tuci8710 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Kim Soo Hyun Име: 김수현 / Kim Soo Hyun / Ким Су Хьон Роден на 16 февруари 1988 г. Ръст: 180 см Зодия: Водолей Образование: Chung Ang University (театър и филм) Професия: Актьор Агенция: KeyEast Официален сайт Филми: [2017] Real [2014] Miss Granny - гост [2013] Secretly, Greatly [2012] The Thieves [2009] Worst Friends - късометражен [2008] Cherry Blossom - късометражен Сериали: [2021-2022, Coupang Play] One Ordinary Day – Kim Hyun Soo [2020, tvN] Psycho But It's Okay - Moon Kang Tae [2019-2020, tvN] Crash Landing On You - гост еп. 10 и еп. 15 [2019, tvN] Hotel del Luna - гост еп. 16 [2015, KBS] The Producers - Baek Seung Chan [2013-2014, SBS] Man from the Stars - Do Min Joon [2012, KBS] Dream High 2 - гост еп.1 [2012, MBC] The Moon That Embraces the Sun - King Lee Hwon [2011, KBS] Dream High - Song Sam Dong [2010, SBS] Giant - teen Lee Sung Mo [2009, SBS] Father's House - Kang Jae Il [2009, SBS] Will it Snow at Christmas? - teen Cha Kang Jin [2009, OBS] Seven Years of Love - Chun Jae [2008, KBS2] Jungle Fish - Han Jae Ta [2007, MBC] Kimchi Cheese Smile - Kim Soo Hyun Мюзикъли: [2003] Grease [2003] A Midsummer Night's Dream Телевизионни предавания: [2012, XTM] Soo-Soo Couple in New Zealand [2009, Mnet] Boys & Girls Music Guide(Sonyeon Sonyeo Gayo Baekso) - ко-водещ [2008, KBS] The Taste of Life - ко-водещ Дискография: Сингли: [2012.03.14] Another Way: Secret Version Свали [2012.06.14] Samsung Notebook Series 9 CF - Marine Boy Свали Дигитални сингли: [2011.01.03] Dream High OST Part 1 (#1 JOO, Taecyeon, Kim Soo Hyun, Suzy, Jang Wooyoung - Dream High) Свали [2012.03.13] The Moon That Embraces the Sun OST Part 6 (The One and Only You) Свали [2014.02.19] Man from the Stars OST Part 8 (In Front of Your House) Свали [2014.03.12] Man from the Stars OST Special (Promise) Свали Колаборации и други: [2012.02.14] Dream High OST (#10 Kim Soo Hyun - Dreaming) Свали Награди: 2010 SBS Drama Awards: New Star Award (Giant) 2011 KBS Drama Awards: Newcomer Actor Award (Dream High) KBS Drama Awards: Best Couple Award with Suzy (Dream High) KBS Drama Awards: Popularity Award 6th Asia Model Festival Awards: CF Model Award 4th Korea Drama Awards: Best New Actor (Dream High) 4th Korea Drama Awards: Popularity Award (Dream High) 4th Style Icon Awards: New Icon Award 27th Korea Best Dresser Swan Awards: Best Dresser Male Artist SKY PerfecTV! Awards: Hallyu Award Cyworld Digital Music Awards: Song of the Month (February)"Dreaming" 2012 48th Baeksang Arts Awards - TV Dramas: Best Actor Award (The Moon That Embraces the Sun) 5th Nickelodeon Korea Kids' Choice Awards: Favorite Actor Mnet 20's Choice Awards: 20's Drama Star (Male) (The Moon That Embraces the Sun) Mnet 20's Choice Awards: 20's Blue Carpet Popularity Award 39th Korea Broadcasting Prizes: Actor Award (The Moon That Embraces the Sun) Korean Pop Culture and Arts Award: Ministry of Culture Citation 33rd Blue Dragon Film Awards: Popularity Award (The Thieves) 1st K-Drama Star Awards: Excellence Actor Award (The Moon That Embraces the Sun) MBC Drama Awards: Mini Series Top Excellence Actor (The Moon That Embraces the Sun) MBC Drama Awards: Popularity Award (The Moon That Embraces the Sun) 10th TVCF Advertising Awards: Model of the Year Award 2013 50th Grand Bell Awards: Best New Actor (Movie) (Secretly, Greatly) Cosmo Beauty Awards (China): Dream İcon (Secretly, Greatly) 17th Puchon International Fantastic Film Festival (PiFan): Men’s Fantasia Award (Secretly, Greatly) 2014 50th Baeksang Arts Awards: Best New Actor (Film) (Secretly, Greatly) 50th Baeksang Arts Awards: Most Popular Actor (Film) (Secretly, Greatly) 50th Baeksang Arts Awards: Most Popular Actor (TV) (My Love from the Star) 9th Seoul International Drama Awards: Outstanding Korean Actor (My Love from the Star) 9th Seoul International Drama Awards: People's Choice Award (Korea) 7th Korea Drama Awards: Grand Prize (Daesang) (My Love from the Star) 7th Korea Drama Awards: Hallyu Hot Star Award 2nd BIFF with Marie Claire Asia Star Awards: Asia Star Award 7th Style Icon Awards: Top 10 Style Icons 8th Tokyo International Drama Festival: Best Actor in Asia (My Love from the Star) 3rd APAN Star Awards: Top Excellence Award, Actor in a Miniseries (My Love from the Star) 3rd APAN Star Awards: Hallyu Star Award 5th Korean Popular Culture & Arts Awards: Prime Minister Award NATE Awards: People's Choice Hallyu Star NATE Awards: People's Choice Actor (My Love from the Star) SBS Drama Awards: Top Excellence Award, Actor in a Drama Special (My Love from the Star) SBS Drama Awards: Netizen Popularity Award (My Love from the Star) SBS Drama Awards: Chinese Netizen Popularity Award (My Love from the Star) SBS Drama Awards: Top 10 Stars SBS Drama Awards: Best Couple Award with Jun Ji Hyun (My Love from the Star) 2015 15th Huading Awards: Global Best Actor in TV series (My Love from the Star) 8th Busan International Advertising Festival: Best Korean spokesmodel in China 8th Korea Drama Awards: Grand Prize (Daesang) (The Producers) 8th Korea Drama Awards: Hallyu Star Award 52nd Grand Bell Awards: Popularity Award The Wind from The East Entertainment Influence Awards (China): Korean Most Influential People Award 4th APAN Star Awards: Grand Prize (Daesang) (The Producers) 1st National Brand Awards: Cutural National Brand Top Star Prize: Shining Popular Korean Star KBS Drama Awards: Grand Prize (Daesang) (The Producers) KBS Drama Awards: Best Couple with Cha Tae Hyun KBS Drama Awards: Netizen's Popularity Award Снимки: Лично мнение: Многообещаващ млад актьор, който веднага ми се наби в очите в Dream High. Супер сладък и миловиден, с добър тембър. Заслужава внимание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koizora Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Гледала съм го само в Will it Snow at Christmas като младия Kang Jin. Страшно чаровен и вече няколко минути не мога да откъсна поглед от снимките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 О, браво за темата! Туцка, имаш вкус!!! И аз от Коледния сняг го обожавам този сладур. То и не може, след като го видиш. Красиво "дете".. И на мен ми се струва, че имаме още един обещаващ талант на хоризонта. Още повече като го видях как танцува и пее на SBS DRAMA AWARDS. Голям чаровник.. Спор няма.. Много фотогеничен и с една прекрасна усмивка.. http://www.youtube.com/watch?v=lLd3v4gyl_w&feature=related Още фотоси.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YourValentine Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Честит Рожден Ден! Пожелавам му на това момче много бъдещи успехи в живота. Нека да бъде все така очарователен и талантлив. На мен ми прави много добро впечатление и мисля, че отсега нататък няма да пропускам изявите му. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonka88 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 И аз така видях, че си има тема момчето, и да драсна викам 2 реда. Честно да си призная, не успя да ме впечатли кой знае колко в Дрийма, не знам защо. Знам, че parab му симпатизираше на него най-много Обаче има нещо в него, което привлича вниманието. Особено с по-къса коса, хаха. Но пак казвам, от триото - той ми беше най-неинтересен. ПП: моя набор големи актьори станаха, дали не съм следващата, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Сонка, явно си твърде голям фен на 2 РМ и си заслепена . Това момче се представи най-добре от всички, да не говорим, че гласовите му възможности бяха на тяхното ниво, още повече съдейки от концерта. В момента е изключително търсена звезда за реклами, филми и сериали и очаквам съвсем скоро да ни кажат какво си е избрал да снима. За голямо мое съжаление Су Хьон няма да прави нищо в музикално отношение, ще си се развива само като актьор. Млад е още все пак, да развие едното, пък после може за разнообразие да ни зарадва с другото. Трябва да го гледаме в Giant, където казват, че прави страхотна роля, ама много дълъг бе.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenith Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Соня, Уйонг е '89, ма пък и Мини е 88...Бичаме ви тоя набор. На мен ми е пластмасов. Има нещо у него, което ми е безкрайно неествествено и смущава огормните ми симпатии. Не знам колко добър актьор е, защото беше единствения такъв в Дрийм Хай, но определено е сладур, май и да пее може, а кракът му е чуден. Ше чакаме следващата му роля, щото предишните нищо няма да ме накара да ги гледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlaty_pet Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Я и аз да се разпиша за този разкош. Ама много хубаво бе! Красота голяма! Направо си го осиновявам и си го взимам вкъщи. Та значи, гледала съм го за сега само в Коледата и ми направи добро впечатление. Не само с хубост. Ще наваксвам полека-лека, филмографията му все още не е голяма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonka88 Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Е чак заслепена фенка на 2PM, де, другите ги знаете Просто казвам, че не ми стана любимец. Но определено заслужава внимание, ще го гледаме... Знам, че У-то е '89, не ми е убягнало, но пък виж, Зен, Мини го визирах. И май обичаш краката на корейските мъже, а? И поздрав... http://www.youtube.com/watch?v=Un148fkcdGA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Сонка, много красиво изпълнение!!! Има вкус, който го харесва този сладур..1 на 0 за parab;) И аз бих си го осиновила, защото е на възрастта на сина ми.. Всъщност майка му със сигурност е щастливка с такъв красив и талантлив син Едно видео с танца и песента от SBS Drama awards.. .И едно интервю, което ми беше попаднало след като го гледах в Коледата и страшно много го харесах Interview with the actor who appeared in SBS TV series "Father's House" and played the actor Ko Soo's younger part in SBS TV series "Will It Snow for Christmas??". Последната му фотосесия за Marie Claire.. Хайде още красога за фенската група. Разкошотия е този дечко.. Дано да го изберат и за някой филм, че със сериалите ми е доста трудно с това безвремие.. Щом ще се развива като актьор, му е необходима точно една запомняща се филмова роля..! Прелестна усмивка и перфектен модел!!! http://www.youtube.com/watch?v=iRT15nYKAM4&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 1 на 0 за всички, не за мен . Ето едно акапелно изпълнение от сериала. http://www.vbox7.com/play:2e79f204 Иначе на концерта малко оплеска началото и избърза, заради което си махна и слушалките, но после беше страхотен . Пишеше, че обмисля и филмова, и серийна роля, така че ако ни зарадва и с двете, ще е 2 на 0 за всички . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Ето я новината за филмова роля на наш Сладурко.. Чудесно е това, че ще има възможност да работи и да се учи от такива актьори и актриси като Kim Yun-Seok, Lee Jung-Jae, Kim Hye-soo и Jeon Ji-hyun..!!! Режисьор на филма The Thieves(корейска версия на "Бандата на Оушън") е Choi Dong-Hun ( Woochi, Tazza, The Big Swindle). Снимките трябва да започнат през май, а филма ще излезе по кината през декември тази година. Хайде още малко снимки.. То взе, че се оказа, че и този млад талант е рекламно лице на SPRIS като един друг любимец.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CToTaKa Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Страхотен актъор е и според мен. Гледал съм го в "Ще вали ли сняг...", но там ролята му беше много малка и самият сериал нещо не ми допадна, но пък в "Дрийм хай" се представи много силно. Има и хубав глас, изиграва по страхотен начин чувства. Въпреки, че рядко гледам филми, новият филм в който ще участва "The professionals" заедно с любимата ми актриса Jeon Ji Hyun, ще го гледам задължително . Ето и няколко клипчета с Ким Су Хъон: http://www.youtube.com/watch?v=ikafOXL7dDI&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted May 5, 2011 Author Share Posted May 5, 2011 Още малко новинки за друг мой любимец. Новата му роля ще бъде във филма “The Thieves”, продуциран от Choi Dong Hoon. Ще му партнират Kim Hye-Soo ,Lee Jeong Je , Jun Ji-hyun ,Kim Yoon Suk и др. Пресконференцията му е насрочена за май месец. Една яка рекламка с него: http://www.youtube.com/watch?v=1A0krDREJm8&feature=player_embedded И още една с Eunjung: За японското списание Management Firm Още свежи снимки: И като по-млад: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tara Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Страхотно е детето. Точно преди "Dream high" го гледах в "Giant", където ми направи страхотно впечатление. На няколко места прочетох много добри отзиви и за играта му във "Father's House", но него все още не съм го гледала. Добър избор на роли до сега. Да се надяваме, че и за напред ще продължава да ни радва с таланта си, защото наистина го притежава . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Първо да честитя на този сладък Дечко наградата New Stile Icon за 2011-та!!! И още една прясна новина.. http://www.dramabeans.com/2011/11/kim-soo-hyun-takes-the-lead-in-fantasy-sageuk-romance/ Май Стотака ще е най-доволен от избора на партньорката на Ким Су Хьон в новия сериал, който трябва да започне през януари по MBC. Лично аз не съм въодушевена, в моите очи тези двамата не изглеждат изобщо подходяща двойка по отношение на възраст и излъчване. Предвид и това, че този красив и талантлив актьор и без друго изглежда по-млад за годините си.., но както и да е.. Да се стягат почитателите на Sungkyunkwan Scandal, понеже автора на историята в бъдещия сериал със заглавието Moon That Embraces the Sun, е написана от автора на "The Lives of Sungkyunkwan’s Scholars". Добър екип от познати режисьор/сценарист, така че ще видим какво ще се получи.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merisa Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 (edited) Не случайно е получил наградата Много е чаровен и с уникален стил Много ме радва, че ще участва в нова драма, но ми се струва, че ще е за кратко , но пък със сигурност ще ни радва по-често с такива снимки Soo Hyun заедно с Han Chae Young за списание Marie Claire Korea- 11.2011 Редакция: оказа се, че не е за кратко и това доста добре се отразява на рейтинга на драмата The Moon Embracing The Sun Edited February 16, 2012 by merisa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CToTaKa Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Спечели 3 награди на годишните драма награди на KBS, честито ! Best Couple Award: (слагам в спойлер, защото не всички са гледали "Dream High") Suzy & Kim Soo Hyun Rookie Actor/Actress Award: Kim Soo Hyun Popularity Award: Kim Soo Hyun Ето и видео + изпълнението на "Dreaming": http://www.youtube.com/watch?v=G_L-r4St4MQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farfallina Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Честито за наградите! И да продължава да ни радва!!! Една нова сесия на сладура: Рекламка на пролетната колекция на SPRIS.. http://www.youtube.com/watch?v=H64HfYtmal4&feature=related И по-старички разни.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlaty_pet Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Днес това неземно очарование има рожден ден. Да му е честит! Да не спира да работи и да ни радва с нови роли. Че аз лично нямам насищане да го гледам . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts