. :P И разкажи някой корейски виц. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сори,че ще те питам неща,които не те засягат и най-вероятно няма да знаеш :д ..... та исках да те питам за живота на учениците ... вярно ли е че учат от зазоряване до мръкване ..демек до 6-7 ч. ~ че като закъснеят затварят главния вход ... че като си забравят вратовръзката чистят тоалетните или като си забравят някой учебник ги наказват целия час.... Колко време е лятната им ваканция и кога започва учебната година?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък днес се сетих, че ги виждаме постоянно да се тъпчат с ориз. А как стои въпроса с хляба? Ядат ли хляб или просто не го харесват.

 

Като се отвори дума за храната - аз искам да видя кореец да яде таратор :D :D :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам адски много въпроси, но ще ги задавам малко по малко. Понеже снощи (това е първия ми сън, че съм в Корея) сънувах, че живея и бачкам в Корея и беше доста яко (както в повечето сънища, ама не помня какво бачкане беше). Въпроса ми е - знаеш ли горе-долу от какъв род са заплатите, какви са професиите за чужденци, скъп ли е живота...; понеже ако наистина се блъска по 27 часа на ден, изглежда логично да се плаща, че да не се жули сух хляб, ми хляб с масълце :i love this:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емо, докато гледах как се забавлявате на фестивала, ми хрумна един въпрос.

Студентите в Корея работят ли или само учат? Ако работят, как е регламентирано всичко, ако вече си запознат?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей Емо, забавлявам се много с клипчетата ти, супер е , значи тая романтика с "хванатите ръчички" не е само по филмите, а? Това си е наистина друг свят . Интересно ми е когато снимаш с камерата и около теб има различни хора - познати , непознати, как реагират на теб и видеата ти? А за какво мечтаят корейците? Виждам, че вече имаш приятели там сред тях, може би си ги питал...

 

Този въпрос може и да ти се стори малко странен, но на мен ми е любопитно - обичайна гледка ли са майки с малки деца в колички например, не само в парковете, но и на други обществени места? Интересно ми е, като е толкова зает живота там, кога имат време за децата си?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет, днес из нета попаднах и на това - "Си Ен Ен посвети обширен материал на българските братя Михаил и Филип Ашминов, едни от най-успешните ресторантьори в Сеул. Тяхното заведение "Зелен" е една от хитовите кулинарни дестинации." Реших да го споделя, защото няма начин да не ти се дояде нещо българско.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми , познавам ги братята (: спокойно знам за ресторанта пре отдавна , че даже ядох там.

 

Скоро ще отговора на всички въпроси с видео , тези дни , не се чувствам психически добре напоследък и много учене се насъбира. Пък и пътуването до Кьонджу. Скоро чада , скоро ще отговора

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емо имам няколко въпроса към тебе :) ... искам да те попитам за кореиските взаимоотношения междо мажа и жената ... защото подучух че за да предложи един мъж на една жена в Корея за сериозна връзка трябва да се познават повече от 9 месеца ... знаеш ли дали това е истина или са просто слухове ... и да те попитам дали знаеш държат ли корейците за девственоста преди браг и изобщо като цяло :) .......

Редактирано от Neizwesten
Призовавам за по-грамотен пост!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове



Искам да се извиня накрая отговарям за училището и не се оказвам прав , разпитах малко повече хора и на седят до късно вечер в даскало, както се оказа. Но както и седят , толквоа и нищо не правят , така ми казаха , редовно спят в час и не слушат, вечерят там даже , спортуват и тн.

И извинете днес няма много хумор.
Мерси за въпросите и сори , че не успях на всички да отговора , заради кофти движенията ми на ръката :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво,Емо ! друго си е информация от 1ва ръка.. :)

Понеже на клипчето видях,човек да пуши - как стои там въпроса с пушенето?

Имах на кости един китаец и ми беше много интересно - нямаше я тази любов и пристрастеност към кафето,както у повечето българи!При корейците как е,любители ли са на кафето?как са условията в общежитието,какви преференции ползваш като студент?

Благодаря и успех на изпитите

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емо, супер си! Много ме зарадва с тези прохладни гледки от университета ти и със други студенти, които се мотаят пред камератаsmile.gif Явно корейците, които знаят английски са в Австралия и Нова Зеландия и Канада, за където им дават виза за 'workig holliday' ако си под 30 години. Тук са много такива, но не липсват и други. Наистина се виждат корейци които пушат на преден план, значи не само моите приятели пушат, сега вече им вярвамsmile.gif Аз въпроси нямам, но се чудя дали наистина е много топло сега в Корея, сега като е лято, защото видях само студенти с дълги ръкави и с дълги панталони, та не ми се вярва много. Успех във изпитите, и смело напред, ти си нашето момче, можеш да се справиш!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Емо,благодаря за отговора.Значи ако евентуално отида до Корея,да не разчитам на английски език.Значи трябва да наблегна на изучаване на корейски език :) .Лошото е че няма учебници и помагала или поне разговорник да имаше.Продължавай все така,следя с интерес всичко което качваш.

Поздрави от Пловдив :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...