Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Известен също като: Invincible Parachute Agent / Master of String Pulling
Държава: Южна Корея
Година: 2006
Жанр: комедия, екшън, драма
Времетраене: 16 епизода по 60 минути


В главните роли:
Eric (SHINHWA) - Choi Kang
Han Ji Min - Gong Ju Yeon
Yoon Ji Min - Alice Jean / Jeong Yoon Hee
Shin Sung Woo - Kang Eun Hyuk


Сюжет: След като е бил изключен от училище, Че Канг (Ерик) не може да си намери работа и живее на гърба на родителите си. Въпреки че има голям авторитет сред местните гангстери заради бойните си умения, по-малкият му брат, служител в престижната компания LK, се отнася с него пренебрежително. Един ден щастливата съдба го среща с президента и Че Канг е назначен в Корейските тайни служби, а там на пътя му може би ще се изпречат едно-две момичета.


Допълнително: Ерик получава награда за най-добър актьор за ролята си в този сериал.


Личен коментар: Страхотен.
 

:essub:

 

Свали с български субтитри: ТУК и ТУК

СВАЛИ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

СВАЛИ С РУСКИ СУБТИТРИ

OНЛАЙН С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

ОНЛАЙН С РУСКИ СУБТИТРИ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи го свърших и бързам да споделя впечатленията си.Забавлявах се страхотно при това без задължителните за корейските сериали/поне според мен/ кърпички. Добър баланс между комедия и драма с наблягане на първото. Особено ми хареса изпълнението на Ерик - много естесвен и свеж персонаж и съответно много добро изпълнение :) . Именно заради тази му роля ще видя и други неща с негово участие -дано не се разочаровам. Музиката към сериала много ми напомня тази от "Столичен скандал" и не мисля, че е само заради същата актриса. Много ми хареса и образа на майката особено когато държи тиган :lol: .

Ненатоварващ и забавен сериал, който бих гледала пак с удоволствие, а за тези които още не са го гледали - опитайте, няма да съжалявате.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах го преди няколко години-май не беше с много хубаво качество,но това не ми попречи да го изгледам по няколко серии наведнъж.Много приятен сериал а и саундтракът към него не за изпускане-запазил съм си 7 песни от него.Гледайте го-няма да съжалявате.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е просто бонбон. Не е тежък като Ирис, (който много ме натоварваше), върви леко с много приятен хумор и Ерик прави брилянтна роля. Много са сладки героите и особено ме радват като почнат да дават мислите на всеки в напечената ситуация и всеки си пречупва действието, задавайки си възможно най-заплетените въпроси, а то толкова просто... :lol:

Много ми е симпатичен, даже най-много от всички второстепенни герои, отговорник Янг - видрата. Такива хипотези съчинява, хаха. Всяка сцена с него ме зарежда с кеф.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала наистина е хубав,очаквах нещо от рода на Ирис и Атина но ...нищо подобно , много забавни ситуаций през повечето време добре са забавлявах smile.gif ,уникални моменти а майката и нейния тиган нямаха равни28558.gif .Ерик е страхотен в ролята си а заедно с мацето просто се допълваха, няма как да не отбележа че съм впечатлена и от Shin Sung Woo добра игра, страхотна визия и излъчване- всичко си има момчетоtongue.gif. Сериала допринася за добро настроение така че гледайте . Благодаря за субките и редакцията smile.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав сериал,лек не те натоварва с информация.Честно казано очаквах повече екшън от колкото комедия,но не останах разочарована ,защото в последните два епизода имаше.

 

Ау този момък е уникален Shin Sung Woo! Няма ли някакви други филми с него?

гледала съм още един сериал с Shin Sung Woo - "Warrior Baek Dong Soo".Там ролята която изпълнява е много по-добра от тази в "Korea Secret Agency".Много ми харесва този актъор независимо в какви филми играе.:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде да се разпиша и аз. Много дълго чаках да се появят руски субтитри, а сериалът взе, че се сдоби с български. За което голямо благодаря на екипа :yes:

Може би заради чакането или заради добрите отзиви, прочетени оттук-оттам, но сякаш нещо леко не ми достигна. Вероятно тръгнах с препълнена кошница :)

Не че не ми хареса, но... май много съм се разглезила.

Обаче винаги е удоволствие за мен да гледам Ерик. :rolleyes: И Хан Джи Мин в допълнение. А и от другите персонажи имаше големи сладури.

Та в крайна сметка не съм разочарована и доста се посмях на места.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много свеж сериал. Всичко в него ми хареса. Типично корейски, с обичайните клишета (не го казвам като нещо лошо) и, разбира се, с Ерик - това момче влезе в моя топ - страхотна игра, невероятно присъствие, абе... шест от всякъде. Другите персонажи също бяха много забавни. Историята вървеше леко и нямаше разтегляне на локуми. Доста от шпионските интриги не ми станаха съвсем ясни, пак типично по корейски малко бяха от тук от там, но всичко останало си беше пак типично по корейски сладурско :rolleyes: първата любов, първата целувка, недоразуменията, боя по главата и шамарите :D невинната девойка, уж отракания, но всъщност дълбоко в сърцето си невинен и романтичен главен герой, шантавото семейство, откачалника шеф, и т.н и т.н. Спирам вече с излиянията, само ще кажа, че ако искате да прекарате няколко забавни и ненатоварващи часа и то с Ерик :wub: , това е сериала!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих казала, че този сериал почна да ми допада малко чак след 8 или девети епизод. Преди това много влачеха действието, а смешните моменти не бяха достатъчно, че да не забележа колко скучен е. Пораздвижиха малко действието към края, но все пак дори заради главната актриса, която е една от любимите ми, не мога да кажа, че останах кой знае колко впечатлена. Ако някой обича по-спокойните сериали, значи този е за него. След City Hunter, към който също имам известни критики, този сериал ми се стори почти безинтересен.

Направи ми впечатление, че краварят, чието име така и не запомних, ходи през цялото време с различни костюми, но с едни и същи черно-бели обувки. Толкова ли нямат пари тези продуценти да му купят барем още един чифт, че да не се срами така актьора? :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едва издържах до 10ти епизод,преди това мислех да се отказвам,но действието включи на пета предавка и започна да става интересно. ''Гологлавия'' Канг успя да израстне, макар че в началото много трудно ми идваше неговата логика, както и на началството от КСА и на ''Видрата'' :lol: :lol: ,но сериала лек, не те натоварва просто приятен лек пролетен ветрец като цяло.Сега това може да засегне някой съфорумници но си е моето мнение.Няма да се захласвам по '' Гологлавия'' Канг като цяло ако не беше основен персонаж, да съм го забравил в края на първа серия. Докато симпатиите ми отиват към Дългокосия Канг, беше по- големия , по-мъжествения имаше си стил като на някой джазмен със обувките и вратовръзката,които се отличаваха от останалите а и имаше и коса :lol: :lol: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих искала да попитам от къде другаде бих могла да сваля сериала, тъй като в Замунда е наличен само 1_2 епизод, а нямам регистрация в другите два торента(може и с английски субтитри).?Ако пък го има качен онлайн още по-добре. Благодаря за   съдействието!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Целият, в малък размер, с български субтитри

Онлайн с руски субтитри

Онлайн с английски субтитри

 

В този сериал Ерик е точно на мястото си! Толкова съм се смяла! :es::lol2:

Завиждам ти, че ще го гледаш за първи път! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...