Jump to content

Първият корейски сериал по българска телевизия


Recommended Posts

Аз лично смятам да гледам драмата на компютъра. Телевизия не гледам от години, даже не знам къде ни е дистанционното. Малкия си пуска направо от телевизора детския канал и надава вой ако се превключи на друга програма. Така, че искрено се надявам преводачите и редакторите да довършат превода на сериала. Но пък ще се обадя на майка ми и на свекърва ми да гледат сериала по телевизията. Това може би е една добра възможност да разберат какво толкова им харесвам на корейските драми. Надявам се, че по телевизията ще го дадат дублиран, защото със субтитрите ще изгубят голяма част от аудиторията, която гледа сапунки. Основната причина близките ми да не гледат корейски сериали е, че никой няма свободно време и достатъчно здрави очи, за да се застопори пред компютъра за дълго време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще го гледам с удоволствие. Откога чакам и аз да пуснат нещо азиатско по нашите телевизии. Искренно се надявам, че след първият сериал ще последва и втори!!!!Време беше!!! :thanks::yes::)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някой знае ли кога ще е заветния ден и час на пускането му в българския ефир

При брояч още в началната страница на форума, още един в първия пост на темата и клип с рекламата от самата Диема, питаш кога ще е?!?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е незнам какво да кажа, да се прекръста ли да обърна ли нещо. Доживях го направо не е истина много се радвам, незнам дали сериала ще ми хареса, но определено ще го гледам като започнат да го излъчват поне докато съм си в нас. А дали всеки ден ще го дават или само един или двапъти в седмицата някой знае ли. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

УооооооУ да се надяваме че това е началото, наи накрая и аз ще мога да гледам телевизия ,жалко че ще е с дублаж но какво да се прави.

важното е че така повече хора ще могат да се запознаят с азиатките филми и сериали.

наистина страхотна новина

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй като и аз не гледам телевизия,за това радостно "събитие" се изредиха да ме усведомят всичките ми приятели/ непрекъснато им надувам главите с моите азиатски сериали!/.Лично аз предпочитам със субтитри/друго си е да слушаш корейска реч/ ,но наистина за по-широка аудитория е с дублаж.Важното е ,че първата стъпка към масовия потербител е направена!Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Крайно време беше! Турски сериали наводниха ефира...през цялото време си задавах въпроса, каде ли са Азиатските?! Радвам се много , че за първи избраха точно Корейски, но не мисля , че избора на сериал е страхотен. Не съм го гледала,.... 55 серии са ми много (ще ме изгонят от вкъщи, защото ги гледам на един дъх) :) Избирам сериали , които са около 20те, сред тях има уникални. Като четох вашите отзиви за този, явно не е много добър. ОБАЧЕ най-важното е , че е по-добър от всеки турски (подозирам, не съм ги гледала), даван по БГ ТВ :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бях очаквала да гледам корейски сериал по българската телевизия. Но за всичко си има първи път. Малко ми е странен избора на сериала, но все пак бабите ни ще искат драма и да се вайкат насам натам.. :lol2: Моите приятели не ме приемат насериозно с японските и корейски сериали и филми, който гледам, но се радвам, че сега ще могат сами да се убедят. Даже един от приятелите ми (момче е :lol2: ) преди да му бях споменала, ме осведоми за сериалчето по Диема и каза, че щял да го гледа. Изненадах се и го питах защо нали.. и той каза, че ще гледа, защото ще го дават по телевизията ... в смисъл не му се тегли, че да гледа и пр..

Еее, дано пускат повечко японски и корейски продукции у нас, че да се спрат с тия латиноамерикански и турски сериали, заляли българския ефир!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-гледания сериал в Корея!? Тия сигурно се шегуват трябва да привличат по някакъв начин!!! Това обаче ще е едно добро начало все пак сигурна съм, че ще си го бива... А аз се надявам за някоя историческа сапунка много ги обичам :P Чумонг а у.... Още си спомням, когато видях плаката на "Добрия, лошия и странния" пред кино "Гео Милев" в Пловдив колко яко ми беше :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-гледания сериал в Корея!? Тия сигурно се шегуват

 

Защо да се шегуват? Защо да не е най-гледаният сериал за конкретния момент, в който е излъчван? Не виждам проблем в това. Сериалът има много висок рейтинг, така че нищо чудно да е бил най-гледаният за този период.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип съм човек, който приема различните мнения, но напоследък леко се дразня от това недоверие спрямо това дали драмата е подходяща или не. И още повече пък от хора, които си признават, че не са я гледали. Да, и според мен има доста по-добри сериали, но мисля, че за телевизията, по която ще се излъчва и зрителската група към която е насочен е напълно подходящ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...