Jump to content

Untouchable


A Love To Kill

Recommended Posts

Ново интервю от Sleepy:panda-145:

Скоро се надявам да има анг суб.

한 얼굴에 두 인격 대표 슬리피 vs 직원 성원이 동시 인터뷰 | SUNGWONEE | SLEEPY | 무가진 Mugazine | Interview

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новината от вчера...

Sleepy ще се жени, през октомври, бъдещата му съпруга не е известна личност и затова, а и заради Ковид ситуацията сватбата ще е частна. Ей такива хубави новини да се чуват само.

 

А наскоро той пусна ново парче с участието на Bang Yong Guk, DinDin и Mommyson...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правната битка на Sleepy и TS Entertainment по обвиненията на Sleepy за клевета скоро ще стигне до окончателно решение.

34-тото гражданско отделение на Централния окръжен съд в Сеул е насрочено да проведе съдебния процес по делото за 280 милиона вона (~ 237 248 щатски долара), заведено от TS Entertainment срещу рапъра Sleepy, на 29 октомври. Правният конфликт между TS Entertainment и рапъра Sleepy първо започна след като Sleepy заведе граждански иск срещу TS Entertainment, за да потвърди несъществуването на изключителния му договор, като заяви, че TS Entertainment отказва да му покаже физическото копие на договора му. Освен това Sleepy подаде молба за отлагане на действието на валидността на договора им поради липса на доверие, твърдейки, че TS Entertainment отказва да му покаже и официални документи за плащане. Sleepy обаче загуби и двата случая и в резултат на това договорът на двете страни беше прекратен чрез допълнителни съдебни дела.

TS Entertainment последователно твърди, че няма проблем с финансовите компенсации на Sleepy и че Sleepy генерира печалби зад гърба им, като ги лъже. От друга страна, Sleepy заяви, че не е получил правилно плащанията си, което е основание за иска му да прекрати изключителния си договор с TS Entertainment. т Sleepy признава, че се бори финансово, по време на появата си в различни предавания. В отговор на въпроси относно правния си спор с бившата си агенция, Sleepy разкри, че жилищата му и месечните такси за наем са били забавени, страдал е от прекъсване на електрозахранването, бил е изгонен от дома си и дори компенсациите за излъчването му са иззети от кредиторите. Нещастната му ситуация привлече много внимание от обществеността, особено защото те насочиха вина към TS Entertainment, бившата му агенция. TS Entertainment също преди това е срещала правни спорове, свързани с тяхната финансова нечестност, с Jun Hyo Sung от SECRET, група SONAMOO и още от техните бивши изпълнители.

TS Entertainment обаче отрече всички претенции на Sleepy и заведе дело срещу него на стойност 280 милиона вона (~ $ 237 248 USD) за клевета. Полицейското управление първоначално отхвърли обвиненията за клевета, заведени срещу Sleepy, но страната на прокуратурата разпореди разследване за подсилване и повдигна гражданското дело за пореден път. По този начин полицейското управление поиска допълнителна информация от TS Entertainment, свързана с обвиненията в клевета на Sleepy, а TS Entertainment в момента се подготвя да заведе допълнителни дела срещу Sleepy.

На фона на продължаващия спор между Sleepy и TS Entertainment, вниманието е съсредоточено върху съдебното решение, което ще бъде взето на 29 октомври.

Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

TS Entertainment загуби съдебна битка срещу рапъра Sleepy.

През декември 2019 г. TS Entertainment заведе дело срещу Sleepy за предполагаемо нарушение на техния изключителен договор, искайки 280 милиона вона (~$237,248 USD) за обезщетение, а на 29 октомври 34-то гражданско отделение на Централния окръжен съд в Сеул проведе процеса. . Както беше съобщено по-рано, лейбълът твърди: „Нарушение на договора е, че Sleepy е скрил част от приходите от излъчване и таксите за реклама“.

Съдът обаче се произнесе срещу ищеца, което означава, че Sleepy няма да плати щетите.

Изт.

 

Йес, :es:

много хубава новина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...