Jump to content

Първият корейски сериал по българска телевизия


Recommended Posts

Guest noname123

Това е чудесна новина. Чакахме да почнат с азиатските сериали доста време. И аз май ще прогледам телевизия. Гледах до някъде този сериал, но ми стана много тъжно и го оставих за доглеждане. Сега ще имам възможност да го доизгледам на български, обаче.. сигурно ще е с дублаж. Охххх. Но пък тук са започнати субчетата, за което много благодаря.

Link to post
Share on other sites
:beer: Айде с здраве. Дано не го омажат с бг дублажа. :( Всъщност със сигурност ще го омажат. <_< Все пак ще се закотвя пред тв-то със снакс в ръце, поне да видя как звучи корейски сериал на български. :28558:
Link to post
Share on other sites

Толкова се радвам! Най-сетне и по българска телевизия. Беше време да пуснат и корийски сериал след като има турски и дори индийски. Вярно дублажа сигурно няма да е добър, но да си гредаш драма по ТВ-то и то на бг ще е доста интересно ^____^

Link to post
Share on other sites

Прекрасна новина!

Не е лошо като за първи сериал по БГ телевизия.. Поне относно тематиката. Семейна романтична драма ще се хареса на стари и млади.

Едва ли бих седнала да гледам 55 серии /освен ако не е нещо историческо/, но съм твърдо "ЗА", дори и дублажа не ме бърка. Ще се наложи да заседна пред екрана, даже ще пропагандирам.. На свекърва ми й харесва всичко корейско, което сме гледали заедно, тъй че също ще бъде доволна. Дай Боже да се хареса, та да закупят после и исторически сериал.. Най-много си мечтая за Dong Yi и Queen Seon Duk..

Fighting!!!;)

Link to post
Share on other sites

Ами момичета, доколкото знам, по Диема фемили дават основно сапунки и то с повечко епизоди, така че не се учудвам за избора. И няма лошо ако бъде дублиран професионално надявам се, не мисля че ще изгуби нещо, напротив, печели аудитория :lol: Дано само го дават в удобен час, че да го гледам :rolleyes:

Link to post
Share on other sites

Знаете ли датата на която ще започне излъчванито на сериала по Диема ? :unsure::)

 

 

още не било сигурно на коя дата затова казаха да следим в сайта на диема.. някъде гледах че през февруари другаде март... дано да е по-скоро и да НЕ е озвучен на български,че просто ще направят голямата грешка,но никога не са пускали сериал със субт. така че не знам,лично аз ще си изгубя желанието да го гледам така.. <_<:huh:

Link to post
Share on other sites

Мисля, че с дублаж ще е по - добре, защото по-голяма аудитория ще се наеме да го гледа.А и ще е по достъпен за тези, на които им е по трудно да следят титрите - визирам по - възрастните и по - малките зрители.

 

И аз мисля, че с дублаж ще е по-добре заради гледаемостта. Все пак целта наистина е да се привлекат повече хора. Важно значение има и възприемчивостта, а тя ще се затрудни, ако сериала е със субтитри. Дано само дублажа да е добър.. или поне горе-долу да става.

Link to post
Share on other sites

Аз също ще следя кога ще започне излъчването на сериала по Диема .Наскоро си прекарах цифрова и нет на Близо най вече заради двете корейски програми които предлагат.Сериала започнах да гледам на руски но видях че е започнат бг.превод и спрях за да си чакам нашия превод.

Link to post
Share on other sites

Вече пуснаха и рекламата на сериала, който ще започва на 7-ми ферруари ор 21:00 часа. :es: :es: :es: Нямам търпение да започне аз първите няколко епизода съм ги гледала и много ми харесаха :lol::P

Link to post
Share on other sites

За теб пуканки... и още нещо. :i love this:

Остава само да разберем кой ще ни даде терен за колективното форумно зяпане на първи епизод. :beer:

 

П.П. Няма ли кой да направи един брояч, който да отбелязва времето до започването на сериала? Ще го турим и в сайта. B)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...