Jump to content

Temptation of an Angel (2009)


Recommended Posts

spacer.png

Temptation of an Angel (2009)
Страна: Южна Корея
Период на излъчване: 12 октомври 2009 - 22 декември 2009 г.

Жанр: мелодрама
Епизоди: 21
Режисьор: Son Jung Hyun

Участват:
Han Sang Jin - Shin Hyun Woo (преди)
Bae Soo Bin - Shin Hyun Woo (сега)
Lee So Yeon - Joo Ah Ran
Kim Tae Hyun - Nam Joo Seung
Hong Soo Hyun - Yoon Jae Hee
Han Jin Hee - Shin Woo Sub
Kim Dong Gun - Shin Hyun Min
Jin Ye Sol - Shin Hyun Ji
Cha Hwa Yun - Jo Kyung Hee
Kang Yoo Mi - Kim Yeon Jae
Lee Sung - Nam Bi Seo
Jung Gyu Soo

Резюме: След смъртта на родителите си, Чу А Ран се прицелва в семейството на нейните врагове, за да го разруши и унищожи. За целта тя съблазнява и се омъжва за техния син, Шин Хьон У, който разкрива нейния план твърде късно. С ново лице, дело на пластична хирургия след автомобилна катастрофа, той решава, че е време за реванш и отмъщение.

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2

ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ

С АНГЛИЙСКИ И РУСКИ СУБТИТРИ

С РУСКИ СУБТИТРИ + OST

Сега почнах сериала, защото ми се стори готин по описанието, а и защото досега нямаше субки. Мога да кажа, че е доста интересен, ще видим нататък как ще се развие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дори мернах превод на първа серия в унакс.бг. Аз го гледам на руски във викито.

И се чудя защо е с по-висок рейтинг от You're Beautiful. (може би съм пристрастна :D )

Доколкото разбрах е римейк на някакъв по-стар сериал. Само че там жена е била главната отмъстителка!

Интриги, отмъщение и малко страст. Това видях за сега. (до трета серия съм)

Но това "мелодрама"..... малко ме плаши. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Но това "мелодрама"..... малко ме плаши. :hehe:

 

И мен. :hehe: Ама явно доста ми се е гледало подобен сериал, защото омаах четирите епизода със субтитри и продължих с пети във виикии. Голяма мъка е там, но пък иначе любопитството ще ме умори. :hehe: Досега не нещата вървят екстра и доста интересно.

 

Да му се не види, още чакам да си направи пластичната операция. Мислех си, че ще е още във втори епизод и после само ще го дават как я сваля и си отмъщава терзаейки се, разкъсван между омразата и любовта към нея. Ама не, още си чакам операцията. Да не говорим, че в актьорския състав видях, че милият Сайонг от "Чумонг" ще поеме главната мъжка роля. И сега чакам и него да го видя като истински мъж и изкусител. :noteet: Иии, искам да видя как ще се развият нещата между сестрите...

 

Иии, оная бойната мацка, дето е служителка на брата, много ме радва. Всъщност всичките герои ме радват и актьорите са подбрани много добре. Само главният малко ме дразни като се затръшка тип "Заащоо, жено? Защоо си такава?", но пък му се случи само два пъти и всъщност доста пасва на образа му, та му е простено. :noteet: А за главната направо да ти стане жал. Вярно, че го дава гаднярка, но пък колко неща е преживяла. Напомня ми на Киха от "4-те бога".

 

Хъм, чакам да се появи Сайонг и главната ми напомня за Киха... Два любими образа. Май и това допринася за очарованието на сериала.

 

^_^ А дано продължи така интересно.

Но тогава сигурно ще пукна докато чакам преводите. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм гледала до 7 епизод. Засега задържа интереса, но се страхувам, че може да се обърне в голяма сапунка.

 

Вече мина през операцията и тепърва започва играта на котка и мишка.

:lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз изглездах и 6-ти, успокоих си душицата и мисля за днес да приключа с гледането. Да си оставя нещо попреведено и за идните дни. :lol:

 

А във виикиито някой мъдро се беше коментирал изказването на сестрата, че ще остане до него независимо от всичко, като знак, че нашият ще се обърне на 180 градуса и ще вземе да стане по-голямо зло и от жена си. Хич няма да се учудя, ако е познал. Сестрата ще го гледа влюбено и ще реве от мъка до края, докторчето и то ще изреве по някое време, защото главната ще се влюби в главния, и накрая такъв рев ще падне, и такава сложна трагедия ще се заплете, че сценаристите най-много да им решат проблемите на всичките кардинално, като ги изпратят на небето. :green:

 

 

 

_________________________

 

Съб Ное 21, 2009 1:19 pm

Свърших и с 10ти епизод. Нататък нема субтитри, да му се не види. Че и видеото е само до 11ти. :bounce:

След 6ти действието не е същия екшън, но досега интересът ми не пада. Пак има по два-три обрата на епизод и динамиката се запазва. Чакам продължението. :bounce: :bounce: :bounce:

 

_____________________________

 

Свърших и с 13ти. Тъкмо си мислех, че ми става скучно, и накрая на епизода... :o

 

Иначе определено леко ми затъпя да чакам главния да си гласи отмъщението малко по малко и като цяло нищо да не върши и само да ми се мота из екрана за украса. А на сестричката ми иде да й оскубя досадната, ревнива, ревлива главичка.

 

________________________

 

ПС. 05.12.09

 

Ааа, мина и 14-ти. Главния продължава да е леко смотан, а тая дребната продължава да ми лази по нервите. Искам да се гътне. :D

 

________________________

 

На осемнадесети епизод съм и с ужас установих, че сериалът е двайсет и един епизода. Защо? Спокойно са могли да го поберат в 16 епизода, да им се не види. :angry:

 

За първи път ми се случва да гледам нещо и искрено да искам накрая всички да се гътнат.

 

Не казвам нвищо съществено, но просто не можех да не го споделя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току-що догледах каквото можах във виикии, че част от видеото липсва, а и част от последния епизод не е преведена. Ако му направите български превод, може и да видя всички подробности около финала. Ама се надявам преводачите да са го изгледали целия и да знаят с какво точно се захващат. :ph34r:

 

Какво да ти кажа, то се вижда горе-долу как се е променяло мнението ми за сериала, докато съм го гледала. В началото та до средата е много добър, после постепенно сбозя. В даден момент образите ми станаха толкова безразлични и антипатични, че драмата накрая ми се видя твърде недостатъчна. Можеше и трябваше още.

Действието продължи да е в общи линии динамично, имаше разни обрати, ма то ми омръзна героите да успяват да се подслушат в точния момент, без някой да усети подслушвача. И разни други такива. Добрата сестричка беше такава лигла, че нямам думи просто. Да я бяха направили волева, да му се не види. Иначе как да искам накрая да оживее и да се събере с главния, а? И лошата в началото беше по-умна, накрая много изтъпя и тя. Как да й симпатизираш и на нея?

 

Става за убиване на времето, но чак да го препоръчвам не бих. Но да видим отзив и от други, които са го гледали. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почнах го, ама от сега виждам, че си права - в 10 епизода щеше да е перфектно. То не бяха далвери, тази мацка не се спря - ама съм едва на 8 епизод. Ще видим има още до края :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нещо след коментарите ви почнах да се отказвам да го гледам...

сини,съвсем на ясно съм с тфа дето каза,че искаш всички да се гътнат и аз съм гледала такива сериали,т.е оставяли са ме с такова чувство...

Отмъщение,отмъщение и накрая ти идва ти на тях да им отмъстиш

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хвана ме страх, че ще взема да откажа някой, на който сериалът би му харесал. Та да отбележа, че на мен и Coffee Prince не ми хареса, пък доста хора са на тотално противоположното мнение. Просто като информация за вкусовите ми предпочитания. Иначе още чакам някой да изкаже възторг или поне някакво положително впечатление за последните епизоди и финала на Temptation of an Angel. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявай се, (аз също искам да отбележа, че никой не искам да се обвързва с мнението ми) едва ли ще го довърша Има замисъл, но за съжаление не е реализиран по подходящ начин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що го догледох.

В началото е доста силен според мен,главният не ми хареса, добре, че стана друг.Нататък горе долу,и продължих , като се надявах на добър,готин край.Да,ама не!

Като цяло исках романтичен и радостен финал,ама като се замислих, то няма как да е радостно,щото всички трябва да са в затвора и така де, нямаше как да стане ххубав финал - и живели щастливо.

 

 

Не исках главната да умира,въпреки, че ми хареса, че майката умря - то някакси се подразбраше,като по-рано бях сигурна, че сигурно мъжът е виновен за смъртта на родителите.

Най-добре ми дойде сцената като взеха да се поливат с бензина,та поне се надявах да има една групова клада, ама и то не се сбъдна.

 

 

Сега като финал,да кажа, че може да се гледа веднъж,ако има големи фенове на някой герой,може и 2.Ама бих казала, че е филм от типа на : "да го гледам, че ми разваля подредбата на гледаните филми"

Не е особенно брилянтен, но мисля, че не някой абсолютен боклук :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредният сериал, който чака да го догледам ... Преди време бях изгледал почти половината епизоди и то доста бързо, явно ми е бил интересен, но после съм загледал сигурно друг сериал и съвсем съм го забравил този ... Историята е интересна, общо взето още отначалото сериалът си е драма, много емоции и чувства, отмъщение и т.н. Главният герой отначало просто беше пълен "будала" :lol:, незнам как му бяха подбрали и актъора такъв един с добродушно излъчване ... след това настъпи коренна промяна ... очаквам натам да има доста драма :). За Lee So Yeon просто няма какво да кажа, страхотно играе злодея за сега:), пък и другият лош Jin Tae Hyun също е на ниво, общо взето има доста силна коалиция на "лошите" поне в началото :D, което разбира се прави сериалът интригуващ. Просто сега като се замисля нямам си и на идея защо не съм го догледал ... пък и се сещам, че май нещата вървяха натам, че:

Jae Hee (май така се казваше) всъщност е малката сестра на Ah Ran, та нещата ще стават още по-заплетени, и няма да приключат добре за някой от героите, и сценаристите май пак ще решават нещата "радикално".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече съм преполовила сериала и бързам да напиша коментара си, защото, за разлика от повечето сериали тука се развиват паралелно повече от 6 истории...(смисъл голямо заплитане на взаимоотношенията пада още в 1-ви епизод) и рискувам да изпусна нещо в бъдещия си коментар след финала.

 

За 10-те епизода до тук съм страшно впечатлена!

Иторията, динамиката (до момента), героите и най - вече актьорката игра на Lee So Yeon в ролята на Джу А Ран, Kim Tae Hyun в ролята на Нам Джу Сънг и Han Sang Jin в ролята на Шин Хьон Ву (преди), а за Bae Soo Bin в ролята на Шин Хьон Ву (след) не мога да направя пълен коментар, защото той се появява тепърва .....

 

Историята сама по себе и е доста позната на повечето от нас, но различното тука е в известен смисъл дързостта да бъде представена по този начин, с всичките подлости + изневярата на А Ран...разчупило е консервативизма поне аз не очаквах още в първи епизод да ме затрупват със сватба, изневяра и дългогодишен любовник?!

Главните герои, които са четирима, са доста убедителни, но за второстепенните не мога да кажа същото - семейството на Шин Хьон Ву (майка, баща, сестра и брата - толкова дървена рода не бях виждала ! и толкова фалшиво страдание по-загубената рожба от страна на майката нямам, а сестрата не съм сигурна дали тази лигла въобще разбра, че погребаха братчето и ! ! )

 

И без да гледам, какво е скрито по спойлерите знам, че края ще е баш край.... но историята не позволява щастлив край и доволни зрители от финала (така де, за романтиците ще е кофти тръпка )....

 

ще си допълня коментара, когато завърша сериала...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-после нещо различно. Главна героиня, която чупи всички изградени стереотипи в корейските драми. Тя е "лошото момиче". Тя е зла, отмъстителна, бивша скъпоплатена проститутка, има си любовник и няма никакви скрупули. За сметка на това е красива, умна, съобразителна, чистоплътна, елегантна и облечена с вкус. Тя е това, което не са 99,9 % от главните героини в сериалите. За сега съм на 5 серия и сериала ми харесва, динамичен и интересен е. Когато сменят смотания главен актьор с пича от "49 days" ще засилят още повече интереса ми, признавам си :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато сменят смотания главен актьор с пича от "49 days" ще засилят още повече интереса ми, признавам си :blush:

 

Значи ако си дадеш сметка за целия образ на сериала ще забележиш, че ролята на "смотльото" всъщност е основополага за последвалите събития ;)

Най — малкото ако той не беше (говорим за образа надявам се, защото, не вярвам да познаваш лично актьора и да можеш да му лепнеш етикета "смотан" :lol: ) такъв захлупен и сляп от любов, въобще нямаше да може кака ти Джу А Ран да се вихри.

И аз съм по - голяма почитателка на Bae Soo Bin от колкото на Han Sang Jin, но това не ми дава правото да омаловажавам игарат му :)

Смятам, че беше доста убедителен и всъщност май повечето коментари го доказват с това, че е дразнел с безличието си, каквато е целта на образа му.

 

(не се заяждам всичко е в духа на дискусията ;) )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи ако си дадеш сметка за целия образ на сериала ще забележиш, че ролята на "смотльото" всъщност е основополага за последвалите събития ;)

Най — малкото ако той не беше (говорим за образа надявам се, защото, не вярвам да познаваш лично актьора и да можеш да му лепнеш етикета "смотан" :lol: ) такъв захлупен и сляп от любов, въобще нямаше да може кака ти Джу А Ран да се вихри.

И аз съм по - голяма почитателка на Bae Soo Bin от колкото на Han Sang Jin, но това не ми дава правото да омаловажавам игарат му :)

Смятам, че беше доста убедителен и всъщност май повечето коментари го доказват с това, че е дразнел с безличието си, каквато е целта на образа му.

 

(не се заяждам всичко е в духа на дискусията ;) )

 

Нямах предвид нито актьорските способности на човека ( макар, че и те не ми изглеждат блестящи), нито образа на героя му, а физиономията му. Не ми допада, грозен и смешен ми е, а аз много държа да си получа и естетическа наслада от гледането :D , Затова с нетърпение си чакам по-красивия и секси батко. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така....сериалчето ми хареса, изгледах го без прекъсване, успя да ми задържи интереса до край. Мнението ми е следното: малко в повече ми идваше това отмъщение, много негативизъм имаше, но финала беше

доста интересен, чудех се как ли ще завърши, напълно нормално, като се имаше в предвид колко мъка, отмъщение и болка си причиниха героите. Предполагах, че ще има трагичен край, няма как да се отърват от наказание майката и А Ран, макар че аз и симпатизирах на А ран през цялото време.

Като цяло интересна история, с поука накрая, в типичен корейски драматичен стил :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не трябваше да чета... още съм на 6-та серия, тъкмо свали бинта, сега ми се иска направо на последната да отида. :lol:

Мдаа, мила kapris! То оттук нататък идва интересното, макар че в първите серии пък имаше някаква невинност и романтика, а по-нататък само отмъщение и пак отмъщение..

Мога да похваля Пе Су Бин и актьора в ролята на "Докторчето", наистина си изиграха перфектно ролите.

Актьора от първите серии наистина не блести с външност, но пък не може всичките са красавци, то и в живота не е така.

Главната актриса за мен лично е много противоречив персонаж. И макар че

 

любимката ми е сестричката, трябва да й призная, че тя също ми стана симпатична - на края на сериала. Все пак се оказа, че и тя може да обича.

Адмирации за лелята и чичото, също и братчето и неговата. Много забавни персонажи!)))

 

 

От ОСТ ми хареса много тази песен!!!

 

 

Хубав сериал, само малко поразтеглен и той.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...