Jump to content

No Min Woo (Но Мин У)


Recommended Posts

В новия брой на Arena

 

380518951.jpg

 

 

20110824_arena_no_minwoo_3.jpg

20110824_arena_no_minwoo_2.jpg

20110824_arena_no_minwoo_1.jpg

tumblr_lqdc9txAk91qd81i6k.jpg

tumblr_lqdc9txAk91qd81i6xdfv.jpg

tumblr_lqdc9txAk91qd81i6.jpg

tumblr_lqdc9txAk91qd8f1i6d.jpg

tumblr_lqdc9tdxAk91qd81i6.jpg

 

 

За съжаление само някои снимка е HQ , когато намеря и другите ще ги постна наново. :)

 

През последната седмица спрягат Мин У като евентуалния кандидат за главната роля в Full house 2. Той обаче не е потвърдил все още официално.

Честно казано нещо не ми се иска да го взима този проект. Защото заради голямата популярност на 1та част тази ще е или голям провал или голям успех. Не ми се иска да рискува с такъв сериал за първата си главна роля.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това не е човешко неговото. Бива, бива да си хубав, ама чак пък толкова.

 

643vya.jpg

 

e80mdw.jpg

 

 

Не знам фотогеничен ли е , красота ли е , но просто е прекрасен. Може някои да казват че има прекалено нежни черти, но аз мисля че е страхотен. :lol:

П.П. Искам същите обици :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Т'ва за прекалено нежните черти е и мое мнение, ама хич не му пречи да е съвършен. По-съвършен е от повечето корейски актриси :blush: и в пъти по-секси от повечето корейски актьори и идоли. Вярно, че нежничък, ама тва пък му е супер чар. Да не говорим, колко прекрасни ръце има... :rolleyes: Абе аз съм си на мнението, че в това момче има повече талант отколкото може да побере в себеси. и съм сигурна, че занапред ще се развива. Голямо бъдеще има, дано да съумее да се възползва от потенциала си. Отдавна не бях поглеждала темичката му, но сега си наваксах и ми се напълниха оченцата с красота. :wub: Приказен е младежа, няма к'во. Благодаря, ангелче за снимките, страхотни са. Тц тц, все по-хубав става да му се невиди.... :D това неговото си е престъпно ;)

 

P.S. А на обичките и аз хвърлих око ;) Ама ги предпочитм в комплект с преносителя ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже ви обичам мои малки hwanjas малко нови снимки за вашите очички.

 

Снимките са от фен срещата с японските ни събратя :lol:

 

c974b65e4346be2eaf4b5fe5.jpg

2j2dtmw.jpg

965536838daf3a96b0fb9504.jpg

 

 

Тази просто е епична :lol: Розово като за роза :lol:

 

5891330dd00831b28fb10d78.jpg

 

 

И едно клипче от концерта на Demi soda:

 

Как може Kara да му е любимата момичешка група тцтцтцтц

 

Малко красота и от червения килим :

 

JillStuartNewYork.jpg

53cc7fec2797d52379f055fc.jpg

14c453cba2cddd2af21fe7c8.jpg

2a6njiw.jpg

 

 

Направих и тема на Ghastly. Още никъде не съм видяла субтитри да има. Така че ако някой мерне да свирка. А и ако намерите други линкове за филма също....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оле като го видях и не успях да повярвам,че е човешко същество(също като в "Гумихото") :lol: Страхотен мъж,сексапилен,красив и невероятно фотогеничен,плени ме,вече съм му ФЕнка,кекеке А ако не беше сериала за Гумихото нямаше да го забележа,страхотен е :P:lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мин У е потвърден за главната мъжка роля в “Full House 2.” Главната женска роля ще се изпълнява от

Hwang Jung Eum. В момента се избира и другата главна мъжка роля, като е възможно да е някой от известна к-поп група. (ако е Таек ще умра :lol: ) Цялата статия тук

 

Честно казано вече го споменах, но аз не се радвам особено. Много хлъзгава ми се вижда работата да играеш главен в продължението на такава култова драма....Дано аз да бъркам и сериала да пожъне голям успех. Аз поне ще го гледам , как да пропусна нещо със сладура Но Мин У :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ангелче, има нещо такова <_<

Но при него забелязвам че някак се опитва да избяга от изградения си вече образ-първо беше рокаджията Роуз,после мина през поддържащи роли в разни сериалчета,после-секси ловеца :wub: ,разглезеното богаташче,пак се върна към рок имиджа,после Ghastly...време му е да поеме нещо някак по-''комерсиално'' явно.

Признавам се,че като Роуз най си ми харесваше.Но още повече му признавам правото да се развива-пък било то и в посоки,които не ми допадат. :D

Не ми се щеше само да поема роля,в която винаги ще го сравняват с ''оригинала''.А изпълнението му даже и за Оскар да се класира,пак ще се възприеме като втори дубъл на батко Рейн.

Но каквото и да прави-абе,обичам си го тоя шемет.

384010562.jpg375972528.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно това ме притеснява и мен, сравнението с Рейн. А те са съвсем различни.... Надявам се сценарият да го направят интересен и подходящ за актьорите. Вярвам че той не би избрал нещо с което да не може да се справи.

:D

 

И днес постна тази снимка и потвърждение , че новината за участието му в сериала е вярна. :D

 

JflvN.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ураааа! Браво! На по-хубава новина не се и бях надявала! Това за Мин У е невероятна възможност, която силно се надявам да вземе на сериозно. ( Не че имам съмнения) Момчето е достатъчно талантливо, вече има опит, има страшно присъствие пред камерата. Стои много красиво и естествено. Не зная какъв точно сценарии ще измислят, но не смятам, че ще е отново надутия богаташ и бедната мома, В тоя вариант по-скоро го виждам обратното. Мин У няма онова арогантно излъчване на Рейн, тъй че не смятам че случая ще е същият. Но виж, за нежен и чувствителен момък, който ще преобърне света на някоя заможна кифла - става. И то много. Леле как се радвам, че втори сезон на един толкова обичан от мен сериал ще се реализира с този мой любим! :es: А мацката е сладурана. Гледах няколко епизода с нея на We Got Married. Там го раздаваше лигава глезла, но определено това й излъчване действа силно в подкрепа на теорията ми за нежния финансово изпаднал момък и богатата арогантна мома (евентуалното действие във Full House 2). Плюс тва, няма да е актриса, изтъркано е като история вече от пъряива сезон. Имайки предвид музикалните изяви и на двама им, най-вероятно ще е нещо свързано с музика. Ох, вече нямам търпение да му се порадвам във Full House 2. Да почват да го снимат вече! :D A колкото до сравненията с Рейн, не мисля, Би било неизбежно, ако историята се повтаря, т.е. ако е римейк някакъв. А в случая става дума за втори сезон, което предполага различен развой, различен сюжет. Не мисля, че има място за сравнения. :) Стискам му палци!

 

и накрая ей така, за разкош да му се порадваме :)

20110503_nominwoocaniloveyou.jpg

 

P.S. little_angel официално те обявявам за "Почетен вестоносител на добрите новини около Мин У"! Поздравления, отново успя да ме зарадваш :):thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

P.S. little_angel официално те обявявам за "Почетен вестоносител на добрите новини около Мин У"! Поздравления, отново успя да ме зарадваш :):thanks:

 

Хахаха с радост приемам титлата :lol:

 

Аз нямах предвид че ще играят един и същ герой. Сериала няма да е римейк , както сама каза. И все пак ще има сравнения между главните герои от 1 и 2 част. Не дали Мин У е играл копие на Рейн, а дали се е справил да е добър главен герой продължител на класиката Full house. :D

 

А сега като каза WGM това тази приятелката на единя от SG Wannabe ли е??? Аз не съм гледала нищо с нея....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

А сега като каза WGM това тази приятелката на единя от SG Wannabe ли е??? Аз не съм гледала нищо с нея....

 

Точно, същия симпатяга - Kim Yong Jun. Бяха много мила двойка, изглеждаха много близки. Гледах ги само няколко епизода, но бяха сладки. :) Освен в WGM и аз не съм я гледала другаде. Но и не мисля, че съм изпуснала нещо кой знае какво ... :asian:

20091001_hwangjungeumkimyongjoon_heart.jpg

 

Ох, убих се да едитвам :D Ама забравих да кажа друго, за сравненията. То 100% ще има търсене на телета под вола, ама тва е безмислено, защото пак казвам, че няма да има база за сравнение, сигурна съм, че образите на двамата ще са коренно различни, та не знам за какво сравнение би ставало дума. Full House 2 ще си е един изцяло нов сериал, само ще носи заглавието на първия. Та, пак си казвам, че за мене за сравнения и дума не може да става. Но нека изчакаме да го заснемат и пуснат, че тогава да го нищим :D

Редактирано от Stelita
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ай стига беее...

:lol: :lol:

 

Току що потвърди участието си в една драма, а вече го спрягат за друга. И то ситком от 120 епизода. :lol: :lol:

 

Офертата която още се обмисля е за ситкома “Vampire Idol”. Мин У (ако я приеме) ще играе принц - вампир, който иска да стане айдъл звезда. Отгоре на всичкото е тийнейджър, който ходи на училище.... :lol: :lol:

 

 

Е не ако я приеме тази роля ще падна. Вярно че е сладък и миловиден ама тийнейджър?? :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми той, душата, ако така я кара на ситкоми от по 120 епизода, съвсем ще се свърши и тогава на какво ще се радваме, на скелета му ли :blink:

По-добре на по-малки порции Но Мин У, та да му се радваме повече на хубавата физиономия. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вампир.

Айдъл.

Ученик.

че и принц.

....

И то в 120 епизода.

Сега прочетете бавно :D

Не,шегата настрана-нямам нищо против да гледам Мин У още някъде.За него е хубаво да трупа опит във всякакви роли, а на мен ми е хубаво да го гледам как трупа опит в съответните всякакви роли. :P

Но относно сериалите тип 50+ (епизода) които не са исторически - нещо нямам необходимата мотивация/нерви да им се насладя.А дори историята да е много заплетена, чак 120 епизода- това са бая филъри.Трудно се намира превод, понеже няма и много смелчаци, които да се захванат с толкова нещо.

Май предпочитам след втория сезон на Full house да се концентрира я върху филми, я върху музика...или към безцелно околосветско пътешествие с първа спирка летище София...мечти,мечти :D

Едит:Това не знам дали го има в някой по-горен пост.За всеки случай:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми харесва тоз ситком и тва е. Вампир тийнейджър...... не мога да си го навия на пръста, че ще му пасне.

:lol:

 

Права си Фънк (малко на галено :lol: ) че е добре да събира опит, ама тоя ситком.... И то винаги казват 120 серии , а накрая излизат към 200. :lol: :lol: Хубавото на ситкомите е че са по 20 минути и лесно се гледат. Но трудно някой се навива за субтитри така е....

Може би защото не си падам по вампирски истории...много комерсиално стана вече хахахах Виж някакъв със супер сили примерно....магьосник....Еййй че се сетих корейски вариант на Досиетата на Дрезден (не знам дали някой е гледал сериала или чел книгите) много ще е готин в такава роля... Трябва да пиша на някой корейски продуцент и ТВ . :lol: :lol: :lol:

 

На който му е омръзнало от дрънканиците ми малко снимки на Кралицата която маха на поданиците си :lol: :lol:

 

D7y67.jpg

 

K2g2D.jpg

UNVau.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А сега де Core Contents Media са преустановили за сега участието на Мин У и Hwang Jung Eum в Full House 2.

Проблеми с героите , които не пасват на имиджа на актьорите....

Цялата статия -> Тук

 

Казах ви аз че този сериал не ми харесва ахахаах

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След цял месец чудене и маене ще бъде ли няма ли да бъдеFull House 2 и ще участва ли в Vampire Idol най-накрая нещата са ясни.

 

Обикновените хора от два стола падат на земята, но това е Мин У и той реши просто да полегне. :lol: И така ще участва и в двата сериала.

 

Като Vampire Idol се очаква да започне първи от декември. Други които ще участват са актьорите Shin Dong Yup и Kim Soo Mi (тази аджума ми е любима :lol: ). Да не споменавам колко айдоли вече казаха че ще участват. Спомням си за Kwanghee(ZE:A) и Minha(Girl's day) , но има и още....

 

Full House 2 трябва да започне март догодина, но ще видим....

 

И една туитър снимка за цвят :P

443441044.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко снимки от снимачната площадка на Full House 2

 

 

htm2011111691710c010c01.jpg

 

11inuo0.jpg

455689183.jpg

451521803.jpg

452458492.jpg

 

 

 

Честно казано вече не съм убедена , че ще снима и Vampire Idol...Де да знам и аз хахахх уж беше потвърден , но пък никъде не го пише официално ...Явно ще спра да говоря и само ще чакам вече....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уааааа! Пак Ки Уонг ще участва във Full House 2! :es: Но Мин У и Ки Уонг на едно място! Не би многло да се получи по-добре. Доволна съм, много, ама много съм доволна. :panda-145: Направо се радвам, че съм млада все още и нямам сърдечни проблеми, че токувиж като нищо ми е прескочило сърцето. Е това ще е сериала на 2012 за мене, по-доволна няма на къде. Уцелиха ме право в сърцето. Вече изобщо не ми пука какъв ще е сюжета :D :D :D A Kи Уонг и стол да му дадат да играе, пак ще го гледам с най-голям кеф. Че и русичък, на кака сладкото. Браво, време беше да му обърнат по-голямо внимание и на това дете. Много хляб има в него. Малко пооспамих темата на Мин У, ама като си няма малкия тема... :blush: Тоя Фул Хаус се оказа, че дава големи възможности, браво на екипа, който е избрал да работи с тея две талантливи момчета, браво, че са им дали такъв шанс. Много, ама много се радвам на тази новина. Визията на Мин У не искам да коментирам, защото нито една добра дума не ми хрумва, за да опиша на какво са го направили. Тея хора са решили явно, че е прекалено хубав, че всячески се стараят да отменат от чара му. Ама нищо, има още да отнемат, има и да остане :) Потенциал в него колкото искаш. Но на фона на Мин У в тоя му вид, малкия Пак Ки Уонг просто нямам как да не изпъкне. Многог много чар ще се пръска от екрана като започнат да излъчват сериала. Само мога да се надявам на успех и безпроблемно завършване на проекта, че да му се радваме после. А радости ще има, със сигурност :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аууу не ми говори тея стилисти са луди

:lol: Тая прическа ала разярен пудел направо ми трови душата...Дано не смятат да минат целия сериал с нея...

 

А нашите главни герои отлетяха за Япония за снимки там... Виж го къв е готин а те ни го загрозяват..... <_<

 

241f95cad1c8a786cda1c94.jpg

 

8694a4c27d1ed21b1340ada.jpg

09fa513d269759ee40f5e38.jpg

cdbf6c81800a19d84a8f074.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...