sinardin Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Роднинските обръщения в корейското семейство Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyMeH Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Прекрасен клип, който ме накара да настръхна по едно време... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasakoto yakata Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Британка се оперира, за да говори корейски :slap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 О, божее.. това не е ли прекалено?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Нищо прекалено не виждам ,имала е вроден къс език. И операцията е рутинна. Нищо лошо.Даже браво ,заради отдадеността й Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Хубаво, че е толкова отдадена! Винаги съм била против операции, освен ако от тях не зависи човешки живот. Това е лично мое мнение. Това ми се вижда просто като прищявка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasakoto yakata Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Сега ще може спокойно да казва Кхххъ тцтцтц айгоо, айгооо До къде стигна тоя свят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeelingFeeling Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Благодаря много на всички, които отговарят на въпросите Много интерсна тема , вчера цял ден съм я чела хД И аз имам няколко въпроса 1во Мога ли да попитам знаете ли премерно по-малките деца ходят ли масово на градина или повечето семейства предпочитат да ги гледат сами ? До каква степен имат свобода ? Както и по-големите ученици ? Също така спазват ли се законите , примерно възможно ли е в Корея да продадат на непълнолетен цигари и алкохол както тук не рядко се случва ? 2ро Кое беше първото нещо, което ви хареса в тази далечна държава и с кое и досега не можете да свикнете ? Между другото споделяли сте за храната , а монду някой опитвал ли е ? Ако да , как му се е сторило на вкус ? Има ли някоя корейска манджа, която да се доближава като вкус да нашенските ястия Благодаря ви много и предварително се извинявам, ако въпросите ми са глупави .. биане просто ми е интересно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko24 Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dete Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 А, има една манджа свинско с кимчи, на мен ми прилича на нашето свинско със зеле, а и един кореец, който ми беше на гости, много хареса нашето свинско със зеле, защото му приличало на корейската манджа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko24 Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dete Posted September 16, 2011 Share Posted September 16, 2011 Е, то в манджата вкусът на кимчито е по-различен. В общи линии разликата между нашето и тахното е, че тяхното свинско със зеле е по-люто и може би малко по-кисело. Тъй че поне тази манджа има шанс да ти хареса. (ако ти харесва българската де) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasakoto yakata Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Полицията в южнокорейската столица Сеул демонстрира електрически колички, с които ще патрулира из града. Екоколите, тежащи само 146 килограма, могат да развиват до 40 км/час и ще се използват срещу криминални и терористични действия по площади и летища. http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=10093§ionid=4&id=0000707 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko24 Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mackova Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Отново период на адаптация, така ли Дано този път да е по-кратък. Погледни го като сплотяване на семейството (не само край масата)... когато всички се струпват пред вратата на тоалетната, а ти си от другата й страна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapris Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Привет Нико, тъкмо се чудех дали си заминал вече и ти писа. Там е по-топло от тук в момента и сигурно е много приятно, ако не се брои храната, която на теб не ти харесва и трябва пак да свикваш с нея! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Нико, обади се като се установите.... Мога да си представя какво изживяваш... вече. Ще устроим една нова сеулска среща скоро . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorchiza Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 аз още не знам , де е отишъл тоз човек Аз чакам още пътуващите на екскурзия до Сеул , да се разпишат , впечатления , истории и тн ... искам да почета. Мовро мнение попринцип винаги е доста негативно за нещата тук (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko24 Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasakoto yakata Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 СЛЕД РУСНАЦИТЕ: И КОРЕЙЦИ искат да правят ЕЛЕКТРОМОБИЛИ ВЪВ ВАРНА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts