Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

49 ДНИ


Страна: Южна Корея
Година: 2011
Жанр: фентъзи, романтичен
Канал: SBS
Епизоди: 20
Режисьор: Jo Young Kwang

В главните роли:
Lee Yo Won като Song Yi Kyung
Nam Gyu Ri като Shin Ji Hyun
Jo Hyun Jae като Han Kang
Bae Soo Bin като Kang Min Ho
Jung Il Woo като scheduler
Seo Ji Hye като Shin In Jung

Сюжет: Джи Хьон се радва на абсолютно блаженство. При нея всичко е наред, а скоро ѝ предстои да се омъжи за годеника си, но внезапно съвършеният ѝ живот е разбит при автомобилна катастрофа, при която младата жена остава в кома. Даден ѝ е втори шанс за живот от жътваря, но при едно условие: трябва да намери трима души извън семейството си, които ще пролеят истински сълзи за нея. За да направи това, тя заема тялото на И Кьонг, служителка на непълно работно време в смесен магазин.

 

 

С български субтитри: :click:  :click:

Онлайн с български субтитри: :click:
С английски субтитри:  :click:

С руски субтитри: :click: 

Много харесвам такива сюжети, да видим дали ще е добър сериалът.. biggrin.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го почнах - между другото в болито има бг превод на първа и втора серия . Признавам си , че ме привлече участието на Jo Hyun Jae ,но и сюжета за сега е доста интересен .Много ми харесва персонажа на Jung Il Woo -докарали са го от към визия и поведение , не знам защо но ми се върти една идея в главата

 

 

една от пролетите сълзици май ще е негова

 

 

Ще го следя с интерес .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Засега сериала много ми харесва. Сюжета наистина е интересен и различен, актьорската игра също е добра.

Каста е страхотен. Тук са събрани поне няколко актьора, които обожавам. Страшно се радвам да видя отново Jo Hyun Jae след дългия престой в казармата. Голяма почитателка съм му след 1 Mom 3 Dads. Lee Yo Won също ми допада в този образ. По-различна е от героинята си в Bad Love, който не изгледах докрай така че не мога да съм компетентна. Неузнаваем е и Jung Il Woo. Тази визия много му подхожда и се допълва с мистерията, която се носи около него.

Останалите също са познати - Bae Soo Bin, Seo Ji Hye, Choi Jung Woo. За пръв попадам на Nam Gyu Ri, но пресъздава образа на Ji Hyun по чаровен начин.

Много съм впечатлена от каста и ще продължавам да гледам сериала с интерес. Заслужава да се види. Дано по-нататък не го направят блудкав.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От нетърпрние изгледах 3 и 4 серии без превод! :lol: Какво стана с курсовете по корейски език? То се е видяло, че иначе няма да има оправия!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да наистина прави впечатление поне първите 4 серии.Надявамсе да задържи интереса и по нататък.Харесва ми и каста също.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна не ми се беше случвало нещо да ме заплени толкова силно. Много съм доволна засега, интересен е, различен. Дано само обратите да не го развалят. ОСТ-а също е страхотен. Още веднъж искам да похваля и избора на актьорския състав.
Голяма почитателка съм на подобни MV-та, 
wub.gif

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изненадващо много ми харесаха и на мен първите 4 серии. То ясно, че пак около любовта се върти всичко, но самата идея да поставят главната героиня между този и онзи свят за 49 дни, в които тя малко по малко да открива, че нищо не е било такова каквото си е мислила, че е - разнообразява стандартните многоъгълни любови, характерни за корейските сериали и дава един нов поглед над човешките взаимоотношения.
Невероятно много ми допадна

това да съберат в едно тяло две души. Едната, собственичката на тялото, уморена, депресирана и без желание за живот, а Джи Хьон - усмихната, щастлива, необременена от проблеми и доста неподготвена за реалността. Струва ми се, че Джи Хьон ще става все по-нещастна и доста ще и се изсипе още на главата, докато И Кьонг, както се казва, ще се завърне към света на живите. laugh.gif Иначе от километри е ясно, че ще заобича Хан Канг и той, завалията, се влюбва уж в друга и накрая пак ще се окаже, че си е първата му любов. Поне така предполагам. wink.gif


Доста смях има с героя на Чонг Ил У, който, видите ли, не бил ангел на смъртта, а пратеник. :lol2: Со Джи Хьо, сладката Сънг Ми от Over the rainbow, доста добре и пасва ролята на предателка със скрупули. Изобщо много познати лица са събрани. И в началото ми беше доста странно, че има цели трима актьора от Brilliant Legacy. Май само И Йо Уон не съм гледала никъде, но дотук много добре играе едновременно ролята на мрачната И Кьонг и на жизнерадостната Джи Хьон. Дано в следващите серии да се заплитат още повече интриги и предателства...

А някоя добра душа ще сподели ли къде най-бързо излиза нова серия със субтитри? :bow:

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво беше това разтягане на локуми в първи епизод? Съдържанието му спокойно можеха да го съберат в 25 минути, вместо в 70. И не разбрах кое им е толкова специалното на краката на главната кака, че операторът непрекъсното тях ни показваше. :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм със zdrav4eto76, ама ми се иска Да се съберат И Кьонг и Хан Канг по някакъв начин! Нещо ми пасват много двамата, докато с Шин Джи Хюн по не ми се връзва, не знам, както са си решили сценаристите :) Само да продължат да ни радват с такъв прекрасен сюжет :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Работи здраво и печелиш почивка в ''корейският рай'' или пък господарите на кармата ще те поставят в челните редици за прераждане :D

За сериала ,малко по-разчупена гледна точка ,но като цяло не излиза от руслото на посредствеността.Както казват ''хората'' ако си гледал една корейска драма ,значи си гледал всичките :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като изгледах 6-ти епизод определено ще го следя с голям интерес.

Историята е доста заплетена, а пък забавните моменти не са един или два., като постоянните закъснения на Shin Ji Hyun. :D

Има и хубав OST, даже мисля да си сложа рингтона на Пратеника на телефона. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, става все по-заплетено, а сега и като Мин Хо и Хан Канг са привлечени от И Кьонг (Джин Хюн). Scheduler-a ми става все и все по-забавен, как се грижи за нея и й подсказва :)))

Относно дарксмарфсубс, трябва да се изчака един два дена, за да може да се направи редакцията на субовете, те ги качват като безразборни думи, а после ги дооправят ::)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се стърпях и снощи изгледах десета серия. Много интересни неща се случиха в нея. И аз нямам търпение за английските буквички, че да си позапълня неяснотите. Нищо, че преводът на смърфовете не е толкова точен. :rolleyes:

Сериите 5-8 бяха малко досадни и твърде клиширани, но продължавам да си твърдя, че сериалчето е приятно и интересно. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се включвам в темата, макар и да съм само до 6-ти епизод, доста интересно се развива. Пък и само заради The Scheduler и Канг-Ха си заслужава човек да плакне очи :D Нам Гьо Ри, без да съм я виждала или чувала досега, от 1 км й личат пластичните операции, много й е неестествено лицето, затова доста повече симпатизирам на по-обикновената И Кюнг. Да видим нататък какви ще ни ги поднесат :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключително интересен сериал, но това чакане... Дори и в корейски сайт се регистрирах, че да сваля поредната серия с половин час по-рано.

Сега, след 10-та, мога да кажа:

 

Радвам се, че Джи Хьон най-накрая успя да сложи в медальона една сълза (пък било то и нейната собствена), че с това темпо не 49 дена, а две години нямаше да й стигнат.

В предните серии бяха подсказали, че Scheduler-a има нещо общо с И Кьонг ( че приживе я е познавал ). Но мислех, че той е братът, за който уж плачела. А то се оказа, че е бил нейн приятел. :blink: Изглеждаха много сладки двамата... Стана ми много тъжно. Обичали са се, а смъртта ги е разделила... :(

Оффф, надявам се Джи Хьон да събере тези сълзи, че да позволят на Scheduler-a да се прероди и да се събере с И Кьонг. Честно казано, тяхната история ми е много по-интересна. Че и тоя доктор все се пръква от някъде... :mad:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо съм готова да поспоря:

 

 

първата сълза - лично мнение - е или на Scheduler или на господ, към когото тя се обръщаше в края на еп-а.Но , всичко е възможно - знаем си ги драматичните обрати в корейските сериали.

 

 

Между другото и мен чакането на сряда и четвъртък направо ме убива - хем се бях зарекла да не гледам нищо докато е в процес на излъчване , ама пусто като се закрастиш и айдеееее...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моето предположение пък е, че

 

Канг е този, който е пролял сълзицата. След като видя печата, може пак да е взел да си припомня миналото с Джи Хюн и от това да го е обзела мъката. Иначе наистина страшно сладки бяха И Kюнг и Scheduler, хубава двойка! Не знам защо, обаче имам чувството, че Джи Хюн накрая ще остане жива, но в тялото на И Кюнг, която пък ще умре - някак си така ми се струва, ама да видим

 

Иначе наистина като на шега изгледах 10-те серии, толкова увлекателно ми се видя. И да ви кажа, на мен пък ми е готино чакането на нова серия, защото имаме възможност да коментираме и да се чудим какво ново ще изскочи (както беше с Градината) :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D:D:D Карираното костюмче с тричетвъртите панталонки , червените чорапки и кецките направо ме убиха в 11 епизод - смятам да предложа на сина ми да се барне така за бала . :lol::lol::lol:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...