Jump to content

IU


Zenith

Recommended Posts

Певицата IU ще си сътрудничи с Pepsi по специален проект за 2022 г.

На 20 декември Pepsi отвориха официалния си канал в YouTube и пуснаха въвеждащо видео, озаглавено „Pepsi X IU“, намеквайки за предстоящия им „2022 Pepsi Project“. В пуснатото видео беше показан акцент от освежаващите прелести на IU, веднага привличайки вниманието. Предстоящият „2022 Pepsi Project“ с IU предизвика очакване със своето окуражаващо послание на надежда.

Преди това Pepsi пусна съвместната песен "Summer Taste" с Rain, MONSTA X, Brave Girls и ATEEZ, събирайки вълнение от феновете на K-pop по целия свят. След положителния отговор, който "Summer Taste" получи, мнозина очакват с нетърпение новото сътрудничество на Pepsi с IU.

Предстоящият '2022 Pepsi Project' с IU планира да разкрие различно съдържание много скоро.

 

[COMING SOON] IU (아이유) - 2022 PEPSI PARTNER

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 22 декември в полунощ KST, IU пусна тийзър за компилационен албум, озаглавен „Pieces“.

Произведенията на изкуството показват илюстрация на различни книги, натрупани една върху друга с часовник в горната част. Заглавията на книгите включват всички хитови песни, издадени от изпълнителката.

Според тийзъра, изглежда, че IU ще пусне компилационен албум с всички хитови парчета, които е издала досега, започвайки през 2012 г. IU е добре известна с издаването на песни и албуми, записващи събитията от живота й, докато отбелязва всеки година на нейната възраст чрез тези албуми.

Този следващ компилационен албум ще бъде издаден на 29 декември в 18:00 KST, така че следете за още актуализации!

 

1640104599-image.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 24 декември в полунощ KST, IU пусна специален тийзър клип в официалния си Twitter, обясняващ малко за предстоящия й албум „Pieces“.

В специалния клип IU обясни значението на „Pieces“, заглавието на предстоящия албум, и сподели, че това е колекция от „Парчетата от IU, които никога не са били виждани преди“.

Във видеото IU обясни: „Това са парчетата, които никога преди не са били разкривани публично, докато аз промотирах музикално. Те са парчетата между тези промоции, които никога не съм разкривала преди, които съм събирала заедно. Ето защо се нарича „Pieces“. ' Тези песни са индивидуално ценни за мен и имам хубави спомени от тях. Те са скъпи песни за мен, но не бяха цялостен образ. По-скоро мисля, че е по-близо, отколкото са части от образ. Така че тези пет песни ги съберете и създайте един образ." Тя продължи да казва: „Чрез този албум „Pieces“ мисля, че ще мога да изразя посланието, което искам да предам“.

Междувременно „Pieces“ на IU ще излезе на 29 декември в 18:00 KST.

 

Туитър

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

IU пусна клипа си с изпълнение на живо за "Next Stop".

В клипа на живо IU изпълнява емоционалната балада с акомпанимент на акустична китара и група на живо. „Next Stop“ е предварителна песен от предстоящия компилационен албум на певицата и автора на песни „Pieces“, който излиза на 29 декември KST.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

IU дари 100 милиона KRW на детската фондация Green Umbrella за 100-годишнината от Деня на детето.

Според News 1 на 5 май, IU дари 100 милиона KRW (~ $78 767 USD) на детската фондация Green Umbrella в Деня на детето.

Дарението от IU ще бъде използвано за подпомагане на разходите за живот на семейства с ниски доходи с един родител, деца, отгледани от баби и дядовци, и ремонт на съоръжения в подкрепа на деца.

От дебюта си IU върши добри дела постоянно, като дарява всяка година от 2015 г. на деца в нужда, особено в Деня на детето. Тази година, когато празнува 100-годишнината от Деня на детето, тя сподели топлината си с по-смислени добри дела.

В допълнение към това дарение, IU е избрана за икона на добри дела от дебюта си през 2008 г., тъй като тя постоянно дарява на нуждаещи се, социални бедствия, причинени и от COVID-19, наводнения и горски пожари и семейства с ниски доходи .

Наскоро IU се фокусира върху дейността си като актриса. Тя приключи снимките за филма „Dream“ и й предстои да присъства на „Фимовия фестивал в Кан“ чрез „The Broker“, режисиран от Hirokazu Koreeda.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Корея е вече 16.05. Честит рожден ден на сладката,симпатична,чаровна и талантлива IU. Пожелавам ѝ много здраве и професионални успехи.

spacer.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден на чаровната IU. Да е живa и здравa и много професионални успехи и желая. ( Mew Suppasit и е голям фен и се надявам някой ден да имат дует заедно)

61fa7034f09176a1.jpg

Редактирано от Snowpanda_MSS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

IU продължава сърдечната традиция с още едно щедро дарение, направено на нейния рожден ден!

На 16 май нейната агенцияEDAM Entertainment сподели, че IU е направила дарение на обща стойност 210 милиона вона (приблизително 163 516 долара) на организации, включително The Snail of Love, Корейската асоциация на семействата на неженените майки, Eden I Ville и социалната фондация Changinwon.

Представител на агенцията каза: „IU е в състояние да прекара особено смислен рожден ден, изпращайки любов към тези, които се нуждаят от топла подкрепа с многобройните си фенове, които са отпразнували рождения й ден“.

Даренията ще отидат за финансиране на операции и лечение на младежи със слухови увреждания, подпомагане на домакинства с един родител и подпомагане на младежки центрове и центрове за хора с увреждания.

IU прави годишни дарения на името на „IUAENA“, което съчетава нейното име с името на нейния фендъм, на специални дни и годишнини.

EDAM Entertainment сподели разписки за даренията на изпълнителя със съобщение, което казва:

Рождените дни идват всяка година, но ние искаме да раздаваме топлина и тази година с UAENA.

Надяваме се, че този май може да бъде уютен за всички, които се движат напред под топлите пролетни слънчеви лъчи, както и тези, които правят кратка почивка на сянка.

И разбира се, на нашата UAENA, които празнуват с щастливи сърца повече от всеки друг, винаги благодаря!

 

Изт.

 

Жива и здрава да е, тази чаровница.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера IU отбеляза своята 14-ата годишнина от дебюта си, като дари 200 милиона вона (~$144 000 USD) за благотворителност.

Според нейната агенция EDAM Entertainment, певицата е използвала името „IUaena“ – комбинация от нейното име и името на нейния фен клуб „Uaena“ – за да дари 100 милиона вона (~$72 000 USD) на Asan Social Welfare Foundation и 100 милиона вона за Столичната асоциация за закрила на децата в Сеул. Дарението от Asan Social Welfare Foundation ще бъде използвано за заплащане на лечението на рак на жени и деца с финансови затруднения, докато дарението от Seoul Metropolitan Child Welfare Association ще помогне в подкрепа на младите хора, които се подготвят за финансова независимост.

„С Uaena, която ми даде големи и малки чудеса през последните 15 години, споделям топлина отново тази година със сърце, пълно с благодарност.Надявам се, че сърцата ни ще се съберат, за да донесат още едно малко чудо за някого“, коментира IU в изявление. „Цялото време, което успях да прекарам с IUaena през последните 15 години, беше моят „златен час“. Благодаря ви и много ви обичам."

IU също отбеляза своята годишнина с концертите си „The Golden Hour“, проведени на Олимпийския стадион в Сеул на 17 и 18 септември KST.

Между другото, фенове забелязаха члена на BTS Jungkook на концерта на IU, този от 17 септември. Цък

Джей Парк пък разкри мислите си за IU на соловия й концерт „Golden Hour: Under the Orange Sun“.

Хип-хоп изпълнителят участва като гост-изпълнител на концерта на IU на 18 септември на Олимпийския стадион в Сеул и сподели мислите си за ня. Джей Парк изрази: „Благодарен съм на IU, че ме покани. Това е голяма чест. IU е по-млада от мен, но тя е артист, когото уважавам.“

Той продължи: „Мисля, че е наистина страхотно, че тя поддържа най-високата си позиция в продължение на 14 години, грижи се добре за себе си и нейните албуми и изпълнения винаги са толкова завършени. Аз също съм певец, така че знам колко усилия е необходимо. Ето защо изглежда още по-невероятно. Мисля, че всички вие сте толкова щастливи като феновете на IU."

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 31.12.2022  беше потвърдено ,че тя има връзка с актьора  Lee Jong Suk. Познавали се от 10 години, а били гаджета от около 4 месеца.  В своята реч на 30.12  на МВС наградите Lee Jong Suk  изказва благодарност към определена неназована личност. И от там тръгват слуховете за негова връзка. На другия ден, след статията на Диспач, двете агенции потвърждават тяхната връзка.

Клик

Клик

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според някой източници , тя щяла да взема по 500 милиона вона( около $379,200)на серия  в сериала You Have Done Well. Като по този начин поставя нов рекорд при заплащането на актрисите. 

Клик

“You Have Done Good” е драма, която проследява приключенския живот на палавото непокорно дете Ае Соун (в ролята IU), която е родена в Джеджу през 50-те години на миналия век, и нейната връзка с прилежния и тих Гуан Сик (в ролята Park Bo Gum).

 

ПП: Нейната агенция обаче отрича информацията за нейната заплата на епизод. Казва, че не е вярна. 

Клик

Редактирано от gig911
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...