Jump to content

No Min Woo (Но Мин У)


Recommended Posts

Ще прегледам Рок-а явно има доста позитивни коментари и няма да е нещо слабо :) Stelita ще му хвърля едно око и да извинявам се за спойлерите безсънието ме хвана ..и това за описването му като актриса О__О как може я желаещите съфорумнички да идат да проверят в натура как е и да им обяснят :lol: :lol: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Vampire Idol започна излъчването си.

:) Не съм гледала епизода , но доколкото разбрах Мин У не присъства. И все пак е част от каста във всички сайтове , които проверих. Предполагам , че може би е второстепенен герой и ще се появи по някое време. Все пак 120 епизода има. :lol:

Ситкома обаче май си заслужава , защото каста изглежда супер луд :lol: Lee Jeong, Kang Min-Kyung, Shin Dong-Yub, Kim Soo-Mi, Lee Soo-Hyuk. Lee Jeong като принц вампир сигурно е нещо уникално. :lol:

 

 

vampireIdol1.jpg

Vampire-Idol-3.jpg

Vampire-Idol-8.jpg

 

 

И понеже темата е на Мин У малко разкош и от мен:

 

AfvXfKeCQAEoRle.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали го няма вече поствано, или дали има човек, който още не го е гледал това интервю, но...все пак ако има такива:

http://vbox7.com/play:f86cb1c385

Колко е срамежлив само.. :wub:

 

Не бих могла да сънувам дори, че е станал актьор заради Джони Деп... :D :D :lol::D:lol:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сладко същество.

Гледала съм интервюто и още тогава си помислих: Като го гледам, той може и да мине без режисьор. Решава сам да плаче в сцена, решава, че е добра идея да се съблече и какво би значело това.. Абе общо взето разбрах, че си е самодостатъчен :D . Кой казваше, че е срамежлив и скромен?

Момчето е много амбициозно и ще стигне далече.

Хареса ми накрая като каза: "Ще се опитам да бъда по-добър актьор (Е, а дано). Моля, обичайте ме много (Не е като да нямаме симпатии)".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нова туитър снимка...<3

475764208.jpg

 

Бтв - Душицата ми се разкъсва при вида на големите ми любимци с липса на килца...Вярно, че няма какво да направим, освен да го отвлечем и да го угоим тук в БГ както подобава, ама... Погледнато от добрата страна на нещата, все някога ще дойде и неговия ред да влезе в армията и дано там се постегне, малко мръвка да върже.. Наистина има нужда, то не че искам да спре да ни радва с участия във филми и сериали, но ме боли да го гледат такъв...Както ангелчето се изрази някъде по-назад в страниците...То стана по-фин и от дамата, с която ще си партнира във Пълна къща 2...Бива ли никой от екипа му да не забелязва...(може би за тях си е нормално, ама..)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление Диди при него си е физика...Никога не е бил особено "пухкав". Беше добре когато беше натрупал малко маса и мускули за Гумихото, но тя ако не се поддържа се стопява....Иначе той си яде здраво. Половината му туитове са за храна и за любимите му cupcakes.

:lol:

 

2u7pqhi.jpg

 

И зз ще добавя малко снимки от туитър (напоследък е много активен :D )

 

 

tumblrlvnk0gdmh61qd81i6.jpg

470672387.jpg

 

 

И вижте , кой още ще участва явно в сериала :lol: Динг Донг :lol:

475745556.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах снимките от пресконференция на Full House 2, но една ми направи особено впечатление. Гледам на талия ме е стигнал, че може и да ме задмине... На килограми също. Така ме е яд от лятото насам на него, че...

Кожа и кости, а е висок 184 см. Изпит, с тази прическа... Изобщо не знам каква роля е направил и какво мога да очаквам от него през март пo TBS, когато стартира Full House 2. Иначе редовно следя Twitter-а му и виждам какво пуска. Днес имахме и порция pancake. Явно си е похапнал.

 

Любимото му ястие е японското Katsudon (пържен свински котлет, сервиран върху ориз), та и аз започнах да го готвя от интерес. Той много често го споменава, публикува снимки и ми пусна мухата в главата, а на мен толкова ми трябва... Не, че не познавам отлично вкуса и на сварения ориз и свинския котлет, но беше интересно за мен да го приготвя - заради подправките, мирин-а и сусамовото олио, което се използва.

 

mbqogw.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала трябваше да го кръстят - Пълна къща - къдравите атакуват

:lol: Само русокоско се е спасил. :lol:

 

http://www.youtube.com/watch?v=fDEw-p1rHKw

 

Иначе така като гледам изглежда, че ще е забавен. Горките, дано рейтинга да е добър, че толкова са страдали в тоя студ.

 

И малко от доброто старо време :D

 

tumblr_lx9tf631OM1r0cmh2o1_250.giftumblr_lx9tf631OM1r0cmh2o3_250.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ангелче и по-добре, че Park Кi Wong се е спасил от къдриците. С тая руса косица, че и къдрав да е... Очаквам да е добра продукцията, вложено е доста в нея като средства. Каста е задоволителен. Ще чакаме и ще видим. А Мин У е много, много изхърбавял, жал ми е чак... :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз да ви питам във Midas Героят на No Min Woo умира ли или не? Видях в едно интервю той да казва, че неговият герой се разболява и тн., та моля ви кажете ми, защото ако умира там, то тогава изобщо да не го тегля. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Умира или не - има ли значение?!Важното е,че филма си заслужава да го гледаш!

И ето един от вълнуващите моменти:

http://www.youtube.com/watch?v=_eUobFYghLc&feature=fvwrel

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заслужава си няма две мнения по въпроса. Изигра си ролята страхотно, а и като знаем как отслабна за нея , че още виждаме последствията.... Бих заставила всички да го гледат сериала.

:lol:

За да не слагаме спойлери, както ни се получи малко по нагоре :lol: отговорих на лично :D

 

И да извадя малко архивите да се порадваме на малко по-добре изглеждащия( понеже е с повече килца) Мин У и да се надяваме, че скоро ще ни зарадва с малко бузки... :lol: Иначе отиваме със Стелето на спасителна мисля с кило кюфтета. :lol: А и честно казано напоследък много тъжа за дългите коси на някои актьори и изпълнители. :blink::huh:

 

tumblrlxr9wqsifa1qd81i6.jpg

tumblrlxr9t1dvpw1qd81i6.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз тия дни, като се чудих какво да правя се сетих, че колкото съм запалена по правенето на най - различно клипове, все още нямам нито едно на Мин У, та седнах и измайсторих нещо.... И понеже "Приятелката ми е гумихо" е единственият ( за сега) сериал, който съм гледала със него, клипа се отнася най- вече за героя му. Та ето го и него. Аз поне много се гордея с работата си, та се надявам и на вас да ви хареса, защото точно от висене по цял ден тука по-тия дни ми дойде музата да го направя.

http://vbox7.com/play:0e21dc4e83

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прясно прясно клипче Min Woo.Ако случайно ви е залипсвал :)

Не знам дали говори на японски заради промото, или го е научил по принцип. От Trax ерата покрай Yoshiki някъде четох, че е можел да си общува само с Джей Ким , защото никой не говорел японски, а само Джей знаел английски. Каквато и да е ситуацията, '' No MinWoo de ....'' :D

http://www.youtube.com/watch?v=V08lvAUG9V0&

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брей този сериал ми става все по-любопитен. Явно Мин У и Кi Wong са някакъв дует в сериала и излязоха снимки от снимките на концерта им за някой от епизодите. Ако не греша някъде видях, че името им е Take out.

:unsure: Както и да е вижде в спойлера интересните сними (по скоро една много интересна :i love this: )

 

 

tumblr_m0an0oAQh91qfaa5ko1_400.png

tumblr_m0bkmaxRSE1qfaa5ko1_500.jpg

tumblr_m0ap1rVCpz1qfaa5ko1_500.jpg

tumblr_m0aopiRWhU1qfaa5ko4_500.jpg

tumblr_m0aopiRWhU1qfaa5ko2_r1_500.jpg

tumblr_m0aopiRWhU1qfaa5ko1_500.jpg

 

 

Поне се е отървал за малко от къдриците. :28558: Още две снимки от туитър и една на караваната с храна , която той и hwanja подготвили за екипа на сериала.

 

528710542.jpg

529810673.jpg

20120307_nominwoo.jpg

 

 

И един плакат май за фенсреща или нещо подобно...

 

large_iPhoneMedia.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ангелче, тая снимка отказвам да я приема :D Надявам се да не е това, което изглежда, да е просто зле уцелен момент и лош ъгъл на снимане :D

 

Супер голяма загуба за цялада идейна линия и реномето и на двамата ше е, ако има някоя гей интрижка. Тц, отказвам да си мисля, че тия сценаристи толкова си мразят проекта, с който са се захванали :D

 

A, и да си кажа колко се радвам, че тия къдрици няма да са перманентно явление :D Направо се успокоих... Ангелче, мисията с кюфтетата е имала ефект, добре са му се отразили :) Захванало се е малко месце по него :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

А, гей интрижка :Д Сигурно ще е нещо от сорта на сватбената сцена в Гумихо.

 

Косата все още не ми допада, но пък уважавам правото му да си се зализва колкото сметне са добре. Все още ми се вижда слабичък, да вземем да му пратим цяла мешана скара, май с кюфтета само няма да се получи. Самоотвержено се предлагам за преносител на храната. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам момичета според мен няма да има гей интрига, а ще е нещо от сорта на понеже са в една група и ги карат да са с определен имидж, но в действителност те не се разбират много. И като вкарат мацката по-средата и ще станат раздорите. Но това са мои спекулации хаххаах ще трябва да изчакаме да видим...

 

tumblr_m1buwuAVyj1qgaoi7o1_500.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...