Jump to content

Recommended Posts


anhso-11.jpg

Rock Rock Rock (2010)
Страна: Южна Корея
Период на излъчване: 11 декември 2010 - 18 декември 2010
Време на излъчване: Събота 23:15
Жанр: Музикална драма
Канал: KBS2
Епизоди: 4
Режисьор: Lee Won Ik

Участват:
* No Min Woo в ролята на Kim Tae Won
* Hong Ah Reum
* Kim Jong Seo
* Devin
* No Min Hyuk
* Song Joong Geun
* Jang Kyung Ah

Резюме: В тази документална драма се разказва за живота на Kim Tae Won, водещ китарист на легендарната рок група Boohwal, или "Възкресение". За различните хора в неговия живот, включително и бившия вокалист Lee Seung Chul.

:essub:

 

:subs: Свали с български субтитри: :click: :click: 

:subs: Онлайн с български субтитри::click: :click: :click: 

Свали с английски субтитри: :click: 

Свали с руски субтитри: :click: 

Онлайн с руски превод::click: 

Онлайн с руски субтитри: :click:
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филма го чаках от доста време, още щом разбрах, че е започнал проекта. Участието на Но Мин У е голям плюс за сериала (за мен лично) защото това момче е изключителна радост за окото, освен че е талантлив музикант и не лош актьор. След като гледам сериала ще едитна с по-конкретно мение. Пожелавам си успех и дано да ми хареса :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ау, красота. Сладкия сервитьор от Паста-та също е част от каста. Много се зарадвах като го видях. Голям симпатяга. :)

 

Много жалко, че умря. Героя му беше много приятен, толкова му симпатизирах. Той беше един от малкото, които наистина вярваха в Те Уон и бъдещето на "Бухал"-а :(

 

Много, наистина много добра продукция. Да си призная, очаквах да е по-зле. Очаквах да е по-скучно, биографичните филми са малко блудкави принципно. Не, че и този си нямаше моменти, в които исках да превъртя, но издържах.

Като цяло историята ми беше интересна. Като се има в предвид пълното ми неведение относно "Бухалите" (Boohwal, знам, че не означава това, но всеки път така го чувам :lol: ) историята ме увлече. Беше доста сбита и стегната, без излишни подробности, което определено ми допадна. Саундтрака беше много добър, както и предполагах. Не ми харесаха безумните прически на Ким Те Уон. Пълен ужас. Радвам се, че когато това е било модерно не съм била родена. Иначе щях да съм принудена да си избода очите с пръчка. В последните серии очевидно са искали да снимат зомби, защото така бяха гримирали Но Мин У, че беше по-подходящ за филм на ужасите. Както и да е, понесох го и това.

Страхотна роля направи Мин У. Адмирации заслужава момчето, и то големи. Филма е прекрасен повод, да се наслади човек на съвършените му ръце :rolleyes: Толкова енергия беше вложил в образа, особено в първите 2 епизода. Много ме радваше като се правеше на "готин" пред мацките. Направо откапах от смях. То не бяха чупки и стойки, то не бяха физиономии.... А момента с чистачките на колата тотално ме уби. Чак сега откривам колко хляб има в това момче. Заслужил е на 100% ролята, тъй като явно и в "неговите вени тече рок", както се беше изказал истинския Ким Те Уон. Много ми се искаше във филма, да удари някой барабан, ама нейсе...само китари му бяха в ръцете.... :)

Очаквам да го удостоят с някакъв приз за участието му, заслужава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Откакто разбрах, че No Min Woo ще участва в тази драма, я зачаках с огромно нетърпение. No Min Woo е голям сладур и е много талантлив. Гледала съм го в My girlfriend is a gumiho, много ми хареса там. В Pasta ролята му беше по-малка, но все пак гледах драмата само заради него, иначе не ми беше интересна. В Rock Rock Rock има главна роля, ще можем да му се наслаждаваме повече :D Надявам се драмата да има голям успех ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чудесен биографичен сериал. Единствените му недостатъци се състояха в грима, перуките и още един-два детайла.

За сметка на това саундтракът е великолепен( за любителите на рока, разбира се).

Без излишни разтягания на сюжета е показано как мечтите на човек могат да се сбъднат, но трябва да се плати и съответната им цена.

Сериалът си заслужава отделеното време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро го изгледах и много ми хареса. Най-вече заради различния сценарий засягащ рок музиката и нейното развитие в Корея. Темата за любовта към музиката, приятелството, върховете и спадовете на Ким Те Уон. Но Мин У се справи блестящо в ролята на легендарния китарист. Благодаря и за превода!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле, за срамотите не съм писала мнение точно тук! :blink::slap:

 

 

Прекрасен сериал по живота на един много, много объркан, комплексиран, изпълнен с болка човек, но за сметка на това безкрайно чувствителен, до болка откровен и до смърт верен на това, което обича, било то човек или идея. Признавам си, голяма част от фактите около живота на Ким Те Уон научих едва с филма и нормално, всичко се е случило много, много отдавна. Ще прозвучи патетично, но е вярно, че сега гледам по съвсем различен начин на музиката им като цяло, особено на някои песни. :) Признавам си без бой, че обикнах този човек и му се възхищавам още повече за това, което е успял да надживее и за човека, в който се е превърнал сега. Още по-хубавото е, че с болезнената си откровеност успява да вдъхне кураж и самоувереност на много млади хора. Съжалих, че сериалчето беше само 4 епизода, много кратко и сбито ми дойде, но пък най-важното успяха да покажат. Ще се повторя, но най ме впечатли верността му и смелостта да обича ва банк - дава всичко или нищо. Не знам дали още се раждат такива хора. Много, много дебела глава, но за мен в повечето случаи това е добродетел. Жалко само, че не показаха разцвета на бандата и другата половина от историята им, както и по-новите вокалисти. Другото, което не са успели да предадат, е чувството му за хумор. Човекът определено е чешит.

Но Мин У - определено ми се издигна в очите. Огромна разлика с другите му роли, радвам се за него, че са му я предложили. Личи си, че е вложил цялата си душа в проекта и не е само заради музиката. Много може това момче, дано му позволят по-широк спектър роли, защото за тези на "красиво борче" има твърде много по-подходящи кандидати и не е честно зорлем да хабят таланта му с безумия като това в Гумихото. И за музикант е разкошен, направо има "кръв в рока". :lol:

Като казахме музика и рок, ОСТ няма, просто защото цялата музика е марка Boohwal, а останалото, което звучеше като фон или катализатор, са световни класики, така че трябва да се търси албум по албум.

И да си дойда на думата за перлата в сериала и съответно в живота на Ким Те Уон - жена му. Страхотен подбор на актрисата за филма - разкошна жена във всеки възможен смисъл, при това фактологически напълно достоверна. В реалния живот г-жа Ким Те Уон (И Хьон Джу) е наистина невероятно чаровно миньонче

OpH2qZe42r8YJe9n1WwwxZuzJlzjh8.jpg

Едно от нещата, на които не можех да повярвам, беше когато прочетох за един от първите епизоди на предаването Qualification of men. По сценарий идеята била подновяване на обета, но понеже от екипа само трима били женени, при това единия от съвсем скоро, останали Ким Те Уон и още един. Другият се обадил по телефона на жена си да я пита, дали би се омъжила пак за него, ако се прероди и може да избира. Тя, милата, отвърнала с нещо от сорта "Ти майтап ли си правиш или какво?". След това се обадил Те Уон със същия въпрос, но Хьон Джу без секунда колебание отговорила "Разбира се". Той самият бил силно изненадан, след всичко, което е преживяла с него, затова я попитал защо. Тя отвърнала: "Ще е жалко да те дам на друга." На тази жена й свалям шапка по всички възможни показатели.

Ето и малко инфо за самите предавания - http://boohwal.wordpress.com/2011/03/07/kim-tae-won-in-mens-qualification/

Самото предаване е много интересно, правят страхотни проекти и от музикално, и от друго естество. Хорът от пенсионери и работата с момчета от ТВУ са само малка част от всичко.

За черешка оставям клипче с интервю с тази невероятна, гениална откачалка:

 

 

И така, ако още не е станало ясно, препоръчвам с две ръце, два крака и всичките алтернативни личности в главата ми. Влюбих се безвъзвратно. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

speedy86, аз доста се зачудих като не видях твой коментар тук при положение,че си голям фен на Boohwal и ти не закъсня. Пък и Но Мин У е от твоя златен набор талантливи и амбициозни момчета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключителен и разтърсващ филм! Благодарна съм на Спидито, че ме побутна да го гледам. Всъщност откъм история не съм впечатлена - живот като живот, верно труден, ама къде по-трудни има! И още веднъж се убеждавам, че всеки мисли пътя си за най-труден, а чуждата кокошка все е патка /то и тези думи може да се разглеждат така, де/. Ценното във филма за мен - играта и музиката. No Min Woo направи една страхотна роля, плаках с него и се смях, много тежки моменти имаше, но това момче блестящо се справи. Творческите, артистичните натури са много чувствителни и раними, странни птици за нас, простосмъртните. Трудно е да ги разбереш, камо ли да ги изиграеш. Героят Kim Tae Won е типичният отнесен творец, амбициозен, емоционален, егоистичен, живеещ в свой собствен свят, където той е център на вселената. На това отгоре е обременен с поразително черногледство и негативизъм, тая негова жена/муха как го е изтърпяла... Обаче каква страхотна музика е създал! Страхотни песни!

Благодаря за бгсубтитрите, които ми позволиха да се насладя на филма!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, и аз съм пропуснала. Не беше идеално направен, може би не беше и най-великата роля на Но Мин У, но тук актьорите, стайлингът и т. н. не са толкова важни, важна е историята. Тя ми хареса и ме накара да потърся повечко инфо за групата и за Ким Те Уон. А за него какво да кажа, човекът е пич! Под всичко, което Спиди е писала горе в спойлера, мога се подпиша. :up: А жена му не само че го е изтърпяла, ами още си го търпи. Ей това е любов необяснима! :bow: Евала им и на двамата, че продължават да си се обичат след всичко, което им е сервирала съдбата в личен и семеен план. Не е лесно.

И тук да кажа, че „тяхната” песен ме разплаква всеки път, щом я чуя. И като запее с тоя стържещ глас (и китарата му звучи по същия начин)... и отиде тя... :rolleyes:

Спидинце, мерси, душа, че ми обърна вчепетление върху тази драма :kiss2:

Поздрав:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми определено :) Прекрасна актьорска игра, много запомнящи моменти и въобще една стойностна продукция. Който е пропуснал, да му се наслади на момента :xaxa:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От години ми е на харда и го отлагам, но тази нощ се пуснах по течението с него. И сън не мигнах, та като мигнах, пак него сънувах. Спиди е виновна!!! Тя да си знае!
Страхотен Но Мин У, личи си му, че е рокаджийче и разбира породата. А и визуално има стойката на такъв, като изключа смешните перуки, които не му седяха особено добре. Първите две серии ми беше скучен, прозявах се и едва не заспивах, последните две серии не мигнах дори за да прогоня сълзите, те си течаха без дори да ги забърсвам. Прекрасен биографичен сериал за живота на една рок звезда - за устремеността и амбицията му, за непреклонността и за любовта. Ким Те Уон влага сърцето си в песните, Но Мин У влага своето в тази роля. Докато в началото се питах какво пък й харесва на онази /първата му любов/, после се възхищавах на жена му, която цял живот си беше сляпо влюбена в него и го гледаше с наивно обожание, а никак не беше наивна, при всички проблеми, които той имаше и от които тя или го вадеше, или просто стоеше до него, докато той ги преодолее. Силна жена. Не всяка би издържала на нейно място, повечето си стягат багажа и следва развод.
Ким Те Уон е не просто член и лидер на групата Бухуал - той Е Бухуал. Тази група смени през годините всичко, освен него - стил, музика, музиканти, певци. Вечният е Ким Те Уон. А песента му, написана за жена му, от втория албум, който определят в сериала като провал, за мен е една от най-най-най-прекрасните. Признавам, че не знаех нищо за нея. Чувала съм я във варианта на И Сънг Чол и в сериала Dream high, откъдето всъщност ми е любима, но не знаех каква история стои зад нея. Сега не знам дали ще мога да гледам изпълненията на Сънг Чол безпристрастно. Намразих го един вид след този сериал. Те Уон му прости предателството след много години, на мен още ми е рано, сигурно и при мен трябва да минат години за целта. Възхитена съм от образа на онзи ангел, който извади Те Уон от дъното и му даде стимул за живот и творчество, както и от брат му, който поема щафетата след инцидента.
И за финал, така и не дадоха моят любим фронтмен на групата - Чонг Донг Ха. Нощес по никое време си пусках песните им с него.
Благодарности за превода на субтитрите! Страхотна работа сте свършили.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Великолепен филм.!Всяка минутка си струваше. Биографичните филми винаги са силни, защото не можеш да изкривиш истината, а този беше потресаващ. Невероятна игра, затрогващи моменти и разбира се музиката. Прекрасна музика, която е в основата на всичко. Не познавах музиката на тази група и китариста, но се радвам, че разбрах за тях. Ким Те Уон  е изключителен музикант. Вдъхновяващ е! И предполагам, че е харесал филма. Хубаво беше, че на финала се появи и той. Много миличко!

Благодаря на екипа по превода!!:thanks:

Препоръчвам да се гледа на един дъх! Заслужава си!:yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Затрогваща история,прекрасна музика! Много добър избор за главна роля! Прекрасно превъплъщение на Но Мин У като Ким Те Уон! По препоръка на   magikamegi.....изгледах на един дъх! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 11.01.2021 г. at 12:18, helyg написа:

Сега не знам дали ще мога да гледам изпълненията на Сънг Чол безпристрастно. Намразих го един вид след този сериал.

И аз бях така, направо спрях да го слушам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 за съжаление не е възможно  теглене от торентите , поради липса на сийд, а в  v box  единият клип е изтрит . Моля за алтернативни линкове за гледане , ако някой може да съдейства :)

Благодаря предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...