Jump to content

Park Yong Ha (Пак Йонг Ха)


Recommended Posts

Вълнението ми, щом чуя неговият глас не спира, както и мъката, че този глас, този човек и онази усмивка, наистина ги няма вече ...

Музиката му е "жива" обаче и не бива да се забравя....

Тази песен е една от любимите ми японски, а в неговите live изпълнения може би най (или двамата с Park Hyo Shin ;) )

 

А който му се слуша много от него...целият Live концерт "Candy man" e отличен!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 13.09.2010 Park Hyo Shin издаде песента Good bye ,My Love.За много хора няма съмнение,че песента е изпята в памет на Park Yong Ha.
Тъжна,красива и докосваща песен.Пропита с усещането за загуба и изпята с много болка и тъга.



 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, хубава е песничката, но след като успях да прочета текста на италиански вчера, съм напълно убедена, че едва ли е за Йонг Ха. Не ми изглежда текст посветен на умрял човек....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно изпълнение посветено на Park Yong Ha. На същия концерт Park Hyo Shin е говорил за Park Yong Ha и е пял една от песните му, но все още не съм намерила видео.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не виждам албума "The Memory", който излезе преди броени дни. Малко е тъжно и странно, но пък така се запомня човек.

lp0013721686.jpg

Списък на песните в двата диска

 

01. 기별

02. 시간을 다시 돌려도

03. 별이… (헤어진 후에야 당신이 그립습니다.)

04. 그래서 미안해

05. 그래요, 사랑은

06. 날 위한 위로

07. 모르는 이야기

08. Dear Love

09. I Love You So Much

10. 다시

11. 처음 그 날처럼

12. Truth In 394’s

CD 2

01. 가지마세요

02. Fiction

03. 오늘은

04. Just Feel

05. 행운이 함께 하길

06. 후회 07. 나쁜 사랑

08. 기억할 수 있는 그때까지 사랑할께

09. 왜 10. 믿나요 11. 돌아와 미안해

12. Blue

 

 

За теглене

CD 1

CD 2

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Едно изпълнение посветено на Park Yong Ha. На същия концерт Park Hyo Shin е говорил за Park Yong Ha и е пял една от песните му, но все още не съм намерила видео.

 


Ето и песента която Park Hyo Shin изпя в памет на Park Yong Ha.Тази песен всъщност е написана от Park Hyo Shin за Park Yong Ha и е изпята от Park Yong Ha на японски.Тук Park Hyo Shin пее песента на японски в памет на Park Yong Ha.На концертите си от турнето Gift 2 Live Tour Park Hyo Shin направи много красив жест като почете паметта на най-добрият си приятел.



Park Hyo Shin направи и специално съобщение към Park Yong Ha.
„I don’t want to be sad anymore.It’s just the best way that I can do for [Yong ha hyung].I’ll always remember ur bright smile and cherish our cheerful memories.“



Park Hyo Shin на концертите си говори много за Park Yong Ha.Има вече и превод на български на казаното от Park Hyo Shin.Направихме малък блог за Park Hyo Shin на български език,където можете да прочетете повече затова.Ако някой е фен на Park Hyo Shin и обича музиката му това е адреса. Български блог за Park Hyo Shin

А това е „Map called Love“ изпята от Park Yong Ha.В средата на песента Park Yong Ha казва „Hyo Shina, Komaoptta!“ (Hyo Shin, Thank you!).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почина бащата на Park Yong Ha.Бившият музикален продуцент и баща на Park Yong Ha,Park Seung In почина на 22.10.2010 г. от рак на стомаха на 62 годишна възраст.Той ще бъде погребан в гроба на сина си.Искрени съболезнования на семейството му.Нека си спомним за Park Yong Ha.





Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На церемонията по раздаването на наградите „Skapa! Award 2010″,която се проведе в Tokyo JCB Hall на 10 ноември a grand award бе дадена на корейският актьор Park Yong Ha,който почина през месец юни тази година,за програмата на телевизия Mnet „INNOCENT WORLD ~Park Yong-ha Africa no Tabi~“.

 

【Skapa! Grand Award】

●Korean Wave Award 「INNOCENT WORLD ~Park Yong-ha Africa no Tabi~」(Mnet)

 

Наградата е получена лично от майката на Park Yong Ha,придружена от сестра му със семейството си и неговия добър приятел Park Kwang Hyun.Видео и повече информация може да намерите тук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трудно е да се връщаме към датата 30.06.2010г.,но нека почитаме хората,които сме обичали и уважавали.Дори да не са вече сред нас дирята,която са оставили след себе си прави спомена за тях незабравим.

Спомените на майката на Park Yong Ha за последните му дни и часове,които тя издаде и в книга. Park Yong-Ha`s Mother memories

 

И едно видео,където можем да видим не актьора и певец,а човека Park Yong Ha.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес става една година, откакто Пак Йонг Ха избра да напусне нашия свят. Дано е намерил покой на по-добро място. Нека почива в мир. :(

За нас остава само да се наслаждаваме на прекрасния му топъл глас.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=bN2rJc5cCus&feature=related

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз, да кажем отскоро съм фен на всичко азиатско, поради това и късно разбрах. Чудех се въобще дали да пиша, накрая обаче реших, може би поради факта, че такива хора не трябва да бъдат забравяни. Преди около два месеца дръпнах Winter Sonata-та и някъде по средата на сериала се поинтересувах относно героите. Тогава и разбрах за това момче, което ми е почти връстник. Все едно някой ме удари с мокър парцал - така и не успях да изгледам сериала /директно го изтрих/. Да гледаш човек, толкова млад, здрав и прав, да е отличен актьор, да се смее и да пее ... и изведнъж да вземе подобно кардинално решение /макар, че по подобен начин самоубийство, не знам какво разследване са правили или правили ли са въобще, но използването на подобен метод за самоубийство ми звучи, като прецедент, еле пък аз не съм наясно...да не разтъкавам/, звучи и изглежда, като някакъв кошмар! Една от възможните причини се смята болестта на баща му, ок съгласна съм, че ударът е адски тежък, но да отнемеш живота си, дали само заради това или е имало някакво натрупване, без да се замислиш, какво може да причиниш на близките си, особено на така болният си баща ... Думи нямам!

Не мога нито сериал, нито негов филм да изгледам. Като го видя някъде в продукциите или да пее, особено тази песен от сериала All in, сякаш буца ми засяда в гърлото. Нито съм го познавала лично, нито на живо съм го виждала, изминала е дори година от смъртта му, но само като се сетя за този човек и просто ми става отвратително тягостно. Няма приятели, няма семейство, този човек просто вече го няма.

Не знам какво е отвъд, но дай Боже да е намерил своята утеха. Нека почива в мир!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кадрите от клипчето показват колко много хора са се събрали за да почитат паметта му- фенове, билзки, известни личности....

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се навършват 10 години от смъртта му! Преди няколко години, когато го открих и разбрах, че се е самоубил, направо бях потресена! Няколко месеца така бях обсебена от него, че всеки ден гледах десетки видеа, четях статии и естествено изгледах всички сериали и филми с него.

 

Явно е бил много чувствителен, за да предприеме такава крайна стъпка. Още не мога да остана равнодушна като го гледам и винаги се просълзявам                                                    

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никога няма да забравя момента, в който прочетох новината... плаках цяла вечер. Потресена отвсякъде. В негова чест, от 2009та на харддиска ми стои "A man's story/The Slingshot" и винаги, като я видя си пускам по някой епизод. Пак Йон Ха остави голяма, голяма празнота в корейската киноиндустрия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...