Jump to content

Recommended Posts

Опса, тук не съм се отчела, щото се регнах вече след като го гледах:) Страхотен сериал, един от любимите ми корейски, да не кажа от по-по-най-любимите:) И двете главни отначало не ме зарибиха (едната беше твърде много "кукличка", а другата - леко антипатично-апатична), но сюжетът много бързо коригира мнението ми към положително. Интригата и напрежението се поддържаха до самия край, вложените в сценария идеи и послания също бяха №1. И за финала не мога копче да кажа, макар че:

 

естествено, надявах се дълбоко в душичката на хепи енд... Но нямам нищо против реалистично-поучителния край. Животът продължава за живите, мъртвите могат само да се радват, ако са успели да поправят грешките си, преди да си тръгнат от този свят. И за някои неща връщане назад няма. Тъжно, но факт, а при това е и стимул да изживеем живота си по-добре.

 

 

Сериалът остави дълбока следа в съзнанието ми, още го помня, сякаш съм го гледала вчера:) Гледайте го, а ако ви хареса - пробвайте и Nine: 9 times time travel. Дотук тези двата са ми в топ-оф-дъ-топ на фентъзи-драмите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Противно на 75% от горните мнения, на мен сериалът ми хареса. Много при това, отдавна не бях залепвала така пред монитора. Първата половина дори ми беше леко комична, много приятен за гледане.

Не харесах лигавата физиономия на Nam Gyu Ri, добре, че в повечето време играеше Lee Yo Won - доста по-интелигентно и загадъчно излъчване има. Най-добрият, естествено, беше Пратеникът на смъртта :) Колко съм се смяла с него :) Голям образ!

Не очаквах някои неща, които се случиха в последния епизод, но се преживяват. 

 

А това, че мацката наистина умря, беше повече от логично, ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш. С тази разлика, че тя имаше шанса да се "върне" сред хората за 49 дни, което става само по филмите. В крайна сметка това е животът - папкаш и спинкаш, за да умреш накрая.

 

Харесах много и саундтрака, абе с две думи - доволна съм! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За първи път го гледах още когато беше излязъл но не ми хареса но когато прочетох другите мнения за филма пак го гледах и този път ми хареса и то много  :)  :)  :)  :) .

най много ми хареса актьорска игра но не можах да разбера

двете сестри ли са

.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше втория корейски сериал, който съм гледала и все още го помня, а го гледах докато излизаха епизодите в Замунда... Края беше доста тъжен и доста си поплаках на този сериал :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз също си поплаках, надявах се след толкова много мъки да свърши весело филма,но не мога да кажа ,че не ми е харесъл.:-) :-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази нощ гледах последните три серии. Наистина беше удоволствие за мен. Мислих за финала, всъщност идеята е за ценността на живота, ако беше " и те заживяха дълго и щастливо", щеше да е блудкаво. Благодарна съм, че живота ни е устроен така, че да не знаем кога ще умрем, би било твърде жестоко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много време отлагах гледането на сериала по две приини: Първата беше, че четох няколко негативни коментара в други теми от форума(тази не съм отваряла, защото не чета предварително, и най-вече спойлерите)и втората, че преди не харесвах фентъзи жанра.Но след като вече съм изгледала двуцифрено число такива, реших, че е време и за този и не съжалявам, защото много ми хареса, и така ми влезе под кожата, че не спирам да мисля за темите, които засяга. Малко в повече му бяха 20 серии, но го изгледах без превъртане.Направи ми впечатление една реплика на Со У към Ин Джунг-„Без значение колко бързо идва съжалението, винаги е твърде късно“.Понякога правим или казваме неща, последиците от които не могат да се поправят с едно „извинявай“, колкото и да е искрено.В тази връзка не мога да приема разкаянието на двамата, а още по-малко мотивите им за отмъщение. Краят ми хареса с изключение на

Off Topic

тази голяма кръпка за сестрата:mad: Ако бяха намеквали по някакъв начин в предишните серии за нещо такова, нямаше да дразни толкова. Имам чувството, че в последния момент са включили в сценария да посмекчат тъжния край за родителите на  Ji Hyun

Та с две думи препоръчвам го:yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

32 minutes ago, lazeto said:

Защото не е минал месеца отсрочка дадена от тях, да си изтеглят нещата хората...:D

Аз пък си помислих, че са усетили каква глупост са сътворилии сега тихомълком са решили да се поправят

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...