Jump to content

Recommended Posts

И 11, и 12 епизод излязоха вече с превод в asiatorrents и в различни онлайн сайтове.

 

Канг беше толкова красив и мил с костюма и букета!! Ама и Джи Хюн започна да го ревнува, дано скоро да се осъзнае, че той е нейният човек!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Христос возкресе на всички.

Аз изгледах първите 2 епизода с бг буквичките и яко се зарибих, много ми хареса. Ако излязат някъде такива, свиркайте. :) Какво открива човек, когато не е очаквал? Каква е истината в сравнение с нашите представи...- интересна тема.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

музичка извинявай би ли споделил/а къде намери бг.суб.?Предварително БЛАГОДАРЯ!!А ДРАМАТА Е СУПЕР ЗАРИБЯВАЩА!!КОЙТО ОЩЕ НЕ Я Е ПОЧВАЛ ДА ДЕЙСТВА!!! :D:yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Maлко ми е мудно действието на тая драма, имам чувството, че едно 50% от него минават в това някой от актьорите да стои мълчаливо замислен на фона на саундтрака...

 

Май просто съм изгледала прекалено много драми, за да намирам тази за специална. Има интересни моменти, не е като да няма, но имам чувството, че се случват само в края на епизода, за да има за какво да се хванеш и да гледаш следващия. Kато цяло замисълът, макар и не много оригинален, беше интересен (особено с плана на Мин Хо и мацката, на която й забравих името), но много бавно се влачи за моя вкус.

 

Иначе актрисата, която играе И Гьонг много я харесвам още от "Кралица Сон Док". Добре се справя с играенето на депресия. Много е сладък и скеджуълъра - доста по-свеж е отколкото в "My Fair Lady".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина можеха малко да позабързат действието. Тук сигурно оказа влияние и това, че трябва да чакаме 1 седмица за новите епизоди.

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз най-вече заради актрисата и двамата главни /по-големичките/ може и да го подхвана. Jung Il Woo e сладур и също ми се иска да видя и него как се справя.

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, много ги закучиха нещата с това заминаване

 

на И Кьонг, макар че той The scheduler преспокойно си пътува из пространството, защо да не може да прехвърлят и Джи Хьон в Бусан, ако се наложи? Надявам се Хан Канг да помогне с нещо, например да отиде и да убеди И Кюнг, че е нужна помощта й обратно в Сеул. От друга страна, положението със сълзите стана много кофти - приятелката вече ревнува и няма да пролее нищо и то май не остана друг, който да я обича достатъчно...евентуално И Кьонг ако разбере цялата история, може да заплаче, ама трети не мога да си представя кой ще е....офф, дано никой не умре накрая. Вчера излязоха снимки във Фейсбук групата на сериала, където е Джи Хьон с превръзка на главата в кадър по време на снимките - тоест явно ще излезе от комата :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, колкото повече гледам толкова повече се дразня колко бавно и скучно се развива сериалът. Сюжетът е толкова насилен, за да има нещо се случващо се, че повече не може.

 

 

Аре, стига, имаше 3 човека, които са правили 49-те дни, сега изведнъж 4-ти се появи толкова удобно, че да ги види приятелката. И гривната на Джи Хьон, която падна на кенгуруто отначалото (и беше в Сонг И Гьонг), как така изведнъж се оказа важен спомен от детските години на Джи Хьон? Много се дразня на такива недоизпипани работи в сюжета...

 

 

Очаквах, че е 16 епизода, а то ще се влачи още 4-ри.

 

Аз знам кой ще ги пролее сълзите:

 

 

а) Приятелката с късата коса, Сонг И Гьонг

б) Сонг И Гьонг, Канг Мин Хо (О)

 

 

Тоя сериал за мен яко си пропиля потенциала. Може ли при толкова добра начална история и толкова симпатични актьори да излезе толкова бозест?

 

 

Edit: изгледах 16 епизод, който вдигна темпото малко и сега е по-интересно.

 

 

И все пак - всички знаят, че тя е Джи Хьон и медальонът й не се нажежи дори?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз смятам че 20 серии са много, можеха да се оправят и със 16. Сега започва "лудостта на сценариста"-обикновено в 15-16 серия (за 20 серийните и 12-14 серия за 16 серийните) сценаристът получава мозъчен удар и измисля някакъв уж драматичен обрат в историята за повече напрежение и сълзи. По принцип този проблем би могъл да се реши за 15 минути, но го влачат 2-3 серии, за да стигнем до очаквания щастлив край. Тук ходът на гаднярчето беше малко неочакван, да видим какво ще стане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

И все пак - всички знаят, че тя е Джи Хьон и медальонът й не се нажежи дори?

 

 

Мисля, че това е, защото те сами са открили за себе си информацията, тя не им е подсказвала нарочно. А наистина като че ли бавно върви това действие, макар че с две серии на седмица не се усеща чак толкова. Аз почнах да се дразня, че

 

нямаме една целувка все още, на какво прилича това?!?!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не би сценаристите да четат в този форум и затова да позасилиха темпото в 18 серия? :rolleyes:

 

Определено имам доста забележки, но темата ми е интересна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хихи, ама познах за сълзите от раз :). Ще видим какво ще стане.

 

 

Бях почнала да се съмнявам дали Сонг И Гьонг няма да се сме с Джи Хьон по едно време, ама след като Джи Хьон и обясни как трябва да си живее живота, убедена съм, че И Гьонг няма да умира. Иначе предполагам, че последните два епизода ще се разиграват около незнанието на Джи Хьон за ситуацията, ама кой знае, може да задържат темпото. Епизодите от 15 нататък общо взето доста по-добре ми тръгнаха от тея преди това.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За сълзите добре, ама

 

дано не се окаже, че И Кьонг може да е с И Су единствено в смъртта :( И айде поне накрая да видим някаква целувка, че с тва държане на ръце, доникъде няма да я докараме ;)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дочакахме! На издържалите досега- честито! Останаха само две серии, само да няма лигавщини с разни прошки, сълзи и прегръдки за вечно приятелство между добрите и лошите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, е, видяхме и световноизвестната прегръдка отзадзе, недей така да я отписваш, ЛунаБрава, че може и с толкова да си останем, макар че ме съмнява. Тъпото е са, че не ща да я гледам тая от СиЯ как се целува. Предпочитам И Со Уон, ама кой ме пита...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Нам Гьо Ри даже не знаех, че е от СиЯ, ама с тоя изкуствен фейс :blink: като плаче, направо изглежда плашещо - тоест и аз не искам да я виждам да се целува. И Йо Уон си е много по-естествена с пухкавото си лице, пък и си ходи с всички мъжки герои, даже и с психиатъра :lol: А за прегръдката изотзадзе - голяма интимност, няма що, как не й бяха сложили точка Забранено до 18 години, не знам :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така,и аз се хванах с тия прословути дни,от пускането на първи епизод си имам серийката,но все не и идваше времето.
Засега набързичко дръпнах с историята,но пак изоставам от самото излъчване.
Като впечатления:
За пръв път пластмасовата мацка да не ми е противна.Като гледам май вървя срещу повечето мнения за призрачката-не ми стои естествено на екран,героинята малко мрънкава такава,но пък ми допада в случая.В ситуация като нейната,щеше да е странно иначе.Харесва ми че показва характер и наистина се бори за мястото си в света.
Жътварят е страшен образ,светва ми само като изникне отнякъде.В Take care of the young lady актьора ми беше толкова невероятно безличен,че едва повярвах колко различно впечатление може да остави в подобна роля.
Lee Yo Won се справя страхотно и с двете роли-отказалата се от всичко И Кьонг,и Джи Хьон,която отчаяно се е вкопчила в живота.
Целувки-засега не ми липсват,дори мисля,че не биха били на място-поне до където съм стигнала в историята.

Все пак Джи Хьон е в чуждо тяло.Има си разумни (?) граници,които корейските сценаристи спазват.Ясно е,че особено сега,когато на Хан Канг му просветна,все нещо трябва да стане.
И музикантчето разбра,надявам се на нещо хубаво и с тази двойка,но засега щастливия край при тя би ми се видял твърде изсмукан от пръстите.Макар че,щом е корейска ТВ драма,правилата не важат,и по-странни неща са ставали.
Третата двойка-сигурна съм,че си имат някакво оправдание.


А за сълзите-идеята определено навежда на размисъл-човек,освен семейството,има ли други,които да го обичат непрекословно.

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

19 серия нещо мистериозно завърши, дано сценаристът и режисьорът да не са оплескали нещата накрая, че ми омръзна да купувам мишки и клавиатури.

 

 

Така си и знаех!!!!! Двамата посочени по-горе са психясали идиоти!:mad2::mad: Трябва да си купувам нова мишка...

Редактирано от dido100
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...