Jump to content

New Tales of the Gisaeng (2011)


Recommended Posts

New Tales of the Gisaeng

spacer.png

Жанр: романтичен
Канала на излъчване: SBS
Епизоди: 52
Излъчване: 22 януари 2011 - 17 юли 2011
Дни на излъчване: събота и неделя

Субтитри: Английски

Участват:
Im Soo Hyang (임수향) като Dan Sa Ran
Sung Hoon (성훈) като Ah Da Mo
Han Hye Rin като Geum Ra Ra
Kim Bo Yun като Oh Hwa Ran
Kim Hye Sun като Han Sun Duk
Lee Mae Ri като Lee Do Hwa
Baek Ok Dam (백옥담) като Dan Gong Joo
Kim Joo Young като Dan Chul Soo
Lee Sook като Ji Hwa Ja

Kyung Soo Jin и др.


Сюжет:
Приказка за една кисенг, за любовта, тъгата и хората, които имат привилегията да се докоснат до нея.
Дан Са Ран е красиво момиче, но с нещастна съдба. Баща й е заменил покойната й майка с друга жена, а и семейството им е много бедно. Въпреки това успява да върви с вдигната глава дори сред високопоставените си съученици в колежа, където учи танци. По една случайност се запознава с Да Мо, самонадеян богат младеж, който се подготвя да поеме управлението на бащината си компания. Са Ран се влюбва в него, но не споделя от какво семейство произлиза. Срещата между двамата довежда до нещо по-различно, което променя нещата. Но към това да не забравим, че се намесва ръководителката на Buyongkak, която предлага на Са Ран да стане част от загадъчния и различен свят на кисенгите.


Торент с английски субтитри

Онлайн с английски субтитри
Торент с руски субтитри

Онлайн с руски субтитри

Онлайн с руски субтитри 2

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това не е историческа драма, ама също много добра, за сега поне! Актьорският състав е почти от актьори, които не съм чувал досега.

Готини са на вид, главната и главния, вижда се, че се задава любовен триъгълник между Да Мо, Са Ран и Ра Ра :)

И интрига ще има около майката на главната... та да видим какво ще стане :)

Субтитри английски :ТУК Трябва да се изчака пълната редакция, че иначе не се разбира само от дума до дума :) но сравнително бързи са преводите :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На пръв поглед не е някой динамичен или пък много завързан като сюжет. Вярно е, че взаимоотношенията са леко заплетени в стил "сапунка" (по които не си падам много-много), но въпреки това гледам серия след серия без да усещам как минава времето. Може би заради самите герои, които се държат доста по-различно от типичните драми на които сме свикнали. Няма ги тези крайности във връзките млади-стари, родители-деца, приятели-съперници, които доста често ме дразнят. Жените ми правят страхотно впечатление. Почти всичките са умни, красиви, с принципи, които отстояват без да се правят на лигави идиотки. Е има и някой и друг колоритен образ, но те като че ли са само малко за цвят. При мъжете е същото. Впечатлена съм също и от намесването на темите за разводите, незаконнородените деца, хомосексуализма, повторните бракове. За разлика от много други сериали, тук те са нещо, което е нормално да се случва в живота на хората и реакциите и отношението към тях е доста по-различно от истеричните напъни на възмущение и пълно отричане на такива неща в повечето драми.

 

Любопитно: Тези които са гледали"Assorted Gems" ще видят познато лице, както и препратки към сериала. Монахът Кайл е напуснал храма и сега е учител по английски, но разказвайки за миналото си споменава точно историята от "Assorted Gems".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм с по горното мнение,много точно .Загледах първите10 серии и ми харесаха .Да имат доста оплетени отношения и всички са толкова очарователни.Затова не ме смущават многото серии,те просто не се усещат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знаех, че сериала има тема. Стигнах неусетно до 25-ти епизод (макар че на моменти попревъртах;). Главните герой и героиня са наистина страшно красива двойка!!

Признавам и аз, че сериала си е с много елементи на сапунка, но са ми много интересни съдбите на основните персонажи.

Прилича ми на сериала Hwang Jin Yi в съвременен вариант, само дето тук любимият ще е само един. Надявам се до края все пак, че няма да има жертви, макар че на някакво видео от последните серии ми се видя, че мацката ще я разболеят. :unsure:

Бащата и майката на А Да Мо са големи образи, кучето Анри също:).

Изобщо това семейство и онези образи в Заведението с кисенгите наистина разведряват обстановката.

Сестричка и майката на главната също са забавни!!

Сериала си има своят чар. Страшно красиво е да ги гледаш момичетата, облечени в ханбоци и с красивите накити.

Актрисата в ролята на Шефката я обожавам още от Hwang Jin Yi, после ми хареса много като лошата мама в "Пир на боговете".

И тук е отново великолепна!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах го преди около половин година. Това е първия дълъг сериал, който съм изгледала и мога да кажа, че не усетих кога го приключих. Двамата главни актьори бяха толкова красиви, че внесоха невероятна естетическа наслада в цялото това стоене пред компютъра. Като цяло сериала беше интересен, поднесен приятно. На моменти имаше малко неодообмислени неща, но все пак трябва да се поддържа напрежението, за да се получат толкова много серии. Доволна съм. Края също беше удовлетворителен, а не претупан като на голяма част от останалите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубав сериал. Обикновено дългите сериали ми харесват и с този беше така. Сериала започва много приятно с красивият танц на малката сестра. Направи ми приятно впечатление затова го споменавам, освен това тя имаше още няколко танца.

Off Topic

Като цял сериала бих го разделил на две части, преди и след сватбата. Втората част беше по интересна за мен , по спокойна, по комична и може би по тъжна. Първата част показа началото на връзката между двамата главни герои, тяхното сближаване и раздели/предателство и времето в дома на кисенг. За мен тази част беше по напрегната и по монотонна. Не съм голям фен на сериалите в които главната героиня се лута сериозно между двама мъже. И тук почти се стигна до "сватба" на инат. И там беше кулминацията на чувствата между Да Мо и Са Ран. Достигането до тук мина през няколко противоречиви момента, основно  моментите когато той я разочарова и предаде. Често в сериала показваха какво си мечтаеха героите и след това показваха какво наистина се случва. Което объркваше понякога. Ра Ра повече помагаше на Са Ран , отколкото Са Ран на нея. Не знам защо накрая я събраха с този американец. Като цяло тя беше добър характер, който се разви по време на сериала. Много добра роля на Im Soo Hyang(някой да вземе да и направи тема). С  Sung Hoon  ги помня от Five Enough, макар и различни двойки там. Във втората част малко се оляха с тия духове, не разбрах ползата от тях. Както и дребнавите караници на двамата дядовци. Председателя който мразеше в началото Са Ран беше доста нагъл да я открадне от родителите и с детето. Не я остави да поживее малко с майка си и баща си, с които най накрая се събра.

Препоръчвам за гледане. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна го гледах, но щом още го помня, значи си заслужава. По него време и двамата главни бяха неопитни, но им се получи отлично.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй като при мен линковете за онлайн гледане не се отварят, давам нови (и добавям сериала към списъка за гледане):

Онлайн с английски субтитри

 

Онлайн с руски субтитри  ТУК  или  ТУК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...