Jump to content

The Thorn Bird (2011)


Recommended Posts

spacer.png

Режисьор: Kim Jong Chang
Сценарист: Lee Seon Hee
Мрежа: KBS2
Епизоди: 20
Език: Корейски
Държава: Южна Корея
Първи епизод : 2011/03/03
Сряда и четвъртък от 21:55


Сюжет :
Чонг Ън търси билогичната си майка, която я изоставя след раждането ѝ. Общата болка от това да израснеш без майка сближава Чонг Ън и Йонг Джо. Приятелката на Чонг Ън - Ю Кьонг, ревнува от сближването ѝ с Йонг Джо. 25-годишната Чонг Ън работи почасово като актириса, очаквайки един ден майка ѝ да я открие. Докато Ю Кьонг се бори за режисьорското си развитие, тя се запознава с продуцента Йонг Джо. След като разбира, че Йонг Джо е от заможно и известно семейство, Ю Кьонг го съблазнява и забременява. Но когато разбира, че Йонг Джо се отказва от правото на семейното наследство, тя се опитва да го отблъсне. Отивайки в болницата поради преждевременно раждане, тя се регистрира с името на Чонг Ън, а в последствие изоставя бебето. Чонг Ън, която отчаяно иска да има семейство, взема детето. Среща се с бабата на Ю Кьонг - Мьонг Джа, и променя съдбата си, като се представя за дъщеря на Мьонг Джа.

 

 

photo150038.jpgphoto152106.jpg
photo152105.jpgphoto152104.jpg

 

С български субтитри 1

С български субтитри 2

С български и английски субтитри

С руски субтитри

Руски субтитри

OST

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какви са тези сбъркани сценаристи, че 19 серии и половина измисляха да се случват все гадни работи на главната .

Добре поне, че краят беше хубав, че иначе сериозно щях да се замисля дали няма нещо извратено в тези хора.

Това което ми направи хубаво впечатление беше, че този път показаха малко по-различен поглед към самотните майки и решенията, които са принудени да взимат в зависимост от обстоятелствата. И като по чудо нямаше зли свекърви и тъщи, а възрастните се държаха като нормални хора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Боза-мечта е преведен целия. ;)

Отдавна се чудя дали да го гледам, но ми се струва много тежък и депресиращ, затова смятам да пропусна.

 

П.С. Защо така ми се изписва сайта? Както и да е, разбрахте ме, надявам се :blink:

Редактирано от PyMeH
Явно Рагнос е направил да изписва така, когато напишете името ;)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бях гледал 2-3 епизода от този сериал. Да уточня, че сериалът не е драма, а мелодрама. Аз лично не харесвам много корейските мелодрами, че са ми много мудни, може би затова не съм го и догледал. Пример за други мелодрами: "Cinderella's Sister", "Will it Snow at Christmas?".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах сериала,хареса ми.Само,че не съм съгласна,че с това се показва "друг поглед към самотните майки".Това не е самотен родител.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добър сериал. Който не е свикнал с мелодрамите може и да не го издържи,но определено си заслужава сериалчето.

Задължително ако смятате да го гледате си сложете лапропа/монитора или каквото и да е там зад решетки,че доста често ще ви се иска да утрепете някой индивиди и от това може да пострада техниката laugh.gif Аз едвам се удържах на няколко пъти.

Като оставим това настрана,отново видяхме темата за отмъщението.Отново най-много страда отмъстителя,но човек понякога се заслепява и чак след време,било рано или късно осъзнава най-вече ,че е сгрешил но повечето пъти е твърде късно да промени нещата.Тук имаше доста сълзи,страдание,болка и за моя радост

добър финал

Явно на сценаристите са започнали да им поомекват сърцата и след реките от сълзи и сополи ни поднасят по едно пакетче кърпички :)

Главната актриса я гледам за първи път и съм със смесени чувства относно играта й. На моменти много ми допадаше,но на моменти твърде изкуствено стоеше,което се отнася и за другата девойка. Но още са млади,вярвам,че ще подобрят това в играта си. Е по възрастните жени си бяха повече от убедителни.

И за финал да изкажа възхитата си от малката. Еее,голям сладур беше.Много и се радвах. tongue.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубава драма

с хубав край :)

Изгледах я за 3 дни, впечатли ме историята, хубава актьорска игра и музика. Малко ми дойдоха в повече сериите, можеше да ги понамалят без проблем, но като цяло съм много доволна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубава и тежка мелодрама. :lol:

Бях решила да непиша толкова скоро след като изгледах сериала,но вече два дни ме тресат нервите ,стомаха ми е свит на топка от нерви. :896767:

 

Едно нещо неразбрах защо И Йонг Джо обвиняваше Со Джун Ън.Ако не беше това момиче, той никога нямаше да знае и познава детето си,може и да разбере в последствие,че има дъщеря,но щеше да е много късно.Цял живот ще търси детето си и няма да знае какво преставлява.Имаше късмет да расте детето му точно пред очите му и то благодарение на Джун Ън..

Така както и каза,че ако не са били майка ѝ и детето, той никога нямало да ѝ обърне внимание,а обърна внимание и страдаше като куче по една психарка,която с две целувки и малко креватна гимнастика го направи див и "щастлив" .Този човек преди да срещне Йо Кьонг май жена не беше помирисвал. :lol2:

Затова можеби до самия край на сериала не бях сигурна,че Йонг Джо е забравил "голямата" си любов и обича Джун Ън, а остана с нея заради детето.

През цялото време исках Джун Ън да се събере с режисьорчето. :inlove:

 

Ох,колко негативно съм настроена към глания герой. :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина сериалът е мелодрама. Лично на мен много ми хареса, въпреки някои измишльотини. Не историята увлича, а перфектно избраният каст и добрата му игра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хем ми хареса, хем малко съм на кантар. Сюжетът ми дойде прекалено латиноамерикански и сапунен. И доста разтеглено всичко. Дъвкаха едни и същи неща 20 епизода, а как пък

 

накрая за отрицателно време успяха да разболеят и да излекуват Ю Гьонг :lol:

 

И малко нещо ми убягваше химията между главните.

Но като цяло не е лошо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...