Jump to content

The Blue Light (2003)


Recommended Posts

Сега видях, че субтитрите ми са за този файл (поне съвпадат с тайминга на качените там английски букви), но наистина няма сийд :(  Би трябвало да става%

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За всички измъчили се ето линк за теглене в български тракер. Субтитрите са на Denibo и пасват идеално на видеото. Дано сега филмът да е достъпен за повече хора. И ще ви помоля да сийдвате колкото се може по-дълго.

 

А иначе аз все още не съм сигурен какво ми е мнението за филма, въпреки че го гледах преди няколко дена. На кантар са ми нещата и понякога трябва да мине време, за да преценя и оценя нещо гледано.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като един от измъчилите се, най-искрено ти благодаря :) .............Толкова ми хареса, че реално не ми останаха думи, странно, но историята не нагарча и не смачква, и въпреки всичко остави едно особено настроение в мен. Знам, че с дни ще си припомням моменти, ще се чудя много и все още ще споря, и със себе си и със сценаристите. А за това глупаво, глупаво дете дълго ще ми е жал.

На начина на заснемане рядко обръщам внимание, но този филм, малките детайли, музиката, всичко беше много добро....все пак и киното е изкуство. Майра сега вече не знам какво да ти кажа, според мен филма не бива да се пропуска, ако го изгледаш ще оцелееш, въпреки че , може би ще ти се иска да се пренесеш на някой облак :) , но не е мрачен или тежък, горчив, тъжен и на моменти много красив, без да е розово сгряващ, нито по японски поучителен, а по- скоро провокиращ мисълта, поставящ въпроси и все пак не изпускащ нишката на причинно-следствените връзки........Този филм ще си остане и като пример за японското кино и защо толкова много го обичам 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря Keva :)

Denibo, t_lozeva и ти ми бяхте много полезни с мненията и отговорите си. Искрени благодарности :)

Не съм сигурна, че ще си го причиня докрай тутакси, но може би бих искала, в крайна сметка...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...