Jump to content

Park Yoo Chun (Пак Ю Чон)


Recommended Posts

Yoochun  проведе специална фен среща  за японските си фенове за Новата Година!

"Yoochun е провел:" PARK YOOCHUN 2014 HAPPY NEW YEAR FANMEETING в Сеул "днес следобед в Gangnam The-K Seoul hotel.  1000 от японските му фенове дойдоха в Корея за специална фен среща и той им подари  незабравими 200 минута заедно. "

Мики започна срещата с песента"Aged Song" на Kim Dong Ryul. Имаше церемония по разрязване на торта, за да отпразнуват 10 години от дебюта, както и първата му фен среща за 2014. Когато феновете  му казаха: "Ние винаги ще те чакаме", той отговори: "И вие ми липсвате твърде много".
По време на разговора, той направи признание: "От както съм ви срещнал   мисля, че  съм станал много по-оптимистичен и уверен." Тъй като това е годината на коня, той дори показа снимка на която е качен на кон. Той също така запозна японските си фенове с корейски традиционни игри, а също и изпя песен създадена от самия него: "Walking Spring With Her".
Феновете са възхитени и обясняват, че е било невероятно. Голям жест е че 1000 души дойдоха в Корея само за фен събитие. 
Yoochun казва: "Това беше една забавна фен среща,и аз не съм провеждал от дълго време такава. Имам енергията, която да дам на моите фенове и искам да изнеса концерт в Япония тази година с JYJ."
ydg5.jpgdai1.jpg

5v2t.jpgaljn.jpg
skfv.jpg3w6u.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Park Yoochun продължава снимките на "Три дни" въпреки разтегнато сухожилие!

tumblr_inline_n1aq6thbzN1rcuxz9.jpg

Репортери съобщават, че въпреки контузия в рамото , Park Yoochun ще продължи да се снима за предстоящата  драма " Три дни. "

Представител на C - JES Entertainment заяви пред репортери : " От миналата седмица Yoochun се оплаква от болки в ръката му. Направихме ЯМР и откриха, че той е наранил  сухожилия на рамото . От  болницата ни казаха, че възстановяването ще отнеме около три месеца , за да се излекува . "
Въпреки това , изглежда, че той ще продължи  заснемането на драмата .Представител от агенцията продължава: " Ние ще коригираме графика по подходящ начин, а след товаще направим всичко, което е необходимо за рамото му. Ръководството прави планове за предотвратяване на евентуални бъдещи усложнения. "
Драмата "Три дни" е със закъснение от обявената дата, дори имаше слухове за отпадане на Yoochun от  драмата . Надяваме се, че персонала на Yoochun и   ще бъдат внимателни, за да се избегне по-нататъшно усложнение за него.
TV Daily
FIGHTING  MICKY!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Друг мой любимец .. страхотен артист , нямам търпение за поредната драмичка с него ... само дето ми се гледаше в някои по любовен образ ... харесвам артисти които умело влизат от една роля в друга .. от едната крайност в друга ... е той е един то тях :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мики наскоро бе включен в последния брой на модното списание " Singles ", където  е бил фотографиран на снимачнате площадка на текущата му драма " Три дни " , а също така разкрива мислите си за снимките в придружаващо интервю.

В деня на снимките , Park Yoo Chun се наблюдава постоянно в диалог с режисьора Shin Soo Kyung  преразглеждайки кадри от току-що  заснета сцена . Shin Soo Kyung похвали Park Yoo Chun като актьор , който е интелигентен , щателен , приспособими , и творчески .

Персоналът на снимките също похвали Park Yoo Chun като добър актьор. В придружаващото интервю , Park Yoo Chun признава : "Това е наистина страхотно. Разбирам се добре с персонала , и имах много време за снимките на драмата . Времето по време на снимките беше много студено , има много екшън сцени, така че не е много лесно за мен. Но след като чрез всичко това ставам по-добър и мога да намеря себе си всичко е о.к. Още от миналаото аз винаги съм се стараел най-много да бъда учтив. Но сега съм станал по-спокоен, и могае да се говоря и да се шегувам с персонала , без всякакви задръжки ."

Причината за трансформацията на Park Yoo Chun , определено се дулжи на  4-те месеца, прекарани с персонала на снимките за  филма  " Sea fog". Той разказва с усмивка : "Тогава наистина се чувствах неудобно, че трябва да се придържам стриктно с учтивост и вежливост към всички по време на снимките на филма. Така че аз почувствах, че трябва да се отнасям към всичко колкото се може по-естествено. Аз се хранех с персонала на една маса през всичките 4 месеца, и разбрах много неща ."

1382817_426335817501126_328961549_n.jpgyoochun16.jpgBjOOZgwCAAAAuUP.jpg+large.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интервю на Пак Ю Чон за списание Singles Април 2014

10177363_663835180319078_662279998_n.jpg10177331_663835206985742_1638430777_n.jp

15-ти Март, 10 часа сутринта.

 

Невероятният студ през месец Март караше факта, че температурата е над нула градуса, да изглежда невероятна.Сгушвайки се в якето ми, пред една от сградите в град Гоянг, около 50 човека от екипа и актьори обикаляха наоколо.За да се предпазят от студа и умората заради сутрешните снимки, хората носеха две якета, едно върху друго.Това бе мястото където се заснемаше драмата на SBS, Three days.Сериалът получи доста внимание още от времето, в което течеше подготовка по заснемането.Три дена е екшън драма, включваща напрежение, жанр, който е непознат на голяма част от зрителите.Шин Кюн Су, режисьор на „Deep Rooted Tree“ и Ким Ън Хи, сценаристката на „Sign“ и „Ghost“, си сътрудничат в тази драма.Точно това е и причината, Три дена да бъде описвана като „драма, на която може да се разчита“.Пак ЮЧон и Сон Хьонг Джу са главните герои.Историята разказва за изчезналия президент (Сон Хьон Джу) и неговият бодигард Хан Те Кьонг, който е изпълнен със съмнения относно смъртта на баща си и се опитва да намери улики водещи към президента.

Чарът на Хан Те Кьонг, който рискува собствения си живот, за да защити президента са показани в реплики от сценария.Въпреки че пистолет бе насочен към него, той все още бе способен да каже: „Просто стреляй!Мислиш си, че един бодигард се страхува от куршуми?“, такива реплики.Ние винаги усещаме слабостта и тъгата чрез погледите на Пак ЮЧон.От Те Кьонг ние виждаме “изгарящ гняв“.Пак ЮЧон се е почувствал странно и все пак е бил щастлив, срещайки “Те Кьонг“.

Сред екипа, познато лице можеше да бъде разпознато.Този човек бе актьорът Пак ЮЧон.Приближавайки се, за да имам по-добра гледка, той имаше деликатно лице и дрезгав глас.След края на снимките вчера, той се е приготвил да спи.Алармата за снимките се чу, докато той все още лежеше на леглото и се протягаше, но само за малко.Не само Пак ЮЧон, но всички от екипа, които се събираха за снимки, бяха заобиколени от умора.Опитаха се да си повдигнат духа за спокойната и движеща се сцена.На 12-ти и 13-ти Март, уикендът след излъчването на 3-ти и 4-ти епизод на драмата, атмосферата по време на снимки бе изпълнена с неспокойствие, екипът се подготвяше за сцена от 6-ти епизод.Хората, който отговаряха за грима на героите (става дума не за обикновения грим, а за този когато героят е ранен и т.н.), обикаляха наоколо забързано.Друг инцидент щеше да се случи на Хан Те Кьонг.За да успеят да предадат чувството на сцената, бяха направили няколко репетиции.Всички от екипа затаиха дъх по време на неспиращата репетиция за тази сцена.Екипът гледаше към “Те Кьонг“, който крещеше силно.Режисьорът най-накрая каза “ОК“, с което одобри тази сцена.

10011282_663835593652370_480714870_n.jpg

 

Видях сцената, където бе показана демонстрацията.Преди да бъдат заснети важните сцени, актьорите и режисьора сядаха пред екрана.Слушайки инструкциите на режисьора Шин Кюн Су, Пак ЮЧон взимаше под внимание как трябва да изрази чувствата си, играейки героя Те Кьонг.Дори и когато заснеха сцената, техният разговор не приключи.Гледайки рядко срещаната гледка на тези двама мъже, изведнъж фразата „химична реакция“ ми дойде на ум.

Стори ми се добре да я използвам за режисьор Шин Кюн Су и Пак ЮЧон.Режисьорът, който никога не пропускаше дори малък детайл или инструкция, а другият, който бе добър в това да ги интерпретира.Трябва да има химична реакция между тях.Двамата се бяха срещнали за първи път чрез тази драма.ЮЧон е много умен и има таланта да анализира дали един сценарий е добър.През повечето време актьорите виждат сценария по свой начин и имат идеи, които са различни от тези на режисьора.Но без значение какви инструкции ще му дадеш, той ще ги изпълни, също и способността му да го отразява в играта си е отлична.

Без значение пред какви ситуации се е изправял, талантът му да създава различни креативни детайли е доста забележителна.Попитах Шин Кюн Су добър актьор ли е Пак ЮЧон.Въпреки че въпросът бе малко формален, той успя да ми отговори кратко, но сериозно и честно.

„Има забележителни умения да играе.Освен това, има способността да добавя детайли според сценария.Наистина се справя отлично с това.“ Може да се каже, че срещата на Пак ЮЧон и Те Кьонг е била предопределена.

10151201_663836200318976_170513104_n.jpg

Вчера той е трябвало да дойде след като е успял да спи само 20 минути.

Екшън сцените, които бяхме заснели бяха толкова интензивни… и заради мускулната треска и болките в рамото, дори не можех да лежа.Беше твърде болезнено и не спирах да се събуждам.След като огладнях и изядох истаналото токбоки, реших, че просто ще се върна да поспя и си легнах отново.Тогава телефонът ми прозвъня и трябваше да тръгвам.

Изглеждало е сякаш за първи път прави екшън сцена.

Въпреки че тялото ми е изтощено, да работя здраво, за да бъде по-реалистична играта ми, самият процес, докато го правя, е забавен. (Мики, официално тя обявявам за мазохист. >.<)

Чувствата, които е изпитал докато е чел сценария на драмата за първи път.

Нивото на нетърпение беше най-голямо.Бях шокиран, че има такъв тип жанр драма...Прецизността на сценария бе като на криминална литература.Наистина исках да участвам в тази драма.Не.Мислех си, че трябва да участвам.

Причината, която те привлече към героя Хан Те Кьонг?

Той държи главния ключ, който контролира целия случай.Не съществува граница между доброто и злото.Мисля, че е нещо като оцеляване в джунглата?Той е героят, който ще открие уликите, за да разреши загадката.Исках да опитам да играя като богигард, защото е работа, която срещам в ежедневието си и за да я разбера донякъде.Също си помислих, че това е шанс да покажа една различна страна от себе си.

971078_663836530318943_2104354246_n.jpg

Конфликтът по време на снимките между 1-ви и 2-ри епизод на драмата и филмът „Sea Fog“.

По време на по-късния етап от заснимане на филма, трябваше да участвам и в заснемането на драмата и така отивах и се връщах постоянно.Беше наистина несполучливо по време на първия епизод.Другите сънбеним вече бяха започнали да снимат.Те чакаха и побързаха да започнат снимането в момента, в който пристигнех да площадката.Трябваше да имаме повече разговори относно сцените, въпреки тези обстоятелства.Времето за снимане беше наистина малко… Тъй като това бяха първите снимки, не можех да се адаптирам към тяхното темпо в началото.Поради всички тези причини, беше по-трудно за мен да се слея със заснемането на драмата.Сега имаме повече дискусии преди заснемане, така че вече няма значение.

Много разговори с режисьора.

Как да изразя чувствата си чрез репликите в каквато и да е ситуация от сценария и т.н.

Винаги първо бих го обсъдил с режисьора, преди да се опитам да се въплътя в сцената.

Как би описал Хан Те Кьонг?

Неговият професионализъм като бодигард и като син, който е загубил баща си, опитвайки се да разплете мистерията, тези две неща.Срещал съм много бодигарди, които са само в позицията, че са готови да жертват себе си.Много по-лесно е да се каже, отколкото да се изпълни.Наистина мога да кажа, че те притежават необикновена кръвна линия.Той трябва да защити баща си и президента.За Хан Те Кьонг, няма нещо, от което би се изплашил, ако се налага да защити тези двама човека.Сравнявайки всяка опасна ситуация, която той е срещнал, той е бодигард, който има по-силна воля да защити баща си и президента.По този начин, искам да изразя повече неговото спокойствие, докато мисли за инцидентите и усложненията зад тях.

Класически образ на бодигард.Той трябва да бъде умен, рационален и спокоен.

Първоначално си помислих, че един бодигард трябва да бъде спокоен и да изглежда така.Всъщност се оказа точно така.Те са спокойни, но също бързо преценяват.Почувствах, че ако играя така, героят ми ще бъде наистина скучен, тъй като всички имат еднакъв характер.Така че по време на емоционалните сцени се опитвах да не играя като бодигард, а да покажа човешката страна на героя.

988828_663836783652251_788635016_n.jpg

Първият път, в който игра заедно със Сон Хьон Джу.

Вече бях играл рамо до рамо със сънбеним до седми епизод.Наистина не знам как да изразя чувствата си, докато играя с него.Очите на сънбеним изглеждат твърде реалистични.Заснех няколко сцени с него по време на пети епизод.Въпреки че не бе сцена, в която плача, аз пророних няколко сълзи.Когато погледнах в очите на сънбеним, щях да откача.Въпреки че не бе казал и дума, очите му казваха всичко.Стигна се дотам, че сълзите ми започнаха да се стичат, когато се опитам да репетирам репликите си с него.Почувствах, че играта му е твърде реалистична.

Дали е повлиял така и на другите актьори?Мисля, че да.

Бях наистина шокиран.Знаех, че уменията му на актьор са страхотни… След като историята се задълбочи, героят ми бе погълнат в нея и постепенно започнах да усещам тези чувства да идват напълно естествено.Работейки със Сон Хьон Джу-сънбеним при такива условия само усили чувствата ми още повече.Чувствата тук (под стомаха) веднага изплуват.Дори и да е само поглед, веднага се чувствам трогнат.

Чувствата ти след като прочете сценария на сценаристката Ким Ън Хи.

Сценарият й е перфектен.Чувствам се изненадан всеки път щом прочета нов сценарий.Уважавам Ким Ън Хи много.Първоначалните ми мисли, когато започнах да играя в драмата бяха, че сценарият е най-важното нещо.Открих всички тези неща из сценария и се придържах към тях.Ето затова го прочетох много пъти и се опитах наистина да го запомня добре.

В сценария на Ким Ън Хи няма романтика.

И аз мисля така… не знам.Още от началото не съм считал романтиката да влияе на избора ми.Лично аз не съжалявам… Преди известно време, сценаристката ме попита за частта където има романс по време на снимането, но мисля, че в момента Те Кьонг има твърде много неща, за които да се погрижи.Все още не знаем как ще се развие историята за в бъдеще.

1625466_663836933652236_325540529_n.jpg

Искрени похвали измежду екипа.

На снимачната площадка е хубаво.Разбираме се добре и съм щастлив.Честно казано, мисля, че е по-добре да снимаме тази драма през нощта.Винаги е много студено и екшън сцените са много, така че е наистина изморително, но се почувствах различно.Преди се ограничавах сам, казвайки си да съм учтив с екипа.Сега искам да се чувствам удобно, шегувам се свободно с екипа.

 

Събра ли вътрешна сила?

Вместо да кажа, че е вътрешна сила, чувствам че постепенно започвам да имам такива мисли.Когато снимах „Sea Fog“, осъзнах, че да бъда твърде учтив може да накара хората около мен да се чувстват неудобно.Реших, че би било по-добре, ако първо се отпусна и ги приближа.Всичко това не се случи за един ден.Натрупа се с времето.Последният път, когато ме попитаха как е атмосферата на снимачната площадка, отговорих: „Много добре, много спокойно“.Има някои разлики в детайлите днес.Сега е наистина спокойно. *усмихва се*

 

Страхотното чувство от снимането на филма „Sea Fog“ все още е силно.

 Наистина научих много.Относно актьорското майсторство и също успях да видя повече от играта на моите сънбеним.Всяка сцена бе заснета с максимално усилие.Имаше и много гласови записи.Не спирах да гледам към екрана и по-късно разбрах доста техники на ъглите.По-ефективно изпълнение би могло да се представи като всичко зависи от милиметъра на ъгъла и разликата, която всеки ъгъл прави.По време на четирите месеца работа с екипа, ние ядохме и пихме заедно всеки ден, нещата, които научих се увеличиха.Гледайки играта на сънбеним, някои от тях ми дадоха доста съвети директно.Например, не толкова добрите технически части или когато устните ни са замръзнали и репликите не са изговорени гладко, нашите погледи не трябва да оставят зрителя да скучае.Научих, че дори да съм казал репликите си, трябва да оставя напрежение в очите си.Това ще започне да става от само себе си след време.Въпреки че все още не съм овладял тази техника, винаги съм концентриран, докато го правя, не искам да се предавам дори за минута.

1546199_663837300318866_434583038_n.jpg10171918_663838016985461_1109866202_n.jp

Какво ще остави Три дена на Пак ЮЧон?

Екшън звездата Пак ЮЧон? *усмихва се* Също мога да играя в екшън сцени.Първо, пожелавам си Три дена да има добър край.Надявам се моите умения да играя да не се променят в зависимост от средата.Какво ме заобикаля тук, какво е темпото тук.Тези променливи неща съществуват на снимачните площадките.Няма да се повлияя от тези промени и ще играя на ниво.Ще бъде по-лесно за мен да интерпретирам роли по един по-спокоен начин.

Преди година по време на интервю за Singles, споменахте, че искате да играете по-спонтанно.

Наистина ли съм казал това? *смее се* Преди да започна да снимам тази драма, след четене на сценария, отидох на събиране с моите сънбеним.Казах подобни неща на онова място.Казах: „Не искам да бъда ограничен в типичния стил.“ Режисьорът и операторът ми казаха да играя спонтанно!Те сами щели да хванат подходящия ъгъл.Имаше сцени където трябваше да се наглася според ъгъла на камерата.Когато не трябваше да го правя, исках просто да играя по-освободено.

 

 

Pics credit to:shelter_04 

Cr. to the translator from Chinese to English: ParkYoochunSGFC

 

Текстът е бил преведен от корейски на китайски, от китайски на английски и от английски на български и е възможно да не е напълно в оригиналния си вид.Извинявам се, ако има неточности.

Преводът от английски на български принадлежи на TVXQ Bulgaria.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден на любимото Мики!

Да е жив и здрав! Винаги да е толкова усмихнат и нахилен, много позитивен и успешен!

Много нови роли, един нов албум поне, и лека служба, че му предстои казарма и на него и на JYJ компания!

tumblr_m51mcuXRcQ1qiuaavo1_1280.jpg

 

https://www.youtube.com/watch?v=FGgkrP54UAI

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мики празнувайки 29-ия си рожден ден с фенове.

1401931060_32_org.jpg

 

 

1401931087_93_org.jpg

1401931048_45_org.jpg

1401931013_66_org.jpg

1401931036_39_org.jpg

1401931074_65_org.jpg

1401931100_27_org.jpg

1401931120_82_org.jpg

1401931130_72_org.jpg

1401931140_88_org.jpg

1401931151_52_org.jpg

 

 

Yoochun отпразнува 29- тия си рожден ден  с 6002 фенове по време на първата си солова фен среща в Корея !
C - Jes Entertainment заяви на 5 юни , " В чест на рождения си ден, Yoochun проведе първата си солова фен среща " 'House Warming Party"  с местни фенове . По време на фен срещата , която се проведе в Кинтекс , Ilsan , Yoochun и феновете му прекараха забавно време заедно. Билетите бяха продадени в рамките на 15 минути и рождения ден е продължил повече от три часа.
Yoochun бе приветствана на сцената с торта за рождения си ден пред 6002 фенове ,които пяха "Happy Birthday" и развяваха светещите пръчки . Yoochun благодари : " Благодаря за многото фенове , които дойдоха. "  Jaejoong и Junsu също го поздравиха чрез видео съобщение: " Честит рожден ден и съжаляваме, че не можем да присъстваме. Въпреки че това е едно кратко поздравление, ние се надяваме, че вие ​​сте щастливи. Надяваме се, че ще бъде забавно времето прекарано заедно. " Yoochun отговори също на някои от желанията на феновете си ".
Yoochun сподели :" Аз искрено ви благодаря за днес Знам колко се грижите за мен и ме обичате от места, които са далеч от мен. Аз ще работя още по - усилено и ще се завърнем с нов албум. "
10404027_694224153971673_265862991439858
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мики откровено пред "SINGLES" за актьорството и соджуто!

061814_JYJ_Yoochun_1.jpg

Чуни споделя мислите  относно най-новата си драма "Три дни", и любовта му към соджуто в специално интервю и снимки 

за юлското издание на "Singles" Magazine Корея. Певецът и актьор отиде в Макао за фотосесията и показа своя професионализъм в целия периметър на сесиите. 

След приключване на драмата "Три дни", Мики казва, че все още е трудно да  забрави ролята си на Han Tae Kyung и значката си. Споделя, че всеки път, когато има

нов проект, той става развълнуван и доволен, но той също  споменава, че  все още се учи. Също така говори за предстоящия си филмов дебют на "Sea fog", 

мислите си за актьорското майсторство, а също и подготовката на нов албум на JYJ.

В свободното си време, Yoochun също споменава, че ходи на партита и вдига за "наздраве" със soju като любимото му алкохолно питие. 

Той особено се радва на соджуто с нарязани на кубчета репички Kimchi снакс.

Снимките за интервюто са били направени в Макао. Yoochun получи висок рейтинг за своя професионализъм по време на фотосесия,
 въпреки горещото време в страната. Интервюто и снимките разположени на 12 страници в списанието излиза на 18 юни.
061814_JYJ_Yoochun_3.jpg061814_JYJ_Yoochun_4.jpg061814_JYJ_Yoochun_2.jpg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мики с интервю за STAR IN

112bbpj.jpg

Yoochun  наскоро имаше интервю за медията StarIn по време на промоциите за неговия филм "Sea Fog". По време на интервюто, той е бил помолен да обсъди мислите си относно бившата му група, TVXQ.

Когато го попитали как  оценява дейността си след напускане на бившата му група TVXQ, Yoochun каза: "Аз бях щастлив. Но с течение на времето ние избрахме нашите различни пътища всеки един от нас  има собствен живот, и аз нямам чувство на омраза което да е останало в мен. Аз искрено желая на всеки човек да бъде щастлив. "
Мики  дори изрази насърчение за появата на Yunho в новата драма на MBC  понеделник-вторник  "The night watchman", и сподели "Аз съм в очакване на драмата на Yunho хьонг" 
Не на последно място, Мики заяви: "Надявам се, че всички пет от нас успяха. Аз не знам кога ще бъде, но  мисля, че би било чудесно, ако в бъдеще, всички ние можем да се съберем и да споделим по чаша соджу заедно. "
Днес Мики дебютира на големия екран с продукцията  "Sea Fog"  - премиера в кината 13 Август. Неговата група, JYJ, наскоро пусна втория си студиен албум и се представя добре на музикалните класации. Претенденти за първото място на "Inkigayo" графиката, въпреки липсата на телевизионни промоции.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак Ю Чун получи призът за "Най-добър дебютиращ филмов актьор" от Корейската асоциация на филмовите критици.

Признанието си спечели благодарение на филма Морска мъгла (Sea fog, Haemoo), с който Мики дебютира на големия екран.
Ючун ще получи наградата си на 34-тата церемония на Корейската асоциация на филмовите критици, която ще се проведе

на 13-ти ноември.Честито, Мики, продължавай все така! 

credit: TVXQ Bulgaria

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мики и Сузи обмислят роли в свръхестествена драма!

park-yoochun-and-suzy-bae.jpg?w=600

Двама от от най-популярните идол актьори на Корея обмислят участието си в нова драма.

Актьорите могат да обединят усилията си за драмата с работно заглавие "Момичето което може да види миризма." 

И двамата до сега имат участие в драми с подобен сюжет.

Ако Мики приеме ролята, драмата ще събере Park Yoochun с режисьора и сценариста, отговорен за пътуването във времето в "Rooftop Prince". 
Според агенциите на двете звезди Suzy Bae и Park Yoochun  и двaмата в момента преразглеждат сценария.
 
Историята на "Момичето, което може да види мирисът" се фокусира върху аферата след неразкрити убийства на Barcode Murder случай. Героят на Park Yoochun  е загубил малката си сестра в това убийство. Насилствената смърт на сестра му го е накарало да стане полицай, така че той може да разкрие престъплението. Но травматичен инцидент го затваря емоционално.
Героинята на Сузи  също е участвала в едно и също дело за убийство, но за разлика от сестрата на Park Yoochun тя като по чудо оцелява. В резултат на инцидента, тя губи паметта си. Тя не може да си спомни много за това, което се е случило, но тя някак си придобива свръхестествени способности. Една от нейните наистина уникални способности е в състояние да "вижда" миризми.
 
Очаквам с интерес развитието и дано приемат и двамата ролите. Интересно ще е да ги видим заедно на екрана.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

07 02  2015 Park Yuchun - Пресконференция преди неговата фен среща в Пекин

1423299290-91-org.jpg

 

- Yuchun казва, че харевсва  дейностите и снимките на  открито 

- YC казва, че  се интересува от хип-хоп музика, и бих искал да  пробва. Той би искал да се появява в различни предавания отново като Happy Camp

- YC казва, че  от целия свят в Китай са най-красивите жени

YC казва ‘Happy Chinese New Year’

YC казва, че би искал да се снима в китайски филм с бойни изкуства

- Той обича спортове като плуване, защото  се чувства свободен  във водата

- Той казва, че не може да бъде напълно спокоен, когато снима вариете програми, защото те изискват упорита работа

- YC казва, че би искал да приеме снимки за филм в Китай, ако има този шанс.

- YC казва, че не е очаквал такава голяма реакция от страна на феновете, след публикуването му на селка в Weibo

1423299304-26-org.jpg

 

 

704_1551922_207626.jpg

 

704_1551923_954007.jpg

704_1551924_440599.jpg

704_1551928_359309.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мики е приел ролята в драмата Sensory Couple”,  но Сузи - не.Вместо нея, за съжаление,ще гледаме онова недоразумение, за мен,  с кравешки поглед,Shin Se Kyung(явно подкрепяно стабилно от някой) , дето развали(пак за мен)  последния филм на Топ .Да не говорим пък за играта и в драмата, дето хубавото Хони,  беше мъжът, който  я обича. :896767:

 

Shin-Se-Kyung-as-Lee-Ga-Young-fashion-ki

 

 

П.П. Като чета обаче, коментарите под новината, виждам, че съм една от многото, дето не я харесват, харесвачи, май няма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mики в "Marie Claire" непосредствено преди влизането в казармата

jyj-yoochun-marie-claire-magazine-septemjyj-yoochun-marie-claire-magazine-septem

 

 

jyj-yoochun-marie-claire-magazine-septem

jyj-yoochun-marie-claire-magazine-septem

jyj-yoochun-marie-claire-magazine-septem

jyj-yoochun-marie-claire-magazine-septem

jyj-yoochun-marie-claire-magazine-septem

jyj-yoochun-marie-claire-magazine-septem

jyj-yoochun-marie-claire-magazine-septem

 

 

Преди влизането си в армията на 27 август, Yoochun се снима в елегантна сесия за септемврийския брой на Marie Claire.

Звездата е представен в изискани костюми, трикотажни жилетки, черни панталони и блестящи официални обувки - Paul Smith,

Kim Seoryong Homme и Dolce & Gabbana, са само няколко от марките които представя. 

Сред неговите дизайнерски облекла има поло на Gucci от камилска вълна в цвят на топла горчица.

По време на интервюто, Yoochun споделя, че е спокоен по отношение на предстоящото му задължително прекъсване на кариерата.
"Това е като да ми предстои дълъг извънредно труден мач през втората половина на годината." и продължава:
"Аз не се страхувам обаче, тъй като считам, че периода от две години между полувремената ще доведе до нещо по-добро."
Симпатичният певец и актьор също припомни неотдавнашната си фен среща в Япония, която приключи през сълзи, както за публиката така и за него.
"Аз не плаках, защото влизам в армията", обясни той. "Времената бяха много активни в Япония за доста дълъг период от десет години и в този ден  
спомените нахлуха в съзнанието ми и аз бях обзет от емоции. Всички тези спомени, които ме стреснаха и когато видях изненади проготвено от феновете за мен ме направиха много чуствителен"
 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

15 08 26 Мики разкрива  истинските си чувства и очаквания 

               в последно интервю преди военната си служба

yoochun8.jpg?w=1000

Остават броени часове до постъпването в армията на Мики - утре 27 август.  Park Yoo Chun  седна и направи интервю, в което той говори за своите чувства, приятели и бъдещи планове за последен път.

Q: Страх или притеснение чувстваш преди това което ти предстои?
Park Yoo Chun:  Всъщност, аз съм притеснен.Това което ми предстои ще бъде много по-различно, от начина на живот, който съм  водил през последните 10 години. Актьорът Go Soo ми каза, че процесът на превръщането  в "нормален" човек е доста необичайно и трудно за него, когато той отиде в армията. Винаги съм казвал, че искам да живея нормален живот, но всъщност никога не се опитах  да го направя.
Q: Как прекарваш времето което ти остава?
Park Yoo Chun: Днес аз просто си стоя в къщи. Преди няколко дни, близък мой приятел дойде да ме посети и излязохме за напитки в 23:00. Въпреки това, аз се прибрах около 12:30 сутринта. Без значение колко е трудно да настроя съзнанието си да се забавлявам, аз не мога да го направя. Всичко, което мога да си помисля е да се прибера у дома.
Q: Как избра твоята дата за записване в армията?
Park Yoo Chun: Аз първоначално исках да отида по-рано, но трябваше да работя. Трябваше да спечеля малко пари за моята фирма и за себе си, хаха.
Q: Ти беше категоризиран като работник за обществени услуги, вместо войник, как се чувстваш?
Park Yoo Chun: Исках да бъда въведен като войник. Минах физически тест, но ме категоризираха като работник за обществени услуги, заради моята астма. Не знаех, че астмата е толкова опасно състояние.
Q: Kim Jaejoong излезе във ваканция преди няколко дни. Как го посрещна?
Park Yoo Chun: Аз пих толкова много с него. Мисля, че сме пили до изгрев слънце. Jaejoong вече е привикнал към военния режим, той се събуди рано сутринта, въпреки че заспа доста късно. Junsu се присъедини към нас, след като приключи със своя мюзикъл, но той трябваше да ни напусне рано, защото  имаше още един спектакъл по-късно. Тъй като ние тримата се събрахме за първи път от доста дълго, ние дори слушахме как пее Junsu.
Q: Не смятате ли, че Junsu ще се чувства самотно? Притесняваш ли се за него?
Park Yoo Chun: Ни най-малко. Той ще се оправи. Той е зает с мюзикъли и концерти. Всъщност ревнувам от положението на Junsu. Той може да работи повече, преди да постъпи в армията.
Q: Две години считано от сега и ти ще бъдеш в твоите 30. Какви са очакванията ти?
Park Yoo Chun: Аз не знам какви проекти ще ми предстоят в бъдеще, но за мен ще е по-добре, защото ще съм по-зрял и готов. Аз трябва да работя с уменията които притежавам. Ако започна да живея пълноценен живот, аз съм сигурен, че ще попадна на добър проект. Смятам да живея спокойно по време на военните си години. Тогава ще имам време да помисля за себе си. След като се опозная по-добре, за мен ще бъде по-удобно, застанал пред камерата две години по-късно.
 
Феновете ще чакат за вашето безопасно завръщане, Park Yoo Chun!
И ние Мики ти желаем лека и безопасна служба!
Always keep the fight!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...