diant Отговорено 1 Февруари, 2012 Share Отговорено 1 Февруари, 2012 Ей на това му казвам деливери всичко носи стила на фирмата дори коша на мотора. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niko24 Отговорено 8 Февруари, 2012 Share Отговорено 8 Февруари, 2012 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noes Отговорено 8 Февруари, 2012 Share Отговорено 8 Февруари, 2012 Здравей НИКО !!! Та да си продължим темата за моторите.Яд ме хваща , че имат такива хубави модели, а не ги карат в ежедневието , не могат да им се изкефят .Те само работят ,а за кеф ти трябва свободно време. Не е като в Солун лятно време не се спи от рева на моторите , там пък е другата крайност. Като каза че харесваш ХАРЛЕЙ се порових в ютюпа и на мен ми хареса Harley Davidson Nignt Train 2008 особенно ми харесаха джантите , пожелавам ти такъв мотор от сърце. Още един въпрос - така ли спят по земята . Другата марка мотори се казва Малагути . Само като информация. Чао. Корейците имам впредвид. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mi6lence Отговорено 9 Февруари, 2012 Share Отговорено 9 Февруари, 2012 А тук кога ще видим подобно нещо?!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
diant Отговорено 9 Февруари, 2012 Share Отговорено 9 Февруари, 2012 А тук кога ще видим подобно нещо?!? Скоро... На 31 Февруари Не остана..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niko24 Отговорено 17 Февруари, 2012 Share Отговорено 17 Февруари, 2012 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
speedy86 Отговорено 17 Февруари, 2012 Share Отговорено 17 Февруари, 2012 Оооо, това не трябваше да го пишеш... Сега цял форум сън няма да спи за подробности. Смятай, ако не ни пуснеш поне по една снимка и с двамата главни, ше те издирим. Човече, наистина много се радвам за теб. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niko24 Отговорено 17 Февруари, 2012 Share Отговорено 17 Февруари, 2012 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eli_li Отговорено 17 Февруари, 2012 Share Отговорено 17 Февруари, 2012 Късметлия си Нико, че имаш тая възможност а покрай теб и ние намазваме... Предполагам, че всяко едно твое участие в сериал е изпълнено с различни емоции ( надявам се положителни ). Аз да питам, твоята роля каква е ? Както каза Спиди, ще чакаме с нетърпение подробности и снимки Успех !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niko24 Отговорено 17 Февруари, 2012 Share Отговорено 17 Февруари, 2012 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
speedy86 Отговорено 17 Февруари, 2012 Share Отговорено 17 Февруари, 2012 Абе я земи разпитай дали нямат нужда от още хора? :D Днес от толкова фенщина ще ми докарате някой инфаркт на млади години, хора... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niko24 Отговорено 17 Февруари, 2012 Share Отговорено 17 Февруари, 2012 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asmodeus Отговорено 17 Февруари, 2012 Share Отговорено 17 Февруари, 2012 Леле как ти завиждам. Мен за охрана нямаше да ме вземат със сигурност. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
val Отговорено 18 Февруари, 2012 Share Отговорено 18 Февруари, 2012 Здравейте на всички тук в темата,с интерес чета всичко написано и бих искала да попитам Нико,малко в страни от филмите,какво е сега отношението на корейците към татуировките,има ли студиа и всичко свързано с тях,ако знае,разбира се.Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
desjer Отговорено 18 Февруари, 2012 Share Отговорено 18 Февруари, 2012 Имам едно въпросче, дано не се повтаря, яде ли се друг ориз, освен белият? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
parab Отговорено 19 Февруари, 2012 Share Отговорено 19 Февруари, 2012 За татуировките - съдейки по корейските звезди - със сигурност тази дейност се радва на интерес от страна на корейците. Дес, освен бял, ядат и от тъмния, който става лилав след сваряването. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
desjer Отговорено 19 Февруари, 2012 Share Отговорено 19 Февруари, 2012 ... Дес, освен бял, ядат и от тъмния, който става лилав след сваряването. О? Такъв не съм опитвала. Различава ли се по вкус от белия? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
parab Отговорено 19 Февруари, 2012 Share Отговорено 19 Февруари, 2012 Мисля, че се нарича китайски императорски ориз. Смесват го с обикновения бял също. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
desjer Отговорено 19 Февруари, 2012 Share Отговорено 19 Февруари, 2012 Ще го потърся. Благодаря, parab. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kapris Отговорено 20 Февруари, 2012 Share Отговорено 20 Февруари, 2012 Това на снимката ми прилича на ориз с черен боб.Аз съм готвила черен ориз, много е различен от белия,по-тънък и по-дълъг, трудно се сварява, пуска адски много лилаво, направо всичко почернява и боядисва. А ако смесиш една чаена лъжичка черен с една паница бял ориз, боядисва белия направо в тъмно лилаво. И е адски ароматен, все едно напарфюмиран, трудно е да се яде само той, трябва да е смесен с нещо. Аз го правих с масло, но повече от една-две лъжички не можеш да изядеш, хем е вкусен, хем е различен, хем ароматен, само него не можеш да ядеш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.