Jump to content

No Min Woo (Но Мин У)


Recommended Posts

Този младеж съм си го набройкала отдавна. Засега съм го гледала само в Паста и Frozen flower (макар, че там едва го разпознах). Не мисля, че е особено надарен музикално, но въпреки това се радвам и на тези му изяви. Като цяло доста харизматична личност. Мисля скоро да подхвана Rock, rock, rock.

 

Ето някои мои любими снимки и само да отбележа, че с руса коса изглежда ужасно ( по принцип кореец с руса коса ми е кошмара хаха)

 

4085793j.jpg

 

4085799S.jpg

 

4085802p.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

O_O аз се чудя от къде ми е бил познат frozen flower благодаря за твоето мнение,понеже ми изскочи като последно и от любопитство реших да разгледам. Много талант има момчето и външност също ето защо имал толкова много фенки не нежния пол ( горкия ако знае какво му мислите.....няма да си мисли че жените са нежния пол ) :lol: :lol: :lol: :lol: иначе евала само това мога да кажа ( само толкова от мъжка завист :lol: :lol: )

п.с- да попитам какви са тези слушалки,които изглежда повечето звезди използват навсякъде ги виждам със това лого '' b '' ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ангелче, много си права за "разярения пудел", нещо в тая насока и на мене ми се въртеше в главата :D Обаче, не мисля, че ще го оставят в тоя му вид през цялото време, най-вероятно ще е само за "въведението", докато го раздава "cool guy". После нали трябва да стане симпатичен на зрителя. А при т'ва положение, с тая визия на аджума некак ще е трудно :D В прехода му към "обикновен смъртен" най-вероятно ще добие по-приятна визия ;) Жалко обаче, че ми се провали теорията за размяата на ролите. Малко съм разочарована, че така са го замислили. Така по-ще го докарват на римейк, което неминуемо ще доведе до онези сравнения, които коментирахме по-рано. Жалко, не е много в полза на Мин У това, но не губя надежда че ще даде много на образа. Искаше ми се да обърнат нещата, ама ядец. Нищо, а мацката е сладурана, много ми се иска да я видя как ще се представи. За Ки Уонг ми е ясно, че ще е някаква втора цигулка, и най-вероятно той ще да е "лузъра" в края на играта, ама нищо. Аз ще го взема с най-голямо удоволствие :D A най-тъпото е, че вече ми е ясна цялата история преди още да са започнали да го дават <_< Mного се надявам тия мои догатки, да се окажат неправилни, ама ме съмнява. По-скоро съм склонна да си мисля, че и този път корейците са решили да заложат на сигурното и няма да ни изненадат нито с кой знае колко различен сюжет, нито с развръзка. И все пак не спирам да се надявам, че този път ще се окаже, че не съм права :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо не знаете как се радвам когато тази тема се оживи :lol: :lol: Толкова е приятно..

 

Първо добре дошла frozen flower! Радвам се че се присъединяваш към останалите набелязали го това съкровище. :lol: Рус кореец не е лоша гледка за мен, но в случая с Мин У съм съгласна с теб. За музикалните заложби не съм от гледна точка на инструменти , композиране и т.н. определено обаче пеенето му не е висш пилотаж. (не ме е страх да го кажа въпреки че съм му верен фен forever :lol: )

 

Ianakin не се притеснявай ако има нещо с което да е известен Мин У то е това че обожава феновете си. Не го е страх от луди фенки , даже напротив....

 

Тук има една интересна история за една дай хард фенка от Сингапур или Малайзия беше....Та тя му беше писала писма и на тях залепила колаж от нейна снимка и Мин У заедно. Той беше туитнал даже снимка на самото писмо. Та няколко месеца по-късно девойката беше пропътувала разстоянието до Корея за една от фен-срещите му. Когато е стигнала до него да се здрависат и за автограф той я е познал и е говорил с нея, снимал се е с нея и т.н..... Та цялата тирада беше за това , че няма да се уплаши от няколко луди българки... :lol:

 

И да се върна на това че слушалките са Beats by Dr Dre. И са страхотни и ако някой проявява желание да ми купи едни да ми пише на лично да си кажа адреса. :lol: :lol:

 

И както винаги написах роман.... Стеле и двете имаме едни притеснения за този сериал , но мисля че всичко ще е ок. Всички ще попаднат под магията му и никой няма да прави сравнения . :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се справи - няма да се справи, ще се справи - няма да се справи, ще се справи...

 

Напоследък постоянно си повтарям това, след като стартираха снимките на Full House 2.

 

Възхищавам му се, но възхищението при мен идва от факта, че ми съчетава страхотния талант на музикант и инструментите, които владее (китара - най-вече, барабани, цигулка, пиано) с факта, че изигра отлично и много убедително най-силната си роля до тук на екран в мини драмата посветена на живота на Kim Tae Won - Rock, Rock, Rock.

Изгледала съм почти всичко с него, някои от заглавията не могат да се намерят с английски субтитри все още като Mrs. Town (мноооого добре го раздаваше с целувки там) и Story of Wine, но въпреки това ги гледах. Субтитри не ми трябваха и без това имах очи само за него на екран.

 

Къде го видях за първи път ли? Започнах да гледам лисичката - нещо обаче сериалчето не ми допадна, мислех да го спирам, но си казах поне да изгледам серията до финал. Ах-нах, когато го видях. Не можех да си намеря място и се чудех той истински ли е?!? Излишно е да споменавам, че след това се изредиха пасти-масти и пр., и пр.

Е, да роли все на красавец, запълва отлично екрана и кара сърчицата на девойките да пърхат от щастие - това си мислех за него, защото ми доставяше удоволствие само да стоя и да го съзерцавам (определено си мислех, че за друго на екран не става, изключвам тук музикалния му талант). И всичко това, докато не изгледах и Rock, Rock, Rock - най-силната му роля! Остави ме без дъх. Може би и факта, че самия той е музикант и се е сблъсквал с част от проблемите на младия Kim Tae Won, докато се е налагал на сцена, му помогнаха да изиграе толкова силно и отлично тази роля. Създаден е за китарата (също като една друга моя много, много голяма слабост с китара в ръце от 2AM, но за него няма да обеля дума, защото не е тук мястото, а само тръпна в очакване да подпише договора за участие в главната мъжка роля в предстоящия Dream High 2).

 

TRAX от периода, в който Но Мин У е бил част от групата се напънах да ги изслушам само заради него. Далеч съм обаче от този стил музика. Е, поне това, което са били в периода 2004-2006, защото след 2009 г. определено имат много добри парчета.

 

От лятото насам, след премиерата на Ghastly външния му вид изобщо не ми харесва. Отслабна много за ролята си в Midas, защото героят му го изискваше, но следя и постоянно Twitter-а му - меко казано ми изглежда странно (прическите няма да коментирам, че...). Първа главна мъжка роля снима в момента, а с тези крачета... Не зная. На мен лично ми се вижда доста странно. В Pasta беше много добре физически, а тук и от последните му снимки, които видях прeди заминаването за Япония - с тези клечки (крачета)... Висок е, а толкова отслабнал и изпит, не ми изглежда добре.

 

Сега естествено очаквам месец март и старта по японската TBS на Full House 2. Със сигурност ще запише и песен(и) към драмата, за това... очакваме изненади. Vampire Idol се споменаваше да стартира на 5 декември, но така и нищо не прочетох след това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Аз като един прохождащ туитър маниак, може ли да помоля да постнеш неговия туитър! :rolleyes:

 

На първата страница в профила му съм го сложила - @ROCKOUT529

 

 

Rie съгласна съм с теб страшно слаб е в момента. Краката му са по-фини от на дамата с която играе :lol: Така се надявах да върне килата след Midas, ама той нещо не се е разбързал. В Паста наистина беше екстра, но в Гумихото тялото му беше перфектно и косата, а сегашната...За съжаление няма как да го накараме да изглежда както ние искаме :lol: :lol: А за TRAX музиката която правят през периода в който и той е с тях е плод на болния мозък на SM. И изключително глупавата им идея да копират глам рока и вижуъл кей-а (дано да уцелих как се казваха) на японците......И след като не им се получи и Мин У напусна заедно с другия (басист беше май) най-накрая разрешиха на Jay и Jungmo да правят музиката която искат.

 

Vampire idol нещо и аз не разбирам ще почне ли на 5-ти или не... И нещо ми се струва , че Мин У изобщо няма да участва...

 

А за Jinwoonie

аз нещо не искам да участва в Dream High 2 , защото усещам че могат да го направят в двойка с тази макнаето на T-ARA, а тя ми е от 3-те най-неприятни к-поп момичета....И не искам да ми слагат сладура с нея....

 

 

Нещо бонус към дългите ми постове :lol:

tumblr_lvfxh0pa4f1qd81i6o1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1322773040&Signature=pReB0Q3%2Bbl9OzFuhzg6CEHAEuNQ%3D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм съгласна с вас за Тракс - това е една от най-готините рок-банди, супер шемети бяха и понеже мен пък ме влече тоя вид музика, много ми липсват сега, когато ги насочиха към попа. Не му е тук мястото, но Джей Ким не може да си пусне гласа така, както го правеше в Тракс и по всички концерти на SME, когато пеят старите си песни, си личи колко се кефят и им липсва рока.

Но Мин У си го харесвам още от тогава, когато беше Принцес Алис и Роуз и не приличаше на нищо, но изживяваше напълно имиджа си на абсолютен шемет! Не пее особено добре, хайде да кажем, че има "специфичен" глас :D, но пък е много добър на китарата, пианото и барабаните. Не е случайно, че се справи така добре с ролята си в Rock, Rock, Rock, пък и щом и профила му в Туитър е ROCKOUT, трябва да ни е ясно колко му е на сърце тази музика.

Артистичното му амплоа, поне в сериалите, засега е ограничено май само да разхожда цялата си прелест пред екрана, та дано главната роля във Full House 2 да му даде повече възможности да се докаже и като добър актьор. На мен лично в Мидас ми хареса много. А къде се появава във Frozen Flower за мен си е все още загадка?!?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

sunnyslava аз не казвам че групата тогава не е била добра. ;) Който харесва жанра със сигурност ще слуша музиката им. Само казах , че идеята е на СМ да копират известните в Япония такива групи. Но мисля че и сегашната им музика си е техния стил. Най-големия пример за това е че последното им мини е почти изцяло композирано и написано от Jungmo с помощ от Jay за някои песни....

 

А за Frozen Flower не се мъчи да го намериш във филма :lol: :lol: Аз много след като го бях гледала разбрах , че Мин У се появява и така и не го гледах пак за да видя точно къде, но мисля че е част от стражата на краля.

 

И сега се сещам защо като има такива фенове на Trax не им спретнете една тема в музикалния раздел. Аз си го мислех когато правих тази , но всъщност не съм голяма фенка на старият им стил. Слушам последните две минита само. Гледала съм клипове от предишните им само за да видя русото чудо Мин У. :lol: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе аз съм мислила за тема, ама те нещо не са толкова активни, а и от първоначалния състав двама вече не са там, да не подчертавам пак, че стила им се измени много ;) Иначе естествено, че съм прослушала новия албум (все пак другата ми слабост от Тракс определено е Джей Ким), стойностни са си песните, обаче на мен ми липсват предишните...

За мое утешение, си има и j-rock, и k-pop - така че от всичко по малко :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

TRAX.... имат попадения групата но в рок периода ^^ но мисля че са се изхвърлили с глам рок имиджа .. те и японците прекаляват дори като голям фен на глам-а съм виждал извращения в пълния смисъл на думата . Иначе нашия човек си е барабанистче макар и русо като знам колко са изморителни барабаните само мога да си взема една негова снимка и да оставям дарове пред нея :lol: :lol: :lol: :lol: е то българските фенки са си огън бе :д и наскоро го мернах в Ghastly горкия 1 цигара не успя да изпуши и му отрязаха ходилата ....

п.с- little_angel благодаря за отговора ^____~

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз като го гледах в Гумихо-то с брада и мустаци (когато ги даваха в миналото им), не познах, че е той, а в масовката /стража/ съвсем няма как да го разпозная :D Май ще го гледам пак, този път на пауза на всички сцени с войници :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В frozen flower играе част от стражата и веднага се разпознава, че е той :))

 

Разпознава се ако знаеш че трябва да го търсиш. Аз като го гледах филма въобще не знаех кой е Но Мин У :lol:

 

sunnyslava за темата си права. Освен че не са много активни и двамата догодина влизат в казарма, така че съвсем ще е мъртвило темата им....

 

и наскоро го мернах в Ghastly горкия 1 цигара не успя да изпуши и му отрязаха ходилата ....

п.с- little_angel благодаря за отговора ^____~

 

Няма проблеми Ianakin ;)

Но това с краката можеше да го пропуснеш :lol: От няколко седмици се опитвам да я забравя тази гледка. :lol: :lol:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е сега то малко така си беше във Пастата нашия човек беше на ниво и прическа и всичко ( дори ми стана интересно как беше развръзката между него и сестрата на шефа :lol: :lol: )

но иначе за филма това си е доста правилно, като отрежеш ходилата е един от най- бързите начини да източиш кръвта от тялото ( няма да ви казвам от къде знам :lol: :lol: :lol: ) иначе нещо да ми препоръчате с него дами :P чух че ROCK ROCK му е доста сполучлива роля :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ghastly spoiler! :(

А иначе-мина ми TRAX периода,но все още са ми от по-любимите корейски групи.Рус си ми е слабост, като барабанист си го бива,но пък нали е всестранно развит. :D

След напускането на Rose и Attack групата не ми допада въобще.Стана поредното поп изпълнение, поне според мен.

Пълна къща 2...беше за,после уж се отказа,после пък излязоха тийзър снимките.Аз докато не видя първи епизод няма да повярвам. :D

ПП. Наистина не ми се гледа Вампирски тийнейджър тире поп звезда.Ако реши да снима нещо по-смислено,да кажем,би било супер.Иначе...ами 120 епизода с Мин У поне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ауу изобщо не се замислих, че може някой да не го е гледал филма. Ianakin сложи ги в спойлер тези коментари.

Вече развалихме нещата за funktastic17 и да не го правим и за други.

Иначе и Midas е готин сериал ако ти се гледа нещо с повече епизоди иначе 4 епизода на Rock rock rock много ще ти харесат гаранция.

 

funktastic17 мила извинявам са за спойлерите :unsure: За Full house 2 вече е 100% сигурно че снима така че ще има сериал. :D Но този ситком още ме съмнява, че той ще участва в него.

 

Една снимка от днес за извинение :P

 

 

461152433.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже виждам, че участието на Мин У в A Frozen Flower е било загатка, викам да помогна :D

 

41.jpgtumblr_l7gssgaYVd1qd81i6o1_r1_500.jpgtumblr_l91zm10yjJ1qd81i6o1_400.jpgtumblr_l7gsoxKPtV1qd81i6o1_r1_500.jpg

 

Aз го разпознах веднага, както и Катерицата, но вече го бях гледала в Гумихото, може би заради това го познах.. Та, това са почти всичките 5-6 кадъра, в които го дават, а имаше и една невероятна сцена, в която Мин У и Катеричката от Скандала размятат мечове и боздугани и правят аристократите на миш-маш.

Колкото до TRAX периода, да ви кажа, май на него му липсва повече този период, отколкото на нас :) Една от причините да напусне групата, е че продуцентита са искали да правят малко по-комерсиална музика, по- поп ориентирана, което е влязло в противоречие с рок-душицата на Мин У. Не, че музикалните му изяви с 24/7 са много рок де, ама как да е, той си знае :) И въпреки безкрайната ми симпатия към младежа, по-добре да играе на екрана и да свири и композира, отколкото да пее. Не му е това силата някак. Слабо му е гласчето. Но пък ако не беше това, щеше да е перфектен, а ако беше перфектен, нямаше да е човек :) И понеже стана дума за Rock Rock Rock, не мога да се сдържа да не кажа и аз две-три думи. Който не го е гледал, голям минус му се пише на тетрадката веднага. Смея да кажа, че до момента това е най-добрата му роля. Показа най-много като актьор. Е, не изглеждаше чудесно, но пък блесна много с талант. Най-добре си изгглеждаше в Гумихото. Там всичко му беше 10 точки. И все пак, най-силна роля направи в Рок-а. Така че, Ianakin, хич не се чуди, ами захващай Rock-a :)

 

Ангелче, в Ghastly нашето момче много безславно го подредиха, не съм доволна. Сцената и мен ме преследваше дълго време, ама не заради кълцаницата, ами заради самия факт че така го отрязаха от сюжета... :unsure: Та това беше Мин У, как посмяха.... Луди корейски момченца.... страшнички при това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Little angel, Ianakin , за мен лично не сте развалили изненадата чак толкова :) Филма го започвам четири пъти,но дори заради Мин У не мога да се преборя със себе си и да го изтърпя онова момченце.Брр...

Поредно изказване-похвала за Рок Рок Рок и от мен.Boohwal не успях да прослушам съвсем, но мисля че тази роля е може би най-силната му досега.Някак естествено разви образа,както някой беше написал в преден пост,дали защото музикалната тематика му е на сърце,или пък защото е наясно през какво минава един изпълнител.

За Замръзналото цвете:гледах.....с превъртания, но пък в масовката видях познати лицa.Беше като бонус на филма-да разпознаеш в еди-кой си войник я Катеричката,я моделчето от BBF и така нататък :D Това не значи, че омаловажавам качествата на самия филм,разбира се .

И нещо забавно-като се разрових в imdb открих няколко негови профила,нали романизацията от корейски е с доста разнообразен прочит.Та, в един от трите подобни,където е вписано само появяването му в Цветето са го отразили като актриса.То че за нетренирано от драми и айдъли око грешката е допустима,ама чак пък толкова :D

PS.Не успях да намеря обща снимка на Мин У и Алекс от Паста, но пък е факт че феновете на TRAX и Clazziquai могат да им се радват в следващите 19 седмици и по телевизията.

4j003r.jpg Понеже не се сдържах, малко снимков материал за разкош.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...