Jump to content

Първият корейски сериал по българска телевизия


Recommended Posts

Това е чудесна новина. Чакахме да почнат с азиатските сериали доста време. И аз май ще прогледам телевизия. Гледах до някъде този сериал, но ми стана много тъжно и го оставих за доглеждане. Сега ще имам възможност да го доизгледам на български, обаче.. сигурно ще е с дублаж. Охххх. Но пък тук са започнати субчетата, за което много благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:beer: Айде с здраве. Дано не го омажат с бг дублажа. :( Всъщност със сигурност ще го омажат. <_< Все пак ще се закотвя пред тв-то със снакс в ръце, поне да видя как звучи корейски сериал на български. :28558:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова се радвам! Най-сетне и по българска телевизия. Беше време да пуснат и корийски сериал след като има турски и дори индийски. Вярно дублажа сигурно няма да е добър, но да си гредаш драма по ТВ-то и то на бг ще е доста интересно ^____^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасна новина!

Не е лошо като за първи сериал по БГ телевизия.. Поне относно тематиката. Семейна романтична драма ще се хареса на стари и млади.

Едва ли бих седнала да гледам 55 серии /освен ако не е нещо историческо/, но съм твърдо "ЗА", дори и дублажа не ме бърка. Ще се наложи да заседна пред екрана, даже ще пропагандирам.. На свекърва ми й харесва всичко корейско, което сме гледали заедно, тъй че също ще бъде доволна. Дай Боже да се хареса, та да закупят после и исторически сериал.. Най-много си мечтая за Dong Yi и Queen Seon Duk..

Fighting!!!;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами момичета, доколкото знам, по Диема фемили дават основно сапунки и то с повечко епизоди, така че не се учудвам за избора. И няма лошо ако бъде дублиран професионално надявам се, не мисля че ще изгуби нещо, напротив, печели аудитория :lol: Дано само го дават в удобен час, че да го гледам :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И в 10.asiae.co.kr

 

SBS Drama "Loving You Thousand Times will be shown in Bulgaria'

...the first Korean show to be exported to the European country ~

 

http://10.asiae.co.kr/Articles/new_view.htm?sec=ent0&a_id=2011010515150111095

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаете ли датата на която ще започне излъчванито на сериала по Диема ? :unsure::)

 

 

още не било сигурно на коя дата затова казаха да следим в сайта на диема.. някъде гледах че през февруари другаде март... дано да е по-скоро и да НЕ е озвучен на български,че просто ще направят голямата грешка,но никога не са пускали сериал със субт. така че не знам,лично аз ще си изгубя желанието да го гледам така.. <_<:huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че с дублаж ще е по - добре, защото по-голяма аудитория ще се наеме да го гледа.А и ще е по достъпен за тези, на които им е по трудно да следят титрите - визирам по - възрастните и по - малките зрители.

 

И аз мисля, че с дублаж ще е по-добре заради гледаемостта. Все пак целта наистина е да се привлекат повече хора. Важно значение има и възприемчивостта, а тя ще се затрудни, ако сериала е със субтитри. Дано само дублажа да е добър.. или поне горе-долу да става.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също ще следя кога ще започне излъчването на сериала по Диема .Наскоро си прекарах цифрова и нет на Близо най вече заради двете корейски програми които предлагат.Сериала започнах да гледам на руски но видях че е започнат бг.превод и спрях за да си чакам нашия превод.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече пуснаха и рекламата на сериала, който ще започва на 7-ми ферруари ор 21:00 часа. :es: :es: :es: Нямам търпение да започне аз първите няколко епизода съм ги гледала и много ми харесаха :lol::P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За теб пуканки... и още нещо. :i love this:

Остава само да разберем кой ще ни даде терен за колективното форумно зяпане на първи епизод. :beer:

 

П.П. Няма ли кой да направи един брояч, който да отбелязва времето до започването на сериала? Ще го турим и в сайта. B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...