Jump to content

Recommended Posts

28013l.jpg

# Жанр : Екшън, Шонен, Комедия, Училищен живот, Демони

# Държава : Япония

# Година : от 09.01.2011

# Времетраене : 24:00 минути на епизод

## Резюме : Ога е красив, известен, готин, уважаван от всички, или поне така той се описва. Но в очите на другите той е доста жесток, приличащ повече на демон. От друга страна той не е побеждаван в бой, което кара доста хора да го нападат, за да придобият бърза слава. Един ден от реката доплава един голям мъж със стрела в сърцето, който изведнъж се разцепва на две и от него излиза бебе. Ога в опита си да разкара бебето, то се привързва към него още повече. В действителност се оказва, че бебето е новият демонов крал и заради привързаността която развива бебето към него, той не може да се отърве от него и трябва да стане неговия нов баща и да го отгледа докато порасне и унищожи хората, но не всичко минава толкова гладко...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно от най-любимите ми. Спрях на 25 епизод и чакам да се понатрупат преди да почна да го гледам щото не обичам да чакаля по цяла седмица за 1 епизод и да ми се накъсва цялостното впечатление от дадено аниме. Сюжета е определено странен дори и за този жанр и може би на доста хора няма да им се хареса, но мен лично ми допадна. Отначало малко не ми се връзваше цялата тая работа с бебета, демони, училищни тупаници ама постепенно свикнах с историята и героите и ми беше забавно да го следя. Хилда и Аои Куниеда естествено са ми любимки като симпатизирам повече на втората. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-странният и откачен ending theme от всички анимета дето съм гледал :es::panda-145: Тая дето изпълнява тази песен Nozomi Sasaki не е от най-талантливите, но за сметка на това е голяма сладурана с ангелско лице ако някой се беше сетил да направи тема за най-красивите японки щеше да ми е номер 1. Слагам и двата варианта от анимето и оригинала за по-добра представа. :896767:

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Попринцип не го следя всяка седмица. Като наизлязат 10-20-30-тина епизода наваксвам на един дъх...

Ммм ако не ме лъже паметта има доста елементи, които се различават от мангата (и най-вече доста от бруталните неща са махнати) и по този начин доста се променя усещането и именно за това повече ми допада мангата. Също така в анимето е наблегнато супер много на неща, които липсват в мангата (или по-скоро не са показани де). Май едно от тях беше Бийл, който постоянно реве в аниме-то и след първите 10-тина еп-а това дотяга яката, докато в мангата плачът е доста по-малко след началните чаптъри и то се ползва само в ключови моменти.

Ако правилно си спомням една от най-големите и дразнещи разлики е, че в мангата Ога унищожава училището с един удар, като го срива до основи, докато в анимето просто го "изкривява" (което изглежда като епизод от Джони Браво)! Голям Фейл поне за мен.

В заключение - мангата е по-добра, а анимето става за губене на време, но да се чака по седмица за еп. си е голяма болка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хех то и аз така правя чакам да се понатрупат малко и айде юруш! :) А то и специално тази поредица имам чувството, че много бързо свършват епизодите, въпреки че повечето време разтягат локуми. Не знам как е в мангата сигурно протичат по бързо нещата. Отначало като го почнах не ми беше така интересно ако трябва да съм честен понеже тупаниците не бяха толкова интересно направени, но със всеки епизод взе да става по-добре, а и взеха да изкачат демони като гъби след дъжд, което от своя страна е предпоставка да чакам с нетърпение епизодите. Дори май няма вече и да чакам да се събират направо го набъбвам като излезе. ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една от любимите ми комедии! Колко съм се смял тука не е истина просто. Екшънът също е на ниво, а всички герои за ненормални на n-та степен. :28558:

 

Поради разнообразни причини, го зарязах към 40 епизод... Май беше онгоинг и не ми се чакаше... Ама що още не съм го догледал, един Бог знае. Трябва скоро да поправя тази грешка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...