Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

In Case of Love (2010)
Страна: Тайван
Също така известен като: Jie Jiao De Xiao Wang Zi
Година на излъчване: Септември 03, 2010
Времетраене: 85 мин.
Жанр: Драма, Романс
Режисьор: Xiaoqian Lin
IMDB-NONE


Участват:
Tony Yang
Biting Guo
Jaline Yeh
Zhizheng Li
Zishan Yang
Zaizai Lin
Chih Wei Tang
Robin Lee

Резюме: Нищо не лекува повредена душа както любовта на малки, очарователни животни. Дебютна на режисьора Гавин Лин е игралния филм В СЛУЧАЙ НА ЛЮБОВ, една малка котка не само излекува младата жена (Haden Kuo) зашеметена от смъртта на майка си, но също така и помага да намери любовта в лицето на самотен рок музикант.
Този филм е любовна история която ни учи как да продължим напред, когато животът ни повали.
:essub:


Свали филма с български субтитири: :click: и :click:
:click:


Филмът е много сладък, особено котето този оранжев фъстък..... laugh.gif

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже БГшеър е отишъл да пие кафе, а субтитрите от торента не се отварят, давам нов линк само за субтитрите: Тук

 

Като го изгледам, ще коментирам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понякога работи, ама никой не знае на какъв принцип. :lol: Да има, дет се вика.

 

За филма - котарачето е абсолютен сладкиш!

Леко филмче, малко натъжаващо в един момент, но приятно. Всичко живо, що беше получило роля, беше като от конкурс за красота. Интересна идея им беше хрумнала как да завържат историята, но не очаквайте някакво чудо на чудесата. Просто лек, романтичен, красив филм. На мен ми беше приятен, надявам се и на вас ще е.

 

P.S. Симпатягата, дето го раздаваше китарист, ако някой го мерне по улиците, да ми го мята към нас директно. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го и съм много доволна от този филм. Опитът ми с тайванските продукции е нулев. За първи път гледам техен филм, но много внимателно го подбрах. Четох коментари в интернет за него, а и след като видях постера и това невероятно мъниче...

Регистрация в asiatorrents - нямам, а никога до сега не ми е била нужна. Другият линк също не работи, руснаците от два дни имат проблеми, не се влиза и при тях, megaupload, fileserve... нищо. За това търсих други варианти. Порових се и слава богу открих линкове за този филм от rapidshare, които са активни. Английските субтитри, които са пуснати тук, паснаха и на тази версия, която аз открих.

 

Обичам много подобни истории... Ненатоварващи, спокойни, изказани без много думи, с много нежна и приятна музика, а в допълнение и едно прекрасно животинче. Като виден мяу-мяу почитател от дете, само като зърнах постера и вече знаех, че този тайвански филм е за мен. Китаристът - Джеймс и на мен много ми хареса. Приятелката на Клер - Илейн беше голяма симпатяга. Много ме напуши на смях в кадъра, когато Клер и споделяше, че още от дете винаги е била изоставяна от хората, които харесва, а Илейн отговори: "Казах ти само да говориш с него, а не да се влюбваш". :D

Хареса ми и това, че паралелно даваха моментите от детството, спомените.

 

Доволно начало имах с тайванските продукции. Едва ли ще се превърна в страстен почитател, но определено имах приятно изживяване пред екран в продължение на 80-ет мин.

 

Aaron Yan не участва в този филм, но преди месец излезе новата му реклама за Kobayashi Glasses и тъй като страшно много ми допадна тази реклама (дъжда, историята, нежната мелодия), същото усещане имах и докато гледах кадрите под дъжда и в In Case of Love. Винаги подобни сцени във филми, много ме впечатляват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Красив, нежен филм, прекрасно заснет, със светлина и приятна музика. За такива истории обичам да казвам, че напомнят по-скоро на роман, отколкото на филм.

Неусетно мина времето с тази приказка. Актьорите бяха много симпатични, котенцето мъничко и миличко. Няма как да не пробуди любов в сърцето ти и да въдвори мир в душата ти. Китариста Джеймс като персонаж ми допадна сякаш най-много - мълчалив, замислен, носещ болка, но сторил добрина. Всъщност всички ми допаднаха, тъй като тук всеки образ беше изграден с любов и нещо благородно. Нямам забележки, освен че мениджърката ме ядосваше в началото и текста на финалната песен ми се стори като сбор от няколко :lol:

Непретенциозен филм, но личеше работата на перфекционист. А сцената с дъжда толкова ми напомни на корейския филм "Classic", който много обичам. Скоро трябва да си го припомня отново.

Благодаря за превода на хубавия филм! :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Китаристи и котки... какво повече да кажа, две от най-любимите ми неща.:lol: Koizora много добре го е казала, няма да я повтарям.

Хареса ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първият ми тайвански филм :P Избрах го заради двете сладки котета на постера :) Подкрепям мненията по горе. Лек,приятен,нежен филм. Мина толкова неусетно,че когато започнаха финалните надписи,не можех да повярвам,че наистина това е края. То вярно,нямаше грозен артист. Всички бяха муци,подбрани като за конкурс по красота.. А пък това девойче в главната роля беше толкова сладка и една такава невинно изглеждаща,че дори не мога да си представя да правя нещо по мръснишко с нея :D Сори за отклонението.

Та първият ми досег с тайванското кино е много позитивен и може би ще повторя и потретя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Симпатичен филм, без излишни думи, с говорещи мълчания - точно каквито ги обичам.

Може би му трябваше една идейка още за да бъде наистина добър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Симпатичен филм, без излишни думи, с говорещи мълчания - точно каквито ги обичам.

Може би му трябваше една идейка още за да бъде наистина добър.

Много точно казано! А котенцето... Малко бонбонче! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът не ми хареса, защото не успях да разбера кога започва и кога свършва. Много кратък ми се стори, а котенцето ако беше по-пухкаво щеше да ме спечели повече. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...